0

Meni

Solarni panel | 5 1,25 W Mali Solarni panel | Panel solarne energije 110 * 69 mm Mini solarne ćelije DIY Electri

Shop: Trening i uredski pribor
Solarni panel | 5 1,25 W Mali Solarni panel | Panel solarne energije 110 * 69 mm Mini solarne ćelije DIY Electri

Solarni panel | 5 1,25 W Mali Solarni panel | Panel solarne energije 110 * 69 mm Mini solarne ćelije DIY Electri

( 0 Naši )
12.43 kn
Broj artikla: p6015

Informacije o proizvodu

Opis:

1. Solarni paneli ne mogu samo pomoći stvoriti domaći energetski model, solarni prikazuje, solarne rasvjete, solarnih igračaka i tako dalje, Ali i dati vam osjećaj za postignuće u procesu самоделки.

2. Solarni paneli - to nije samo uređaj koji upija sunčevu svjetlost i izravno ili neizravno pretvara sunčevo zračenje u električnu energiju putem fotonaponskih ili fotokemijskim efekata.

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Broj modela - DG0012900

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Stolni Kalendar Мультяшный Dizajn Nježna Uzorak Double Prsten Pozivanje Stranica s Kartonskoj Osnova Time Management Mini 2023 Standing

4.62 kn - 10.80 kn
( stolni kalendar мультяшный dizajn, ukrasni nježna uzorak, double prsten, pozivanje stranica s kartonskoj osnova, plan upravljanja vremenom, mini-перекидной kalendar za 2023 godine za ured opis: zahvaljujući robusnom переплету na dvostruku spiralu, облегчающему переворачивание stranica, ovaj kalendar omogućuje vam drugi posljednjih mjesec dana na novu, umjesto podići ga. dizajniran )
Dodaj u želje

12 kom. Akril magnet za hladnjak, okvir za slike, držač za fotografije, bistra фотопленка, fotografije, 2,36 X 3,54 inča, jednostavnost instalacije

195.36 kn - 279.05 kn
( сверхчистая polaroid foto okvir -okvir je napravljen od akrilnog lima debljine 3 mm. ovi prozirni akril reverzibilni okvir idealni su za postavljanje vaših omiljenih fotografija obitelji, prijatelja i posebne aktivnosti na hladnjak, ormar za pohranu ili bilo koju drugu metalnu površinu. izrađena je od četiri malih, ali snažnih magneta koji sigurno drže сверхчистые akril dijelove zajedno.idealno za demonstracije )
Dodaj u želje

Stolni kalendar za 2024 godine, stolni kalendar, mjesečni kalendar, Mali stolni kalendar, kalendar, u jednostavnom stilu

40.49 kn - 80.99 kn
( opis u potrazi za profesionalan i povoljan stolni kalendar?onda ne možete propustiti naš proizvod.ovaj kreativni kalendar izrađen u čvrstom a-profil okvira.dizajn sa ručnim upravljanjem, trebate sami okrenuti kalendar, tako da je bolje znati datum. karakteristike -boja: ljubičasta -materijal: papir -veličina: 22.00x21.00x8.00cm /8.65x8.25x3.14in -ovaj stolni kalendar razlikuje čvrste konstrukcije )
Dodaj u želje

13 Džepova Ekspanzioni Mapa Za Datoteke Formata A4 Extensible Organizator Za Datoteke Stoji Mapa-Harmonika

64.72 kn - 143.79 kn
( izdržljiv i vodootporan materijal - naša mapa-harmonike je izrađena od visokokvalitetnog polipropilena (pp) (ne-toksičan i нерадиоактивного materijala), koji nije lako slomiti i deformirati.ona je vrlo čvrsta i 100% vodootporna.pouzdan ventil i kopča na kabel - pune veličine fleksibilni poklopac i kopča na kabel pružaju dodatnu sigurnost mape.za pristup pohranjenim elementima, jednostavno okrenite ventil.kada završite, )
Dodaj u želje

Melowy 4 "Ledena čarolija", dječje knjige na engleskom jeziku za djecu od 6, 7, 8, 9 godina, roman-bajka 9781338151800

130.15 kn - 216.96 kn
( o knjizi: serija knjiga o četiri prijatelja-пегасах koji uče koristiti svoje magične sposobnosti. мелови napokon počinje i nastava na umjetnost vlasništva snagama, u kojima ih uče pojačati snagu s kojom su rođeni.clea, preostali u дестино, kada je rođena, ne zna iz kojeg kraljevstva ona je rodom, i ne zna u čemu je njegova snaga.ona mora proći lekcije u svim svjetovima, kako bi saznali na koji ona )
Dodaj u želje

Originalna dodirna knjižica Milu na engleskom jeziku Baby Touch: oblici, daska za djecu, dječje slika

101.73 kn - 145.35 kn
( 100% originalni nove knjige!možete jednostavno naručiti! ako nakon primitka robe vidjet ćete da to nije pravi.mi podržavamo povrat novca u roku od 30 dana!!! za dodatne informacije.obratite se službi za korisničku podršku!!! • često postavljana pitanja o originalnim knjigama • li sve originalne knjige koji se prodaju u trgovini, autentični? zašto originalna knjiga je takav draga? originalnu )
Dodaj u želje

500x Roll naljepnica u obliku srca, papirnate naljepnice na naselje, rođendan, naljepnice s natpisima, ljubavne naljepnice za festivala parova, album za albume za djecu i odrasle

4.97 kn - 9.73 kn
( opis: 【pakiranje sadrži】: uključuje 500 etiketa u roli, svaka veličine 2,5 cm / 0,98 inča u promjeru. 【premium i pouzdan】: naljepnice sa srca izrađeni su od visokokvalitetnog papira materijala, dekorativne, vrlo svijetao i pažnja. 【jednostavnost korištenja】: lako отклеиваются i uklanjaju s površine. 【višestruke koristi】: naljepnice sa srca idealni za omotnice, paketa, salvete, )
Dodaj u želje

Prijenosna Torba Za Sortiranje dokumenata Formata A4, Velikog Kapaciteta, Vodootporna Torba Za Dokumente, Višeslojne Torba Za Pohranu Na munje, Ručno Mapa Za Datoteke

30.62 kn - 66.57 kn
( opis: 100% potpuno novi i visoke kvalitete. karakteristike: materijal: tkanina oxford boja: kao na slici veličina: oko 33,5*24,5 cm (1 inč = 25,4 mm ili 1 mm = 0,0393 inča) u isporuku je uključeno: torba za datoteke 1 kom. obavijest: 1. molimo vas, dozvoliti odstupanja od 2-3% zbog ručnog mjerenja. molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego )
Dodaj u želje

8 Komada Drvenih Мольбертов, Stalak Za Okvira Za Slike Za Crtanje Холстов I Stativ Za Ručni Rad, Stalak Za Zurke Sa Slikanja Za Djecu, Učenike Škole

231.95 kn - 386.54 kn
( 8 komada drvenih мольбертов, stalak za okvira za slike za crtanje холстов i stativ za ručni rad, stalak za zurke sa slikanja za djecu, učenike škole [size]: visina 40 cm (16 inča), širina je oko 19,5 cm (7,7 inča), maksimalna dubina okvira za slike 14,5 cm, profesionalni trokutasti drveni stalak, može zadovoljiti sve vaše potrebe.višenamjenski mali stalak za crtanje idealan za crtanje temperom, uljem, gvaš i )
Dodaj u želje

100 kom, ručka-kuka, akril četkica za ulje na platnu, četke za lice, gvaš na drva

33.25 kn - 146.35 kn
( četka 100pc za crtanje noktiju maleni uzorak s drvenim ručkama, samoljepljiva kist alat za crtanje olovkom za crtanje, akvarel, ulje, slikarstvom, tijela, noktiju karakteristike: materijal: drvo, najlon veličina: 16. 00 x 0. 30 x 0. 30 cm / 6. 29 x 0. 12 x 0. 12 inča čvrst rukohvat pruža optimalnu kontrolu / хват i odličan osjećaj u ruci, što omogućuje umjetniku da se oslobodite svoju kreativnost. ove )
Dodaj u želje

Krug za vuču erozijom žice, 1 KOM, Starinski Zrnatost, Otvorene boje, krug za oporavak borbenost drva, P240

132.71 kn - 207.30 kn
( krug za vuču erozijom žice, 1 kom., antički zrnati drvo, otvorene boje, krug za oporavak borbenost drva, p240 izrađen je od erozijom žice s dodatkom silikona napušten, oštre abrazivnih čestica pružaju snažan napor rezanja. materijal posebno proizveden s obzirom na velike prostore i elastičnost, tako da je vrlo gladak - ne gori i ne razbija kutova, rubova ili izbočene točke. fiksna, ne tako lako padne, što )
Dodaj u želje

Škare za ured od nehrđajućeg čelika, 6 predmeta, univerzalne škare, oštar, snažan, udobna ručka, prikladni za upotrebu

78.64 kn - 128.94 kn
( uredske makaze od nerđajućeg čelika, 6 kom., univerzalne škare, akutna krupan rukovati s praktičnim napadaj, pogodan za višenamjensko korištenje: one kvalitetne škare od nehrđajućeg čelika idealni su za sve vrste rezanja kod kuće ili u uredu.njima je lako rezati papir, tanak karton, svjetlo trake, изоленту, lagana tkanina, kartona mase, srednji plastika, stiropor, folija, juta i platna.ove škare su idealni za šivanje, krojenje )
Dodaj u želje

145 kom. Personalizirane Kreativna naljepnica za Mahjong, Nakit, Šalice, Torbe, futrole za računala, telefone, Božićno Naljepnica Igračka naljepnica za zurke

23.94 kn - 45.11 kn
( o isporuci a. mi obično brod u roku od tri radna dana nakon primitka vaše uplate.obično šaljemo prioritetno kine.ako vam je potrebna druga ekspresne dostave, kao što su: yanwen, eub, dhl, ems i tako dalje, molimo vas da nas kontaktirate prije slanja. rok za dostavu yanwen je oko 35-60 dana; eub-oko 15-35 dana; dhl-om i ems-oko 7-15 dana b. pružamo prilagođene postavke, ali moq je 500 komada.ako vam je to potrebno, )
Dodaj u želje

Set kistova 24шт, drvene olovke, četke s футляром za platnu, profesionalne četke za ulje, akril i voda u boji slikarstva

33.82 kn - 277.28 kn
( karakteristike ☆ dizajn za savršen slikarstva: ukupno 24 komada različitih funkcionalnih kistova za crtanje pružaju savršen posao s temperom i акрилом, ovaj set kistova za crtanje umjetnika pokriva širok spektar projekata i opremljen ručke od 100% prirodnog drveta i najlona nap, lagana i udobna u čekanju. ☆ jednostavnost organizacije i nošenje: besplatan torbica za četke za platnu vrlo dobro štiti sve četke, )
Dodaj u želje

2024 Cvjeta cvijeće Stolni Kalendar Vaza za cvijeće Tiskano Stolni Kalendar Drvene Obrta Dekoracije za dom

10.02 kn - 15.70 kn
( opis proizvoda: 1. naziv proizvoda: stolni kalendar bloomy flowers na 2024 godine 2. veličina proizvoda: kao što je prikazano na slici 3. stil proizvoda: stolni kalendar bloomy flowers na 2024 godine 4. boja proizvoda: cvjetni 5. materijal: papir, drvo karakteristike proizvoda: 1. fin cvjetni dizajn: kao tema ovog stolnog kalendara koristiti cvijeće, дарящие ljudima svježinu i )