0

Meni

8 Komada Drvenih Мольбертов, Stalak Za Okvira Za Slike Za Crtanje Холстов I Stativ Za Ručni Rad, Stalak Za Zurke Sa Slikanja Za Djecu, Učenike Škole

Shop: Trening i uredski pribor
8 Komada Drvenih Мольбертов, Stalak Za Okvira Za Slike Za Crtanje Холстов I Stativ Za Ručni Rad, Stalak Za Zurke Sa Slikanja Za Djecu, Učenike Škole

8 Komada Drvenih Мольбертов, Stalak Za Okvira Za Slike Za Crtanje Холстов I Stativ Za Ručni Rad, Stalak Za Zurke Sa Slikanja Za Djecu, Učenike Škole

( 0 Naši )
231.95 kn - 386.54 kn
Broj artikla: p23719

Informacije o proizvodu

8 Komada Drvenih Мольбертов, Stalak Za Okvira Za Slike Za Crtanje Холстов I Stativ Za Ručni Rad, Stalak Za Zurke Sa Slikanja Za Djecu, Učenike Škole

[Size]: visina 40 cm (16 inča), širina je oko 19,5 cm (7,7 inča), Maksimalna dubina okvira za slike 14,5 cm, profesionalni trokutasti drveni stalak, može zadovoljiti sve vaše potrebe.Višenamjenski mali stalak za crtanje idealan za crtanje temperom, uljem, gvaš i акрилом, kao i za prikazivanje slika.

[Visoku kvalitetu]: 8шт čvrstih drvenih мольбертов "A" veličine 16 x 7,7 cm.Naše easels izrađeni su od čvrstih bora i služe dugo.Polirane površine i zaobljeni rubovi neće naškoditi vašim rukama.

[Prenosivost]: kvalitetne društvene easels malih dimenzija sa drvenim stolom vrhu 16 inča, sklopivi stalak studijskog umjetnik A-oblika na треноге.Stalak boje prirodnog drveta.Lako ih je nositi sa sobom, oni su sklopivi ih ne treba prikupiti, oni su lagani.

[Višestruko korištenje]: društvene easels za djecu, pogodan za izražavanje crtežom u razredu, zabave, izložbe i druge dekorativnih projekata.Stražnji stativ, usidrena удлинительным крепежным sajlom, je podesiv крепежным kablom koji možete prikvačiti pod pravim vam kutom, da vam je lakše stvoriti remek-djela.

Materijal: drvo

boja: boja drveta

Sadržaj paketa:

8 x мольбертов

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

O nama

Pružamo dobar proizvod po najboljoj cijeni, mi podržavamo skupni nalog/izravno dostave

1. Za naručivanje direktne isporuke, molimo vas, označite "izravne rezervacije isporuku," mi smo poredane prioritete.

2. Za rasuti naloga/izravne opskrbe, ako imate bilo kakve ideje o cijenama ili pakiranje, molimo vas da nas kontaktirate unaprijed, mi ćemo vam pružiti najbolju uslugu kako bi zadovoljili vaše potrebe.

Zbog plaćanja

Ako naiđete na bilo kakav problem prilikom plaćanja, molimo vas da se obratite servisnoj službi Pozitron.com.hr, pitati za pomoć:

O dostavu

1. Poslat ćemo naloga što je prije moguće u roku od 2-5 dana (osim vikenda i državnih praznika), kao i samo plaćanje će biti završen u normalnom načinu rada.

2. Molimo vas, upišite vašu punu adresu isporuke s točnim brojem telefona i poštanski broj, pogotovo kupci iz Rusije i Bjelorusije, molimo vas da potvrdite svoje puno ime.

3. Molimo, imajte na umu da mi nismo odgovorni za carine.Molimo vas, prijeđite carinjenje sami.

4. Vršimo kao mail, tako i isporuku.Za većinu zemalja poštanska dostava traje oko 25-35 radnih dana, a za neke zemlje, kao što su Brazil, Peru, duže.

Ekspresna dostava uključuje DHL, EMS, Pozitron.com.hr Premium Shipping i posebne linije, kao što su Aramex.To traje oko 7 dana.(To će odgoditi ako je u vašoj zemlji naiđete na bilo kakve probleme, štrajk radnika, vremenski uvjeti i tako dalje.)

O послепродажном održavanje

Mi smo pouzdan prodavač, i imamo profesionalna aftermarket za sve naše zajednicu običaje.Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi vaše narudžbe, molimo vas da nas unaprijed kontaktirate, mi ćemo uvijek u blizini, dok ne dobijete zadovoljavajući odgovor.

O povratne informacije

1. Molimo vas da pažljivo provjerite ambalažu i proizvod pri dobivanju kako bi bili sigurni da nema problema.

2. Ako imate bilo kakvih pitanja ili niste u potpunosti zadovoljni svojim upućivanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Mi smo riješiti problem, da vas zadovoljiti.

3. Ako nema problema, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu od 5 zvjezdica.

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

100pc Upućivanje za isporuku Ambalaža Metalna Ružičasto-zlatnu sa balončićima poštanska ambalaža, koverte, parcele, pribor za male tvrtke

252.27 kn - 388.10 kn
( visoko kvalitetni materijal - ovi mekani koverte, izrađene od obložen obostrani пузырчатой filma, koji ima najbolji противоударным, vodootporan i пылезащитным učinak.to je jaka, izdržljiva i može pružiti dodatnu zaštitu prilikom transporta, stvarajući dobar амортизирующий učinak. sigurnost i privatnost - svaki poštanski paket bubble mailers dolazi s čvrste brtvljenje samoljepljiva )
Dodaj u želje

Matematička analiza za lutke, 2. izdanje (Mark Ryan) (knjiga sa mekim koricama)

246.44 kn - 352.08 kn
( knjige na engleskom jeziku, stručne knjige za učenje!za dodatne informacije.molimo vas, obratite se službi za korisničku podršku!!! )
Dodaj u želje

Stolni Vječni Kalendar Igračke-slagalice Seljački Ručni Dizajneri-zagonetke Cijele Office Home Dekor

85.96 kn - 122.76 kn
( zahvaljujući našem вращающемуся večnog kalendara pratite važnih datuma u rustikalnom stilu.izrađen je od otpornog abs-plastike i može se ponovno koristiti svake godine za univerzalnu upotrebu.idealno za obitelji, prijatelje i kolege, s tim kalendarom nikada nećete zaboraviti o posebnom događaju. specifikacija: naziv proizvoda: kružni vječni kalendar materijal proizvoda: abs, birch osnova. veličina )
Dodaj u želje

Naljepnice za 1 list Kawaii Papeleria Estetska celina naljepnice Kawaii za djecu, lijepe naljepnice, pribor za albume, Pegatinas

20.25 kn - 28.91 kn
( naljepnice za 1 list kawaii papeleria estetska celina naljepnice kawaii za djecu, lijepe naljepnice, pribor za albume, pegatinas naziv: naljepnice na 1 list materijal: vasi, kao što je prikazano na slici upućivanje uključuje: naljepnice 1pc/paket )
Dodaj u želje

Zidni kalendar Otkidaj Lunarni kalendar Zidni kalendar Kalendar za kućni ured Lunarni kalendar u starom stilu visi kalendar

37.08 kn - 103.08 kn
( opis tradicionalni kineski kalendar na 2024 godine. izrađena je od tankog i trajne papira materijala.na njemu se prikazuje datum u godini zmaja.idealan poklon vašoj obitelji i prijateljima za novu godinu.klasični dizajn i jasan ispis čine ovi kalendari više jedinstvenim.s kineskim elementima oni također mogu poslužiti kao ukras. karakteristike -boja: kao na slici -materijal: papir -veličina: 13.80x9.60x2.00 )
Dodaj u želje

Set kistova 24шт, drvene olovke, četke s футляром za platnu, profesionalne četke za ulje, akril i voda u boji slikarstva

33.82 kn - 277.28 kn
( karakteristike ☆ dizajn za savršen slikarstva: ukupno 24 komada različitih funkcionalnih kistova za crtanje pružaju savršen posao s temperom i акрилом, ovaj set kistova za crtanje umjetnika pokriva širok spektar projekata i opremljen ručke od 100% prirodnog drveta i najlona nap, lagana i udobna u čekanju. ☆ jednostavnost organizacije i nošenje: besplatan torbica za četke za platnu vrlo dobro štiti sve četke, )
Dodaj u želje

Dnevni nadahnjuje kalendar za 2024 godine, Prenosi Dnevni Kalendar Affirmations, Smiješni S dnevnim inspirativnim citata, pozitivan

93.85 kn - 234.58 kn
( povećajte svoju produktivnost i povećati povjerenje u obavljanju zadataka uz pomoć našeg motivacijski desktop kalendara na 2024 godine!svaka stranica u obliku igre odražava životne poteškoće koje će vas inspirirati i tijekom cijele godine.izrađen od guste hrapav papir, ona je idealna za vođenje dnevne bilješke i izradu planova.osim toga, ovo je odličan promotivni poklon za obitelj i prijatelje.kombinirati ga s našim dizajnerskim )
Dodaj u želje

Drvena ploča za crtanje, stalak za crtanje skica, stol i okvira za slike učenika-umjetnik (8K Šuplja ploča za crtanje)

114.87 kn - 244.45 kn
( opis donji rub podesivim ploče za crtanje soho ima solidne zaravan, na kojoj je moguće spremanje alata, male albume za crtanje, papir, slike ili tanko platno. karakteristike boja: kao što je prikazano na slici. materijal: drvo. veličina: oko 45 x 30 x 1,8 vidi paket uključuje drvena ploča za crtanje, stalak za crtanje skica, stalak učenika-umjetnik, stol za crtanje (8k šuplja ploča )
Dodaj u želje

Prilagođeni knjiga, knjižica, brošura, kataloga, letaka, brošura, ispis dnevnika

11.79 kn
( opis proizvoda specifikacija vrijednost robe materijal proizvoda papir i karton vrsta papira art papir, karton, papir s premazom, od valovitog kartona, dupli sloj ploča, neobična papir, kraft-papir, offset papir, книгопечатание u meki tip proizvoda knjiški set uvez površina meke korice laminiranje film vrstu tisak offset tisak naziv xin hua broj modela книгопечатание u meki naziv proizvoda книгопечатание )
Dodaj u želje

Crtež perom i olovkom - to je doista mukotrpan posao: sveobuhvatna analiza tehnike crtanja perom i olovkom Knjige u crtežu olovkom Knjiga

167.16 kn - 363.38 kn
( crtež perom i olovkom - to je stvarno кропотливое zanimanje: sveobuhvatna analiza tehnike crtanja perom i olovkom knjige u crtežu olovkom book )
Dodaj u želje

Emulator EDID| Podrška emulatora rezolucije 1920x1080| Spojite grafičku karticu Headless Ghost HD za VG

16.77 kn
( opis: 1. verzija vga i dvis, podržavaju brzinu do 1920 *1080 & #65312; 60 hz. 2. verzija podržava do 4k (3840*2160) i #65312; 60hz, 1080p-120 hz. 3. blago naknade za zaključavanje (gong mother) 4k & # 65312; 30 hz, koristiti 2k'60hz. 4. prikaz virtualni stroj vga, virtualna preuzimanje.naime, na papiru: za simulaciju prikaza glavni cilj je: 5. razlučivost od zaslona računala s daljinskim upravljačem )
Dodaj u želje

Антидеформированная 6pcs Čvrsta četka za uljne boje s nekoliko potezima, udobna ručka za dom

9.38 kn - 18.76 kn
( антидеформированная 6pcs čvrsta četka za uljne boje s nekoliko potezima, udobna ručka za dom tehničke karakteristike: postoji četka s dvostrukim шарнирной konstrukcije za pričvršćivanje od aluminijske cijevi, koja sprječava gubitak vrhom kista, kao i udobna ručka, omogućuje vam da se usredotočite na crtežu i uvijek budite kreativni. zahvaljujući odličnim upojnosti i visoko щетине, )
Dodaj u želje

Na raspolaganju prozirna PET traka Red Flower Bloody Record sa 1 loop

21.10 kn - 42.20 kn
( japanski traka wasi besplatna dostava prilikom naručivanja > 15 dolara materijal: japanska vojska upotreba: časopisi, zanatskih predmeta od papira, poklon pakiranje, tara, scrapbooking, izrada čestitki, planeri, kolaž itd. posebne tinte / ulje: ispis dobiva se puno красочнее, pod svjetlom stvara efekt sjaja. skidajte sloj papira: tako da je lakše rezati trake.možete ga koristiti kao naljepnica. molimo, )
Dodaj u želje

60ШТ Pravokutni hvala vam Naljepnice DIY Crno-Bijele Ljepljive Pakiranje, Запечатывающая Oznaka, Naljepnica za Poklon Boce, Kolači, Pečata, Naljepnica

21.95 kn - 33.74 kn
( [xlmodel]-[proizvodi]-[48108] [xlmodel]-[proizvodi]-[48108] [xlmodel]-[proizvodi]-[48108] [xlmodel]-[proizvodi]-[48108] [xlmodel]-[proizvodi]-[48108] [xlmodel]-[proizvodi]-[48108] [xlmodel]-[proizvodi]-[48108] [xlmodel]-[proizvodi]-[48108] [xlmodel]-[proizvodi]-[48108] [xlmodel]-[dobra]-[48108] [xlmodel]-[dobra]-[48108] [xlmodel]-[dobra]-[48108] [xlmodel]-[dobra]-[48108] [xlmodel]-[dobra]-[48108] [xlmodel]-[dobra]-[48108] [xlmodel]-[proizvodi]-[48108] [xlmodel]-[proizvodi]-[48108] [xlmodel]-[proizvodi]-[48108] [xlmodel]-[dobra]-[8888] [xlmodel]-[custom]-[49388] [xlmodel]-[custom]-[49388] [xlmodel]-[custom]-[49388] 60шт )