0

Meni

Škare za ured od nehrđajućeg čelika, 6 predmeta, univerzalne škare, oštar, snažan, udobna ručka, prikladni za upotrebu

Shop: Trening i uredski pribor
Škare za ured od nehrđajućeg čelika, 6 predmeta, univerzalne škare, oštar, snažan, udobna ručka, prikladni za upotrebu

Škare za ured od nehrđajućeg čelika, 6 predmeta, univerzalne škare, oštar, snažan, udobna ručka, prikladni za upotrebu

( 0 Naši )
78.64 kn - 128.94 kn
Broj artikla: p35209

Informacije o proizvodu

Uredske makaze od nerđajućeg čelika, 6 kom., univerzalne škare, akutna krupan rukovati s praktičnim napadaj, pogodan za višenamjensko korištenje: One kvalitetne škare od nehrđajućeg čelika idealni su za sve vrste rezanja kod kuće ili u uredu.Njima je lako rezati papir, tanak karton, svjetlo trake, изоленту, lagana tkanina, kartona mase, srednji plastika, stiropor, folija, juta i platna.Ove škare su idealni za šivanje, krojenje odjeće i dizajna potrepštine.

Skupno pakiranje: Ovo pakiranje od 6 škara opremljen udobnim ručkama, što ih čini idealnim za dugotrajno korištenje.Idealan za rezanje papira, kartona, osnovne linije, radionica za ručni rad, u uredu, tkanina i drugih materijala.Pogodan je kako za nastavnike, tako i za studente, što ih čini neophodan dodatak za bilo koji razred srednje ili srednje škole, skalpelom opremu i поделкам.

Proizvod vrhunske kvalitete: Ove univerzalne škare imaju ručke s mekim držanje za jednostavno korištenje, a u njima stoji kao desna, tako i lijevom rukom.Oni idealni su za dom, školu i ured koristiti, kao i za rezanje tkiva i šivanja, što ih čini univerzalni alat za rješavanje svih zadataka.

Dugotrajan i oštre: Сверхточные i čvrste škare idealni su za sve kućne i uredske potrebe.Oni se također mogu koristiti kao škare za tkivo, za šivanje makaze, makaze za vez.Također su pogodne za studentskih radova, podrezivanje biljaka i korištenje kuhinje.Pakiranje od 6 škare desnom / lijevom rukom pruža najbolji omjer cijene i kvalitete.

Obratite pažnju na sigurnost: obratite pažnju na sigurnost prilikom korištenja ovog proizvoda i ne izlažite djecu s ovim proizvodom

Boja: crna

Materijal: nehrđajući čelik

Sadržaj pakiranja:

6 x alata za izrezivanje

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

145 kom. Personalizirane Kreativna naljepnica za Mahjong, Nakit, Šalice, Torbe, futrole za računala, telefone, Božićno Naljepnica Igračka naljepnica za zurke

23.94 kn - 45.11 kn
( o isporuci a. mi obično brod u roku od tri radna dana nakon primitka vaše uplate.obično šaljemo prioritetno kine.ako vam je potrebna druga ekspresne dostave, kao što su: yanwen, eub, dhl, ems i tako dalje, molimo vas da nas kontaktirate prije slanja. rok za dostavu yanwen je oko 35-60 dana; eub-oko 15-35 dana; dhl-om i ems-oko 7-15 dana b. pružamo prilagođene postavke, ali moq je 500 komada.ako vam je to potrebno, )
Dodaj u želje

20ШТ Drvenih držača za kartice sa brojevima stolova, kreditne kartice s imenima

46.89 kn - 75.66 kn
( karakteristike: značajke drvene podmetače-nositelji pogodno za fotografije, bilješke, kartice za bilješke, slike, razglednice, brojevi stolova, upisane kartice.pazite da iskošeni utor i ravno utor omogućuju držati kartice pod različitim kutovima. komplet uključuje 20 drvenih desktop nositelji za sobu ili 10 praznih kartica za bilješke, što je dovoljno da zadovolji različite vaših potreba. one drvene )
Dodaj u želje

2024 Cvjeta cvijeće Stolni Kalendar Vaza za cvijeće Tiskano Stolni Kalendar Drvene Obrta Dekoracije za dom

10.02 kn - 15.70 kn
( opis proizvoda: 1. naziv proizvoda: stolni kalendar bloomy flowers na 2024 godine 2. veličina proizvoda: kao što je prikazano na slici 3. stil proizvoda: stolni kalendar bloomy flowers na 2024 godine 4. boja proizvoda: cvjetni 5. materijal: papir, drvo karakteristike proizvoda: 1. fin cvjetni dizajn: kao tema ovog stolnog kalendara koristiti cvijeće, дарящие ljudima svježinu i )
Dodaj u želje

50 kom. / compl. Plastična Perforirana Bistra mapa za dokumente formata A4, vrećica, Vreća za pohranu tankog papira, Zaštitnik, Celina, Organizator datoteke

86.10 kn - 117.93 kn
( 50 kom. / compl. plastična perforirana bistra mapa za dokumente formata a4, rukavi, zaštitna torba za pohranu tankog papira, organizator za tiskanice, naziv datoteke: tanka prozirna sredstva za zaštitu datoteka upotreba: materijal za mape: pp boja: prozirna veličina: a4, debljina: oko 0,07 mm pakiranje: vreća opp upućivanje uključuje: torbu za zaštitu datoteka x50 imajte na umu: 1. zbog razlike u osvjetljenju i prikazu boja proizvoda )
Dodaj u želje

Uredski stolni kalendar za svakodnevnu uporabu Home stalni Mjesečni kalendar za Dekorativni planer rasporeda uredskog materijala

43.34 kn - 88.45 kn
( opis ako vas smeta hrpa stvari koje treba riješiti, ovaj stolni kalendar može postati dobar pomagač, možete snimiti ono što želite učiniti taj dan, a zatim na umu, ako ste došli do rezultata.mjesec za mjesecom, vratite se na prikaz kalendara, i pred vama pojavi lijepa sjećanja. karakteristike - boja: kao što je prikazano na slici 1 -materijal: papir - veličina: 23.00x16.00x6.00cm / 9.04x6.29x2.36in - )
Dodaj u želje

Prirodni zidni kalendar, koji se može objesiti na 2024 godine, mjesečni kalendar je na 12 mjeseci za bilješke, planiranje, Planiranje, otporan na pucanje Kalendar za

6.61 kn - 18.40 kn
( povećajte svoju produktivnost i spremite organizaciju sa zidnim kalendarom natural!zahvaljujući просторному mjesto za e-poštu možete pratiti sve važne događaje.pojednostavite svoj život i čine ga više udoban sa pouzdan i praktičan kalendar. tehničke karakteristike: naziv: zidni kalendar s krajolikom težina: oko 150 g veličina proizvoda: oko 22x17x0,5 cm / 8.66x6.69x0,2 inča materijal: )
Dodaj u želje

Spužva za voda u boji slikarstva U pakiranju, Hidratantni Posebna spužva za kredast vode, sredstvo za čišćenje s jakim upijanjem vode, umjetničke potrepštine

23.59 kn - 29.48 kn
( spužva za voda u boji slikarstva u pakiranju, hidratantni posebna spužva za vodene krede, sredstvo za čišćenje s jakim upijanjem vode, umjetničke potrepštine karakteristike: snažan upijanje vode, visoka otpornost na istezanje.pogodan za nanošenje pigmenata, akvarel, гуаши, akril i uljanih boja.odlično za umjetnika, рукодельниц, entuzijasta, umjetnika, studenata ili umjetničkog studija.tehničke karakteristike: )
Dodaj u želje

Kineski kalendar 2024 Zidni kalendar 2024 Kineska Nova godina Zidne kalendare Tradicionalni dizajn zmaja za uređenje doma Lunar

4.97 kn - 11.51 kn
( kineski kalendar 2024 zidni kalendar 2024 kineska nova godina zidne kalendare tradicionalni dizajn zmaja za uređenje doma lunar opis: klasični dizajn i jasan ispis za jednostavno pregledavanje i planiranje za budućnost. pruža detaljne informacije kao što su datum lunarni kalendar. emitira tradicionalne kineske atmosferu, koja daje eleganciju bilo koji prostor. dolazi s udobnim vuče konce jednostavno )
Dodaj u želje

Psihologija osnovne škole za djecu iz crtića 42 Dana postane lider osnovne škole 3 Knjige za čitanje внеклассного

78.50 kn - 157.07 kn
( psihologija osnovne škole za djecu s мультфильмами 42 dana postane lider u osnovnoj školi 3 knjige za čitanje внеклассного ⭐ bok, draga, dobrodošli u naš dućan ⭐ obratite pozornost na moj dućan, i vi ćete biti u mogućnosti da biste dobili bolju cijenu ⭐ možete dobiti kupone u trgovini prije kupnje ⭐ sviđa naš shop, ne zaboravite da se pretplatite na nas ⭐ )
Dodaj u želje

Цельнометаллический Vrući Savjet - Titan Терморазрыв, Svrdlo promjera 4 mm, Pneumatske kvačilo, Silikon Čarapa Creality Ender 3 PRO Poboljšan

25.72 kn - 37.87 kn
( цельнометаллический hotend - titan терморазрыв, sapnice promjera 4 mm, pneumatske kvačilo, silikon čarapa creality ender 3 pro ažurira 3d pisači: za creality ender 3, ender 3 pro, ender 3 v2, ender 5 plus, cr10, cr10s i drugih. preuzmite vodič za instalaciju: mi ćemo vam pomoći prilikom nadogradnje, zamjene i ugradnje dijelova. почините cijev od ptfe bowden: prstenasti osigurač zamijenite )
Dodaj u želje

Lilo i Stitch UV DTF Ambalaža za čaše 16 oz UV DTF Libbey Ambalaža za čaše Naljepnice Термоаппликации Staklo Može Самоклеящееся za prihvat hidroizolacijskih

20.03 kn
( naziv proizvoda uv-dtf-transferi materijal uv-dtf-film dizajn prodaje po našim nacrtima ili izrađeni po mjeri prema vašim nacrtima veličine 16 ml, 20 ml, 24 oz ili nestandardne veličine, različite veličine, drugačiji cijena (cijena u trgovini je naveden samo kao referenca, a ne realna cijena) tijekom jedne boje ili u boji.korisničko boja.moq bez minimalne upute poštuje i piling, bez grijanja! r slučajni uzorak dizajna besplatna, troškove )
Dodaj u želje

Vrata pločica formata A4, držač za dokumente, plastični okviri za fotografije za zidne i desktop poster u trgovini

98.39 kn - 140.59 kn
( crna защелкивающаяся okvir sa zaobljenim profilom crna защелкивающаяся okvir uključuje set od dva tiple, koji omogućuju vam da postavite prikaz na vrhu tablice, kao i pribor za montažu na zid.svaki držač poster ima zaobljeni aluminijskih profila promjera 25 mm, koji подпружинен za brzu i jednostavnu promjenu natpisa.okvir quick clip se može prikazati kao što je u knjizi, tako i u pejzažnom )
Dodaj u želje

Crtani naljepnice naljepnica s visoka viskoznost, skup božićnih crtani naljepnice samoljepljive vodootporne naljepnice za prtljagu, laptop, telefon

4.12 kn - 8.60 kn
( crtani naljepnice высоковязкая naljepnica božićni set crtani naljepnice samoljepljive vodootporne naljepnice za prtljagu laptop telefona opis: set od 50 unduplicated crtani naljepnica na božićnu temu. izrađena je od visokokvalitetnog pvc-a za trajnost. vodootporna, otporna na blijeđenje i glatka površina. tehnologija preciznu ispis za dobivanje jasnih i živih boja. ljepljive )
Dodaj u želje

Koverte za štednju s natpisom Mjesta, koverte za gotovinu, PVC, 20-tjedni poziv uštede s organizatorom za proračun u kuverti za gotovinu

94.63 kn
( potpuno novi i visoke kvalitete! naziv: mapa za novac materijal: pvc veličina: 10,5*8,5 *2 cm boja: kao na slici stil: sunce, leptir popis paketa: 1 * mapa za štednju (ne uključujući novac, kao što je prikazano na slici) )
Dodaj u želje

Kartice dobi novorođenčeta, kartice s fotografijama 0-12 mjeseci, kartice za rast, Suveniri

12.72 kn - 16.98 kn
( potpuno novi i visoke kvalitete ootdty karakteristike: 1. скруглите i vezati naljepnice različitih oblika u jednom setu, okruglog oblika s prvog na dvanaesti mjesec, i vezati obrazac s riječima koje označavaju faze rasta djeteta, kao što su prvi вставание, prvi zub, govorenja i tako dalje 2. cvjetni print na naljepnici, vrlo dekorativni i za kreativnost. 3. odličan rekvizit za dječje )
Dodaj u želje

1pc 12X12 Centimetara Cameo Silueta Ploče Rezni Tepih za Cricut/ Cameo Rezanje PVC Mat Cricut Joy Cricut dodatna Oprema Maker Cricut

33.96 kn - 67.92 kn
( oznaka: prozirna folija, podna jastuk, jastuk štiti od prašine tijekom skladištenja. rezni mat (12 * 12 ) opremljen je elektronskim rezni alat je kompatibilan sa middleware površine. posebno dizajniran za zaštitu oštrice i poboljšanje preciznosti rezanja. možete ga koristiti u tehničkim projektima za elektroničke reznih alata. to je izrađen od prozirne polipropilena, koji ima dobru trajnost )