0

Meni

100 Listova u Boji Transparentan Vodootporne Naljepnice S отрывными lišćem, Naljepnica Za Bilješke, Širina Naljepnice Za školu Ureda, Školskog pribora, Gradijent

Shop: Trening i uredski pribor
100 Listova u Boji Transparentan Vodootporne Naljepnice S отрывными lišćem, Naljepnica Za Bilješke, Širina Naljepnice Za školu Ureda, Školskog pribora, Gradijent

100 Listova u Boji Transparentan Vodootporne Naljepnice S отрывными lišćem, Naljepnica Za Bilješke, Širina Naljepnice Za školu Ureda, Školskog pribora, Gradijent

( 0 Naši )
16.69 kn - 23.87 kn
Broj artikla: p4463

Informacije o proizvodu

Novost je i visoka kvaliteta!

Materijal: BOPP

Boja: kao na slici

Veličina: эталонное sliku

Set uključuje: 100 listova

Napomena:

1. Zbog ručnog mjerenja dopuštena odstupanja u 1-3 mm.

2. Budući da različiti računala prikazuju različite boje, hvala na razumijevanju, stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od slike.

  • Značajka 5 - Označava Ljepljive Bilješke
  • Naziv - KOQZM
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Značajka 6 - Prozirne Indeksne kartice
  • Funkcija 1 - Naljepnica pasteur
  • Materijal - Plastika, Papir
  • Značajka 4 - Celina
  • Funkcija 3 - Oznake popisa obveza Ljepljive
  • Broj modela - naljepnice za bilješke
  • Funkcija 2 - N Puta Ljepljiv
  • Broj listova - 60120200 Listova
  • Dob - > 6 GODINA, > 3 GODINE, > 8 GODINA

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Magnetska Ploča za suho Brisanje Za Hladnjak Magnetska Bijela Ploča Akril Prozirna Ploča Za Zid S Markerom I Gumicu Odbora Za Suho Brisanje Za

114.09 kn - 162.97 kn
( pratite svojim planovima s našim odbora za suho brisanje za hladnjak!izrađen od visoko kvalitetnih akrilnih materijala, to je savršen dodatak vašem hladnjak.unesite udobnost u vaš život i da više nikada ne zaboravite na važne datume.sjajan poklon kako za djecu tako i za odrasle. naslov: magnetska ploča za suho brisanje za hladnjak materijal: akril težina: 520 g veličina: 40 * 30 cm veličina )
Dodaj u želje

5 metara / 1 petlja Noćnog Neba Sjajna Ljepljive Trake Za kućne Ljubimce

33.74 kn - 42.20 kn
( japanski traka wasi besplatna dostava prilikom naručivanja > 15 dolara materijal: japanska vojska upotreba: časopisi, zanatskih predmeta od papira, poklon pakiranje, tara, scrapbooking, izrada čestitki, planeri, kolaž itd. posebne tinte / ulje: ispis dobiva se puno красочнее, pod svjetlom stvara efekt sjaja. skidajte sloj papira: tako da je lakše rezati trake.možete ga koristiti kao naljepnica. molimo, )
Dodaj u želje

Otvarač za koverte, ne травмирующая ruku, otvarač za pisma, učinkovit skup открывалок za pisama od nehrđajućeg čelika za sigurno rezanje omotnica oštrim predmetima.

3.20 kn - 6.61 kn
( otvarač za koverte, ne травмирующая ruku, otvarač za pisma, učinkovit skup открывалок za pisama od nehrđajućeg čelika za sigurno rezanje omotnica oštrim oštricama opis: izdržljive oštrice od nehrđajućeg čelika osiguravaju dugotrajnu oštrinu. lako se reže kroz svaku cijev metalni koverte. lagan i kompaktan za jednostavnu za nošenje. ergonomski dizajnirana ručka za ugodno )
Dodaj u želje

10/50шт Naljepnice s котиками iz anime crtića Kawai, auto laptop, Prtljaga, Telefon, Uredski materijal, naljepnica, Vodootporan naljepnica za dječje igračke, dar

13.36 kn - 20.53 kn
( o isporuci a. mi obično brod u roku od tri radna dana nakon primitka vaše uplate.obično šaljemo prioritetno kine.ako vam je potrebna druga ekspresne dostave, kao što su: yanwen, eub, dhl, ems i tako dalje, molimo vas da nas kontaktirate prije slanja. rok za dostavu yanwen je oko 35-60 dana; eub-oko 15-35 dana; dhl-om i ems-oko 7-15 dana b. molimo vas, ostavite nam poruku i obavijestiti dimenzije i boje koje želite, )
Dodaj u želje

Akrilne boje za slikanje Paleta "Val", oponašajući porculan uljem, Šareni tanjur za bosch

60.60 kn - 121.20 kn
( opis izrađen je od čvrstog materijala, ima glatku površinu i lako čišćenje.ovi lagani i male palete jednostavan za korištenje čak i za djecu. karakteristike palete za crtanje акварельная plava boja imitacija keramike slikarstvo umjetnik miješa palete boja za crtanje-večernji obrta gvaš | je izrađen od kvalitetne, čvrste strukture, glatke površine i lako se čisti.|za studente, majstori, umjetnici )
Dodaj u želje

1 Petlja ljubičasta cvjetnog traka za kućne ljubimce.

24.94 kn - 31.19 kn
( japanski traka wasi besplatna dostava prilikom naručivanja > 15 dolara materijal: japanska vojska upotreba: časopisi, zanatskih predmeta od papira, poklon pakiranje, tara, scrapbooking, izrada čestitki, planeri, kolaž itd. posebne tinte / ulje: ispis dobiva se puno красочнее, pod svjetlom stvara efekt sjaja. skidajte sloj papira: tako da je lakše rezati trake.možete ga koristiti kao naljepnica. molimo, )
Dodaj u želje

1 / 2 KOMADA 50-Hvala za podršku moje male tvrtke Okrugle Naljepnice naljepnice iz Kraft-papira za uređenje poklon pakiranje 1 inch

38.08 kn - 54.42 kn
( 1/2 komada 50-hvala za podršku moje male tvrtke, naljepnice od okruglog kraft-papira, o-naljepnice za ukrašavanje pakiranja veličine 1 centimetar opis: okrugla naljepnica od smeđe kraft-papir debljine 1 centimetar / 25 mm, 500 etiketa u roli, s natpisom crnom tintom, ručni rad, sa atraktivnim dizajnom u obliku maslinova grana i fin oblik srca.svaka naljepnica je izrađen od visoko-smeđe kraft-papira.jednostavno skinite naljepnicu )
Dodaj u želje

20 kom./1 lot Kawaii Album Za Albume Naljepnica Starinski cvijet i leptir ostavlja sliku Pribor Za Scrapbooking Raspored Pribora Naljepnica

11.30 kn - 12.57 kn
( materijal: pat pakiranje: 1 paket = 20 komada veličina: kao što je prikazano na slici. dizajn: 6 dizajna.odaberite sami dizajn.hvala )
Dodaj u želje

18 kom./compl. Prati kist, spužva, umjetnički skica, salveta, odabir, korekcija slike umjetnik, gumica za detalje

23.37 kn - 36.52 kn
( novo i kvalitetno materijal: plastika + spužva veličina: kao što je prikazano na slikama upućivanje uključuje nezavisna 18 kom./compl. napomena: 1. zbog ručnog mjerenja, molimo vas, dopuštena odstupanja u 1-3 mm. 2. budući da različiti računala prikazuju različite boje, hvala na razumijevanju, stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od slike. )
Dodaj u želje

Prijenosni Двухплечая Ploča Za Crtanje Umjetnika 6K/8K za Ljubitelje Umjetnosti

99.60 kn - 138.32 kn
( karakteristike: оотдти ova višenamjenska ploča za crtanje s dvostrukim rameni leđa je idealno umjetnicima u putovanjima, omogućujući vam da zaradite crteži i skice svugdje gdje dolazi inspiracija. izrađen je od vodootporne tkanine i ima izdržljiv metalni okvir sa zaobljenim rubovima, ova je ploča za crtanje osigurava pouzdanu zaštitu vaših radova. ova je ploča za crtanje, prikladna kako za profesionalne )
Dodaj u želje

Stolni Vječni Kalendar Igračke-slagalice Seljački Ručni Dizajneri-zagonetke Cijele Office Home Dekor

85.96 kn - 122.76 kn
( zahvaljujući našem вращающемуся večnog kalendara pratite važnih datuma u rustikalnom stilu.izrađen je od otpornog abs-plastike i može se ponovno koristiti svake godine za univerzalnu upotrebu.idealno za obitelji, prijatelje i kolege, s tim kalendarom nikada nećete zaboraviti o posebnom događaju. specifikacija: naziv proizvoda: kružni vječni kalendar materijal proizvoda: abs, birch osnova. veličina )
Dodaj u želje

12 Kom 3 Prstenovi za vezivanje Slatka separatore za Plastične mape Sa šarenim karticama za ured

155.16 kn - 242.47 kn
( 12 kom 3 prsten uvez slatka pregrade indeks pokriva plastični sa šarenim karticama za ured dovoljno je: vi ćete dobiti 12 kompleta krila s natpisima, izrađene od visoko kvalitetne plastike, tako da oni izdržljiv, pouzdan i izdržljiv, osiguravajući da vaša stranica će se podijeliti i u sigurnosti godinama, a vi ćete biti u mogućnosti podijeliti ih s drugima. jednostavnost organizacije: set od 12 5-boji trostruki mapa )
Dodaj u želje

4kom Mapa Za Datoteke Formata A4, Vertikalni Organizator Za Datoteke Formata A4 S Ručkom S Prijenosnim 13 Džepovima Za Studente, Poslovne Solidne Jednostavan za Korištenje

145.78 kn - 285.80 kn
( bogata broj: dobili ste 4 širenje mapa za datoteke 4 boje, i to plave, zelene, ružičaste i bijele, pogodan za papir a4 formata, dizajniran za sortiranje i razvrstavanje vaših datoteka, u dovoljnim količinama da zadovolji svoje potrebe u korištenju i zamjene u svakodnevnom životu, a vi ćete biti u mogućnosti podijeliti ih s drugima veliki kapacitet i laptop veličina: svaka ekspanzioni mapa za dokumente ima dimenzije oko 9,45 )
Dodaj u želje

Stolni Dispenzer Trake Cloud Desktop Tape Dispenser Rezač Trake Sa 1 Рулоном Ružičasta Traka Za Kućni Ured Stolni Pribor Za

37.72 kn - 75.52 kn
( lice: 1. stolni dispenzer traka izrađena u obliku prekrasnog crtani film oblak s nasmijana izraz lica, simpatičan i praktičan asistent u crkvenim opremi 2. dispenzer za samoljepljiva traka dolazi s рулоном ružičasta traka, koji je vrlo slatka.nema potrebe za kupiti odvojeno.izvršite svoje školski uredski pribor uredski 3. vrpca se može lako i brzo rezati, što eliminira potrebu koristiti škare 4. )
Dodaj u želje

Prilagođeni knjiga, knjižica, brošura, kataloga, letaka, brošura, ispis dnevnika

11.79 kn
( opis proizvoda specifikacija vrijednost robe materijal proizvoda papir i karton vrsta papira art papir, karton, papir s premazom, od valovitog kartona, dupli sloj ploča, neobična papir, kraft-papir, offset papir, книгопечатание u meki tip proizvoda knjiški set uvez površina meke korice laminiranje film vrstu tisak offset tisak naziv xin hua broj modela книгопечатание u meki naziv proizvoda книгопечатание )