0

Meni

Stolni Vječni Kalendar Igračke-slagalice Seljački Ručni Dizajneri-zagonetke Cijele Office Home Dekor

Shop: Trening i uredski pribor
Stolni Vječni Kalendar Igračke-slagalice Seljački Ručni Dizajneri-zagonetke Cijele Office Home Dekor

Stolni Vječni Kalendar Igračke-slagalice Seljački Ručni Dizajneri-zagonetke Cijele Office Home Dekor

( 0 Naši )
85.96 kn - 122.76 kn
Broj artikla: p29317

Informacije o proizvodu

Zahvaljujući našem вращающемуся večnog kalendara pratite važnih datuma u rustikalnom stilu.Izrađen je od otpornog ABS-plastike i može se ponovno koristiti svake godine za univerzalnu upotrebu.Idealno za obitelji, prijatelje i kolege, s tim kalendarom nikada nećete zaboraviti o posebnom događaju.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: Kružni vječni kalendar

Materijal proizvoda: ABS, birch osnova.

Veličina proizvoda: (približan iznos) 13,5 * 18 cm / 5,31 * 7,09 u.

Težina proizvoda: oko 300 g

Lista proizvoda:

1 * Kružni vječni kalendar

1 * Slučajna oznaka

Napomene:

Zbog različitih rasvjete i postavki zaslona boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.

Zbog razlike u upotrebu dimenzije, molim vas, dopustite razliku u iznosu od 1-3 vidi

Detalje o proizvodu

1. Долговечное rješenje: Okružnicu s vječnim kalendarom mogu koristiti više puta svake godine, što ga čini pouzdan izbor za dugotrajno korištenje.Okrenite prsten, da biste promijenili datum i mjesec.

2. Rustikalni stil: Naš cijele vječni kalendar izrađen u vintage okruglom dizajnu, koji dodaje dašak rustikalnom stilu u bilo koji interijer, stvara opuštajuću atmosferu.Uživajte u elegancijom i неподвластностью vremena.

3. Dugotrajna: Izrađen je od kvalitetne ABS materijala i drvene podmetače, ovaj kružni s vječnim kalendarom izdržati trošenje.Možete se osloniti na njegova dugotrajna dizajn.

4. Univerzalna upotreba: Ovaj kružni s vječnim kalendarom možete koristiti i kao kalendar i dekoracija stola, dajući svoj dom dašak elegancije i funkcionalnosti.Možete lako podesiti datum.

5. Odličan poklon: Ovaj večiti kalendar-циркулярка - savršen poklon za obitelji, prijatelja i kolega, koji vole moderan pratiti datuma.Im je lako uživati, i možete ga rotirati.

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

100 kom, ručka-kuka, akril četkica za ulje na platnu, četke za lice, gvaš na drva

33.25 kn - 146.35 kn
( četka 100pc za crtanje noktiju maleni uzorak s drvenim ručkama, samoljepljiva kist alat za crtanje olovkom za crtanje, akvarel, ulje, slikarstvom, tijela, noktiju karakteristike: materijal: drvo, najlon veličina: 16. 00 x 0. 30 x 0. 30 cm / 6. 29 x 0. 12 x 0. 12 inča čvrst rukohvat pruža optimalnu kontrolu / хват i odličan osjećaj u ruci, što omogućuje umjetniku da se oslobodite svoju kreativnost. ove )
Dodaj u želje

Individualni proizvod - standardna kutija za adventski kalendar s 24 dana praznog keksa

7.10 kn
( specifikacija tip proizvoda uzorka (dani) proizvodnja (dani) proizvodnja kutija 3 dana 10 ~ 15 dana papirnatu vrećicu 3 dana 10 ~ 15 dana poštanske kutija 3 dana 10 ~ 15 dana proizvodnja naljepnica 2 dana 7 ~ 10 dana, papir za 1 dan 5 ~ 10 dana proizvodnja tag 1 dan 5 ~ 10 dana opis proizvoda kutija s adventski-kalendar konfiguracija proizvoda o nama mi smo u цзэнчэне, guangzhou, s 10 000 kvadratni метрами i više od 200 zaposlenika, )
Dodaj u želje

Škare za ured od nehrđajućeg čelika, 6 predmeta, univerzalne škare, oštar, snažan, udobna ručka, prikladni za upotrebu

78.64 kn - 128.94 kn
( uredske makaze od nerđajućeg čelika, 6 kom., univerzalne škare, akutna krupan rukovati s praktičnim napadaj, pogodan za višenamjensko korištenje: one kvalitetne škare od nehrđajućeg čelika idealni su za sve vrste rezanja kod kuće ili u uredu.njima je lako rezati papir, tanak karton, svjetlo trake, изоленту, lagana tkanina, kartona mase, srednji plastika, stiropor, folija, juta i platna.ove škare su idealni za šivanje, krojenje )
Dodaj u želje

2 Kom A6 PVC Korice za uvez sa 6 prstena od zlata Meki za laptop Prozirno Kućište za laptop od PVC-a sa 6 rupa za umetke

63.37 kn - 91.86 kn
( 2 komada torbica za laptop a6 od pvc-a sa 6 prstena, rose gold, meki za prijenosno računalo, prozirne korice za laptop od pvc-a, 6 rupa za umetke, kvalitetne materijale ova torbica za laptop sa 6 prstena izrađena je od visokokvalitetnog pvc materijala koji je mekan i izdržljiv, opremljen sa detaljima za uvez od nehrđajućeg čelika, siguran i trajan, da ga nije lako nositi, i on će vam ugodno iskustvo. dobre radne karakteristike: )
Dodaj u želje

1 kom. ručka-rezač za ručni rad, rezač traka "Wasi", fiksni канцелярский nož za školski pribor, umjetnički nož

1.56 kn - 3.55 kn
( 1 kom. ručka-rezač za ručni rad, rezač traka uradi sam , fiksni канцелярский nož za školski pribor, umjetnički nož 1 kom. ručka-cutter 【važno!】: to je rezač, a ne гелевая ručka!!!! - kvaliteta: plastika + plemeniti čelik - dužina ručke: oko 140 mm - boja ručke: bijela - boja gorivo: bezbojna )
Dodaj u želje

Lijepe naljepnice na kofer S različitim uzorcima, jaka ljepljivost "Uradi sam", dječji račun za ruke, kancelarijski naljepnice za scrapbooking

2.34 kn - 4.90 kn
( važne informacije materijal: pat veličina pakiranja: l: 10,3 cm / 4,06 cm, w: 8 cm / 3,15 inča (cca.) pregled: zahvaljujući неповторяющемуся dizajn i jakom i slatko stilu, ovi crtani naljepnice mogu zadovoljiti svoje različite potrebe u proizvodnji svojim rukama, lako ih je отклеивать i uporabu, a također je vrlo jednostavno primijeniti. ovi crtani naljepnice - savršen )
Dodaj u želje

50 kom. / compl. Plastična Perforirana Bistra mapa za dokumente formata A4, vrećica, Vreća za pohranu tankog papira, Zaštitnik, Celina, Organizator datoteke

86.10 kn - 117.93 kn
( 50 kom. / compl. plastična perforirana bistra mapa za dokumente formata a4, rukavi, zaštitna torba za pohranu tankog papira, organizator za tiskanice, naziv datoteke: tanka prozirna sredstva za zaštitu datoteka upotreba: materijal za mape: pp boja: prozirna veličina: a4, debljina: oko 0,07 mm pakiranje: vreća opp upućivanje uključuje: torbu za zaštitu datoteka x50 imajte na umu: 1. zbog razlike u osvjetljenju i prikazu boja proizvoda )
Dodaj u želje

520 kom. Skup винтажных naljepnica za scrapbooking, set naljepnica za vođenje dnevnika u retro stilu "Uradi sam", Pribor za papir za albume s cvijećem

90.37 kn - 112.96 kn
( [serija various natural collection] skup винтажных papira i naljepnica ukupno 520 komada uključuje: 160 komada naljepnica wasi (po 2 komada, svaki crtež) + 240 listova za ukras albuma (po 4 komada svake slike) + 40 listova razglednica (po 2 komada, svaki crtež) + 40 komada pet papira za album (po 2 komada, svaki crtež) + 40 komada pet papira za čipke (po 2 komada, svaki crtež). [odličan ukras u svojim rukama] эстетичные )
Dodaj u želje

1 kom. Klamerica s dugom rukom Stroj za lijepljenje papira listova Robustan alat za spajanje Pribora za dom Škole Ureda

108.34 kn - 277.77 kn
( opis klamerica jednostavna i izdržljiva, dizajniran za korištenje s debelim ili dugim papirom datoteke s glatkim rubovima, koji izgleda odlično na svakom stolu!odličan poklon za gotovo sve prigode.dobar alat za kućni, uredski ili školske radne površine. karakteristike - boja: kao što je prikazano. - materijal: metal i plastika. - veličina: oko 15,8 x 16 x 40,2 vidi - savršen poklon za )
Dodaj u želje

Акварельная boja je Boja za lice i tijelo Sportske igre baseball Softball Set za bojanje očiju Plava boja za tijelo na Noć vještica

6.11 kn - 12.29 kn
( 1 kutija bijela crvena crna boja za lice i tijelo bejzbol sportske igre u softball, set za bojanje očiju i lica, tematske zabave za noć vještica, непромокаемая plava boja za tijelo vlažne i полумягкая formula za nesmetanu primjenu i jednostavno nanesenu boju, pružajući vrhunsku pokrivenost i nastavak tijekom cijelog dana, bez sušenje ili pucanje. za isušivanje može potrajati neko vrijeme, ali za )
Dodaj u želje

10шт Drveni držač za kartice Držač za fotografije razglednice za svadbene večere Dekor kućne zabave Stalak za sobe površine Pločice Baza

30.90 kn - 38.65 kn
( karakteristike: izrađena od drveta, sa pre-вырезанным kutnim utorom, površine glatko polirana bez riseva, vrlo fin i ljubazan. postoje tri veličine i oblika: 3 x 3 x 3 cm /1,18 x 1,18 x 1,18 inča (kvadrat), 7 x 2,3 x 1,7 cm /2,7 x 0,9 x 0,7 (pravokutnik), 5,5 x 2 x 2,5 cm /2,16 x 0,78 x 0,98 (cilindrični oblik). dekorativni i funkcionalni predmet, dobar kao desktop nositelji za pohranu nezaboravan )
Dodaj u želje

22 Kom Drvene maskote s Ukrasi, Pokloni, gredica, Dobar nakit, Zidni dijete, Mali za žene, ohrabrujući

33.11 kn - 66.21 kn
( opis naš drveni privjesci na sreću ne samo da su lijepe, ali i značajni.oni su stvoreni kako bi razveseliti i nadahnuti, što ih čini odličan poklon za ljude koji trebaju pozitivno.ove stavke su na savjest, tako da možete uživati u njima godinama i godinama.oni su također idealni za ukrašavanje raznih prostora. karakteristike -boja: kao na slici -materijal: drvo -veličina: 4.00x4.00x0.20cm/1.57x1.57x0.08in - )
Dodaj u želje

Na raspolaganju prozirna PET traka Red Flower Bloody Record sa 1 loop

21.10 kn - 42.20 kn
( japanski traka wasi besplatna dostava prilikom naručivanja > 15 dolara materijal: japanska vojska upotreba: časopisi, zanatskih predmeta od papira, poklon pakiranje, tara, scrapbooking, izrada čestitki, planeri, kolaž itd. posebne tinte / ulje: ispis dobiva se puno красочнее, pod svjetlom stvara efekt sjaja. skidajte sloj papira: tako da je lakše rezati trake.možete ga koristiti kao naljepnica. molimo, )
Dodaj u želje

Акварельная olovke, Set od 6 četke, Najlon kist boje Tjestenine, Gvaš, Akril boja, Plava četka 28 * 10,7 cm

10.02 kn - 14.71 kn
( opis: 1. svestranost: naš kist se može koristiti za razne vrste platna, papira i drugih umjetničkih projekata, uključujući акриловую slikarstvo, акварельную slikarstvo, ulja slikarstvo i sl. mogu zadovoljiti svoje različite potrebe. 2. kvalitetne materijale u našoj metlici se koristi visokokvalitetna vuna od sintetičkih vlakana, koja ima izvrsnu elastičnost i izdržljivost i može zadržati svoj oblik )