0

Meni

12 Kom 3 Prstenovi za vezivanje Slatka separatore za Plastične mape Sa šarenim karticama za ured

Shop: Trening i uredski pribor
12 Kom 3 Prstenovi za vezivanje Slatka separatore za Plastične mape Sa šarenim karticama za ured

12 Kom 3 Prstenovi za vezivanje Slatka separatore za Plastične mape Sa šarenim karticama za ured

( 0 Naši )
155.16 kn - 242.47 kn
Broj artikla: p34524

Informacije o proizvodu

12 Kom 3 Prsten Uvez Slatka Pregrade Indeks Pokriva Plastični Sa Šarenim Karticama Za Ured

Dovoljno je: Vi ćete dobiti 12 kompleta krila s natpisima, izrađene od visoko kvalitetne plastike, tako da oni izdržljiv, pouzdan i izdržljiv, osiguravajući da vaša stranica će se podijeliti i u sigurnosti godinama, a vi ćete biti u mogućnosti podijeliti ih s drugima.

JEDNOSTAVNOST ORGANIZACIJE: Set od 12 5-boji trostruki mapa s karticama, ove pregrade pružaju dovoljno prostora za sve vaše potrebe u sortiranja datoteke i pomoći će vam da s lakoćom organizirate papira

Odgovarajući veličina: Te 3 mape veličine 30х20 cm, prikladni za većinu mapa, a mogu se koristiti i kao pregrada džepova, što ih čini svestranim

Uštedite vrijeme: Dizajn naljepnica te tri mape s язычками vam omogućava da brzo i lako pronaći željenu detalj, eliminira potrebu tražiti mat papira i štedi vaše vrijeme.

Višestruka upotreba: Ove pregrade na 10 kartica za 3 mapa veliki, ne samo za organiziranje datoteka i dokumenata, ali i za klasifikaciju recepata, bilješke, školskim tako i mnogo drugog

Zajednički dizajn: Ove tematske separatore za 3 mape koje sadrže skup od 12 podjela, mogu se zajednički koristiti s drugim korisnicima, što ih čini ekonomično rješenje za sve potrebe vaše organizacije.

многоцветность: Ove 3 pregrada prstenovi su dostupne u različitim bojama, a svaki set sadrži 5 pregrada prstenova različitih boja, koje će biti zabavno i promišljen dodatak vašoj organizaciji.

Boja: kao što je prikazano na slici.

Materijal: plastika

Dimenzije: 30x20 cm

Sadržaj pakiranja:

12 * pregrada za mapa s karticama na veliko

Samo navedena sadržaj pakiranja, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

O nama

Pružamo dobar proizvod po najboljoj cijeni, mi podržavamo skupni nalog/ izravno dostave

1. Za naručivanje direktne isporuke, molimo vas, označite "direktni red", mi ćemo se postaviti za njega prioritet.

2. Za rasuti naloga/izravne opskrbe, ako imate bilo kakve ideje o cijenama ili pakiranje, molimo vas da nas kontaktirate unaprijed, mi ćemo vam pružiti najbolju uslugu kako bi zadovoljili vaše potrebe.

Zbog plaćanja

Ako naiđete na bilo kakav problem prilikom plaćanja, molimo vas da se obratite servisnoj službi Pozitron.com.hr, pitati za pomoć:

O dostavu

1. Poslat ćemo naloga što je prije moguće u roku od 2-5 dana (osim vikenda i državnih praznika), kao i samo plaćanje će biti završen u normalnom načinu rada.

2. Molimo vas, upišite vašu punu adresu isporuke s točnim brojem telefona i poštanski broj, pogotovo kupci iz Rusije i Bjelorusije, molimo vas da potvrdite svoje puno ime.

3. Molimo, imajte na umu da mi nismo odgovorni za carine.Molimo vas, prijeđite carinjenje sami.

4. Vršimo kao mail, tako i isporuku.Za većinu zemalja poštanska dostava traje oko 25-35 radnih dana, a za neke zemlje, kao što su Brazil, Peru, duže.

Ekspresna dostava uključuje DHL, EMS, Pozitron.com.hr Premium Shipping i posebne linije, kao što su Aramex.To traje oko 7 dana.(To će odgoditi ako je u vašoj zemlji naiđete na bilo kakve probleme, štrajk radnika, vremenski uvjeti i tako dalje.)

O послепродажном održavanje

Mi smo pouzdan prodavač, i imamo profesionalna aftermarket za sve naše zajednicu običaje.Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi vaše narudžbe, molimo vas da nas unaprijed kontaktirate, mi ćemo uvijek u blizini, dok ne dobijete zadovoljavajući odgovor.

O povratne informacije

1. Molimo vas da pažljivo provjerite ambalažu i proizvod pri dobivanju kako bi bili sigurni da nema problema.

2. Ako imate bilo kakvih pitanja ili niste u potpunosti zadovoljni svojim upućivanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Mi smo riješiti problem, da vas zadovoljiti.

3. Ako nema problema, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu od 5 zvjezdica.

Vaš potvrda je naša najveća motivacija ! !!

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Zidni kalendar Otkidaj Lunarni kalendar Zidni kalendar Kalendar za kućni ured Lunarni kalendar u starom stilu visi kalendar

37.08 kn - 103.08 kn
( opis tradicionalni kineski kalendar na 2024 godine. izrađena je od tankog i trajne papira materijala.na njemu se prikazuje datum u godini zmaja.idealan poklon vašoj obitelji i prijateljima za novu godinu.klasični dizajn i jasan ispis čine ovi kalendari više jedinstvenim.s kineskim elementima oni također mogu poslužiti kao ukras. karakteristike -boja: kao na slici -materijal: papir -veličina: 13.80x9.60x2.00 )
Dodaj u želje

2 Kom A6 PVC Korice za uvez sa 6 prstena od zlata Meki za laptop Prozirno Kućište za laptop od PVC-a sa 6 rupa za umetke

63.37 kn - 91.86 kn
( 2 komada torbica za laptop a6 od pvc-a sa 6 prstena, rose gold, meki za prijenosno računalo, prozirne korice za laptop od pvc-a, 6 rupa za umetke, kvalitetne materijale ova torbica za laptop sa 6 prstena izrađena je od visokokvalitetnog pvc materijala koji je mekan i izdržljiv, opremljen sa detaljima za uvez od nehrđajućeg čelika, siguran i trajan, da ga nije lako nositi, i on će vam ugodno iskustvo. dobre radne karakteristike: )
Dodaj u želje

Bušilica različitih veličina, novi oblik okruglog otvora, трудозатратный dizajn, bušilica od ABS + legure okrugli otiskivanje, EVA-čip

10.37 kn - 15.27 kn
( materijal: abs + rafting dimenzije: 9 mm, 16 mm, 25 mm, 38 mm, 50 mm boja: kao na slici broj: 1pc naslov: šilo popis paketa: 1 * karakteristike rupe bušiti jednostavnost korištenja: kružna bušilica sa рычажным kontrolom, lako je držati, on je vrlo dobro reže, lako je otvoriti odozdo, za izdvajanje slika.odlično za stiropor: set obrazaca za дыроколов od 1 lako пробиваемого kruga kako za rad, tako i za eva pjene )
Dodaj u želje

Korejski Ann Kawai, sjaj laserske Nebuloza naljepnice DIY scrapbooking Dnevnik album ukrasne naljepnice celina mobilnog telefona Aestheti

9.24 kn - 13.21 kn
( poštovani kupci, molimo vas, imajte na umu sljedeće obavijesti: 1. načini dostave: zbog međunarodnih kupovinu, bolje je odabrati prilagođenu mogućnost авиапочту, standardnu isporuku pozitron.com.hr ili druge brze metode logistike. 2. aftermarket: ako imate bilo kakvih problema sa isporučenim proizvodom, molimo vas da ne ostavljate negativne povratne informacije direktno.kontaktirajte nas i mi ćemo učiniti sve što je moguće, )
Dodaj u želje

Brojka od gljiva, časopis za kućne ljubimce, traka za wasi, 132 cm

84.40 kn - 105.50 kn
( japanski traka wasi besplatna dostava prilikom naručivanja > 15 dolara materijal: japanska vojska upotreba: časopisi, zanatskih predmeta od papira, poklon pakiranje, tara, scrapbooking, izrada čestitki, planeri, kolaž itd. posebne tinte / ulje: ispis dobiva se puno красочнее, pod svjetlom stvara efekt sjaja. skidajte sloj papira: tako da je lakše rezati trake.možete ga koristiti kao naljepnica. )
Dodaj u želje

1-8 kom. Popularni Korejski Мультяшный Zec i Medvjed, Laser naljepnica, Materijal za scrapbooking, Fiksne pribor za umjetničkih djela Kawaii

51.22 kn
( 1 ~ 8шт korejski popularan мультяшный zec laser naljepnica za scrapbooking stick materijal fiksne pribor za umjetničko uređenje kawaii opis: da li možete ga umetnuti: da boja korica: 01 # zec, 02 # medo-ograda, 03 #medo-odjeća za kišu, 04 # medo-traka, 05 novu godinu, 06 zelena morsko dno, 07 plavi balon, 08 broj internih stranica: 1 slika: crtani film materijal obloga: pvc tehničke )
Dodaj u želje

50 kom. / compl. Plastična Perforirana Bistra mapa za dokumente formata A4, vrećica, Vreća za pohranu tankog papira, Zaštitnik, Celina, Organizator datoteke

86.10 kn - 117.93 kn
( 50 kom. / compl. plastična perforirana bistra mapa za dokumente formata a4, rukavi, zaštitna torba za pohranu tankog papira, organizator za tiskanice, naziv datoteke: tanka prozirna sredstva za zaštitu datoteka upotreba: materijal za mape: pp boja: prozirna veličina: a4, debljina: oko 0,07 mm pakiranje: vreća opp upućivanje uključuje: torbu za zaštitu datoteka x50 imajte na umu: 1. zbog razlike u osvjetljenju i prikazu boja proizvoda )
Dodaj u želje

Radni rokovnik za transparentan zbirke Datoteka Test papir Radiouredaj torba-mapa Open Art Trezor za studente

70.19 kn - 156.01 kn
( prijenosni mapa-organizator za pohranu datoteka, zbirka studentskih ispitnih djela, umjetnost za pohranu, otvorena bistra otvorena mapa za datoteke formata a3 / 16, prijenosni prozirna vrećica za pohranjivanje ispitnih radova oblika 8k za studente, organizator za zbirku umjetničkih djela, višenamjenska torba za datoteke materijal: pvc količina: oko 170 listova veličina: 440 * 33 * 335 mm (8k / a3) namjena: )
Dodaj u želje

Prijenosni i višenamjenski držači za markera, držače za olovke za bilježnice, metalni držači za papire, Stezaljke-organizatori, pribor

31.40 kn - 62.80 kn
( opis ovaj skup metalnih stezaljki za olovke - nezamjenjiv dodatak u svakom uredu ili razredu.ovaj inovativni alat kombinira funkcionalnost i estetiku, pruža praktičnost i svestranost u jednom.izrađen od metala, on garantira trajnost i dugi rad. karakteristike -boja: kao na slici -materijal: metal -veličina: 6.00x2.00x0.10cm /2.36x0.79x0.04in - držač za olovke: bez obzira da li ste u uredu )
Dodaj u želje

100 kom./kor. Razglednica za pismo u svojim rukama, namjenu утолщенная razglednica sa zahvalnošću za škole, kućni ured

2.98 kn - 5.47 kn
( karakteristike: 1. dostupan u 5 boja tjestenine: možete koristiti poklon karte različitih boja za snimanje različitih raspoloženja ili različitih želja.podignite raspoloženje ljudi i održavajte njihovu motivaciju. 2. značajke: papir za pretraživanje je dovoljno debela za jednostavno pisanje, i na izgradnju papir ne prodiru tinte olovke, bojice i drugih markera, što čini vaš rukopis nježna i glatka. opis: naslov: )
Dodaj u želje

10/30/50шт Naljepnice s Grafitima svemirskog Astronauta Crtani DIY Album za Skateboard Zapisnik Prtljaga Vodootporne PVC Naljepnica

13.07 kn - 18.68 kn
( materijal: pvc самоклеящийся jedinstvena veličina: 3-6 cm specifikacija pakiranje: 10/30/50 kom napomena: pri kupnji više od 1 pakiranje će duplikata )
Dodaj u želje

Na raspolaganju prozirna PET traka Red Flower Bloody Record sa 1 loop

21.10 kn - 42.20 kn
( japanski traka wasi besplatna dostava prilikom naručivanja > 15 dolara materijal: japanska vojska upotreba: časopisi, zanatskih predmeta od papira, poklon pakiranje, tara, scrapbooking, izrada čestitki, planeri, kolaž itd. posebne tinte / ulje: ispis dobiva se puno красочнее, pod svjetlom stvara efekt sjaja. skidajte sloj papira: tako da je lakše rezati trake.možete ga koristiti kao naljepnica. molimo, )
Dodaj u želje

96 Komada 1,5-inčni (35 mm) Boja Četke I Boje Кисточек Za Uklanjanje Mrlja Od Boje, Lakovi, Ljepila I Žbuke

245.31 kn - 377.44 kn
( 1. naša ambalaža četke od 96 komada će zadovoljiti sve vaše potrebe u crtežu, uređenju, umjetnost patentirane umjetnosti!budite kreativni u svojim кистям umjetnik! 2. univerzalna četka: naš kist možete koristiti za nanošenje boje na bazi ulja i na bazi vode.možete čak i koristiti ih za nanošenje akrilnim bojama, vodenim bojama, mrlje, lakova, žbuka, boja za tkanine i još mnogo toga!naše zube i vrlo lako se čiste, )
Dodaj u želje

Lijepa Traka Dream Gradient Cloud Бронзирующая Film Desktop Naljepnica Kawaii Celina DIY Ljepljive Trake Zapisnik Planer Ukras

6.04 kn - 8.88 kn
( novost je i visoka kvaliteta! materijal: papir wasi boja: kao na slici dimenzije: 2,5 cm * 3 m komplet uključuje: 1 komad napomene: 1. zbog ručnog mjerenja, molimo vas, dopuštena odstupanja u 1-3 mm. 2. budući da različiti računala prikazuju različite boje, hvala na razumijevanju, stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od slike. )
Dodaj u želje

130 kom. / 10 listova Naljepnica sa slikom Los Djeda Mraza, Sretan božić, naljepnice za božićne čestitke, Omotnica, pečat, dekor poklon pakiranja

21.60 kn - 28.77 kn
( opis proizvoda: materijal: papir za naljepnice. tiskane riječi: sretan božić broj: 1 pakiranje = 130 komada (10 listova) molimo, imajte na umu: 1. molimo vas, ne mislite na veličinu proizvoda na temelju slike, kupite u skladu s posebnim veličine. 2,1 inch = 2,54 cm 1 cm = 0,39 inča 3. molimo, imajte na umu razliku u 1-3 mm zbog ručnog mjerenja. 4. zbog različitih monitora )
Dodaj u želje

Službeni Кембриджское vodič za IELTS English student ' s Book General Training Boja verzija za ispis

160.55 kn - 321.11 kn
( službeni кембриджское vodič za ielts english student ' s book general training boja verzija za ispis )