0

Meni

Kineski četkica-olovka za kosu miluje Kanji Sumi Četka za pisanje i crtanje

Shop: Trening i uredski pribor
Kineski četkica-olovka za kosu miluje Kanji Sumi Četka za pisanje i crtanje

Kineski četkica-olovka za kosu miluje Kanji Sumi Četka za pisanje i crtanje

( 1 Naši )
17.90 kn - 36.59 kn
Broj artikla: p2131

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

OOTDTY

Visoko kvalitetni materijal: Izrađen od plastičnog štapa i kvalitetne волчьей vune, glatka olovka i čvrsto укрепленная četkica za zube za glave, sjajno će zamijeniti staru četkicu za pisanje.Prikladan je za ljubitelje kaligrafije i početnike.

Metoda za dobivanje kose: Mi nikada ne причиним štete životinjama, slično našim ljudskim frizure.

Kineski kist: Ona je dobra za crtanje krajolika, bojama, zidnim i pomo.Odlična četka za početnike, crtanje četkom isplativo ljubiteljima podići raspoloženje.

Lik: Četkica za glavu ima potrebnu stupanj čvrstoće i fleksibilnosti, daje odličan dojam i ne otkriva se, u skladu s tradicijom četke za pisanje i crtanje.Možete ga objesiti, kada se ne koristi, što je vrlo povoljno.

Dizajniran darove: S vaše strane bilo bi dobro poslati ove četke za crtanje kanji svojim obiteljima, prijateljima, kolegama ili kolege, ne samo da to može pokazati svoju ljubav i podršku u svojim hobijima, ali i da im pomogne poboljšati svoje vještine pisanja ili crtanja.

Tehničke karakteristike:

Materijal: Plastična Stup + Vuk vuna

Ukupna dužina: Oko 195 mm /7,68 u.

Veličina čekinja: Oko 18x5 mm /0.71x0.20 inča

Tip: 01, 02

U isporuku je uključeno:

Kineski zube, 1 kom.

Napomena:

1. Molimo vas, dozvoliti odstupanja od 1-2 cm od-za ručno mjerenje, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što napravite rezervaciju.

2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Materijal za kosu - Vuna Milovanja

Naši

2023-12-05 | 1 Rejting korisnika

Autor: Gost

Prodavatelj otkazane narudžbe, možda on ništa ne pošaljem, prodavac prevarant

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

10/50 kom. Naljepnice s dinosaurima, dar za djecu, uradi SAM, laptop, telefon, kofer, bilježnica, Naljepnica sa starim životinjama, Grafita, naljepnica

11.15 kn - 20.60 kn
( o isporuci a. mi obično brod u roku od tri radna dana nakon primitka vaše uplate.obično šaljemo prioritetno kine.ako vam je potrebna druga ekspresne dostave, kao što su: yanwen, eub, dhl, ems i tako dalje, molimo vas da nas kontaktirate prije slanja. rok za dostavu yanwen je oko 35-60 dana; eub-oko 15-35 dana; dhl-om i ems-oko 7-15 dana b. molimo vas, ostavite nam poruku i obavijestiti dimenzije i boje koje želite, )
Dodaj u želje

8 listova Leptir, бронзирующая oznaka, boja folija za scrapbooking, crtani ples, Materijal folije za scrapbooking, plava pozadina, papir-osnova

9.16 kn - 14.07 kn
( materijal: papir broj: 1 pakiranje = 8 listova veličina: 116 * 116 * 3 mm oznaka: naljepnice za leptire, raznolikost oblika, svijetle boje, jasne i transparentne uzoraka.karakteristične uzorke čine ljudi svijetle, a različite stilove na izbor s prekrasnim pečatom se mogu koristiti za ukrašavanje i identifikacija osobnih stvari, kao što su ipad, računala, tipkovnica i tako dalje idealan za scrapbooking, )
Dodaj u želje

Zidni kalendar 2024 mračnu šumu 12 mjeseci 2024 Lunarni kalendar Vodootporan Kartona mjesečni kalendar sa slikama na karton

37.51 kn - 110.33 kn
( glavne točke: 1. odlična trajnost: ovaj zidni kalendar na 2024 godine izrađena je od kartona s jarke boje i hamer papir, na njemu se jasno je tiskan i na njemu lako napisati.možete ga koristiti na vašem stolu kao datebook ili objesiti na zid.zasićene i jarke boje će ukrasiti vaš prostor i ostati u red. 2. elegantan dekor: uživajte u ljepotama prirode uz pomoć ovog zidnog kalendara na 2024 godine s 12 ilustracijama različitih )
Dodaj u želje

1 rola crtani božićnih trake Vasi, šarene ljepljive trake za scrapbooking, alati za ukras papir u svojim rukama, pribora za studente

14.28 kn - 20.96 kn
( novo i kvalitetno! opis: 1. višenamjenska primjena: naše obrta i proizvodnja traka vrlo su pogodne za sve vrste zanatskih projekata.bilo je to ukras ежедневников čestitki, ručno ili pakiranje poklona, sve to je vaš idealan izbor i može pomoći poboljšati svoje inovativne i umjetničke sposobnosti. 2. izuzetno kreativni dizajn: naš dizajn papirnate vrpce je bogata i raznolika, uključujući i razne lijepe )
Dodaj u želje

15шт stezaljke za međuspremnika rack-metalna kvačica, подпружиненная mapa za datoteke za škole

45.75 kn - 97.40 kn
( opis ovaj spona za tablet je izrađen od izdržljivog i утолщенного metala, izdržljiva, ne hrđa i stabilna za korištenje.đonovi dizajn, snažan napor za stezanje, čvrst, lako deformiraju, povećava trenje sprečava klizanje papira.visoka elastičnost i stabilna struktura, idealne veličine, koji se dobro uklapa s većinom baznih pločica za stvaranje uistinu jedinstven izgled. karakteristike -boja: srebrna. -materijal: )
Dodaj u želje

50шт Naljepnice u pakiranju za KUĆNE LJUBIMCE serije Travel the world klasicni film okvir film ručni račun naljepnice 8 smještajnih naljepnice za umjetničke pribora

8.38 kn - 12.86 kn
( materijal: papir broj: 1 pakiranje = 50шт veličina: 70 * 55 mm lice: uzorci su dobro razrađene, a prekrasan dizajn je savršen za sve prigode, čineći vaš poziv posebnijim. također može biti наклеен na bilo koje mjesto gdje su potrebni hvala vam naljepnice, na primjer, na čestitke, buketi cvijeća, poklon pakiranje za ručni rad. )
Dodaj u želje

Pribor za nastavnike, Prijenosni Bijele ploče, krug za suho brisanje, Mini-mala Bijela ploča, Стираемые daske za igre na odgovore, Polistiren ploče za učenike

23.66 kn - 50.44 kn
( opis potreban vam je prenosiv i izdržljiv odbora za brojanje bodova?ako je tako, onda je letimičan pogled na ovaj predmet.izrađen je od visoko kvalitetnih materijala, izdržljiv i trajan.jednostavan dizajn i izuzetna vještina izrade pružaju njegova popularnost i praktičnosti.višenamjenski, možete ga upotrijebiti kao odbor za glasovanje. karakteristike -boja: plava, bijela -materijal: stiropor -veličina: )
Dodaj u želje

Smiješno mačka Kalendar za 2024 godine, Viseći Ružna Mačji Mjesečni Zidni kalendar s mačka neko slikama, Zidne Kalendare za kućne ljubimce za dom, hostel fakultet

11.65 kn - 23.30 kn
( otkrijte 12 mjeseci finih crteža srednjovjekovnih mačke s našim zabavnim kalendarom srednjovjekovnih mačke na 2024 godine! zahvaljujući korištenju naprednih tehnologija ispisa ovaj kalendar je idealan za božića, nove godine, rođendane i bilo koju drugu prigodu.pozovite osmijeh na mom licu svaki dan. tehničke karakteristike: materijal: papir težina: oko 160 g veličina proizvoda: oko 28,5x21 cm/11,22x8,27 )
Dodaj u želje

Enciklopedija dinosaura, Knjiga naljepnica, 12 knjiga za učenje фокусу djecu, dječje knjige naljepnica-zagonetke, pravi Izdanje

124.04 kn - 310.17 kn
( značajke.: što dobivate: knjiga x12. teme: dječji puzzle. knjige koje mi prodajemo, spadaju u kategoriju dječjih, mladih i odraslih sve naše knjige autentični, pritisnite, da biste pregledali kategorije za dobivanje dodatnih opcija ako imate bilo kakvih pitanja, možete kontaktirati našu online korisničku podršku prijatelji, kojima se to sviđa, mogu pretplatite se na nas i podržati.hvala )
Dodaj u želje

Dobar Atraktivan Kineski Stil 2023 Kalendar Dnevnik Gadget izvanrednih Uzoraka Lijep Raspored u Kalendaru za Ured

11.58 kn - 18.33 kn
( dobar atraktivan kineski stil 2023 kalendar dnevnik gadget izvanrednih uzoraka lijep raspored u kalendaru za ured tehničke karakteristike: karakterizira izuzetna uzorcima u kineskom stilu i jakim bojama, kalendar je vrlo lijep i privlači pažnju.ako koristite kalendar kao poklon za rođendan svojim prijateljima, oni će biti oduševljeni u ovom trenutku. stolni kalendar s обзорными stranica mjesečno i same )
Dodaj u želje

12 Kom 3 Prstenovi za vezivanje Slatka separatore za Plastične mape Sa šarenim karticama za ured

155.16 kn - 242.47 kn
( 12 kom 3 prsten uvez slatka pregrade indeks pokriva plastični sa šarenim karticama za ured dovoljno je: vi ćete dobiti 12 kompleta krila s natpisima, izrađene od visoko kvalitetne plastike, tako da oni izdržljiv, pouzdan i izdržljiv, osiguravajući da vaša stranica će se podijeliti i u sigurnosti godinama, a vi ćete biti u mogućnosti podijeliti ih s drugima. jednostavnost organizacije: set od 12 5-boji trostruki mapa )
Dodaj u želje

Individualni proizvod - standardna kutija za adventski kalendar s 24 dana praznog keksa

7.10 kn
( specifikacija tip proizvoda uzorka (dani) proizvodnja (dani) proizvodnja kutija 3 dana 10 ~ 15 dana papirnatu vrećicu 3 dana 10 ~ 15 dana poštanske kutija 3 dana 10 ~ 15 dana proizvodnja naljepnica 2 dana 7 ~ 10 dana, papir za 1 dan 5 ~ 10 dana proizvodnja tag 1 dan 5 ~ 10 dana opis proizvoda kutija s adventski-kalendar konfiguracija proizvoda o nama mi smo u цзэнчэне, guangzhou, s 10 000 kvadratni метрами i više od 200 zaposlenika, )
Dodaj u želje

Škare za ured od nehrđajućeg čelika, 6 predmeta, univerzalne škare, oštar, snažan, udobna ručka, prikladni za upotrebu

78.64 kn - 128.94 kn
( uredske makaze od nerđajućeg čelika, 6 kom., univerzalne škare, akutna krupan rukovati s praktičnim napadaj, pogodan za višenamjensko korištenje: one kvalitetne škare od nehrđajućeg čelika idealni su za sve vrste rezanja kod kuće ili u uredu.njima je lako rezati papir, tanak karton, svjetlo trake, изоленту, lagana tkanina, kartona mase, srednji plastika, stiropor, folija, juta i platna.ove škare su idealni za šivanje, krojenje )
Dodaj u želje

2 komada, lonac za miješanje uljanih boja od nehrđajućeg čelika, kontejner za crtanje, šalica, Prijenosni palete boja, četkica s poklopcem, Metal pro

41.99 kn - 82.34 kn
( opis posuda za paleta super za pohranu pigmenta i drugih medija kada crtate na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, a također se može koristiti kao sredstva za pranje kistova i kanti za čišćenje kistova u zdjelicu.ergonomski dizajn za jednostavno miješanje boja. karakteristike -boja: kao na slici -materijal: nehrđajući čelik -veličina: 5.00x5.00x4.70 cm/1.97x1.97x1.85 inča -materijal )