0

Meni

Električna gitara 360, Полуполый Telo Cherry Praska, Koljenica R-oblika, Maska Od ružinog drveta, Kvalitetni 6-Струнная Gitara

Shop: Glazbeni instrumenti
Električna gitara 360, Полуполый Telo Cherry Praska, Koljenica R-oblika, Maska Od ružinog drveta, Kvalitetni 6-Струнная Gitara

Električna gitara 360, Полуполый Telo Cherry Praska, Koljenica R-oblika, Maska Od ružinog drveta, Kvalitetni 6-Струнная Gitara

( 0 Naši )
2 647.09 kn - 3 042.65 kn
Broj artikla: p1209

Informacije o proizvodu

Električna gitara 360, полуполый telo Cherry Praska, koljenica R-oblika, maska od ružinog drveta, kvalitetni 6-струнная gitara, kromirana okovi

KARAKTERISTIKE:

Dužina skale: 24,75 "628 mm, 21 lad

Telo: lipa

Vrat: javor / mahagoni

Fretboard: palisandr

Dizajn: Встраиваемая u vrat

Most: most koljenica

Glava stroja: Baci pod pritiskom kartice

Soundbox: 2 mini-хамбакера

Okovi: kromirana okovi

Kontrole: Glavni volume * 1, volume * 2, ton * 2, 3-struka prekidač

Završna obrada: višnje val, sjajni završni

Više fotografija pogledajte u nastavku:

O nama

Dobro došli u naš online dućan.Naša tvornica je profesionalni proizvođač muzičkih instrumenata s dugom povijesti proizvodnje.Smo stekli bogato iskustvo kroz kontinuirano učenje i kreativnost.

Naši glavni proizvodi uključuju različite alate, kao što su električne gitare, električni bas, gitare, glazbene torbe i torbe.Veliki broj međunarodnih klijenata imaju s nama odnose suradnje s proizvođačima.

Imamo profesionalne vještine продюсирования i opreme.Osim toga, mi možemo zadovoljiti potrebe klijenata u svakom mjestu, pazeći da naši alati imaju točno kvalitetu zvuka, prekrasan zvuk, neometani doživljaj i elegantan izgled.Proizvodi naše tvrtke dobru kvalitetu po razumnoj cijeni.

O isporuci

1. Mi smo vrlo pažljivo spakirati svaki proizvod pjena jeftini.Sve pošiljke će stići do vas je u dobrom stanju!

2. Obično šaljemo robu EMS ili poštom Kine.Nakon slanja robe dodamo broj za praćenje Pozitron.com.hr.Možete pratiti svoju robu online.

O carini

Naše cijene ne uključuju carinske pristojbe.Međunarodni prijevoz obično zahtijevaju dodatni "carine" ili "poreza na uvoz".Ove naknade se kreću u zavisnosti od zemlje i da su odgovornost kupca.Ako želite dobiti više informacija o tome koji naknade povlače za ove naknade, molimo kontaktirajte vašu lokalnu carine za informacije.

Pravila povrata

Mi vam nudimo puni povrat novca, ako je samo primio vas proizvod razlikuje od opisa, molimo vratite ga u roku od 3 dana nakon primitka i ostanite u dobrom stanju!Roba mora biti vraćena u prvobitno stanje, u trenutku otpreme, sa svim originalnim pakiranjem.Nakon toga, kao što ćemo dobiti robu, mi ćemo vam povrat novca puni povrat novca ili zamjenu!Morate se povezati sa mnom, prije nego što se vrate robu nazad.Molimo vas pročitajte politiku povrata prije narudžbe!

Što se tiče gostiju

1.Kao prodavač mi cijenimo vaše pozitivne recenzije.Molimo vas, molimo da nas odmah kontaktirate, ako postoje bilo kakve razloge zbog kojih ne možete da ostavite pozitivan osvrt.Uvijek ćemo učiniti sve što je moguće kako bi klijenti bili zadovoljni.

2. Molimo vas, ne ostavljajte nam loše komentare do rješenja problema.

Hvala, dobar dan ~

  • Materijal stražnje strane - Lipa
  • Materijal fretboard - Roza stablo
  • Vrsta - Električna gitara
  • Pogodan za - Kućni trening, Profesionalna izvedba, Novak, Unisex
  • Položaj ton - 21
  • самовывоз - Pasivni zatvoreni tip
  • Uređaj za namatanje struna - Zatvorena ručka
  • Materijal kućišta - Lipa
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Prigušivač zvuka gitara struna Prigušivač zvuka akustične gitare Šal za praksu

23.80 kn - 49.59 kn
( opis gitara šal s odličnim materijalom, izdržljivost i najbolji učinak smanjenja šuma.on je namijenjen za smanjenje i ublažavanje zvuka gitare, za visoke note zvučalo je ne tako drastično.on ima visoku čvrstoću, i da ga nije lako deformira.lako se instalira na uređaj. karakteristike -boja: crna -materijal: abs -veličina: 8.30x1.70x1.00cm /3.26x0.67x0.39in -гуманизированный )
Dodaj u želje

1 3/4 1/2 Bas бриджей za violončelo Beth Višenamjenski alat za popravak бриджей predložaka

107.34 kn - 151.18 kn
( višenamjenski strugalica za fretboard za višekratnu upotrebu, precizno mjerenje, jednostavan za upravljanje, će pomoći u popravku i dopunama.može vam pomoći da intuitivno razumijevanje kod beth i izmjerite udaljenost između akordima.beth most za mjerenje visine žice i širine jastuci klavir.rad s predloška fretboard beth zgodan i jednostavan za korištenje.beth most je napravljen od jake plastike.boja: crna materijal: akril upućivanje )
Dodaj u želje

1 Komplet Matica Mosta Narodne Akustične Gitare Od legure titana, Proširenje Visinu polaganje 72 mm/74 mm/ 76 mm/80 mm * 3,0 mm * 0,2 mm/0,4 mm/0,8 mm

14.78 kn
( uvod proizvoda : broj artikla: matica za gitaru, proširenje visinu polaganje tehničke karakteristike: molimo obratite se na podacima na fotografijama mjesto proizvodnje: guitarfamily made in japan boja: kao na slici težina: 5 g / komplet važni savjeti: 1. cijene naših proizvoda i cijene na transportu instaliran.ako kupujete jedan proizvod ili više homogenih proizvoda, molimo, kliknite )
Dodaj u želje

1 kom., torba za bubanj palice i čekić, crna za vanjske диджейского opreme, udaraljke

77.22 kn - 128.66 kn
( opis: opis: visoka kvaliteta: izrađen je od visokokvalitetnog materijala iz tkiva oxford, izdržljiv i vodootporan.savršen dizajn: mekana podstava štiti štapići od udaraca tijekom transporta.posebnost: dva odvojena odjeljka za pohranu.jedna glavna podružnica zatvarač za флешек.drugo - za note, trake i ostali pribor.povoljno: dvostruke naramenice i ručka sa hd pružaju jednostavnost nošenje torbe.odnosi: odobren je za doboš )
Dodaj u želje

1 par drvenih čekića, Udaraljke štapići za ксилофона, Отбивающие štapići, čekić, Dječji bubnjevi

5.75 kn - 9.02 kn
( karakteristike: je izrađen od visoko-kvalitetne bukve materijala, to je izdržljiva. posebno dizajniran za djecu.odličan izbor poklona za djecu. novi tutorial za djecu.razviti kod djece praktične sposobnosti i tako dalje. idealno za резонаторных zvona, dugi drveni ručka omogućava veći domet programa specifikacija: materijal: bukva veličina: 8,27* 0,79 inča/21,0 * 2,0 )
Dodaj u želje

Gitara za punjenje tuner AROMA AT-10A, zaokretni pvc kartica, LCD zaslon za kromatsku akustične gitare, bas, havajske gitare, gitare-ukulele

92.99 kn - 169.08 kn
( tehničke karakteristike opcije podešavanja: kromatske, gitara, bas, violina, ukulele note: a, a, b, c, c , d, d, e, f, f, g, g* raspon frekvencije: a0 (27,5 hz)-c8 (4186, 00 hz) kalibracija: 440 hz prijem postavke: 0,5 centi snaga: lithium-baterija 3,7 u / 110 mah vrijeme punjenja: vrijeme trajanja baterije: ≥ 3 sata kada je potpuno napunjen napon punjenja: usb power )
Dodaj u želje

Višenamjenski tegljač za električnu gitaru, pomoćni alat za olovke gitare, dinamika, Ugrađena orah u ljusci klavir

175.12 kn - 273.58 kn
( različitim vijcima možete vaditi razne matice to omogućuje ravnomjerno i контролируемо vaditi razne olovke i vijke koji nam treba popraviti. gumeni valjak na dnu prozirna cijev pomaže u zaštiti završiti gitare. vijci za бриджа i koljenica gibson, schaller ili gotoh se može lako ukloniti, bez gitaru. pogodan za povlačenjem ručke različitih gitara pojačala, efekata itd. boja: )
Dodaj u želje

Skup stalci za palac za stranke alt/Tenor/Sopran-saksofon

33.46 kn - 63.16 kn
( opis: 1 komplet kvalitetan oslonac za palac saksofon s gume daje dodatni oslonac za palac i štiti svoj alat i ruke ublažava umor i nakon dugotrajne igre na instrument jednostavan za instalaciju, izdržljiva i prijenosan odlično za saksofon alt/tenor /sopran materijal: metal, guma tablica veličina: otprilike. 120x85x30 mm/4,72 x 3,34 x 1,18 inča u isporuku je uključeno: 1 )
Dodaj u želje

JOYO JF-14 Simulador De Efeito De Guitarra Com Som Americano (Alto Falante)

338.09 kn - 676.18 kn
( naziv aukcija će se ovdje! detaljne informacije o proizvodu: marka: joyo гитарная papučicu joyo american sound effect reproducira zvuk pojačala fd 57 deluxe, stvara odličan zvuk od čistog do snažan i svugdje, koji može simulirati mnoga pojačala. ● zahvaljujući 3-полосному эквалайзеру i kontroli glasa lako možete birati bilo koji ton, koji samo možete zamisliti.podesite ekvilajzer )
Dodaj u želje

B-stan, torba-truba, krupan obična torba za nošenje preko ramena (crna)

79.07 kn - 171.92 kn
( opis među temama - torba za nošenje cijevi b-stan.torba je izrađena od tkanine oxford, guste i otporan na habanje.prednji džep za dodatnu opremu, obložen remen za struk, jednostavan za korištenje. s ručkom za nošenje i može se ukloniti remen, može se koristiti kao ručnu torbu ili torbu preko ramena. karakteristike - boja: crna - materijal: tkanina oxford -veličina: 52x15x13,5 cm -oxford )
Dodaj u želje

25-inčni ukulele Prijenosni 4-струнная ukulele od karbonskih vlakana Torba za nošenje Početnike Odrasle mlade Profesionalni gudački instrument

332.33 kn - 664.67 kn
( karakteristike: male veličine 25 cm, idealna veličina za igre za odrasle i djecu. izuzetna izrada, kućište je izrađeno od karbonskih vlakana. maska je bila ukrasne s nekim glazbenim notama. 4 žice s velikim натяжением mogu objaviti, zasićene zvukove. dizajn sa nokti za pričvršćivanje remena. idealno za početnike koji žele naučiti igrati na havajsku gitaru. tehničke )
Dodaj u želje

Remen za saksofon Podesiva kopča remena, Neck strap za saksofon, Rezervni dijelovi za glazbene instrumente

43.19 kn - 75.80 kn
( remen za saksofon: remen za saksofon je izrađen od guste tkanine, mekani i prozračni materijal, koji ublažava pritisak na ramena. remen za saksofon: duljina vratnog remena sa mekom postavom za saksofon može se podesiti za tenor-saksofon, alt-sax, sopran-saksofon i tako dalje. remen za saksofon: zahvaljujući podesivim bravu kožnu držača saksofon ga lako skinuti. pojas.in osim toga, u zavisnosti od visine možete podesiti )
Dodaj u želje

Yinfente Nedovršena 24 Fretboard Gitara Vrat 25,5 Cm Veslo Prednji Baka Rosewood Fretboard Točke Inlay za DIY Gitare Amaterski

548.66 kn
( vrat električna gitara ima značajke: 1x vrat electric guita r. stablo fretboard: mahagoni. stablo fretboard: roza stablo završna obrada: незаконченная inlay: točkasto bočne točke: točka s lijeve strane dužina skale: 25,5 inča. 648 mm ako vam je potrebna još jedna dužina skale, molimo vas, kontaktirajte me. navlaka: 24 nikal / srebrno накида širina nuts: )
Dodaj u želje

Напильник za gitaru ладов, brušenje, выравнивающий напильник, izdržljiv, profesionalni, 6 "Gitaru alati za bendžo, gitara, mandolina, bas

53.64 kn - 97.47 kn
( opis: 【dizajn】: напильник za gitaru ладов je napravljen od čvrstog čelika i drveta, lako ga možete premjestiti na ладам gitare pomoći pronaći i otkloniti bilo kakve nepravilnosti. 【dimenzije】: dužina rašpe za izravnavanje ладов je 6 cm, što je dovoljno za većinu gitare. 【oznaka】: brusilica za izravnavanje ладов za gitaru, koji se uglavnom koristi za podešavanje i popravak )
Dodaj u želje

77HC A250K Potenciometar sa шлицевой glavom električna gitara Басовый učinak Pojačalo Zvuka glasnoće

8.53 kn - 18.97 kn
( 77hc potenciometar a250k sa шлицевой svrdlo za električnu gitaru uz bas učinak i tonski dio glasnoće ootdty potenciometar a250k sa шлицевой svrdlo za električnu gitaru uz bas učinak i tonski dio glasnoće opis: potpuno novi i visoke kvalitete potenciometar jačine zvuka gitare odvojivi vratila sa grubim накаткой vratila se sa grubim накаткой pogodan za )
Dodaj u želje

Auto led svjetlo trajnost 25 W/50 W Opterećenje otpornici 6 Ohma Auto žarulja pokazivača smjera Flash Dodatak Pokazivač opterećenja Auto oprema

17.55 kn - 35.17 kn
( null null funkcija ✓ 1.100% potpuno novi i visoke kvalitete 2. pogodan za auto pribora s indikatorom opterećenja 1. materijal: aluminijsko kućište 2. boja: kao što je prikazano na slikama 3. veličina: kao što je prikazano na slici upućivanje uključuje: 1 komad napomena: molim vas, dopustite malu grešku zbog ručnog mjerenja. boje mogu se malo razlikovati zbog različitih )
Dodaj u želje

Odvojiva oznaka za note na tipkovnici klavir, 88 tipki, vodič za note na klaviru i vodič na klaviru, (u boji)

62.37 kn - 91.71 kn
( naše zvučne obloge za klavir s tipkovnicom za početnike izrađeni su od visokokvalitetnog silikona i povezani u seriju naljepnicama (nema potrebe zalijepiti ih na tipke, kao što su naljepnice za tipkovnicu klavir).ove naljepnice za bilješke na tipkovnici klavir lako instalirati i izbrisati, ne ostavljajući traga, za razliku od naljepnica za bilješke klavir, koji podržavaju tipkovnicu u čistoći i redu.skup klavijature, note za klavir )