0

Meni

25-inčni ukulele Prijenosni 4-струнная ukulele od karbonskih vlakana Torba za nošenje Početnike Odrasle mlade Profesionalni gudački instrument

Shop: Glazbeni instrumenti
25-inčni ukulele Prijenosni 4-струнная ukulele od karbonskih vlakana Torba za nošenje Početnike Odrasle mlade Profesionalni gudački instrument

25-inčni ukulele Prijenosni 4-струнная ukulele od karbonskih vlakana Torba za nošenje Početnike Odrasle mlade Profesionalni gudački instrument

( 1 Naši )
332.33 kn - 664.67 kn
Broj artikla: p18164

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

male veličine 25 cm, idealna veličina za igre za odrasle i djecu.

Izuzetna izrada, kućište je izrađeno od karbonskih vlakana.

Maska je bila ukrasne s nekim glazbenim notama.

4 žice s velikim натяжением mogu objaviti, zasićene zvukove.

Dizajn sa nokti za pričvršćivanje remena.

Idealno za početnike koji žele naučiti igrati na havajsku gitaru.

Tehničke karakteristike:

Boja: crna / plava / roza / bijela (opcionalno)

Materijal: karbonskih vlakana

Veličina proizvoda: 635 * 210 * 53 mm / 25.00 * 8.27 * 2.09 palac

Težina proizvoda: 660 g / 1,46 kilograma

Težina paketa: 1159 g / 2,56 kilograma

Veličina pakiranja: 67,5 * 24,5 * 8 cm / 26.57 * 9.65 * 3.15 u pakiranju

Popis paketa:

1 * ukulele

1 * Torba

  • Materijal stražnje strane - orašasti orah
  • Materijal kućišta - Mahagoni
  • Pogodan za - Kućni trening, Profesionalna izvedba, Novak, Unisex
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Materijal fretboard - ABS

Naši

2023-11-21 | 1 Rejting korisnika

Autor: Gost

On je slomljen, i neće ga dobiti, ili stay tuned : (

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

1 kom. bubnjevi, Papučica kvačila Drum Hi-hat-Izdanje Ploče Od цинкового legure, Spojka ploče (Srebrna)

39.14 kn - 85.04 kn
( opis u potrazi za stručni i praktični клатч hi-hat?naši proizvodi će biti vaš dobar izbor.izrađen od izuzetne izrade i kvalitetnih materijala, ima superiorne snage i praktičnošću i može se dobro primijeniti na svoj udarni instalaciju.pametan dizajn i jednostavna primjena će vam pružiti najbolje iskustvo. karakteristike -boja: srebrna -materijal: cink legura, filc -veličina: oko 5.56x3.20x3.20 )
Dodaj u želje

Pedala dual басового bubanj bez klizanja za elektronske bubnjeve, udaraljke postrojenja, jazz bubnjeva

299.51 kn - 565.07 kn
( opis: 【heavy duty】: pedale za bas bubanj doulbe s 2-trčanje kruga za premlaćivanje.сверхмощная pedala za bas bubanj sa oprugom маятником. 【odlična stražnji dio】: odlično oslobađa.pedala dobrog kvaliteta i vrlo pristupačna. 【lako prilagoditi】: kut nagiba gonič regulirano.podesiv hod i napetost, extra oslonac za noge. 【jednostavnost instalacije】: papučicu bubanj lako se )
Dodaj u želje

Alati za učenje teorije glazbe Kotač akorda, Krug petine, Melodija zvona za alat

87.95 kn - 204.53 kn
( opis jednostavan i intuitivan dizajn čini ovaj мелодический alat je pogodan kako za početnike, tako i za profesionalne ljubitelje glazbe.kotač circle of fifths akord wheel pruža sveobuhvatnu potporu u nastavi, izradu studija teorije glazbe više zanimljiv i učinkovit. karakteristike -boja: crna -materijal: aluminijska legura -veličina: 12.70x12.00x0.60 cm /4.99x4.72x0.24 inča - )
Dodaj u želje

Univerzalna torba za alt-saksofon od tkanine Oxford, torba-ruksak, torbu, otporan na padove Zaštita glazbenih pribor za saksofon, vodootporna

152.10 kn - 304.20 kn
( tehničke karakteristike: karakteristike: 1. vrlo debela spužva, prijenosni, sa dvostrukim плечиками. 2. dodatnu torbu možete koristiti za trske i sl. dizajn je moderan, elegantan i izdržljiv. tehničke karakteristike: materijal: tkanina oxford boja: crna veličina: 640 mm * 280 mm * 50 mm neto težina: 574 d bruto težina: 574 d napomene: molim )
Dodaj u želje

Set od 4 nastavci za električne gitare, dijelova za glazbene instrumente "Uradi sam"

5.90 kn - 10.73 kn
( opis: potpuno novi i visoke kvalitete, testiranje je prošlo uspešno pogodan za električne gitare s popularizacijom-polugom uglavnom za zamjenu jednog tremolo-kraka samo kliknite na kraj spone materijal: abs boja: bijela, crna, bež tablica veličina: dužina: cca. 39 mm / 1,54 inča promjer: cca. 5 mm / 0,19 cm paket uključuje: 4 komada kapica za poluge )
Dodaj u želje

Akustična gitara D-35 F/S, isti kao na slikama

2 573.27 kn
( bok, moj prijatelj, ja sam vrlo sretan da možeš posjetite moj dućan sam kinez, imam vrlo profesionalni tvornica u kini, to je vrlo dobro, mnogi od mojih učitelja u kini - vrlo dobri prijatelji, jer oni mogu da mi daju puno profesionalnih i dobrih savjeta, koji su vrlo korisni za moj posao, u isto vrijeme sam i nadam se da ću dobiti savjet od strane prijatelja, mislim da je to vrlo dobro, hvala, dobro došli u kinu, ja ću vrlo dobar vodič poštovani )
Dodaj u želje

2 komada crnih звукоснимателей za električnu gitaru sa dual coil Humbucker + vijak kućišta i 1 komplet kabelskog snopa za gitaru pre priključena dva elektromagneta pod

106.70 kn - 161.69 kn
( 2 komada crnci звукосниматели za električnu gitaru sa dual coil humbucker + vijak kućišta i 1 komplet pre povezanih svežnja za gitaru sa dva elektromagneta pod 2: 2 x veliki potenciometar + 1 x crna gumb switch i 2 x звукосниматели za električnu gitaru 100% potpuno novi i neiskorišteni crnci звукосниматели za električnu gitaru sa dual coil humbucker za električnu gitaru )
Dodaj u želje

1 komplet valjak sedla Mosta Gitare s 5 dijelova i vijaka Звукоснимателей Dijelovi za električne gitare Crna 3,52 u.

37.08 kn - 61.81 kn
( opis: potpuno novi i visoke kvalitete, testiranje je prošlo uspešno potpuno podesiva sjedišta za harmonika sa glatkim radnim valjcima u paketu s фиксирующими vratnica. 6-струнная električna gitara s роликовым sedlo i sustav mosta moderan zamjena za gitare materijal: željezo, cink legura tablica veličina: otprilike. 89x102 mm/3.5x4.02 inča u isporuku )
Dodaj u želje

Trajni kvalitetan Novi praktično spona za postavke гитарного capo Za klasične akustične быстросъемной zamjena

27.00 kn - 45.04 kn
( karakteristike: potpuno nov i visoke kvalitete. vrlo jednostavno skinut i stavio na gitaru. poseban zatvarač omogućuje bolje kombinirati snaga, brzina, preciznost i jednostavnost korištenja гитарного capo. pogodan za akustične i električne gitare.on je stabilna i izdržljiva.u usporedbi s oprugama, on smanjuje deformacije uslijed dulje uporabe. dizajn remenice radi posao glatko i brz, jednostavan )
Dodaj u želje

Oslonac za noge akustične gitare 1pc Stalak za klasične gitare Okvir naslona klasične gitare Stalak za jastuk Oslonac za noge gitare

46.67 kn - 95.20 kn
( karakteristike: vi ćete dobiti 1 stalak za gitaru, koja je ugodno podržava telo gitare, kada se sjedi i svira, tako da vaše tijelo više ne pritiskom na stražnjoj strani gitare i možete povećati jačinu zvuka. izrađen od visokokvalitetnog aluminija, gume, odojak i smole eva, jaka адсорбция, mekan i elastičan, pogodan za tijela gitare, zakrivljeni dizajn za smanjenje tlaka. veličine 2,44 * 9,45 inča / )
Dodaj u želje

36 cm Gitara u stilu GS Dužine Akord 596 mm Шейная krunica Od Mahagonija Okoume Шейная Ploča Od rosewood Poluproizvodi

84.54 kn
( uvod proizvoda : broj artikla: vrat gitare gs mini model: dužina akord gs mini 596 mm materijal: mahagonij / drvo окуме veličina: podaci o veličini su navedeni na našim fotografijama, dopuštena greška mjerenja iznosi +/- 2, jamčimo da ova veličina se može koristiti opis proizvoda: gitara vrat dužine 578 mm, s шипом i врезом, vrat удлинен na 10 mm širina )
Dodaj u želje

Metalni igračka za rano obrazovanje djece Agogo Bell, Tradicionalna Mala Glazbena dvije boje dječje Колотушка s drvenim štapićem

66.07 kn - 146.84 kn
( opis агого - to je klasični zvono, koji se danas koristi u cijelom svijetu, ali ima svoje korijene u tradicionalnoj glazbi joruba, kao i u samba-батериас. агого, možda je najstariji alat za sambe i bio je baziran na западноафриканских jednostruke ili dvostruke колокольчиках joruba. kod агого najviša visina zvuka između svih alata bateria. karakteristike - )
Dodaj u želje

Ručni 6-žičane gitaru мостовые igle, седельная matica, akustični savjet za stoku, plastične gitaru pribor za akustične gitare visoke kvalitete

3.55 kn - 5.26 kn
( lice: prenosiv i jednostavan za korištenje pogodan za akustične gitare bilo koje marke specifikacija: materijal: plastika (orah, sedlo, vodilice od plastike) boja: kao na slici gitara sedlo: oko 72 mm x 3 mm x 8,5 mm гитарная matica: približno 43 mm x 6 mm x 8,5 mm kukice za gitaru: ukupna dužina 1,175 (29,75 mm) širina žlijeba 0,075 (1,93 mm) paket )
Dodaj u želje

Vodilice za gitare od nehrđajućeg čelika za gudačke instrumente i Pribor za gitaru

78.86 kn - 116.01 kn
( гитарная vodič od nehrđajućeg čelika za gudačke instrumente gitaru pribor solidan латунная vodilica: pruža visoke i stabilniji bas, duže periode i puni ton. slide gitara od 304 nehrđajućeg čelika: pruža odličan odjek, dobar ritam i čiste, svijetle zvuk. značajka gitare tobogan od borosilikatnog stakla: термообработанная i отожженная za glatke performanse, glatka, čvrsta )
Dodaj u želje

Vaga za violinu, kazeta, naljepnice za fonema za violinu, note za violinu, pribor za violinu za početnike

54.35 kn - 139.31 kn
( opis potreban vam je čvrst naljepnica za аппликатуры violinu?ako je tako, bacite pogled na ovu naljepnicu za аппликатуры violinu.koristiti kvalitetne materijale, izdržljiv.jedinstven dizajn i izuzetna vještina pružaju njegova popularnost i praktičnosti. karakteristike -boje: različite boje -materijal: pvc -veličina: 660.00x1.05x0.50cm /259.38x0.41x0.20in -jednostavna )
Dodaj u želje

Savjet гитарного prekidača 6pcs, 3-struka vrh olovke тумблера, bakar za električne gitare Lp Epi, srebro

23.59 kn - 31.05 kn
( savjet гитарного prekidača 6pcs, 3-struka vrh olovke тумблера, bakar za električne gitare lp epi, srebro pogodno za: ove stopice гитарного sklopke koriste se za гитарного 3-položajne тумблера.dobra zamjena электрогитаре u stilu lp epi. dimenzije unutarnjeg navoja 4 mm izdržljiv materijal: gitara prekidač je izrađen od bakra, koji ne hrđa i izdržljiv u korištenju. jednostavan )
Dodaj u želje

Violončelo viola violina vrat струнная jastuk stražnji jastuk crna ксилофон jastuk vuneni materijali za izradu violina

3.48 kn - 19.47 kn
( naziv proizvoda: mali jastuk za struna na glazbalu, stražnji jastuk od crnog drva podrijetlo proizvoda: hongyin veličina proizvoda: kao što je prikazano na slici )
Dodaj u želje

3pcs Jezičac saksofon od polimera plastike 2,5 Snage za alt-saksofon Stručni limene Pribor za drvenih puhačkih saksofoni Novost 2023 godine

9.52 kn - 17.26 kn
( prikaz proizvoda -> opis proizvoda -> karakteristike: * potpuno novi i visoke kvalitete. * jezičac za alt-saksofon 2,5 čvrstoću pribora za saksofon. * daje dobar zvuk vašeg saksofon. * pogodan za stranke alt-saksofon. * odličan poklon za početnike, studente i ljubitelje glazbe. * održavajte melodiju, jednostavan za upravljanje. * jači od tradicionalnih trnom. * lako )