0

Meni

Prigušivač zvuka gitara struna Prigušivač zvuka akustične gitare Šal za praksu

Shop: Glazbeni instrumenti
Prigušivač zvuka gitara struna Prigušivač zvuka akustične gitare Šal za praksu

Prigušivač zvuka gitara struna Prigušivač zvuka akustične gitare Šal za praksu

( 0 Naši )
23.80 kn - 49.59 kn
Broj artikla: p1796

Informacije o proizvodu

Opis

Gitara šal s odličnim materijalom, izdržljivost i najbolji učinak smanjenja šuma.On je namijenjen za smanjenje i ublažavanje zvuka gitare, za visoke note zvučalo je ne tako drastično.On ima visoku čvrstoću, i da ga nije lako deformira.Lako se instalira na uređaj.

Karakteristike

-Boja: Crna

-Materijal: ABS

-Veličina: 8.30X1.70X1.00cm /3.26X0.67X0.39in

-Гуманизированный dizajn, podesiva napetost za promjene slabe zvučnog efekta.Jednostavan dizajn, jednostavan za instalaciju.

-Naš dobro napravio gitaru šal može učinkovito smanjiti mnogi čine zadržavanje zvuka.

-Siguran i čvrst, gitara ne će biti oštećen tijekom korištenja, pružajući vam više udobnosti.

-Gitara šal - praktičan i savršen dodatak za početnike svirati gitaru.

- Uzmite nekoliko sekundi na djelovanje.Ne поцарапает svoj omiljeni alat.Sjajan dodatak za gitaru.

1 x Gitaru Šal

  • особенности9 - Akustične gitare šal
  • Lice 3 - Gitara сордайн
  • Značajka 4 - isključivanje zvuka gitare
  • особенности10 - Gitara stranke
  • Značajka 5 - Jednostavan gitara šal
  • Особенности1 - Gitara šal
  • особенности8 - pribor za gitaru
  • особенности7 - Gitara alat
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • особенности6 - Jednostavno isključivanje zvuka gitare
  • особенности11 - Gitara šal za praksu
  • Lik 2 - Gitara šal

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

1X Priključak za električnu gitaru Хромированное Vijčani Cilindrična Gnijezdo i 18 Komada Ploča Od Filca Hi-Hat Clutch Filc Hi-Hat Cup Filc

70.90 kn - 110.75 kn
( 1x priključak za električnu gitaru хромированное vijčani cilindrična gnijezdo i 18 komada ploča od filca hi-hat clutch filc hi-hat cup filc комплект2: 3 x čahure za tanjure s osnovom (8-10 mm) + 6 x войлочные ploče za tanjure (8-10 mm) + 2 x filc spojka za hi-хэтов (6-8 mm) + 1 filc šalica za hi-хэтов (6-8 mm) + 3 x барашковые matice (8 mm) + 3 x podloške (8 mm) i 1 x utor za )
Dodaj u želje

1 3/4 1/2 Bas бриджей za violončelo Beth Višenamjenski alat za popravak бриджей predložaka

107.34 kn - 151.18 kn
( višenamjenski strugalica za fretboard za višekratnu upotrebu, precizno mjerenje, jednostavan za upravljanje, će pomoći u popravku i dopunama.može vam pomoći da intuitivno razumijevanje kod beth i izmjerite udaljenost između akordima.beth most za mjerenje visine žice i širine jastuci klavir.rad s predloška fretboard beth zgodan i jednostavan za korištenje.beth most je napravljen od jake plastike.boja: crna materijal: akril upućivanje )
Dodaj u želje

12шт Olovke Za električnu gitaru Ručka za Podešavanje Glasnoće Tonova Ručka Papučice Гитарного Učinak

37.58 kn - 83.40 kn
( opis u potrazi za stručnu, ali jeftin ručka za upravljanje gitarom?potreban vam je čvrst, заслуживающая povjerenja okretni gumb za svoju gitaru?ako je tako, onda ne tražite dalje!naš stručni ručka za upravljanje gitarom bi trebala odgovarati vašim potrebama.to je jedan od vaših najboljih opcija. karakteristike - boja: srebrna. - materijal: metal. -veličina: oko 2.00x1.50x1.50 cm / )
Dodaj u želje

Akustična gitara J-200 KOA - prirodna

3 389.47 kn
( poštovani prijatelji, dobrodošli u moj dućan, mi smo gitare tvornice u kini, proizvodimo sve vrste električne gitare, električni bas, oblika gitare i gitare. mogu biti izrađene po mjeri ono što želite s logotipom, prihvaćam vaše uvjete, mogu proizvesti bolju gitaru!molimo kontaktirajte nas ako vam je potrebna detaljnije slike, hvala, dobre kupovine!ako želite prodavati naše gitare u vašoj zemlji, u mogućnosti smo ponuditi vam bolju )
Dodaj u želje

2 komada Звукосниматели za električnu gitaru 50/52 Dvostruki s Зеброй, Звукосниматели za električnu gitaru s dvostrukom spiralom

79.07 kn - 111.39 kn
( broj modela: звукосниматели za električnu gitaru tip: gitara odašiljač-prijemnik 100% novi visoka kvaliteta i testiranje u redu u paketu s zapise za pečat i бриджем to je alternativni humbuckers za lp s odličnim odnosom cijene i kvalitete pogodno za većinu gitare kao izravna zamjena oni su opremljeni masivnim никелевыми savjete.u potpunosti pakiran voskom i zapečaćena.par otvorenih звукоснимателей )
Dodaj u želje

3X Литая aluminijska kutija za projekt elektronike, kućište za alat, gitaru efekti u stilu 1590A, aluminijska kutija za alat

105.99 kn - 185.99 kn
( površina čista i glatka lako može mehaničku obradu сверлению ili slikarskih dno čvrsto postavlja ravno na vrh boja: srebrna materijal: aluminij veličina: veličina proizvoda: 92x38x31 mm debljina: 2 mm sadržaj pakiranja: aluminijski okvir s 3 x obilježava ga ekstremni glazbeni izričaj efektima 12 x vijaka samo navedena sadržaj upućivanje, druge )
Dodaj u želje

Trajnost upišite saksofon 2,5 Pribor za Alt Tenor i Sopran Klarinet Rezervni dijelovi alata Trnom saksofon

12.65 kn
( karakteristike: potpuno nov i visoke kvalitete. high-end jezičac od smole s pažljivo poliranje. snage 2,5, izdržljiv, da ga nije lako deformira. dobru kvalitetu zvuka za svoj saksofon, osjećaj ugode prilikom korištenja. posebno je pogodan za duge treninge. početnici će biti vrlo vješt u язычками od sintetičkih smola. tehničke karakteristike: primjena: za alt-tenor-sopran-saksofon-klarineta boja: )
Dodaj u želje

1 KOM. Ručka za zaštitu gitara struna, protiv korozije Olovka za uklanjanje hrđe, sredstvo za čišćenje struna od ulja, slučajni boja

34.46 kn - 45.32 kn
( podrška za direktne opskrbe i veleprodaje. 100% original i sa free garancija nakon prodaje.sredstvo za čišćenje ладов: ovi proizvodi su pogodni za uklanjanje prašine sa struna, kao i za dodavanje ulja u žice. sredstvo za čišćenje gitara: materijal-napravljen je od plastike, izdržljiv, ga teško oštetiti. gitara: gitara, violina, citra, klavir i drugih gudačkih instrumenata. set za čišćenje gitara: )
Dodaj u želje

Dugotrajna skup alata Luthier 4KOM Skup Напильников za gitaru matica i Напильников za utore za krunice Ладов Pogodan za gitariste

89.16 kn - 165.10 kn
( karakteristike: * potpuno novi i visoke kvalitete. * izrađena je od čeličnog materijala, trajne i nije izložen na koroziju. * long опиливающая površina i ručka pružaju ugodno korištenje. * prikladan alat za popravak i održavanje gitare i drugih instrumenata. * za davanje glatkoću гитарным ладам bez ikakvih oštećenja. * set za popravak gitare - savršen poklon )
Dodaj u želje

Бамбуковое piccolo, bambusa flauta, glazbeni instrumenti, gorko бамбуковое piccolo, edukativne igračke, novo, poklon, malu težinu

65.22 kn - 127.95 kn
( karakteristike: potpuno novi i visoke kvalitete. materijal koji se koristi-bambus, odabire više od tri godina. netoksični i vrlo je izdržljiv. izuzetna izrada, okruglu rupu, točan izgovor, melodičan flauta. lagani.jednostavan za naučiti.smiješno u igri.klasičan dizajn. odlična igračka razvija ili dar ideja za ljubitelje glazbe. specifikacija: materijal: bambus boja: )
Dodaj u želje

Skup stalci za palac za stranke alt/Tenor/Sopran-saksofon

33.46 kn - 63.16 kn
( opis: 1 komplet kvalitetan oslonac za palac saksofon s gume daje dodatni oslonac za palac i štiti svoj alat i ruke ublažava umor i nakon dugotrajne igre na instrument jednostavan za instalaciju, izdržljiva i prijenosan odlično za saksofon alt/tenor /sopran materijal: metal, guma tablica veličina: otprilike. 120x85x30 mm/4,72 x 3,34 x 1,18 inča u isporuku je uključeno: 1 )
Dodaj u želje

Praktičan Solidne Praktičan High-End Test Usluge Instalacija Mini Маракасов Glazbenih Instrumenata 13 X 4 Cm Korisno

2.84 kn - 7.10 kn
( karakteristike: potpuno nove i kvalitetne. ove mini-маракасы čine karakterističan svijetle rezni zvuk. duljina 13 cm, što ih čini idealnim za osnovne škole ili radionica za igru na perkusionist. izrađena su od jake plastike s ručkom, koja je usmjerena na male ruke. odličan dodatak za školskih za igru na perkusionist, glazbenih radionica i dodir grupe svijetle, šarene, izdržljivi i pravi. tehničke )
Dodaj u želje

Torba Za Potkolenice Veliki Prijenosni Za Pohranu s Ramenom Remen za Vjenčanje Pribor

46.18 kn - 87.10 kn
( opis: 【visoke kvalitete】: torba za potkolenice izrađen od visoko-kvalitetne холщового materijala, стойкого suzenje i postojano. 【savršen dizajn】: torbica za pohranu potkolenice s ručkom za nošenje i patent-zatvarač, ugodan osjećaj, nesmetano otvaranje i zatvaranje, dugi vijek trajanja. 【značajke】: mali držač za potkolenice s podesivim remenom, može se nositi u ruci, na ramenu. 【veličina】: )
Dodaj u želje

Zvižduk za Sambe, 2 komada, Трехтональный glazbeni instrument, Metalna udaraljke, ABS, dječje latinoamerička glazba

30.76 kn - 59.25 kn
( opis ovaj abs-zvižduk razlikuje jasan i glasan zvuk.izuzetna izrada i robustan dizajn.moderan i praktičan. pogodan za djecu i odrasle. karakteristike - boja: crna - materijal: abs -veličina: 1.8x5.8x6 cm -izuzetna izrada i robustan dizajn.moderan i praktičan. -osmišljen uz pomoć čipke, prenosiv i jednostavan. -prikladno za djecu i odrasle 2 zvižduka )
Dodaj u želje

Soundbox za električnu gitaru sa keramičkim Magnet, Prosjek most, Звукосниматели s jedne zavojnice i vijke

558.53 kn - 681.15 kn
( karakteristike: оотдти potpuno novi i visoke kvalitete zavojnice i poklopac od abs-plastike, žice od pvc-a. položaj vrata / sredine / mosta na svoj izbor. 1 komplet vintage gitara звукоснимателей alnico 5 s jednom spiralom. gitara звукосниматели alnico 5 s jednom spiralom, s ravnim podržava. ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas. tehničke )
Dodaj u želje

Novi 23-inčni ukulele od ružinog drveta sa polirane za sjedenje, e.e. ukulele, 4-струнная mala gitara, mini-ukulele za putovanja

1 188.60 kn - 1 606.25 kn
( naziv proizvoda: polirana kutna ukulele veličina: 23 inča materijal ploče: индонезийское roza stablo materijal stražnjeg poklopca, sidebar: индонезийское roza stablo žice: uvozne ugljikove žice ivica: celuloid + drveni obruč vrat: roza stablo bridge: roza stablo logo: visokokvalitetna inlay od javora glava: klasična glava lada: bijela )