0

Meni

Pozadina za fotografiranje iz Мехофонда, Zimski Božićni dom u poslastičarnicu, Snježne Božićno drvce, dekoracija za dječju obiteljski portret, podloga za foto-studio

Shop: Kamera i fotografija
Pozadina za fotografiranje iz Мехофонда, Zimski Božićni dom u poslastičarnicu, Snježne Božićno drvce, dekoracija za dječju obiteljski portret, podloga za foto-studio

Pozadina za fotografiranje iz Мехофонда, Zimski Božićni dom u poslastičarnicu, Snježne Božićno drvce, dekoracija za dječju obiteljski portret, podloga za foto-studio

( 0 Naši )
112.67 kn - 201.19 kn
Broj artikla: p403960

Informacije o proizvodu

Opis materijala

Vinil: relativno tanke, svijetle boje, pogodna za jednokratnu uporabu, ne briše se, može se glačati na stražnjoj strani pri niskim temperaturama prikladno za upotrebu u zatvorenom prostoru.Poliester: Boja je relativno tamno, materijal relativno blage, možete ga oprati, ispeglati, ponovno koristiti, izdržljiv, pogodna za unutarnje i vanjske radove.

Dogovor je napravljena od vinila su prikazani na slici.

Ako ga koristite za zurke, možete odabrati ovaj vinil.Materijal sličan tkanina, za razliku od tapeta, možete ih staviti direktno.Ako vam treba ga objesiti, morate staviti ga ručno.

Prikaz detalja od poliestera

Ako ste profesionalni fotograf, za snimanje možete odabrati poliester.On je elastična, meka i relativno teška.

O razlici u boji

1. Molimo, imajte na umu da na svakom računalu imate instalirane različite postavke boje i dozvole, tako da boje prikazane na vašem ekranu, mogu se neznatno razlikovati od stvarnih. 2. Učinak ispisa ovisi o vašim postavkama.Mi ne možemo ponuditi povrat novca ili zamjenu proizvoda, koji imaju male varijacije boja. 3. Slika pokazuje razliku između slike na web-stranicama i pravim područja nakon ispisa. 4. Mali kromatske aberacije-to je normalno.Ako ne možete prihvatiti, molimo vas, kupujte s oprezom.

O veličini

Ako u postojećim mogućnostima veličine nema željenu veličinu, možete nas kontaktirati za podešavanje na željenu veličinu.

O pakiranju

Imamo zadani sklopivi ambalaža, ako želite poslati ga u rolama, molimo vas da nas unaprijed kontaktirate.

O postavljanju

Možemo postaviti bilo koji crtani, igre, film, banner, pozadina za uređenje stranke i svoje vlastite fotografije, molimo, kontaktirajte me ako želite prilagoditi.

O naborima

Jer mi smo stavili pakiranje po defaultu može biti заломы, ali ne brinite, postoji mnogo načina da se popravi заломы: 1. Način: Прогладьте pri niskim temperaturama sa stražnje strane pozadina tkanine (obratite pozornost na niske temperature sa stražnje strane); 2. Način: objesite pozadina tkanine i pričekajte 2-3 dana; 3. Način: pronađite dugu cijev, uske krenite pozadina u cijev i pričvrstite ga tie, a zatim ga ostavite na miru za 1-2 dana.

Fotografija

Za snimanje pozadine potrebno je poštovati udaljenosti.Osim toga, mnoge slike velikog formata može se činiti malo šiljast.Razno rasvjeta će imati različiti efekt snimanja, možete pokušati podesiti osvjetljenje, kako bi vaše fotografije bolje.

Dodatne usluge, molimo kontaktirajte nas.

1. Dodajte gornji / donji džep ili rupa. 2. Urušeni pozadina za slanje. 3. Možete prilagoditi za bilo koju veličinu. 4. Pozadina može se personalizirati uzorkom, dodati slike, mijenjati boju /stil. 5. Izravna dostava. 6. Posebno ubrzani obrađenu narudžbu u roku od 24-48 sati i poslao.

Pitanja i odgovori

Pitanje: Kako se mogu prilagoditi pozadinu u prodaji?O: možete odabrati veličinu izravnu kupnju, samo treba napomenuti vaš upit u vrijeme plaćanja, promijenim sliku u skladu sa svojim zahtjevom i ću s vama prije isporuke. Pitanje: Kako se mogu prilagoditi pozadinu koje nema u prodaji?O: možete poslati slike ili ideje i željenu veličinu našu službu servis i podrška, naš dizajner će renderiranje za vas, onda ću vam renderiranje za potvrdu. P: imam datoteke, koje se mogu ispisati izravno, kao što vam poslati?O: Molimo, obavijestite nas na željenu veličinu.Piksel slike najbolje je trebao biti više od 3000 piksela * 3000 piksela po inču ili rezolucije najmanje 300 dpi. u suprotnom, otisak će biti zamagljena.P: Koliko vremena će koštati slanje pozadine za mene?O: mi je potrebno 2-3 dana za obradu naloga, i kada je narudžba će biti poslana poruka s podsjetnikom.Ako ne možete čekati da biste dobili parcelu, molimo vas, kontaktirajte nas, kako izabrati brzu isporuku.

Povratne informacije Ako ste zadovoljni proizvodima i uslugama, molimo vas da procijenite me na pet zvjezdica.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo vas da se pravovremeno obratite s kupcem, ja ću vam odgovoriti u što kraćem roku i brzo odlučiti problem!

  • Vrsta - Boja iz sprej može
  • Ključne riječi - Dječje fotografija
  • Sadržaj slike - Obiteljska Umjetnička Retro fotografija
  • Primijeniti - Studio fotografija, Foto, pozadinske slike za slike
  • Stil - Djeca
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Pozadina za Rođendan - Korisničko pozadina
  • Veličina (mm) - bilo koje veličine
  • Lik - Novorođenog djeteta, Dječji fotografije, Fotograf
  • vinil tkanina - вычисленный tiskano
  • Naziv - mehofond
  • Oprema - DA
  • Tiskano način - Digitalni tisak.pozadine sa ručno oslikanim
  • CN - Jiangsu
  • Tema - Crtani film
  • Broj modela - Pozadine za Мехофото
  • Materijal - Vinil, Vinil, Polyester, Platno, Svila, Muslin

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

5 kom. Adapter za objektiv M39-M42, prsten za pričvršćivanje objektiva M39 prsten za pričvršćivanje trupa M42, Prijelazni prsten objektiva fotoaparata

21.24 kn - 26.57 kn
( također se može koristiti s m42 objektiv za druge adaptere tela, kako bi se postigao učinak m39 za druge adaptere tela. za promjenu ogledala ili postavljanje ogledala, povoljno i praktično. unutrašnji sloj je od kvalitetne aluminijske legure, a vanjski sloj mat boje. crna atraktivan dizajn, on je fin i kompaktan. tehničke karakteristike: materijal: aluminijska legura boja: crna применимый )
Dodaj u želje

Pozadina s cvjetnice svježim proljetnim cvijećem Oslikana ručno tekstura Rekvizite za dječju fotografiju pucati Odrasli, Djeca Photoshoot seljački пасторальный pozadina

1 149.17 kn - 1 981.28 kn
( uvod u materijal: vinil: to je vrlo dostupan materijal za snimanje fotografija.vinil materijal malo utjecati na učinak snimanja zbog nabora prilikom transporta.za uklanjanje nabora kupac morati koristiti glačalo s niskim temperaturama. poli: to je savršen pozadinski materijal za snimanje fotografija.možete ga prati u stroju za pranje rublja.može se glačati parno glačalo.on ne oklijeva.možete ga ponovno )
Dodaj u želje

Torbica za nošenje DJI Action 4 Torbica od umjetne kože Hard case Torba za Izravna isporuka

85.04 kn - 170.07 kn
( karakteristike: ootdty potpuno novi i visoke kvalitete torbica za pohranu dji action 4 će ispuniti svaki uzbudljiv trenutak.držite fotoaparat i pribor u sigurnosti i redu na cesti. ova torbica za nošenje, izrađene od visoko kvalitetne umjetne kože i ima tvrdi dizajn, namijenjen za kamere dji action 4. ova torbica za pohranu, dizajniran za sve ljubitelje fotografije, idealan za kamere dji action 4. idete )
Dodaj u želje

Pozadina za more upravljača Na Red Pozadina za Rođendan Jedrenje Ukras za Tuširanje djeteta Banner Pozadine za Fotografiju Novorođenog Mornar

153.45 kn
( 1 boja naveden ispod slike je samo source, a ne pravom bojom slike, boja slike ovisi od stvarne slike prikazane u trgovini 2 ovaj dućan pomaže kupcima dodati željeni tekst na slici.kupci trebaju samo navesti točan tekst koji želite dodati prilikom naručivanja.shop postavit će ga u skladu s vašim zahtjevima. 3 o kromatske aberacije: budući da je stanje prikaza na svakom monitoru razno, boja koju vidite, može se malo razlikovati )
Dodaj u želje

10 KOMADA vijci s ručkom za palac za GoPro 10 9 8 7 6 5 4 SJCAM Action Cam Osnovni nosač Prsima kaciga Držač kopče za glavnu remena

46.39 kn - 92.85 kn
( 10 paketića vijka s ručkom za palac za gopro sjcam eken yi dji osmo action camera osnovni nosač prsima kaciga držač kopče za glavnu remena opis: 100% potpuno novi i visoke kvalitete. proizveden je od abs-a i metala, ona je lagan, izdržljiv i pristupačan. vijak je namijenjen za spajanje akcijske kamere na штативу-моноподу i dodatnu opremu. naširoko se koristi pri surfanju, skijanju, )
Dodaj u želje

Vertikalni Быстроразъемная L-oblika Ploča EOSM5/Držač Nosača za snimanje kamerom canon EOS-M5, Kompatibilan sa tronožac, Arca-swiss RRS

138.11 kn
( značajke: 1. цельнометаллический materijal, jednodijelni dizajn, прецизионная obrada cnc, obrada površina anoda protiv oksidacije. 2. posebno dizajniran za kamere eosm2. 3. brzo prebacite se iz альбомного režim portret bez podešavanja postavki. 4. sa strane je postavljen pouzdan vijak za sprečavanje slučajnog pada kamere. 5. standardno sučelje, kompatibilne шаровыми )
Dodaj u želje

VILTROX 24 mm 35 mm F1.8 Полнокадровый Leće za Automatsko fokusiranje Primarni Širokokutni Objektiv s Velikim Otvorom Objektiva za Nikon Z Mount Z7 Z50 Objektiv Kamere

3 034.97 kn - 6 069.95 kn
( karakteristike: glavni leće za automatsko fokusiranje af 24/1.8 z s velikom blendom, posebno dizajniran za pričvršćivanje nikon z. žarišna duljina 24 mm, veliki otvor blende f1.8. 11 elemenata u 9 grupa, uključujući i 3 ed leće, 3 leće s visokim transparentnost i 2 асферические leće. multi-layer premaz hd nano sa otporan na vodu i противообрастающим premazom. e-dijafragma, )
Dodaj u želje

Univerzalni QR быстроразъемная ploča Mini Arca švicarski standard PU-25 Digitalni slr fotoaparat dolazi s шестигранным ključ

23.30 kn - 38.22 kn
( dobrodošli u naš dućan. naši proizvodi imaju povoljne cijene i kvalitetan.mi održavanje izravne isporuke i veliko prodaju.ako želite raditi s nama već dugo vremena, molimo vas, kontaktirajte nas i mi ćemo vam vrlo dobru cijenu.srdačan pozdrav! umetnite sigurnosni vijak sa strane, kako bi se spriječilo slučajno pad fotoaparata. protuklizni tepih povećava praktičnost korištenja fotoaparata i olakšavaju da )
Dodaj u želje

Mocsicka 15th Birthday Photography Background Princess Pink Decoration Studio Props Girl Happy Birthday Photo Background Banner

160.91 kn - 287.36 kn
( prikaži proizvode o crease dodatne usluge dodajte malu rupu u pozadini.dodajte svoj džep u vrhu pozadine.prilagodite posebne dimenzije i crteža, a mi ćemo vam poslati fotografije za potvrdu.ako su vam potrebne dodatne usluge, molimo vas, kontaktirajte nas na vrijeme. o boji molimo, imajte na umu: zbog različitih stranaka materijala i tinte, kao i zbog razlike u prikazu i svjetlu stvarne boje pozadine )
Dodaj u želje

XT30/XT60 Smart Smoke Stopper Zaštitnik Zaštita Od Kratkog Spoja Za Dogovor Neradnik FPV, Pribor FPV

59.82 kn - 98.04 kn
( osnovne karakteristike: dima čep iflight xt30 / xt60 treba biti za svakog vlasnika квадрокоптера ulazni napon: 7-25 u, ovaj limiter dim će se izbjeglo oštećenje prilikom prvog uključivanja vašeg квадрокоптера 2-6 s xt30 i xt60 (ulaz i izlaz), pogodna za fpv-neradnik s priključkom xt30 ili xt60. led indikator postaje svijetlo zelena u uobičajenom položaju, led indikator se gasi i oglasiti )
Dodaj u želje

Kvalitetan Prijelazni Prsten objektiva PK-FX objektiva za Pentax PK na Opremu za fotoaparat Fuji Fujifilm FX Mount X-Pro1 X-E1 X-M1

123.75 kn - 176.82 kn
( karakteristike: boja: crna materijal: aluminijska legura odijelo za: za objektiv s байонетом pentax pk k. za kamere fuji fujifilm fx x mount napomena: to je prsten mogu se koristiti samo za kamere fuji fujifilm fx x mount iako je objektiv je pogodan fizički, auto iris, autofokus, ili bilo koja druga funkcija neće raditi ispravno prilikom korištenja ovog adaptera.možete )