0

Meni

Pozadina s cvjetnice svježim proljetnim cvijećem Oslikana ručno tekstura Rekvizite za dječju fotografiju pucati Odrasli, Djeca Photoshoot seljački пасторальный pozadina

Shop: Kamera i fotografija
Pozadina s cvjetnice svježim proljetnim cvijećem Oslikana ručno tekstura Rekvizite za dječju fotografiju pucati Odrasli, Djeca Photoshoot seljački пасторальный pozadina

Pozadina s cvjetnice svježim proljetnim cvijećem Oslikana ručno tekstura Rekvizite za dječju fotografiju pucati Odrasli, Djeca Photoshoot seljački пасторальный pozadina

( 0 Naši )
1 149.17 kn - 1 981.28 kn
Broj artikla: p409943

Informacije o proizvodu

Uvod u materijal:

Vinil:

To je vrlo dostupan materijal za snimanje fotografija.Vinil materijal malo utjecati na učinak snimanja zbog nabora prilikom transporta.Za uklanjanje nabora kupac morati koristiti glačalo s niskim temperaturama.

Poli:

To je savršen pozadinski materijal za snimanje fotografija.Možete ga prati u stroju za pranje rublja.Može se glačati parno glačalo.On ne oklijeva.Možete ga ponovno koristiti na otvorenom.

Ako imate dovoljno proračuna, preporučljivo je kupiti полиматериал.

.

Uvod u veličini:

5 x 3 ft = 150x100 cm, 6 x 4 m = 180x120 cm

7 x 5 m = 220x150 cm 8 x 6 stopa = 250x180 cm

10 x 6,5 metara = 300x200 cm 10 x 8 m = 300x250 cm

- Ako vam je potrebna prilagođena veličina, molimo kontaktirajte nas.Primamo nestandardne dimenzije.

-Širina x visina: 220 x 150 cm = 220 (širina) x150 (visina)

.

Kao i popravi nabore na виниловом pozadini?

-Dobijene vama vinil tkanine za pozadinu, bit će i nekoliko rebara, koje se isporučuju logistikom.Morat ćete pažljivo ukloniti donji rub.Koristite za glačanje niske temperature glačalo i stavite pod glačalo sloj tkanine.Ne dozvoliti da dospije vodene pare na platno stražnjeg plana.Također, ne koristite glačalo s visokom temperaturom, kao što će to dovesti do skupljanja tkanine pozadine.Molimo vas, budite oprezni.

-Preporučujemo vam zamijeniti komad tkanine pod pegla / glačalo, a zatim ga izglačati, ne разбрызгивая vodu.

- (Plastične pozadine ne zahtijevaju uklanjanje nabora)

.

Dodatne usluge :

-Ako su vam potrebne dodatne rupe, dodatni džepovi, izađite i pošaljite nam, molimo, obratite se službi za podršku korisnicima (ili kliknite na sliku ispod za kupiti).

Pitanja i odgovori :

- U: Kako postaviti pozadinu?

O: (1) Ako još nije formalizirana narudžbu, molimo pošaljite nam svoje informacije o korisniku, uključujući slike, veličine, boje i riječi.Naši dizajneri će osmisliti za vas.

- Pitanje je: Kako mogu otkazati rezervaciju?

O: Molimo, pošaljite nam, i mi ćemo vam pomoći otkazati narudžbu u roku od 12 sati.Naručivanje uređen je više od 12 sati, ne može biti poništena.

-. Pitanje: Kada polazi upućivanje?Koliko dugo ona može isporučivati?

O: Upućivanje obično se šalje u roku od 2-3 dana.Kao standardnu uslugu isporuke je obično potrebno 15-40 dana za isporuku.Ako vam to treba hitno, molimo odaberite usluge ekspresne dostave.

Aftermarket:

-Ako naiđete na probleme s kvalitetom nakon primitka robe ili to ne odgovara vašim očekivanjima.Molim vas, nemojte prestati druženje s nama.Naša služba za korisnike će vam pomoći i čak će vratiti novac.Naša služba za korisnike će vam pružiti zadovoljavajući rezultat.

- Ako naiđete na problem s kvalitetom nakon primitka robe, molimo vas, kontaktirajte nas, mi ćemo vam vratiti novac za vas i poslati vam sliku kada se sljedeći naručujete, kako bi bili sigurni u kvalitetu i pružiti vam popust od 40% od iznosa sljedeće narudžbe.

  • Prilagodite Veličinu - Prihvaćam
  • Oprema - DA
  • Može se prati - Samo poliester, Vinil ne može
  • CN - Jiangsu
  • Lik - Beba, Dijete, Stranka, Fotograf, Svečanost
  • Naziv - lottiss
  • Vrsta - Boja iz sprej može
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Materijal - Vinil, Vinil I Poliestera
  • Skrojen - Naziv, Bilo koju riječ sve se može promijeniti

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

25 mm infracrveni INFRACRVENI optički filter klase IR85 850 nm za IR-filter za objektiv

105.28 kn - 118.28 kn
( značajke proizvoda: stanje: novo: potpuno novi, netaknuto, неоткрытый, neoštećen stavku u originalnom pakiranju efekti filtracije: infracrveni materijal leće: германиевое optičko staklo materijal prstena: аэромагналий poklopac filtra: normalno promjer filtra: 25 mm za instalaciju: fotoaparat, kamkorder oblik: okrugla pakiranje )
Dodaj u želje

Običaj crtani Disney "Ljepotica i zvijer", Palača princeza, Romantični pink pozadina za fotografiranje žurka povodom rođenja

268.25 kn - 383.27 kn
( pakiranje: pošiljka će biti poslana na presavijeni.kada primite mogu biti male nabore, ali ih očistiti lako: (1) čvrsto krenite joj cilindar na 3-4 dana, sve će biti u redu. (2) прогрейте glačala naličje proizvoda, onda je to opet postaje glatka.molimo vas, ne гладьте prednji dio pozadine i ne izlažite ga vodi na pozadinu, jer je ugrozio pozadinu. funkcija: kao podloga za foto-studio, portret, dnevni )
Dodaj u želje

9 kom./compl. Alat za popravak objektiva kamere iščašenje Spona Okasti ključ za Leica M2 M3 M4 M5 M6 M7 MP

286.58 kn
( 9 kom./compl. alat za popravak objektiva kamere iščašenje s kopčom za leica m2 m3 m4 m5 m6 m7 mp visoka kvaliteta i trajnost u korištenju. univerzalni dizajn, susret vašim različitim potrebama. omogućuje vam snimanje dogovor sa tela komore; odličan rezervni alat za popravak kamere. pogodan za popravak kamera leica m i sm. boja: srebrna materijal: metal sadržaj pakiranja: 9 )
Dodaj u želje

Torbica za vruće kopče Bs-1 za Nikon, za OLYMPUS, Pentax, za panasonic

0.92 kn - 1.78 kn
( potpuno novi i visoke kvalitete osigurajte bljeskalicu od ogrebotina, održavajte ga čistim i pazite da ne dospije vlage lagan i izdržljiv vrlo lako nositi sa sobom i iskoristiti pogodna je za bilo koji fotoaparat nikon s običnim vruće башмаком (napomena: ovaj predmet napravljen ne za nikon.to je treće proizvodnja za nikon) : za nikon, za pentax, za d-slr, filmskim slr i tako )
Dodaj u želje

Pozadina za fotografiranje Mocsicka Božićni dom s bombonima Zimska šuma Snijeg Božić djeca Obiteljski portret Dekor Pozadine za foto-studio

79.00 kn - 143.65 kn
( o postavljanju 1. javite nam sliku, tekst i veličina koje je potrebno prilagoditi.ako je potrebno dodati fotografije, molimo, pošaljite fotografiju vašeg djeteta u visokoj rezoluciji 2 、 molimo vas da odgovorite na poruku, na vrijeme, potrebno je provjeriti neke dodatne informacije izložba proizvoda o veličini usporedba materijala pamuk materijal: svijetle boje, lagani, ne vodootporan; sitni nabori se mogu oprati, ispeglati i koristiti )
Dodaj u želje

Okasti ključ Za popravka objektiva Kamere od nehrđajućeg čelika, Skup Alata Za Otvaranje ključa, Rastavljati Raspon objektiva od 25 mm do 130 mm ACEHE

40.92 kn - 58.47 kn
( okasti ključ za popravka objektiva kamere od nehrđajućeg čelika, skup alata za otvaranje гаечных ključeva, rastavljati raspon objektiva od 25 mm do 130 mm. karakteristike: 1. pogodno za: rastavljanje leće u rasponu od 25 mm do 130 mm, kao što su leća teleskopa, geodetska vrsta prizme, mikroskopi, itd. 2. dizajn s puno rupa za vijke čini prečki fleksibilniji za podešavanje. 3. izrađen od visokokvalitetnog )
Dodaj u želje

Višenamjenska torbica za nošenje ForDJI RS 3, torbe za nošenje na dvosmjerni zatvarač s podesivim плечевыми remeni, torbe za pohranu preko ramena

334.82 kn - 669.71 kn
( opis i karakteristike: 1. odličan materijal: izrađen od umjetne kože, tkanina i materijala eva, on je vrlo lijepa, čvrsta, izdržljiva, амортизирующий, stabilan do kompresije i kvalitete. 2. idealno za ji rs 3: ova torba za pohranu vrlo praktičan i ima veći kapacitet, što omogućava pohraniti cijeli set pribora u standardnom ili bio kompletan verzije. 3. praktičan dizajn: ova torba za pohranu застегивается )
Dodaj u želje

Torba-organizator za Insta360 Ace Pro kit organizatori su za akcijske kamere, torbica-organizator za pribor Insta360 Ace

143.36 kn - 179.24 kn
( modname = ckeditoru za insta360 ace pro / insta360 ace torba-organizator 1. posebno dizajniran za akcijske kamere insta360 ace pro, točno otvaranje oblika, male veličine, ali velik kapacitet, idealno za kamere + uobičajene dodatne opreme, kao što su: skladište (može biti s быстросъемным osnova) + kabel za punjenje hub + baterija (sa pretincem za pohranu baterije) * 2 + селфи-stick + fleksibilna ljepila )
Dodaj u želje

Auto cesta, Ljetni Фотофоны sa zelenim drvetom, Vinil tkanina pozadina za djecu, rekvizite za foto pucati s portret djeteta

41.35 kn - 55.13 kn
( specifikacija: materijal: vinil tkanina pakiranje: sklopivi veličina: 0.6x0.4m (oko 2x1.3ft) (širina x visina) 0.9x0.6m (oko 3x2ft) (širina x visina) 1.25x0.8 m (cca 4x2.6 ft) (širina x visina) 1.5x1 m (oko 5x3 metara) (širina x visina) 2.2x1.5 m (oko 7x5 metara) (širina x visina) 2.7x1.8 m (oko 8.8x6 metara) (širina x visina) 3x2 m (oko 10x6,5 ft) (širina x visina) 3,6x2 )
Dodaj u želje

Metalni bljeskalicu BAAY za Hvatanje palca Fuji Fujifilm X100F X100T X70 X-E3 X-A1 X-A2 X-A3 X-A5 X-M1 XA3 XE3 Crna

28.77 kn - 37.87 kn
( metalni bljeskalicu baay za hvatanje palca fuji fujifilm x100f x100t x70 x-e3 x-a1 x-a2 x-a3 x-a5 x-m1 xa3 xe3 crna omogućava siguran hvat prilikom spremanja svih uobičajenih funkcija fotoaparata poboljšava osjećaj snimanje fotoaparata palac je povoljno smješten neposredno iznad kotačićem za upravljanje ergonomski oblik osigurava veću hvatanje pri manjim naporima dužina: 65 mm (dopušteno je pogreška )
Dodaj u želje

323 RC2 Быстроразъемная Быстросменная Pravokutni prijelazna ploča za rezervnih dijelova adapter za brzo povezivanje 200PL-14 Plate

41.91 kn - 93.14 kn
( opis: naziv proizvoda: adapter za brzo spajanje boja: crna materijal: aluminij быстроразъемная naknada 200pl-14 uključuje nosač (odozdo): unutarnji navoj 3/8 inča nosač 2: svijetla linija 1/4 inča nosač 3: vijak 1/4 inča; lopta glava: 155210b, 308342352468469 3d glava: 056115141; glava: 234 naslov video: 128 sličica u sekundi zamjena: )
Dodaj u želje

Trostruka Удлинительное Nosač Za Hladno Kopče Adapter Za Vruće Kopče Nosač Cijev S Vijkom 1/4 Inča Za Stativ Za Mikrofon S Led Pozadinskim Osvjetljenjem

58.04 kn - 82.91 kn
( trostruka nosač za hladno kopče adapter za vruće kopče nosač cijev s vijkom 1/4 inča za stativ za mikrofon, led pozadinsko osvjetljenje potpuno novi i visoke kvalitete tip pribora za fotografije: cool montaža boja: crna materijal: aluminijska legura sadržaj pakiranja: 1 x produžni kabel samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu. napomena: odraz )
Dodaj u želje

SHENGYONGBAO Rosebud Vjenčanje Pozadina za Fotografiranje na Valentinovo Rekvizite Lijepo Srce Fotografskog Pozadina LGH-10

98.11 kn - 169.15 kn
( umjetnička tkanina: tanka, sjajna, zasićenih boja, realno, krupan, ima manje bora nakon savijanja prilikom transporta, pogodan za uređenje rođenja u duši novorođenog djeteta, osobnih портретного proizvoda i obiteljska grupne fotografije.također se može koristiti za studio, govornice, zabave, kao i za vjenčanja i poslovne / komercijalne svrhe, snimanje video zapisa sve pozadina će biti poslan u presavijeni.evo načina )