0

Meni

Pedala za bas bubanj s jedne kruga, prijenosni Profesionalni Univerzalni stalak za udarni instalacije, alat, pokloni za bubnjara, udarac valjkom

Shop: Glazbeni instrumenti
Pedala za bas bubanj s jedne kruga, prijenosni Profesionalni Univerzalni stalak za udarni instalacije, alat, pokloni za bubnjara, udarac valjkom

Pedala za bas bubanj s jedne kruga, prijenosni Profesionalni Univerzalni stalak za udarni instalacije, alat, pokloni za bubnjara, udarac valjkom

( 0 Naši )
60.39 kn - 100.67 kn
Broj artikla: p2580

Informacije o proizvodu

Opis:

【Podesivi】: Podesiv kut nagiba gonič, napredak i napetosti, сверхмощная pedala za bas bubanj sa jednom oprugom.

【Izdržljiv materijal】: Pedala za bas bubanj ima debeli lanac, više široka papučica, materijal od legure, izdržljiva i dugotrajna.

【Filc колотушка】: Jednostruki nožna pedala ima podesiv kut nagiba войлочной gonič, pruža dosljedan, čist, pun, snažan, ritmički i neprekidan zvuk.

【Repalcement】: Ova oprema je super za zamjenu starih kompleta ili za širenje novih.

【Univerzalni】: Papučicu s jednim bas bubanj je pogodna za veći broj bubnjara, jazz bubnjeva za prakse pedaline bubnja.

Specifikacija:

Materijal: Legura, Čelik, željezo

Tablica veličina:

33 cm/12,99 inča

U isporuku je uključeno:

1 pedala za bas bubanj

Napomena:

Molimo, dopustite da male pogreške zbog ručnog mjerenja i različitih monitora.

  • Glavna tipka 6 - udaraljka bubnjar pedala za bas bubanj
  • veličina - 33
  • Glavna tipka 5 - zamjena papučice za praksu pedale za bas bubanj
  • Glavna tipka 2 - papučice басового bubanj pedala-bubanj dodatna pedala
  • Glavna tipka 4 - pribor za profesionalni alat za igre na bilo kojoj poziciji
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Broj modela - pedala басового bubanj
  • Glavna tipka 1 - pedala bubanj
  • Naziv - MagiDeal
  • Glavna tipka 3 - pedala vježba s jednim utjecajem bubanj pedala s jednim bubnjem

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Savjet za violinu 4/4 prirodni ebanovina-size dio violine Cvjetni inlay Pribor za 4-string violina

169.01 kn
( 1 kom. savjet za violinu u prirodnoj veličini 4/4.prirodni crno stablo.cvjetni inlay. 4 žice )
Dodaj u želje

Pričvrsni vijak s 4-me пластинчатыми rukavima i vijcima, električne gitare, glazbeni vrat, bas promjera 14 mm

6.46 kn - 11.58 kn
( karakteristike: * potpuno novi i visoke kvalitete. * vijci za pričvršćivanje fretboard pomažu povezati telo i vrat bas gitare, pogodna za bas električnu gitaru. * za spajanje tela i fretboard bas gitare. * ugrađeni vijčane čahure za fretboard električnu gitaru ili bas, jednostavan za instalaciju, jednostavan za korištenje. * otporne su na koroziju, износостойки i sjajna. tehničke )
Dodaj u želje

Ritmički loptu S podesivim remenom, udaraljka za zabavu, Zvečka od PVC-a, Pribor za zurke sa kolača loptom u Ritmu

10.02 kn - 25.65 kn
( ritmički loptu lako igrati podesivi remen izdržljiva, zaštićeni od kvarova naširoko koristi udaraljka za zabavu pvc beanbag alat ritam pijesak loptu pribor za zurke opis: igra na ovom tradicionalnom ručnom ударном instrument će vas zabavljati satima, jer on ima kompleks složeni ritam, koji privlači vašu pažnju. to je proizvod koji se sastoji od dvije lopte i žice, predstavlja dobro napravljen ritmiku )
Dodaj u želje

1 kom. Praktičan Stalak za alt-tenor-saksofon, Sklopivi Stalak za alt-tenor-saksofon, Pribor za glazbene instrumente

203.68 kn - 299.51 kn
( podne stalak, posebno dizajniran za альтового ili tenor-saksofon. s 3 metalnim nogama, izdržljiv i otporan. soft eva pokriva kontakt dio, štiteći svoj saksofon od ogrebotina. sklopivi dizajn, instalacija nije potrebna, jednostavan za korištenje i praktičan za nošenje. pogodno za pohranu saksofon u studiju ili demonstracije saksofon na izložbi. primjena: alt /tenor saksofon boja: )
Dodaj u želje

Утолщенная хлопковая torba za bubanj, prijenosni i vodootporne, s kineske etničke uzorkom, meke torbe-zamke za udaraljke

26.07 kn - 42.70 kn
( karakteristike: ootdty otkrijte svestranost naših 5,5-inčni torbe za bubnjeve, izdržljiv i vodootporan dodatne opreme koja služi kao zgodan ruksak. izrađen od čvrste tkanine, ova torba je lagana i pruža odličnu zaštitu malog bubnja.debeli materijal osigurava dugotrajnost bez žrtvovanja udobnosti. naša torba drum bag sa stilom etničkim uzorcima će se svidjeti onima koji cijene jedinstvenu i modni dodaci. idete )
Dodaj u želje

Zvižduk za Sambe, 2 komada, Трехтональный glazbeni instrument, Metalna udaraljke, ABS, dječje latinoamerička glazba

30.76 kn - 59.25 kn
( opis ovaj abs-zvižduk razlikuje jasan i glasan zvuk.izuzetna izrada i robustan dizajn.moderan i praktičan. pogodan za djecu i odrasle. karakteristike - boja: crna - materijal: abs -veličina: 1.8x5.8x6 cm -izuzetna izrada i robustan dizajn.moderan i praktičan. -osmišljen uz pomoć čipke, prenosiv i jednostavan. -prikladno za djecu i odrasle 2 zvižduka )
Dodaj u želje

Gitara vrat s limunovim uljem, 2 boce гитарного ulja za fretboard, za гитарного fretboard, za gitaru, za glazbeni instrument, za ukulele, za fretboard, za gitaru

11.30 kn - 20.60 kn
( opis: 【materijal premium klase】: limun ulje za fretboard gitare sadrži kvalitetne rafiniranih ulja za svakodnevno čišćenje, ekološki čisto i sigurno, možete ga koristiti s povjerenjem. 【funkcija】: ulje za гитарного fretboard (60 ml u bočici-распылителе) je namijenjen za uklanjanje nečistoća i незаконченной drva sa gudačkih instrumenata, učinkovitu zaštitu svojih alata i produljenje )
Dodaj u želje

Zaštitna ploča električna gitara Lp Pokriva upravljanje stražnji poklopac Gibsonlp prekidač mjenjača Pribor za električnu gitaru

38.72 kn - 44.47 kn
( zaštitna ploča za električnu gitaru lp pokriva upravljanje stražnji poklopac gibsonlp prekidač mjenjača pribor za električnu gitaru naziv proizvoda: zaštitna ploča za električnu gitaru lp težina: 59 g / komplet specifikacija: zaštitna ploča: 180 x 80 x 2,2 mm; diamond stražnja maska: dužina 14,4 cm, širina 10,5 cm, debljina 2,2 mm; okrugla stražnja maska: promjera 56 mm, debljina 2,2 mm; poklopac )
Dodaj u želje

Stezaljke za pričvršćivanje fretboard saksofon, remena za klarineta s kopčom sive boje

59.32 kn - 98.89 kn
( opis: visoko kvalitetni materijal: neck strap za woodwinds je izrađen od visoko kvalitetnih materijala, koji se razlikuje snagom i praktičnošću. jednostavnost instalacije: visi pojas jednostavan dizajn, instalacija ne zahtijeva složenosti. vrhunska tkanje vještine: vratne visi pojas razlikuje dobar ткацким obrtništva, izdržljiva i trajna. dobra kompatibilnost: ovaj neck strap kompatibilan s саксофоном )
Dodaj u želje

Shema звукоснимателей za električnu gitaru Lp Ožičenje 2T2V 500K Pots 3-way switch za gitare u stilu Gibson Les Paul

67.70 kn - 99.60 kn
( potpuno nove, visokokvalitetne komponente za proizvodnju luthier priložena shema spajanja i sve što je potrebno za spajanje gitare praktičan, jednostavan za korištenje i siguran. kompatibilan je sa dijelova za električnu gitaru epiphone les paul. boja: srebrna + crna kapa. materijal: metal + abs sadržaj pakiranja: 1 * ožičenje 2 * utičnice a500k 2 * utičnice b500k 1 )
Dodaj u želje

Remen za saksofon Podesiva kopča remena, Neck strap za saksofon, Rezervni dijelovi za glazbene instrumente

43.19 kn - 75.80 kn
( remen za saksofon: remen za saksofon je izrađen od guste tkanine, mekani i prozračni materijal, koji ublažava pritisak na ramena. remen za saksofon: duljina vratnog remena sa mekom postavom za saksofon može se podesiti za tenor-saksofon, alt-sax, sopran-saksofon i tako dalje. remen za saksofon: zahvaljujući podesivim bravu kožnu držača saksofon ga lako skinuti. pojas.in osim toga, u zavisnosti od visine možete podesiti )
Dodaj u želje

4 Kom 3/4 4/4 Vrat violine za violinu u stilu Brda S 4kom Хвостовым kabel za stražnji dio 4 Tanke Kartice Aluminijska legura Robustan Izdržljiv

61.81 kn - 85.82 kn
( dobrodošli u naš dućan. naši proizvodi imaju povoljne cijene i kvalitetan.mi održavanje izravne isporuke i veliko prodaju.ako želite raditi s nama već dugo vremena, molimo vas, kontaktirajte nas i mi ćemo vam vrlo dobru cijenu.srdačan pozdrav! izrađen je od aluminijske legure, izračunava se na violinu veličine 3/4 i 4/4. dolazi s stražnji dio vrata. dovoljno čvrst da izdrži napetost struna. sa )
Dodaj u želje

Potpuno zatvoreni колок za postavke gitara struna Univerzalne glave za akustične gitare, olovke, tipke za podešavanje akustičnu ili električnu gitaru 448D

24.44 kn
( karakteristike: ootdty izrađen od materijala iz цинкового legure, ima fin izgled, izdržljiva, da ga nije lako oštetiti, a možete ga koristiti za dugo vremena. струнная tipka ima potpuno zatvorenu konstrukciju, učinkovito štiti žice, продлевающую njihov vijek i снижающую utjecaj prašine i prljavštine na žice. струнная gumb ima standardne veličine i lako se )
Dodaj u želje

Zaštitite tijelo gitare войлочными podloškama za gumbe remena, 10 komada, crno-bijela Nepopustljiv zaštita

3.05 kn - 5.61 kn
( karakteristike: * potpuno novi i visoke kvalitete. * izrađena je od visokokvalitetnog materijala za dugotrajno korištenje. * uložak od filca za gumbe / podloške za korištenje na bilo kojoj gitari. * štiti završnu obradu kućišta svoju gitaru, вставляясь između kućišta i tipkom. tehničke karakteristike: materijal: felt promjer 13 mm debljina: 2 mm broj: )
Dodaj u želje

2 kom. držači za cijevi za početnike Glazbeni dio cijevi za trenera za ruke

9.09 kn - 10.73 kn
( potpuno novi i visoke kvalitete оотдти karakteristike: pisak za cijevi od abs-plastike od 2 komada za pribor za cijevi. materijal abs, dobra kvaliteta i osjećaj udobnosti. to će vam pomoći da dobijete najviše precizan zvuk. najbolja zamjena tvoj dimnjak. specifikacija: veličina: cca. 66.3x25x25 mm/2.61x0.98x0.98inch napomena: molimo, dopustite da grešku )
Dodaj u želje

Gitara s pomičnim vrat, električna gitara, prekrivanje most Za podešavanje i tuning Dijelova i pribora za električnu gitaru

15.27 kn - 26.78 kn
( karakteristike: * potpuno nove olovke u stilu pipdog za električnu gitaru. * koristite ovaj inovativni jastuk za detalje električnu gitaru, da se značajno smanjiti vrijeme postavljanja žice.zamjena slomljenih struna na vrat s pomičnim гитарным бриджем ne zahtijeva posebnu temeljitosti. * nema potrebe da se stalno držite ručicu za električnu gitaru pritisnutu prilikom postavljanja ili skidanja žice.samo )
Dodaj u želje

Безголовый most-koljenica, most-koljenica, 6-Gudački Crna most-koljenica za električnu gitaru, Гитарная sustav tremolo

456.23 kn - 701.89 kn
( karakteristike: * potpuno novi i visoke kvalitete. * 1 set 6-gudački valjkastog sjedišta tremolo-бриджа za zamjenu безголовой električnu gitaru * visoka kvaliteta i testiranje u cilju stvari * posebna струнное uređaj sa pužnim pogonom za detalje mosta, nije potreban niz dvostrukih brojeva, možete koristiti obične žice s jednim pikula. * pogodan za безголовой električnu )
Dodaj u želje

Кварцевая Pjevanje bowl, Tibetanski pjevanje zdjele, Rafting dragog kamenja, Kristalna Pjevanje bowl, Glazbeni instrumenti, udaraljke Kristali čakre.

1 950.66 kn - 4 063.94 kn
( . značajke: 1. naširoko se koristi 2. čist i гигиеничный 3. čvrst materijal, jednostavan za korištenje 4. ručni rad 5. kvalitetne materijale 6. glasne zvukove 7. opustite svoj um.opustite oči zvuk pjevanje zdjele može imati terapijski učinak na čovjeka i može se koristiti za terapiju.ovo je uvod u pjevanje zdjele, u vezi s osnovnim čakri, temelji se na budističke )