0

Meni

Кварцевая Pjevanje bowl, Tibetanski pjevanje zdjele, Rafting dragog kamenja, Kristalna Pjevanje bowl, Glazbeni instrumenti, udaraljke Kristali čakre.

Shop: Glazbeni instrumenti
Кварцевая Pjevanje bowl, Tibetanski pjevanje zdjele, Rafting dragog kamenja, Kristalna Pjevanje bowl, Glazbeni instrumenti, udaraljke Kristali čakre.

Кварцевая Pjevanje bowl, Tibetanski pjevanje zdjele, Rafting dragog kamenja, Kristalna Pjevanje bowl, Glazbeni instrumenti, udaraljke Kristali čakre.

( 0 Naši )
1 950.66 kn - 4 063.94 kn
Broj artikla: p27373

Informacije o proizvodu

. Značajke:

1. Naširoko se koristi

2. Čist i гигиеничный

3. Čvrst materijal, jednostavan za korištenje

4. Ručni rad

5. Kvalitetne materijale

6. Glasne zvukove

7. Opustite svoj um.Opustite oči

Zvuk pjevanje zdjele može imati terapijski učinak na čovjeka i može se koristiti za terapiju.Ovo je uvod u pjevanje zdjele, u vezi s osnovnim čakri, temelji se na budističke tantrički sustav.Čakra se može nazvati "energetska motorom" ili "energetski centar" tijela.Postoji mnogo različitih čakri i povezane prakse.Svaka čakra ima različite komponente, koje odgovaraju određeni ton i jedinstveni zvuk.Note zdjele odgovaraju na svaki smisla čakre.Održavanje harmonije tih objekata će donijeti zdravlje i harmoniju.Donja čakra se nalazi ispod dijafragme i povezana s fizičkom ili živim svijetom.

• Jedinstveni tibetanski dizajn: Jedinstven tibetanski dizajn za davanje note duhovnosti svoju praksu meditacije.

• Svestranost: Ova pjevanje bowl je idealan za meditaciju, vježbanje joge i stres, što ga čini univerzalni dodatak vašem svakodnevnom životu.

Visokokvalitetni materijali: Ovaj skup pjevaju čaša je izrađen od visoko kvalitetnih materijala i izdržljiva, što jamči da ćete uživati u njegovim blagodatima godinama koje dolaze.

Prenosiv i jednostavan za korištenje: Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama i prikladnog dizajna ovaj skup pjevaju čaša je idealan za mobilnu uporabu, omogućujući vam da meditirati u pokretu.

Postoje dva načina da izda zvuk u хрустальной posudi: jedan - kucam drugi - trljanje, i obično se ova dva metoda koriste se zajedno

Operator podržava stanje emocionalnog mira i dijeli zdjelu na tri jednaka dijela metoda трехточечного kucati ili metodom veliki satelitski kucati, to jest kroz velikog satelitski kucati šest puta.Zatim zamotajte štapić komad ovčje kože i nježno obrišite gornji rub zdjele.Metoda trenja je podijeljen na pozitivan (uz) i u smjeru kazaljke na satu (counterclockwise), koji je u dodavanju nove energije (dodatak), i obrnuto, koji se sastoji u uklanjanju energije (dodatak).Kada odvodom tiha ella može biti slična vodi za piće, ne stavljajte previše velike napore i trenja mora biti čak i onda kada to nije teška ili laka

Utjecaj glazbe ili zvuka na ljude dijeli na tri razine: prvi - fizički učinak, upotreba zvučnih valova kako bi izazvati odgovarajuću vibraciju šupljinama ljudskog tijela i odjekuje stanica tkiva i proizvesti niz efekata, koji mogu dovesti do sličnog efekta "fizičke masaže"; drugi - psihološki učinak, kroz glazbu, možete se probuditi psihološku i duhovnu indukciju ljudi, ili smiriti i smiriti, ili dati izlaz ljutina; Treći - fiziološki učinak, neki poseban ritam, frekvencija ili boju može izazvati fiziološke promjene u organizmu čovjeka.Gol:

Metode trenja mogu se podijeliti na direktne i povratne veze.Prvo, možete koristiti povratne veze, predstavljajući, kao tamna negativna energija polako teče s nogama.Oko tri na tri.Humvee, ti je ne bi povrijedio još malo vremena.Nema ograničenja.Nakon toga, kako se negativna energija će isušiti, čekaj, dok se ona zaustavlja, onda možete promijeniti smjer na pozitivan i osjetiti kao qi teče u tvome tijelu

Šest načina za otvaranje pulsiranje Qi:

Meditacija:

Prije meditacije možete iskoristiti хрустальной pehar.Njegov zvučni valovi, iako i монотонны, lako prevesti na naš mozak u alfa ili čak i theta valova stanje koje se lako smiriti.Demagnetiziranje:

Ugodan zvučni valovi se također može koristiti za razmagnetiziranje dragog kamenja!Slično kao obični način "razmagnetiziranje glazbe", na mjestu gdje se čuje zvuk također nastaje efekt razmagnetiziranje.Međutim, za više formalne metode ga stavljaju uz pehar, od gornjeg ruba, jer kristalna zdjela uglavnom čuje se zvuk, ударяясь o gornji rub, a može se predati.Ускорьте otklanjanje negativne energije.Kada osjetite isto, možete staviti kamen u zdjelu i okrenuti ga prema naprijed, kako koristiti kamen kao "izvor energije" i čine ga više udoban za korištenje.Ostale primjene: Može se koristiti za obavljanje zvuk terapija, pogodan je za korištenje od strane stručnih терапевтами, također se može kombinirati s nekim dragim kamenjem za davanje sreće, blagoslova i tako dalje.

Osim toga, to je također pogodan za kozmetologija, SPA i druge industrije

Kristalna piramida - to je upotreba high-tech sredstava u uvjetima visoke temperature do 3000 ° C, čistoće 99,99% prirodnih kristalnog pijeska, otopljen u tekućini, i u vakuumu, bez prašine, da bi se izbjeglo stvaranje mjehurića ili nečistoća u procesu, kako bi se postigla savršena piramida.Zvuk se proizvodi blage, a zvučna vibracija traje duže.

  • Dijeli se na Broj Bubnjevi - 7-bubanj instalacija
  • Direktna isporuka - Podrška
  • Materijal glave bubanj - Промасленная papir
  • Materijal kamere bubanj - KRISTAL
  • Navlaka za bubanj - 10
  • Glazbena kvaliteta - 120
  • Stil - Višenamjenski tipa "Sve u jednom"
  • Broj modela - Pjevanje Bowl
  • Naziv - ZHIO
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Promjer - 10 inča
  • Maksimalan broj tonova - 16
  • veličina - 5.5IN

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Poklopac papučice efekata Metalna Ručka Potenciometra Gitaru olovke Priključak za upravljanje Pedale Педальный prekidač efekata

20.60 kn - 41.20 kn
( opis ovaj predmet je skup kapica za pedaliranje pretvorbe gitara efekata.pretvarač se sastoji od kvalitetnih metala, anti-aging, антикоррозийный, izdržljiv za dugotrajno korištenje.to je odlično za profesionalni gitarista i ljubitelje gitare. karakteristike -materijal: metal. - mali, praktičan i jednostavan za nošenje. zamijenite staru ili slomljena tipku za upravljanje. - ručka je )
Dodaj u želje

Akustična gitara D-35 F/S, isti kao na slikama

2 573.27 kn
( bok, moj prijatelj, ja sam vrlo sretan da možeš posjetite moj dućan sam kinez, imam vrlo profesionalni tvornica u kini, to je vrlo dobro, mnogi od mojih učitelja u kini - vrlo dobri prijatelji, jer oni mogu da mi daju puno profesionalnih i dobrih savjeta, koji su vrlo korisni za moj posao, u isto vrijeme sam i nadam se da ću dobiti savjet od strane prijatelja, mislim da je to vrlo dobro, hvala, dobro došli u kinu, ja ću vrlo dobar vodič poštovani )
Dodaj u želje

Ballads Akustična zvučna gitara, silikon šal za gitare, glazbeni instrumenti, dijelovi i pribor Guita

17.55 kn - 28.35 kn
( šal guitar mute mali i fleksibilan im biti lako uživati, a također je povoljno postaviti i ukloniti.dobar asistent za vježbanje gitare, mali i fleksibilan, može učinkovito smanjiti zvuk, bez uplitanja sa drugim ljudima. 3 ispupčen odnosno fiksne žice 1/2 3/4 5/6, dobar asistent za praksu svira gitaru.izrađen je od visokokvalitetnog materijala, lako se postavlja i uklanja, vrlo dobro štiti žice. napomena: ovaj proizvod može samo oslabiti )
Dodaj u želje

Poklopac pretinca za baterije od 9 v, utor za električnu gitaru

6.39 kn - 14.28 kn
( opis: 100% potpuno novi i visoke kvalitete. bez žice unutar pretinca za baterije. pogodan za gitaru s trga elektromagnetom 9 v. materijal: plastika, boja: crna dimenzije (približno): 56,5x50x31 mm/ 2,2x1,97x1,2 inča. paket uključuje: 1 komad poklopac pretinca za baterije od 9 v napomena: molim vas, dopustite pogreške u 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja, molimo vas, pobrinite )
Dodaj u želje

4x Trener za ruke Aolly Guzheng Prijenosni Ponderiranja za ruke Guzheng za početnike zamjena za lutnju

42.98 kn - 72.82 kn
( opis: materijal: izrađen od visoko-kvalitetne legure, izdržljiva i dugotrajna. značajke: povećava snagu prstiju, povećava brzinu svira klavir i povećava efikasnost nastave klavira izuzetna izrada: glatka poliranje, zaobljeni rubovi, udoban za nošenje odličan poklon: možete ga koristiti prije utakmice, to je savršen poklon za ljubitelje alata guzheng. razlog: pogodno za гуженга, lutnju i )
Dodaj u želje

Električna violina u prirodnoj veličini 4/4 za početnike i mlade stručni glupa violina od karbonskih vlakana sa slušalicama za ramena odmor

930.58 kn - 1 550.91 kn
( lice: -- bešumna električna violina je idealan za početnike, za donirati obitelji mirne trenutke tijekom nastave. --stavi slušalice, ćete biti u mogućnosti zaroniti u svijet radosti, bez ometanja drugih, i brzo napredovati. --možete ga spojiti na pojačalo, igrati glasnije i pokažu svoj glazbeni talent na sceni/zabavi. --materijala od karbonskih vlakana, zvuk više jasan, vrsti rezonantnih i svijetle. --koljenica )
Dodaj u želje

6 Kom Crnci Veliki Polukružni Mašinicama Za Podešavanje Gitare, Tuneri, Stroj Glave, Izmjenjive Tipke, olovke, Olovke (DBY-JS-BK-6), Metal

40.49 kn - 50.65 kn
( obrazac veliki polukruga materijal: metal boja: crna veličina instalacijska rupa: o (d x š) 3,8 mm x 4 mm veličina izgled: kao što je prikazano na slici upućivanje uključuje: 6 x klinova za podešavanje gitare, olovke za ruku, 6 x pričvrsne vijke, 6 x bijele plastične montažne stopice, 6 x black metal montažne stopice samo približne veličine za montažnog otvora ovog proizvoda za pomoć.to ne može biti u potpunosti točna.samo približnu )
Dodaj u želje

4,5-inčni 8-tona čelika язычковый bubanj, Mini Ručni bubnjeve, Pribor za udaraljke, Glazbene bubanj štapići, Bubanj s alatima L2S8

94.63 kn - 145.64 kn
( naziv proizvoda: язычковый bubanj veličina proizvodi oko: 11,5 cm / 4,5 cm boja proizvoda: kao što je prikazano na slici 100% potpuno novi materijal proizvoda: metal karakteristike proizvoda: 1. oplemenjeni čelik: 4,5-inčni 8-zvučni uređaj izrađena od visoko kvalitetnog čelika, a zvuk resica čini rezonirati sve šupljine.strogi ručno podešavanje i precizno ručno rezanje čine )
Dodaj u želje

6 Kompleta most-sjedišta za električnu gitaru od punog mesinga, most-Kod žica, натяжная niz, kodna žica, sedlo

69.48 kn - 182.93 kn
( 1. izrađen od mesinga.ovi sedla su odličan update / zamjena za bilo koju osobu, možete ih koristiti za бриджа hardtail, tijelu - ili strija-бриджа. 2. bez riseva; mesing matice pružaju najbolji ton i sigurno drže konce. 3. pogodan za električne gitare pipdog ili tele i može se koristiti s бриджами hardtail i drugim бриджами s udaljenošću između žice 10,5 mm 4. orah pomaže spriječiti )
Dodaj u želje

JMT-600B metronom-tuner za gitaru, ukulele, violina, bas, kromatske LCD led pozadinsko osvjetljenje, fino podešavanje

57.97 kn - 82.83 kn
( upućivanje uključuje: 1 kom. tuner-metronom proizvod će biti stalno ažuriran, izgled i boja se mogu promijeniti, molim vas, ne возражайте.i razmislite, prije nego što se objavljivati nalog, imate li želje po boji ili izgledu. budući da je slanje baterije zabranjen, molimo pripremite bateriju sami prilikom korištenja. prilikom naručivanja od 2000 komada prilagođene logotipi dostupni su uz naknadu veličina: )
Dodaj u želje

Blaga gitaru remen za ručni rad od bičevati sa smeđim reljefni Klasicni Folk Akustična gitara Električna басовый remen Glazbene pribor

186.48 kn - 207.23 kn
( opis: veličina: 130-145 cm / 51,18-57,1 inča širina: 6,2 cm /2,44 inča debljina: 5 mm/0,2 inča boja: smeđa s alatom težina: 226 g pakiranje: 1 x gitaru remen )
Dodaj u želje

77HC 20шт 0,58 mm Glatka najlon neurotransmitori za gitaru Trajnost neurotransmiter

7.10 kn - 14.21 kn
( potpuno novi i visoke kvalitete. ootdty neurotransmitori su od glatke najlon, trajnost i dugi životni vijek. boja se odabire nasumično. glatka površina, nikad ne boli u ruci i sa žice dimenzije: 30 mm x 26 mm x 0,58 mm (cca.) )
Dodaj u želje

17 21 Tipka, Калимба, obložen akril telo, klavir za palac, Sakura, udaraljki u obliku jelena za početnike djecu

236.64 kn - 394.35 kn
( karakteristike: ovaj калимба u obliku lovey medvjed, izrađen od prozirnog akrilnog materijala, s lijepim izgledom i suptilan majstorstvo izrade.lako se igrati i brzo naučiti, samo drži ga u ruci i пощипывая za zubaca velikim prstima, da stvaraju čist i melodičan zvuk; uz pomoć mini-čekić za udoban postavke.dolazi s футляром na munje, koji je zgodan za nositi sa sobom i uključuju prekrasnu glazbu bilo gdje; naljepnice )
Dodaj u želje

Stalak za gitaru i bas, Zidne police, Polica, Nosač za zaslon, držač za prtljagu, Akril наручи

42.55 kn - 90.58 kn
( opis gitara zidni vješalica zidni držač kuka držač za remen za za elektroakustiëko gitare, ukulele pribor karakteristike stalak za gitaru, izrađen je od visokokvalitetnog materijala, to je jednostavan, ali ima strukturu.|fin izrade izrade pruža dobru trajnost i praktičnost.|ima jednostavan dizajn, ne zahtijeva složene instalacije.|ova zidna kuka ima veliku nosivost. za gitaru alati su pričvršćeni na zid, kako )
Dodaj u želje

6 kom. Gitara struna, Električni Drveni Glazbenik, uvozni pribor od шестиугольного legure

38.36 kn - 75.16 kn
( opis izrađene od trajnog materijala, te žice za električnu gitaru izdržati dugotrajno korištenje.oni su dizajnirani s brižljivim obrtništva, pružaju visoku tvrdoću i otpornost na blijeđenje, deformacije i pucanje.to ih čini praktičan izbor za bilo kojeg glazbenika. karakteristike -boja: kao na slici -materijal: legura bakra -veličina: 11.00x11.00x0.70cm /4.32x4.32x0.28in -promjer žice: )
Dodaj u želje

Pribor za violinu 4/4, Igle Za postavke, Ispušni Ploča, Rep Žice, Držač Za Bradu, Vijci, Skup Nizova znakova Za Fino podešavanje Violina

80.92 kn - 122.62 kn
( izrađen od финикового drveta (osim najlona rep nit), ona je nežna i glatka. standardni stalak za bradu, pomaže zadržati violinu za vrijeme igre. vrat je dovoljno čvrsta da izdrži napetost struna. dizajniran je posebno za violine 4/4. materijal: финиковое drvo + metal boja: boja drveta финикового sadržaj pakiranja: 1 x držač za bradu (s rupom) 1 )
Dodaj u želje

5X Ruž za harmonike s fleksibilnom cijevi, pisak za пианики, Pribor glazbenih instrumenata za 32/37 kursorom мелодики

52.22 kn - 80.35 kn
( 5x ruž za harmonike s fleksibilnom cijevi, pisak za klavir, pribor glazbenih instrumenata za мелодики s 32/37 tipke izrađen od materijala, štiti zdravlje i okolinu. pisak fleksibilne cijevi i bijela fleksibilna plastična ravna cijev. za мелодики s 32/37 tipke. boja: crno-bijeli materijal: abs dužina cijevi: oko 57 cm sadržaj pakiranja: 5 x cijev 5 x )
Dodaj u želje

3 kom. Prsten za pričvršćivanje bulk ploče podizanje White Pearl za električnu gitaru

15.42 kn - 21.67 kn
( karakteristike: оотдти postavite soundbox jedne veličine na gitaru sa ravnim krovom. postavite soundbox bez upotrebe blok-ploče. ima dvije montažne otvore tajni glavom i uključuje vijke. za projekt gitare ili ga zamijeniti. paket uključuje: prsten za podizanje 3pcs. tehničke karakteristike: boja: bijela bisera pogodan za električne gitare u stilu t dužina )