0

Meni

15 kompleta Mini-okvir za crtanje, platna i daleka-okvira za slike za холстов s акварельными crtežima, podmetače za drvene radne ploče

Shop: Trening i uredski pribor
15 kompleta Mini-okvir za crtanje, platna i daleka-okvira za slike za холстов s акварельными crtežima, podmetače za drvene radne ploče

15 kompleta Mini-okvir za crtanje, platna i daleka-okvira za slike za холстов s акварельными crtežima, podmetače za drvene radne ploče

( 0 Naši )
121.91 kn - 213.84 kn
Broj artikla: p24016

Informacije o proizvodu

Opis

Predmet predstavlja okvir za ulje na platnu, izrađene od drveta i tkanina i materijala, oni su praktičan i izdržljiv.Možete ih koristiti za stvaranje mnogih djela koja vam se sviđa.Kao praktične i lijepe ploče za crtanje zainteresirati vas još više.Mini-daska za crtanje idealan za osobne ili profesionalne crtanje.

Karakteristike

-Boja: kao na slici

-Materijal: tkanina, drvo

-Veličina: 10.00X10.00X1.00 cm / 3.93X3.93X0.39 inča

-Daska za crtanje izrađena od tkanine i drveta, što olakšava crtanje.

-Imao puno koristi u životu, od umjetničkih radova, slikanja uljem ili акрилом, rukotvorina.

-Okvir za crtanje - dobar način da se stimulira kreativnost pomoću okvira za crtanje, pogodan za početnike, oduševljenih slikarstvu, itd.

-Ove mini-ploče za crtanje jednostavan dizajn, ali vrlo praktična za korištenje, što vam pruža veliku udobnost.

-Ovaj okvir za crtanje ulje je također odlično za diy svojim rukama, sve projekte ukrasne slike i mnogo drugog.

15 x Okvira za slike 15 x Мольбертов

  • Lice 3 - male easels za prikazivanje
  • Značajka 4 - stalak za crtanje
  • Lik 2 - postolje za crtanje okvira za slike
  • Особенности1 - podmetače za boje za холстов
  • особенности8 - mali easels za crtanje
  • особенности6 - stalak za crtanje холстов
  • Značajka 5 - stalak za platnu
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • особенности9 - stalak za crtanje
  • особенности7 - stalak za crtanje na platnu
  • особенности10 - stalak za akvarel

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

АЙБАОТОНГ-Ženska Биоэнергетическая kartica, Ljubičasta Energetska kartica Svemirskog Skoka, Novi Update

495.66 kn
( kikiriki 1. pritišćite i karton new me na svoje tijelo, na mjestu boli ili ozljede barem na sedam minuta na dan. 2. za bolje spavanje, staviti ga pod jastuk.duže trajanje valjanosti kartice, to je više prednost će imati. 3. možete nositi sa sobom 24 sata dnevno. )
Dodaj u želje

Dobar Atraktivan Kineski Stil 2023 Kalendar Dnevnik Gadget izvanrednih Uzoraka Lijep Raspored u Kalendaru za Ured

11.58 kn - 18.33 kn
( dobar atraktivan kineski stil 2023 kalendar dnevnik gadget izvanrednih uzoraka lijep raspored u kalendaru za ured tehničke karakteristike: karakterizira izuzetna uzorcima u kineskom stilu i jakim bojama, kalendar je vrlo lijep i privlači pažnju.ako koristite kalendar kao poklon za rođendan svojim prijateljima, oni će biti oduševljeni u ovom trenutku. stolni kalendar s обзорными stranica mjesečno i same )
Dodaj u želje

Škare za ured od nehrđajućeg čelika, 6 predmeta, univerzalne škare, oštar, snažan, udobna ručka, prikladni za upotrebu

78.64 kn - 128.94 kn
( uredske makaze od nerđajućeg čelika, 6 kom., univerzalne škare, akutna krupan rukovati s praktičnim napadaj, pogodan za višenamjensko korištenje: one kvalitetne škare od nehrđajućeg čelika idealni su za sve vrste rezanja kod kuće ili u uredu.njima je lako rezati papir, tanak karton, svjetlo trake, изоленту, lagana tkanina, kartona mase, srednji plastika, stiropor, folija, juta i platna.ove škare su idealni za šivanje, krojenje )
Dodaj u želje

mm Sitni Uredski materijal Uredski Školski Pribor Маркерные naljepnice Pita Okrugle naljepnice Naljepnice Naljepnice S shemu kodiranja Pita Točkaste oznake

16.41 kn - 39.07 kn
( boja: kao što je prikazano.specifikacija: 10 mm (165 kom/lista) materijal: papir.ekološki je čista i sigurna, dugotrajna za dugotrajno korištenje. sadržaj pakiranja (ukupno 16 listova): 1 x ljubičasto pita naljepnice 1 x zelena pita naljepnice 1 x plava pita naljepnice 1 x žute pita naljepnice 1 x narančasta pita naljepnice 1 x pink pita naljepnice 1 x персиково-roza pita naljepnice 1 x black pita naljepnice 1 x kava pita naljepnice )
Dodaj u želje

Dnevni nadahnjuje kalendar za 2024 godine, Prenosi Dnevni Kalendar Affirmations, Smiješni S dnevnim inspirativnim citata, pozitivan

93.85 kn - 234.58 kn
( povećajte svoju produktivnost i povećati povjerenje u obavljanju zadataka uz pomoć našeg motivacijski desktop kalendara na 2024 godine!svaka stranica u obliku igre odražava životne poteškoće koje će vas inspirirati i tijekom cijele godine.izrađen od guste hrapav papir, ona je idealna za vođenje dnevne bilješke i izradu planova.osim toga, ovo je odličan promotivni poklon za obitelj i prijatelje.kombinirati ga s našim dizajnerskim )
Dodaj u želje

Korejski Ann Kawai, sjaj laserske Nebuloza naljepnice DIY scrapbooking Dnevnik album ukrasne naljepnice celina mobilnog telefona Aestheti

9.24 kn - 13.21 kn
( poštovani kupci, molimo vas, imajte na umu sljedeće obavijesti: 1. načini dostave: zbog međunarodnih kupovinu, bolje je odabrati prilagođenu mogućnost авиапочту, standardnu isporuku pozitron.com.hr ili druge brze metode logistike. 2. aftermarket: ako imate bilo kakvih problema sa isporučenim proizvodom, molimo vas da ne ostavljate negativne povratne informacije direktno.kontaktirajte nas i mi ćemo učiniti sve što je moguće, )
Dodaj u želje

Japanski Traka Wasi Dekorativni Materijal Diy Dnevnik Naljepnica Этикеточная Papir 10мм15мм30мм Ljepljive Ljepila DIY Masking Tape

24.65 kn - 47.46 kn
( разрываемые ljepila u obliku srca vasi trake ukrasne proizvodnja traka diy masking naljepnice za scrapbooking ljepljive naljepnice karakteristike: 100% potpuno novi i visoke kvalitete korištenje proizvoda: dekoracija dnevnik luksuzna ljepljive trake za ukrasne broj: 1 rola materijal: papir traka tehničke karakteristike: 5 m širina: 10 mm 15 mm 30 mm debljina: )
Dodaj u želje

Plastična mapa za datoteke Format 24 pakiranje Formata A4, Proširive Perforirani džepove Formata A4 Mapa Formata A4, S kopčom na gumb I džep za naljepnice

195.29 kn - 305.12 kn
( plastična mapa za datoteke format 24 pakiranje formata a4, proširive perforirani džepove formata a4 mapa formata a4, s kopčom na gumb i džep za naljepnice [dizajn s mogućnošću širenja velikog kapaciteta] poboljšani 3d dizajn na strani, koji se može povećati do 0,8 cm / 2 vidi plastični džep koverti-portfelj s rupom formata a4, lako se može smjestiti do 300 listova papira formata a4 u isto vrijeme.osim toga, unaprijeđeni )
Dodaj u želje

Kao što smo летаем: puna 4-томная dječjih enciklopedija znanja, enciklopedija za učenike osnovnih škola

107.84 kn - 269.53 kn
( značajke.: što dobivate: knjiga x4 teme: enciklopedija leta knjige koje mi prodajemo, spadaju u kategoriju dječjih, mladih i odraslih sve naše knjige autentični, pritisnite, da biste pregledali kategorije za dobivanje dodatnih opcija ako imate bilo kakvih pitanja, možete kontaktirati našu online korisničku podršku prijatelji, kojima se to sviđa, mogu pretplatite se na nas i podržati.hvala )
Dodaj u želje

Nova traka sa uskim rubom 7 mm * 10 metara, Ljepljive trake, ukrasne etikete Kawaii

15.98 kn - 24.94 kn
( naslov: traka s uskim rubom fresh materijal: veličina: 7 mm u širinu i 10 m dužine pri ručnom mjerenju moguće pogreške boja: izborni primjena: serija ultra-fine čini više pogodan za svakodnevnu uporabu i može se koristiti u većim količinama koristi. možete ga koristiti za označavanje stranica knjige, dizajna ručne izrade i znakova upozorenja. )
Dodaj u želje

Kalendar u kineskom stilu, Montažni zidni kalendar, Dom mjesečni kalendar, proizvoda za dom

29.84 kn - 55.27 kn
( kalendar u kineskom stilu, montažni zidni kalendar, dom mjesečni kalendar, proizvoda za dom opis tradicionalni kineski dnevni kalendar za 2024 godine. izrađen je od najfiniji materijal. klasični tradicionalni kalendar, obilježava stare godine i встречающий novu godinu.zidni kalendar bogat sadržaj.možete odmah provjerili datum i sunčan pojam.i to bi trebao biti vaš dobar alat u svakodnevnoj uporabi. karakteristike - )
Dodaj u želje

Милумилу, Koga Bi Ti Ni Bio, Originalne Knjige engleskom

87.59 kn - 125.10 kn
( odmor raznih djetinjstva i osnovne stvari koje nas čine sve isti. svaki dan u svijetu djeca se smiju i plaču, igraju se i uče, jedu i spavaju.oni mogu izgledati drugačije.oni mogu govoriti različitim jezicima.njihov život mogu biti vrlo različiti jedni od drugih.ali unutra su svi slični.uzbudljive riječi i hrabar slike prožimaju našu zemlju, krećući se od kulture do kulture generacija, i nalikuju djeci prihvatiti razlike, )
Dodaj u želje

Alfanumeričke Naljepnice Redo Log Potrepštine Pismo Za Scrapbooking Reflektirajućim Ukrasne Figure Malo Smeće Самоклеящийся Abeceda

31.61 kn - 67.28 kn
( opis ako ste u potrazi za naljepnice s abecede i brojke pouzdanog dizajna i dobrog materijala, reći ću vam da su naše naljepnice će biti vaš dobar izbor.ova naljepnica izrađena od pvc materijala, tako da možete pohraniti ga za dugo vremena. karakteristike -boja: žuta -materijal: pvc -veličina: 22.00x16.00x0.01cm /8.65x6.29x0.00in - ima dovoljno jasne naljepnica s abecede i brojke, koje )
Dodaj u želje

12шт Skup vunene četke za keramičke glazure/crtanje temperom

6.54 kn - 15.13 kn
( tehničke karakteristike: boja: drvo boja materijal: vuna + stabla broj: 12 kom./compl. karakteristike: -u villi četke ostaju meke i эластичными nakon čišćenja.u villi četka ne pada nakon čišćenja stopice imaju dvostruku гофрировку i sigurno montirati na ručku, pa ne дергаются -mat drvene olovke omogućuju bolje upravljanje četkom, dok je crtež za )