0

Meni

Gas Gas Gas 40g ABS Gas Gas Za Niu KQi1 KQi3 KQi2 Električni Skuter leptirom Palca Potpuno Novi

Shop: Glazbeni instrumenti
Gas Gas Gas 40g ABS Gas Gas Za Niu KQi1 KQi3 KQi2 Električni Skuter leptirom Palca Potpuno Novi

Gas Gas Gas 40g ABS Gas Gas Za Niu KQi1 KQi3 KQi2 Električni Skuter leptirom Palca Potpuno Novi

( 0 Naši )
65.07 kn - 116.22 kn
Broj artikla: p2322

Informacije o proizvodu

Upozorenje: Zabranjeno je voziti na električnim skuterima na putevima opće uporabe, nogostupa ili biciklom pjesmi.Oni su namijenjeni samo za upotrebu na privatnom zemljištu uz odobrenje vlasnika

Opis:

* Potpuno novi i visoke kvalitete

* Izrađena je od visokokvalitetnog materijala, izdržljiv i praktičan za korištenje

* Vrlo dobar čok za zamjene

* Praktičan i jednostavan za instalaciju

* Pogodno za električni skuter Niu KQi1 KQi3 KQi2

Specifikacija:

* Materijal: ABS

* Boja: crna

* Težina: oko 40 g

* Veličina: oko 7 cm * 3 cm * 5 cm

U isporuku je uključeno:

1 x akcelerator

Napomena:

1. Stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od slika koje se nude na web-mjestu, zbog mnogih faktora, kao što je osvjetljenje monitora i osvjetljenju.

2. Molim vas, dopustite malo odstupanje podataka dobivenih prilikom ručnog mjerenja.

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Stalak Spona za микрофонного police za smartphone širine 6-10 cm, Plastične ladice za izmjenjive alate za telefon, držač pribor za stativ

85.53 kn - 158.42 kn
( karakteristike: * potpuno novi i visoke kvalitete. * omogućuje vam da držite neurotransmiteri, capo ili bilo koji drugi mali dodatak na dohvat ruke od podloška za mikrofon dok pjevate. * sa držačem telefona možete pregledavati tekstove pjesama, partiture ili koristiti aplikaciju tijekom koncerta ili probe. * podesiva spojnica omogućuje postavljanje na različitim подставкам. * izrađen )
Dodaj u želje

High-end rog zatrubi euphonium Kineski silver alat euphonium Posrebreni brass instrumenti 4 ventila euphonium

8 814.93 kn
( opis proizvoda naziv proizvoda euphonium horn materijal prikladniji mesinga telo, мельхиоровые ventili boja srebrna ambalaža tkiva poklopac пенопластовая kutija feu-300s - to je vrlo izvanredan bb euphonium, njegov zvuk je super i svijetle, prodire, bogat i moćan, sa odličnim vibracija.detaljne slike kućište od inoxa mesinga, klip od nehrđajućeg čelika, lijepo i ravnomjerno посеребрение, blistava )
Dodaj u želje

Korektor za ruke SOLO Piano Dječji trener za početnike klavir, za vježbanje prstiju, za praksu prstiju, hrapav

106.78 kn - 131.85 kn
( korektor za ruke solo piano za početnike, dječji trener za igre na glasovir, za vježbanje prstiju, za praksu аппликатуры, hrapav нескользящий dizajn: visoko kvalitetni materijal abs. naučiti svirati klavir, prvo потренируйте ruke.tako smo razvili ovu trener za pet prstiju za početnike pijanista i glazbenika, тренирующих snagu ruku i ispravljanje položaja prstiju.pogodno za većinu )
Dodaj u želje

Kapica za cijevi, servis detalj za modul cijevi, pribor za alate

10.59 kn - 17.69 kn
( opis: dijelova za popravak cijevi gumbe pribor glazbenih instrumenata za cijevi cijev s dnom 22 mm pogodan za zamjenu i popravak gumb za ruke na cijevi. koristi se za popravak malih dijelova, pogodan za zamjene tipke prstima trubu i fin craftsmanhsip, jednostavan za korištenje, odlično za трубачей /ljubavnici. tablica veličina: otprilike.: gornji poklopac: 2,2 cm x 1,4 )
Dodaj u želje

Biljka SEASOUND OEM Najjeftiniji Kvalitetan F 3 Ključna Jedan Zlatni Валторна JYFH932

3 068.08 kn
( opis tablice naziv biljka seasound oem najjeftiniji kvalitetan francuski rog zatrubi s 3 tipke jyfh932 od jednog zlata sa ključem f obrada površina prema zahtjevu kupaca oem/одм da.ispisati vaš vlastiti logo (upisan logo ili laserski logo) uzorak pozovite torbica torbica deluxe , kućište od abs-plastike,mekana torbica dodatna oprema pisak, )
Dodaj u želje

Praktičan, Izdržljiv High-end Alat za navijanje gitara struna, Tegljač Колышков, Višenamjenski Alat za skidanje колышков Plastika + metal

29.13 kn
( karakteristike: potpuno nov i visoke kvalitete. snažan i kompaktan намотка struna. izmjenjivi svrdlo za korištenje s аккумуляторными дрелями i шуруповертами. moguće je olabaviti i izvući žice, разматывая i reeling na petu. pogodan za postavljanje колков većine konvencionalnih dimenzija. za razliku od većine ručni намотчиков )
Dodaj u želje

Alat za izravnavanje svile Brtva za poliranje Alata za održavanje i njegu gitarom sigurnosna brtva za skidanje svile s fretboard

5.54 kn - 5.90 kn
( naziv proizvoda: zaštitna brtva za uklanjanje svile podrijetlo proizvoda: hongyin veličina proizvoda: nehrđajući čelik 132 * 18 mm pogodan za gotovo sve specifikacije svile, korištenje proizvoda: uložak svila pri korištenju odličan alat, неполированной zaštitni jastučići od svile, na primjer, ako je potrebno poliranje zaštitni jastuk od svile, molimo, obratite se službi za korisničku podršku.korištenje proizvoda: )
Dodaj u želje

Yibuy 30 KOM Tanka кожанная krunica bubanj za Bongo/10 "Afrički bubanj Bež boje promjera 35 cm

993.52 kn - 1 273.71 kn
( tehničke karakteristike: materijal: fine козья koža boja: blijedo-žuta proizvođač: yibuy veličina: promjer: 35 cm / 13,78 cm; debljina: 0,1 mm/0,004 cm težina: 60 g značajke: 1.it odnosi na барабанам bongo / шаманским барабанам / 10-дюймовому afričke бубну. 2. ova tanka koža - idealan materijal za zamjenu glave vašeg bubnja.ovaj kvalitetan )
Dodaj u želje

Gornje I donje žice klavir daske za akorda, Jastuk električnu gitaru i alata za učvršćivanje srebro

83.97 kn - 131.21 kn
( 1. izrađen od цинкового legure, baci pod pritiskom tajnih jedinica pruža solidne konstrukcije i dobrog kvaliteta zvuka. 2. i most, i koljenica zakrivljen kako bi radijus fretboard ili za korištenje na gitaru sa дугообразным konju. 3. pogodan za električne gitare gibson, les paul, epiphone sg... 4. potpuno podesiva sjedišta za harmonika, sa svojom glatkom radnim valjcima, u paketu s фиксирующими vratnica.veličina )
Dodaj u želje

48 kom. Звукоизоляционная glačanje, Akustična ploča, Studijski пенопластовый klin, Огнеупорная звукоизоляционная jastuk, zidne ploče, 2,5 x 30 x

229.39 kn - 352.94 kn
( vatrostalno materijal visoke gustoće: upija polistiren ploče izrađene od gorenja i ekološki prihvatljivih materijala, koji se mogu sigurno koristiti.apsorpcijski spektar je širok i prelazi 500 hz.materijal visoke gustoće, koji je za 30% veći industrijski standard.u isto vrijeme, on također može poboljšati kvalitetu zvuka: apsorpcijom štetne zvukove, smanjuje oscilacije, реверберацию i вибрирующее echo, korisne )
Dodaj u želje

Izvor napajanja za Pedale Rowin S Obnovljenim Izlaz Многоконтурный Izvor Napajanja Za Gitare Pedale sa 10 Izlaza dc 9/12/U 18 i 1 Izlaz USB 5 U

127.52 kn - 370.13 kn
( napajanje papučice rowin pw-1 10 izoliranih izlaza, izolirana zaštita od kratkog spoja/preopterećenja izrađen je od aluminijske legure, lagan i prenosiv svijetlo plava led za rasvjetu pedale i indikacija kratkog spoja napajanje: ac 100 v-240 v ulaz: dc 18 prehrana papučice 9 na 12 ili 18 u komplet uključuje naponske link (10 kom.) povrat ili ponovno slanje u roku od 1 godine, bez ikakvih uvjeta. upute )
Dodaj u želje

Lc-5 5-Band Soundbox za akustične gitare, Soundbox Folk Klasika, Equalizer, Sustav izjednačenja, Pribor

99.32 kn - 155.23 kn
( naziv proizvoda: toner kaseta lc-5 težina: 137 g/komplet specifikacija: glavni dio 97,5 x 58 x 41 mm, utor 65 x 49 x 57 mm, dužina linije 500 mm. atribut: za narodne klasičnim drvenim gitare boja: crna plavi rub /crna crveni rub materijal: pvc + mesing + abs sadržaj pakiranja: 1 x baterijski blok 8 x vijaka 1 x kabel estriha 1 x utikač 1 x sonda za hvatanje samo )
Dodaj u želje

Drveni stalak za gitaru, odvojiva đonovi podne stalak za akustičnu gitaru za akustične električnu gitaru Cl ical B.

133.70 kn - 191.03 kn
( [više otpornost] x-element dizajn okvira i ca high-end фанерный materijal pružaju sigurnu pohranu vaših alata i pouzdanu zaštitu. [svestranost] dizajniran za pohranu akustične / glazbene / električni / bee-gitara i drugih instrumenata.idealno za demonstracije i skladištenje. [elegantan i sažet prikaz] drveni stalak za gitaru, izrađen od iverice sa elegantnim koljena, koja su idealna za vaš instrument.kao funkcionalni i dekorativni. [bez )
Dodaj u želje

1 Komplet originalnih bas gitare Rockbass Bridge KR (Origin)

118.36 kn - 194.02 kn
( uvod proizvoda : broj artikla: басовый most tehničke karakteristike: odnose se na podacima navedenim na slici mjesto proizvodnje: warwick napravljen u koreji boja: krom / crna, kao što je prikazano na slikama težina: 220 g / komplet važni savjeti: 1. naše cijene proizvoda i stope фрахта instaliran.ako kupujete jedan proizvod ili više homogenih proizvoda, molimo, kliknite )
Dodaj u želje

Potpuno zatvoreni колок za postavke gitara struna Univerzalne glave za akustične gitare, olovke, tipke za podešavanje akustičnu ili električnu gitaru 448D

24.44 kn
( karakteristike: ootdty izrađen od materijala iz цинкового legure, ima fin izgled, izdržljiva, da ga nije lako oštetiti, a možete ga koristiti za dugo vremena. струнная tipka ima potpuno zatvorenu konstrukciju, učinkovito štiti žice, продлевающую njihov vijek i снижающую utjecaj prašine i prljavštine na žice. струнная gumb ima standardne veličine i lako se )
Dodaj u želje

Gumb za prilagodbu gitare 6pcs. s vrhom i vijkom, prijenosne ručke za podešavanje glave stroja za narodne električnu gitaru Accs

11.15 kn - 22.80 kn
( opis: 【paket uključuje】 6 gumba postavke gitare, koji se široko primjenjuju se na glavu gumb električne gitare i narodnih klasične gitare 【izdržljiv materijal】 mašinicama za podešavanje glave stroja izrađeni su od visokokvalitetnog materijala, jednostavan za instalaciju i korištenje. 【rezervni dijelovi za popravak gitare】 se koriste za zamjenu stare ili prljave i pokvarene gumba za podešavanje, колков )
Dodaj u želje

2X Fleksibilan пьезокабель pod седловидный soundbox za akustičnu gitaru

37.72 kn - 49.02 kn
( mikrofon visoke osjetljivosti senzora пьезопреобразователя jednostavno se spaja s kompatibilnim blok eq ili predpojačala jednostavnost instalacije - lemljenje nije potrebna može se koristiti s предусилителем ili equalizer za akustičnu gitaru materijal: пьезокабель soundbox (d x š): približno 4 x 1/16 inča (10 x 0,2 cm) nožica: 2,5 mm duljina )
Dodaj u želje

Igla za postavljanje kursorom mehanike za akustične gitare električne i быстросменного okidač Capo Key Stezaljke 02 Bijela

22.66 kn - 32.89 kn
( mehanički oprugom za podešavanje tipki za akustične gitare, električni i быстросменный okidač capo key stezaljke 02 bijela комплект2: 1 x capo za havajske gitare (samo za capo) + 1 x mehanički ključ oprugom za podešavanje gitare promjer: 6 mm kompaktan i minijaturni, slatka i trendy, profesionalni dizajn za ukulele lagan i prenosiv mekana podstava od eva za dodatnu zaštitu torbica )