0

Meni

Stalak Spona za микрофонного police za smartphone širine 6-10 cm, Plastične ladice za izmjenjive alate za telefon, držač pribor za stativ

Shop: Glazbeni instrumenti
Stalak Spona za микрофонного police za smartphone širine 6-10 cm, Plastične ladice za izmjenjive alate za telefon, držač pribor za stativ

Stalak Spona za микрофонного police za smartphone širine 6-10 cm, Plastične ladice za izmjenjive alate za telefon, držač pribor za stativ

( 0 Naši )
85.53 kn - 158.42 kn
Broj artikla: p2886

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

* potpuno novi i visoke kvalitete.

* Omogućuje vam da držite neurotransmiteri, capo ili bilo koji drugi mali dodatak na dohvat ruke od podloška za mikrofon dok pjevate.

* Sa držačem telefona možete pregledavati tekstove pjesama, partiture ili koristiti aplikaciju tijekom koncerta ili probe.

* Podesiva spojnica omogućuje postavljanje na različitim подставкам.

* Izrađen od visoko-kvalitetne plastike, održiv i trajan za našu upotrebu.

* Приподнятый rub po cijelom obimu sprečava kretanje predmeta.

* Jednostavan za instalaciju.

Tehničke karakteristike:

Tip elementa: stalak za mikrofon.

Materijal: plastika

Veličina M: 22 * 16,5 cm / 8,6 * 6,5 cm

Veličina L: 27 * 20,5 cm / 10,6 * 8 cm

Boja: crna

Pričvrstiti vijcima na cijev promjera ne više od 3 vidi

Širina spojnice za telefon: od 6 cm do 10 cm za pametne telefone

Upućivanje uključuje:

popis 1: 1 ladica za микрофонной podmetače

popis 2: 1 ladica za микрофонной podmetače + 1 držač za telefon (ne uključujući mobitel)

Napomena:

Molimo vas, pročitajte rezultate mjerenja.U granicama normale prihvatljiva je mala pogreška mjerenja.

Može biti mala razlika u boji zbog monitora, fotoaparata ili drugih faktora, molimo obratite se na fizičkom umu proizvoda.

  • Broj modela - -
  • Naziv - TOOPRE
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Gitara Nosač za mobilni telefon Okretni stajati glazbe Video uživo Nosač za mobilni telefon Pribor za glazbene instrumente

81.91 kn - 117.01 kn
( nosač za gitaru i mobilni telefon, okretni stajati glazbe, nosač za mobilni telefon uživo, pribor za glazbene instrumente nudimo popust za veliki broj.dobrodošli! funkcija: uz pomoć ovog držača za gitaru možete pregledavati i na vašem telefonu dok svira gitaru. rotacija: povoljno podesiva lopta krunica, koju možete okretati, slobodno možete prilagoditi u skladu sa vašim potrebama. univerzalni - nosač )
Dodaj u želje

1 3/4 1/2 Bas бриджей za violončelo Beth Višenamjenski alat za popravak бриджей predložaka

107.34 kn - 151.18 kn
( višenamjenski strugalica za fretboard za višekratnu upotrebu, precizno mjerenje, jednostavan za upravljanje, će pomoći u popravku i dopunama.može vam pomoći da intuitivno razumijevanje kod beth i izmjerite udaljenost između akordima.beth most za mjerenje visine žice i širine jastuci klavir.rad s predloška fretboard beth zgodan i jednostavan za korištenje.beth most je napravljen od jake plastike.boja: crna materijal: akril upućivanje )
Dodaj u želje

Stroj za čišćenje ruž harmonika s 10/24 rupama, Kromatske Ruž za Harmonike, Univerzalni stroj za održavanje i čišćenje, Profesionalni Pribor

430.58 kn - 538.21 kn
( stroj za čišćenje ruž harmonika s kromatske гармошкой na 10/24 rupe, univerzalni stroj za održavanje i čišćenje, profesionalni pribor )
Dodaj u želje

Alat Za Izravnavanje Fretboard Gitare S Ravnim Rubom i Zarezom, Fini rocker ruke Lade Za Gibson Gitare Ili Гитарного Fretboard I Ладов

76.73 kn - 103.72 kn
( točno отрегулированное udaljenost između urezima koji se može koristiti ne samo za fender i gibson, ali i za druge gitare.pogodan za veće količine gitare, nego za druge vrat straight edge. koristite stranu s urezima za provjeru прямолинейности fretboard i stranu u paketu za provjeru ujednačenost obloge. izrađena od nehrđajućeg čelika s dobrom obradom окислительной za obradu. precizno )
Dodaj u želje

Isključivanje zvuka za trombon Solidne šal Pribor za alate Glazbene potrepštine Abs

47.81 kn - 101.66 kn
( opis to je mali tihi odijelo, izrađene od otpornog abs materijala.oni mogu приглушать zvuk trombon i spriječiti smetnje.podijelite s prijateljima i obitelji, jer su to dobri auspusi. karakteristike -materijal: abs -proizveden iz savršene abs materijala, trajnih i praktičnih, da ih nije lako oštetiti. -oni mogu приглушать zvuk trombon i spriječiti smetnje, a također imaju dobar )
Dodaj u želje

1 Komplet Matica Mosta Narodne Akustične Gitare Od legure titana, Proširenje Visinu polaganje 72 mm/74 mm/ 76 mm/80 mm * 3,0 mm * 0,2 mm/0,4 mm/0,8 mm

14.78 kn
( uvod proizvoda : broj artikla: matica za gitaru, proširenje visinu polaganje tehničke karakteristike: molimo obratite se na podacima na fotografijama mjesto proizvodnje: guitarfamily made in japan boja: kao na slici težina: 5 g / komplet važni savjeti: 1. cijene naših proizvoda i cijene na transportu instaliran.ako kupujete jedan proizvod ili više homogenih proizvoda, molimo, kliknite )
Dodaj u želje

Stalak za violinu na ramena, veličine 4/4-3/4, praktično postolje za odlazak na violinu

51.15 kn - 102.30 kn
( opis to torbica za bradu, violina, izrađene od visoko kvalitetnih materijala, dovoljno robustan i praktičan za korištenje.on može odvojiti svoje brade od violine, da na vašoj bradi nije pojavio crvene otekline, kukuruza i sl. kada se znojite, on može na vrijeme apsorbirati vaš znoj, ne rušeći violinu. karakteristike -boja: crna -materijal: tpu -veličina: 11.80x5.50x4.00 cm/ 4.64x2.16x1.57 cm -napomena: )
Dodaj u želje

2 komada Mesing sjedalo za звукоснимателей хамбакера za 7-gudače dijelova električne gitare

36.66 kn - 66.71 kn
( opis: 2 komada metalne navlake za звукоснимателей хамбакера za 7-gudače stranke električnu gitaru. visoka kvaliteta i potpuno novi. udaljenost između polova: 58 mm 62 mm odlično za rezervnih dijelova za gitare u stilu lp. materijal: mesing tablica veličina: dužina: cca. 79,5 mm / 3,13 inča širina: cca. 38,5 mm / 1,52 inča visina: cca. 19 mm )
Dodaj u želje

25UC 2 komada B250K Posude za električne gitare Gitare Potenciometar Glasnoće Gitare Ton Zamjena za Bas električnu gitaru

14.71 kn - 17.97 kn
( karakteristike: potenciometar tona gitare odvojivi vratila sa grubim накаткой vratila se sa grubim накаткой pogodan za većinu olovke za upravljanje jedinica za upravljanje b250k-om. jednostavan za korištenje. tehničke karakteristike: materijal: mesing, metal veličina: 1.5x2.3 cm/ 0.59x0.91 (otprilike) boja: kao na slici broj: 2 komada paket )
Dodaj u želje

Distichous Daire Polumjesec Metalne Glazbene Jinglove Ručni Daire

71.04 kn - 139.24 kn
( opis glazbeni daire - jedan od najzabavnijih traci!on dolazi u plastičnom obliku polumjeseca s 40 джинглами u 10 setovima.to je opremljen sa gumenom drškom za lako i jednostavno snimanje.ovaj daire će postati veliki dar i može se koristiti u raznim situacijama, uključujući učionice, grupe i orkestri. karakteristike - boja: zelena. - materijal: plastika i metal. - veličina: ca. 23 * 20 * )
Dodaj u želje

Glupi zvuk violine Praktično glupi zvuk za Violinu Metalni glupi zvuk violine 4/4, glupi zvuk violine 1/2 (Srebrna)

32.68 kn - 69.48 kn
( opis ovaj predmet se lako postavlja i uklanja.odlično za bavljenje igrom violinu, kada ne želite gnjaviti svoje obitelji ili prijatelja.praksa prigušenog zvuka violine će smanjiti zvuk, pogledate violinom, zadržavajući njezinu visinu zvuka, tako da to neće utjecati na učinak vašeg treninga. karakteristike - boja: srebrna. - materijal: metal. -veličina: cca. 4.9 * 1.2 * 2.3 cm/ 1.9 * 0.4 * 0.9 )
Dodaj u želje

Gornje I donje žice klavir daske za akorda, Jastuk električnu gitaru i alata za učvršćivanje srebro

83.97 kn - 131.21 kn
( 1. izrađen od цинкового legure, baci pod pritiskom tajnih jedinica pruža solidne konstrukcije i dobrog kvaliteta zvuka. 2. i most, i koljenica zakrivljen kako bi radijus fretboard ili za korištenje na gitaru sa дугообразным konju. 3. pogodan za električne gitare gibson, les paul, epiphone sg... 4. potpuno podesiva sjedišta za harmonika, sa svojom glatkom radnim valjcima, u paketu s фиксирующими vratnica.veličina )
Dodaj u želje

Zaštitna ploča električna gitara Lp Pokriva upravljanje stražnji poklopac Gibsonlp prekidač mjenjača Pribor za električnu gitaru

38.72 kn - 44.47 kn
( zaštitna ploča za električnu gitaru lp pokriva upravljanje stražnji poklopac gibsonlp prekidač mjenjača pribor za električnu gitaru naziv proizvoda: zaštitna ploča za električnu gitaru lp težina: 59 g / komplet specifikacija: zaštitna ploča: 180 x 80 x 2,2 mm; diamond stražnja maska: dužina 14,4 cm, širina 10,5 cm, debljina 2,2 mm; okrugla stražnja maska: promjera 56 mm, debljina 2,2 mm; poklopac )
Dodaj u želje

5 kom. Luk za violinu 75 cm, violina od prirodne kose, divljeg kose, bijela

58.18 kn - 85.53 kn
( 5 kom. luk za violinu 75 cm od prirodnih cauda dlake bijele boje, dužina: 75 cm; bijela: uvezana, je zapečaćena. područje primjene: violina /viola/violončelo konja kose bow hair visoke kvalitete, prirodno i небеленый.i sve dlake jednake debljine. svake vlasi dovoljno da od divljeg kose ispalo luk u prirodnoj veličini. dobar luk za kosu može stvoriti najbolji učinak, kao i učinak igre lukovima )
Dodaj u želje

Savjet nožna štapići, čekići za bubanj, sigurnosni savjet, заглушающий kapica za stopala štapići, poklopac glave nožna štapići za praksu

14.35 kn - 28.20 kn
( opis silikon je materijal koji se koristi u ovim колпачках za potkolenice, izdržljiva, što ih čini praktičnim izborom za većinu bubnjara.jednostavan dizajn i jednostavnost instalacije čine stopice za potkolenice prikladan izbor za praktičnu upotrebu.oni su prikladni za udaraljke, koje zahtijevaju jednostavnu dodir, pruža udobnu i ugodnu igru. karakteristike -boja: crna -materijal: silikon -veličina: )
Dodaj u želje

JOYO JF-14 Simulador De Efeito De Guitarra Com Som Americano (Alto Falante)

338.09 kn - 676.18 kn
( naziv aukcija će se ovdje! detaljne informacije o proizvodu: marka: joyo гитарная papučicu joyo american sound effect reproducira zvuk pojačala fd 57 deluxe, stvara odličan zvuk od čistog do snažan i svugdje, koji može simulirati mnoga pojačala. ● zahvaljujući 3-полосному эквалайзеру i kontroli glasa lako možete birati bilo koji ton, koji samo možete zamisliti.podesite ekvilajzer )
Dodaj u želje

Гитарная Ručka Klikne Na Kontrolu Jačine Zvuka Gitare, Potenciometar, Dogovor Potenciometra Za Glasnoću

32.25 kn - 64.51 kn
( opis: оотдти potpuno novi i visoke kvalitete karakteristike: odvojivi osovinu e-potenciometar jačine zvuka gitare/bas grubo накаткой. vratila se sa grubim накаткой pogodan za većinu olovke za upravljanje. primjena: električna gitara/električni soundbox. specifikacija: dodatni tip: a250k, b250k, a500k, b500k materijal: metal boja: zlatna, )
Dodaj u želje

Igla za postavljanje kursorom mehanike za akustične gitare električne i быстросменного okidač Capo Key Stezaljke 02 Bijela

22.66 kn - 32.89 kn
( mehanički oprugom za podešavanje tipki za akustične gitare, električni i быстросменный okidač capo key stezaljke 02 bijela комплект2: 1 x capo za havajske gitare (samo za capo) + 1 x mehanički ključ oprugom za podešavanje gitare promjer: 6 mm kompaktan i minijaturni, slatka i trendy, profesionalni dizajn za ukulele lagan i prenosiv mekana podstava od eva za dodatnu zaštitu torbica )