0

Meni

Звукосниматели Humbucker za električnu gitaru Alnico V (zebra + crna)

Shop: Glazbeni instrumenti
Звукосниматели Humbucker za električnu gitaru Alnico V (zebra + crna)

Звукосниматели Humbucker za električnu gitaru Alnico V (zebra + crna)

( 0 Naši )
83.40 kn - 105.57 kn
Broj artikla: p2110

Informacije o proizvodu

Soundbox za gitaru dvostruki s dvostrukom spiralom, pogodan za električnu gitaru ili sličnim gitare.

Pogodan za zamjenu većine gitara dijelova s dvostrukim хамбакером.Humbuckers - to je bez premca dvostruki s visokim performansama i jasnoće zvuka.

Magnet: Alnico 5 (Alnico V).

Polni terminali: 6 unmanaged štapni nastavaka i 6 podesivi vijak nastavaka.

Senzor za vrata i mosta:

Senzor za vrata - ukupan otpor: 7-8 Com, senzor s jednom spiralom - 3-4 Kom.

Nadzemni senzor - ukupan otpor: 14-15 Com, senzor s jednom spiralom - 7-8 Com.

Senzori se isporučuju s мостовым i шейным senzorima, 4 vijka 4 oprugama.

Udaljenost između polova senzora: vrat-50 mm, most-52 mm ;

Senzor za vrata:

Otpor: Senzor za vrata - ukupan otpor: 7-8 Com, senzor s jednom spiralom - 3-4 Kom.

Vratne senzor dolazi s 2 vijčanim učvršćenjem i 2 oprugama.

Udaljenost između vratnica senzora: vrat-50 mm ;

Nadzemni senzor.:

Otpor: nadzemni senzor -ukupan otpor: 14-15 Com, senzor s jednom spiralom - 7-8 Com.

Nadzemni senzor dolazi s 2 vijčanim učvršćenjem i 2 oprugama.

Udaljenost između polova senzora: most-52 mm.

boja: zebra + crna

Materijal: metal + plastika

Sadržaj pakiranja:

2/1/1 * soundbox Humbucker (sa dodacima)

Samo navedena sadržaj pakiranja, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Vrijeme slanja: Cijeli proizvod, koji vam možemo poslati u roku od 3-8 radnih dana, obično imamo vremena za pakiranje i otpremu u skladu s narudžbama kupaca nam je potrebno pažljivo provjeriti kvalitetu proizvoda prije slanja, pa provedite neko vrijeme na obradu.O ažuriranju sobe za praćenje: Ako u vašoj sobi za praćenje nema informacije o logistici, jer tisuće paketa šalju u inozemstvo, logističke tvrtke nisu podnijeli informacije o logistici, molimo, kontaktirajte nas za prvi put, molimo vas, ne otvarajte spor izravno.Vi ste prvi put riješiti ovaj problem!Ili možete pratiti svoje pošiljke na sljedećem microsoftovu web-mjestu, koristeći svoj broj za praćenje: www.17track.net/en (Kopiran u preglednik za otvaranje)

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Stalak Spona za микрофонного police za smartphone širine 6-10 cm, Plastične ladice za izmjenjive alate za telefon, držač pribor za stativ

85.53 kn - 158.42 kn
( karakteristike: * potpuno novi i visoke kvalitete. * omogućuje vam da držite neurotransmiteri, capo ili bilo koji drugi mali dodatak na dohvat ruke od podloška za mikrofon dok pjevate. * sa držačem telefona možete pregledavati tekstove pjesama, partiture ili koristiti aplikaciju tijekom koncerta ili probe. * podesiva spojnica omogućuje postavljanje na različitim подставкам. * izrađen )
Dodaj u želje

High-end rog zatrubi euphonium Kineski silver alat euphonium Posrebreni brass instrumenti 4 ventila euphonium

8 814.93 kn
( opis proizvoda naziv proizvoda euphonium horn materijal prikladniji mesinga telo, мельхиоровые ventili boja srebrna ambalaža tkiva poklopac пенопластовая kutija feu-300s - to je vrlo izvanredan bb euphonium, njegov zvuk je super i svijetle, prodire, bogat i moćan, sa odličnim vibracija.detaljne slike kućište od inoxa mesinga, klip od nehrđajućeg čelika, lijepo i ravnomjerno посеребрение, blistava )
Dodaj u želje

Visokokvalitetna посеребренная cijev флюгельгорн tvorničke puhački instrument ručne većina srebra флюгельгорнов iz topole

2 537.90 kn
( ostali atributi mjesto podrijetla tianjin, kina naziv focustyle broj modela ffg-100s materijal površine посеребренный materijal kućišta melchior materijal pisiton od nehrđajućeg čelika ton bb naziv флюгельгорн boja srebro vrsta prikladniji mesinga vjetar površina посеребрение razina profesionalni )
Dodaj u želje

Pričvrsni vijak s 4-me пластинчатыми rukavima i vijcima, električne gitare, glazbeni vrat, bas promjera 14 mm

6.46 kn - 11.58 kn
( karakteristike: * potpuno novi i visoke kvalitete. * vijci za pričvršćivanje fretboard pomažu povezati telo i vrat bas gitare, pogodna za bas električnu gitaru. * za spajanje tela i fretboard bas gitare. * ugrađeni vijčane čahure za fretboard električnu gitaru ili bas, jednostavan za instalaciju, jednostavan za korištenje. * otporne su na koroziju, износостойки i sjajna. tehničke )
Dodaj u želje

Alt saksofon Bez zvuka Saksofona Bez zvuka Šal Saksofon Bez zvuka Za alt-saksofon Saksofon Pribor za woodwinds

30.12 kn - 39.64 kn
( karakteristike: učinkovito smanjuje razinu buke. pogodan za alt-saksofon bilo koje veličine. izrađen je od materijala abs, izdržljiv i praktičan. odlično za zaštitu od smetnji i prakse. boja: crna materijal: abs sadržaj pakiranja: 1 x saksofon bez zvuka samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu. napomena: odraz svjetla i različite )
Dodaj u želje

20 Kom Тюнинговых Штифтовых Čavala i 20 kom Zakovice s G-neck Тюнинговым Ključ Za Lire-Harfa, Malu Harfu, Music Gudački Instrument

68.98 kn - 97.11 kn
( na harfu lyre, koji je opremljen čvrste metalne žice, prilažu čavle i zakovice.žice su izrađene od kvalitetne metalne materijala, što ih čini čistim i lepim, ne травмируя ruke i lako ih je prilagoditi.ključ za postavke: možete koristiti ključ za podešavanje napetosti žice, okrećući ga u smjeru kazaljke na satu ili protiv nje.kvalitetan krajnji petu harps za sigurno stati struna.izrađeni od metalnih zatika, svijetle završiti, )
Dodaj u želje

1 kom. Praktičan Stalak za alt-tenor-saksofon, Sklopivi Stalak za alt-tenor-saksofon, Pribor za glazbene instrumente

203.68 kn - 299.51 kn
( podne stalak, posebno dizajniran za альтового ili tenor-saksofon. s 3 metalnim nogama, izdržljiv i otporan. soft eva pokriva kontakt dio, štiteći svoj saksofon od ogrebotina. sklopivi dizajn, instalacija nije potrebna, jednostavan za korištenje i praktičan za nošenje. pogodno za pohranu saksofon u studiju ili demonstracije saksofon na izložbi. primjena: alt /tenor saksofon boja: )
Dodaj u želje

Утолщенная хлопковая torba za bubanj, prijenosni i vodootporne, s kineske etničke uzorkom, meke torbe-zamke za udaraljke

26.07 kn - 42.70 kn
( karakteristike: ootdty otkrijte svestranost naših 5,5-inčni torbe za bubnjeve, izdržljiv i vodootporan dodatne opreme koja služi kao zgodan ruksak. izrađen od čvrste tkanine, ova torba je lagana i pruža odličnu zaštitu malog bubnja.debeli materijal osigurava dugotrajnost bez žrtvovanja udobnosti. naša torba drum bag sa stilom etničkim uzorcima će se svidjeti onima koji cijene jedinstvenu i modni dodaci. idete )
Dodaj u želje

Skup stalci za palac za stranke alt/Tenor/Sopran-saksofon

33.46 kn - 63.16 kn
( opis: 1 komplet kvalitetan oslonac za palac saksofon s gume daje dodatni oslonac za palac i štiti svoj alat i ruke ublažava umor i nakon dugotrajne igre na instrument jednostavan za instalaciju, izdržljiva i prijenosan odlično za saksofon alt/tenor /sopran materijal: metal, guma tablica veličina: otprilike. 120x85x30 mm/4,72 x 3,34 x 1,18 inča u isporuku je uključeno: 1 )
Dodaj u želje

Gornje I donje žice klavir daske za akorda, Jastuk električnu gitaru i alata za učvršćivanje srebro

83.97 kn - 131.21 kn
( 1. izrađen od цинкового legure, baci pod pritiskom tajnih jedinica pruža solidne konstrukcije i dobrog kvaliteta zvuka. 2. i most, i koljenica zakrivljen kako bi radijus fretboard ili za korištenje na gitaru sa дугообразным konju. 3. pogodan za električne gitare gibson, les paul, epiphone sg... 4. potpuno podesiva sjedišta za harmonika, sa svojom glatkom radnim valjcima, u paketu s фиксирующими vratnica.veličina )
Dodaj u želje

Stezaljke za pričvršćivanje fretboard saksofon, remena za klarineta s kopčom sive boje

59.32 kn - 98.89 kn
( opis: visoko kvalitetni materijal: neck strap za woodwinds je izrađen od visoko kvalitetnih materijala, koji se razlikuje snagom i praktičnošću. jednostavnost instalacije: visi pojas jednostavan dizajn, instalacija ne zahtijeva složenosti. vrhunska tkanje vještine: vratne visi pojas razlikuje dobar ткацким obrtništva, izdržljiva i trajna. dobra kompatibilnost: ovaj neck strap kompatibilan s саксофоном )
Dodaj u želje

Soft Najlon Pamučna Tkanina za Пылезащитного Pokrivenost Tipkovnice Klavir za Sve 88 Klavijature, Klavir ili Mekom Tipkovnice Pribor Za Pokrivanje Tipkovnice Klavir

27.00 kn - 46.60 kn
( opis i karakteristike: - to je najbolji dar za svoju kćer ili sina, zgodan i koristan, spremite vaš klavir je uvijek nova. - zaštita od prašine i prljavštine zahvaljujući našem эластичному чехлу za zaštitu tipkovnice.on je namijenjen za sprečavanje taloženja prašine i vlage na svom instrumentu. - izrađena je od visoko kvalitetnih materijala.izdržljiv materijal i моющийся. - )
Dodaj u želje

bB Tenor Saksofon Torbica Vodootporan Najlon Umjetna Koža Saksofon Torba za Prijenosno Saksofon Kutija, Torba Preko Ramena bB Saksofon Alat Torba Torbica

484.86 kn
( uvozni torba za tenor-saksofon bb od materijala najlon 600d, na jedno rame/u dva ramena/radiouredaj za nošenje, vanjske dimenzije: 33x12.59x7.48 inča (84 cm x 32 cm x 19 cm), dimenzije vanjskog džepa: 20.86x10.23 inča (53 cm x 26 cm), neto težina 3,55 kg )
Dodaj u želje

12 kom./pak. 0,5/0,75 /1 mm Neurotransmitori Za Gitaru V-Crno Bijeli Višeslojni Protuklizni Stil ABS Materijal Neurotransmitori Za Gitaru Pribor

13.43 kn - 22.73 kn
( potpuno novi, sa visokim kvalitetom tip elementa: neurotransmiter materijal: pc + abs boje: bijela, crna tri debljina: 1 mm + 0,75 mm + 0,5 mm marka: flanger broj: 12 kom. karakteristike: glatke površine, lako ju je nosio sa sobom.izrađen je od kvalitetne abs plastike.lagan je, izuzetno praktičan i ugodan za ruke.odlična kvaliteta, ali jeftin.tri ruba neurotransmiter imaju tri različite debljine.možete odabrati odgovarajuću debljinu u )
Dodaj u želje

Držač za bubanj Tom Drum Stand, Solidna zamjena bubanj

77.72 kn - 131.78 kn
( opis : je izrađen od visoko-kvalitetne trajne цинкового legure. lijevanje, elektrolizi i slikanje, nije lako blijede, visoke tvrdoće. cijele ručica se može rotirati za 360 stupnjeva i podesite željeni kut. mogu biti dodijeljena bubnjevi, коровьи zvona, škorpiona, i tako dalje pogodan za sve vrste zagrade. specifikacija: materijal: metal veličina: 136 x 165 x 26 mm/5, )
Dodaj u želje

Гитарная Ručka Klikne Na Kontrolu Jačine Zvuka Gitare, Potenciometar, Dogovor Potenciometra Za Glasnoću

32.25 kn - 64.51 kn
( opis: оотдти potpuno novi i visoke kvalitete karakteristike: odvojivi osovinu e-potenciometar jačine zvuka gitare/bas grubo накаткой. vratila se sa grubim накаткой pogodan za većinu olovke za upravljanje. primjena: električna gitara/električni soundbox. specifikacija: dodatni tip: a250k, b250k, a500k, b500k materijal: metal boja: zlatna, )
Dodaj u želje

3X Priključak za tremolo ručica za električnu gitaru M9, priključak za šok dodatkom za sustav Tremolo Bridge

26.07 kn - 45.68 kn
( tip: most broj modela: priključak za električnu gitaru tremolo arm 100% potpuno novi i visoke kvalitete uglavnom za sustav tremolo bridge. promjer navoja priključka: oko 9 mm dodatna oprema: vijci s vijka + gornji priključak + donji bubanj dužina: 3,8 cm/1,5 inča (približan iznos) boja: crna materijal: metal sadržaj pakiranja: 3 x konektori za tremolo samo )
Dodaj u želje

Sredstvo za poliranje ладов Sredstvo za njegu ладами Sredstvo za uklanjanje prašine i poliranje ладов Pasta za uklanjanje prašine i poliranje gitara ладов

25.93 kn - 51.93 kn
( dizajniran za sigurnu uporabu, on ne šteti izgledu vaše gitare.savršeno je pogodna i za profesionalne glazbenike ili početnike, oni će postati vaš nezamjenjiv rješenje za besprijekoran igre. specifikacija: naziv: sredstvo za poliranje ладов boja: crna materijal: siguran materijal svojstva: sredstvo za poliranje za uklanjanje hrđe. neto težina: oko 50 g težina sa pakiranjem: )