0

Meni

25 Listova ispočetka naljepnica Pravokutne ispočetka naljepnica Pravokutne naljepnica naljepnica наградных

Shop: Trening i uredski pribor
25 Listova ispočetka naljepnica Pravokutne ispočetka naljepnica Pravokutne naljepnica naljepnica наградных

25 Listova ispočetka naljepnica Pravokutne ispočetka naljepnica Pravokutne naljepnica naljepnica наградных

( 0 Naši )
58.18 kn - 116.37 kn
Broj artikla: p16658

Informacije o proizvodu

Opis

Pravokutni blok-naljepnice pozvani donijeti element iznenađenja i uzbuđenja u bilo koji projekt.Ove ispočetka-naljepnice idealni su za različite svrhe.Ih dovoljno za stvaranje jedinstvenih i atraktivnih dizajna.

Karakteristike

-Boja: kao na slici

-Materijal: PVC ljepilo

-Veličina: 15.30X9.00X0.10cm/6.01X3.54X0.04in

-Najčešće se koristi za održavanje svadbene zabave, zabave povodom dana rođenja, obiteljskih druženja, aktivnosti u razredu i mnogo drugog.

-Funkcija Scratch off dodaje element iznenađenja i uzbuđenja u diy projekte.

-Zahvaljujući jednostavnom izgledu naljepnice-скретчи izgledaju jako smiješno i simpatično.

-Možete koristiti ove naljepnice za stvaranje ispočetka iznenađenja i sretan put s prijateljima i obitelji.

-Osigurajte veliki broj igara s prijateljima ili obitelji, daj više užitka.

25 listova ispočetka naljepnica (15 naljepnica na listu).

  • особенности9 - oznake na ulaznice
  • Lice 3 - царапающие etikete
  • Značajka 4 - соскребите etikete i naljepnice
  • особенности10 - соскребите naljepnice s srećke
  • Značajka 5 - соскребите naljepnice naljepnica
  • Особенности1 - соскребите naljepnicu
  • особенности8 - ispočetka naljepnica, karata
  • особенности7 - соскребите naljepnice naljepnica
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • особенности6 - соскребите božićne naljepnice
  • особенности11 - naljepnice za ulaznice
  • Lik 2 - соскребайте etikete

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

216шт Dekorativna Naljepnica na 50. Rođendan, Ljepljive Poklon naljepnice, Конфетная Naljepnica

20.74 kn - 50.58 kn
( opis izrađen je od visokokvalitetnog materijala, ukrašen elementima, posvećen 50-godišnjicu, s kreativni pečat slova i slika.super za poklon za rođendan.možete staviti ga na tkaninu ili vrećice za čokolade, a to će vam pomoći da očaravajuće slike, da se zapamti ovaj trenutak. karakteristike - boja: kao na slici - materijal: papir. - veličina: cca. 2 x 2 x 0,1 vidi - izrađena je od )
Dodaj u želje

Kalendar Odbrojavanje Id Kalendar Odbrojavanje Id Uređenje Doma Uređenje Dvorca Id Objesiti Ploču Pločice Firma Message Board Za

28.77 kn - 55.27 kn
( unesite dašak kreativnosti i zabave u vaš blagdanski aktivnosti uz pomoć naše glatke drvenih ukrasa!zahvaljujući funkciji zajednice to je ukras može lako stvoriti svečanoj atmosferi.idealan objesiti u dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili blagovaonici.slavi bajram sa stilom uz pomoć ovog jedinstvenog, univerzalnog nakit! materijal proizvoda: drvo veličina proizvoda: 35x23,8x0,5 cm/13,78x9,37x0,2 inča popis: na )
Dodaj u želje

Originalna dodirna knjižica Milu na engleskom jeziku Baby Touch: oblici, daska za djecu, dječje slika

101.73 kn - 145.35 kn
( 100% originalni nove knjige!možete jednostavno naručiti! ako nakon primitka robe vidjet ćete da to nije pravi.mi podržavamo povrat novca u roku od 30 dana!!! za dodatne informacije.obratite se službi za korisničku podršku!!! • često postavljana pitanja o originalnim knjigama • li sve originalne knjige koji se prodaju u trgovini, autentični? zašto originalna knjiga je takav draga? originalnu )
Dodaj u želje

120 kartica za smještaj, karte za male šatore, zlatni i bijeli papir, prilagođen za vjenčanja, banketa, desktop kartice i upisane kartice

49.87 kn - 134.77 kn
( 120 sjedećih kartice!koristite prilikom organizacije događaja etikete hrane na bankete ili zabavama, naljepnice proizvoda na poljoprivrednim tržištima, bankete, konferencije, poslovne kartice i još mnogo toga!obavezno imajte ih uvijek pri ruci ove kartice su prazne i mogu biti proizvedeni ručno.oni nisu pogodni za pisače. moderan dizajn: zahvaljujući минималистичному i лаконичному dizajna ove )
Dodaj u želje

Smiješno mačka Kalendar za 2024 godine, Viseći Ružna Mačji Mjesečni Zidni kalendar s mačka neko slikama, Zidne Kalendare za kućne ljubimce za dom, hostel fakultet

11.65 kn - 23.30 kn
( otkrijte 12 mjeseci finih crteža srednjovjekovnih mačke s našim zabavnim kalendarom srednjovjekovnih mačke na 2024 godine! zahvaljujući korištenju naprednih tehnologija ispisa ovaj kalendar je idealan za božića, nove godine, rođendane i bilo koju drugu prigodu.pozovite osmijeh na mom licu svaki dan. tehničke karakteristike: materijal: papir težina: oko 160 g veličina proizvoda: oko 28,5x21 cm/11,22x8,27 )
Dodaj u želje

15 kompleta Mini-okvir za crtanje, platna i daleka-okvira za slike za холстов s акварельными crtežima, podmetače za drvene radne ploče

121.91 kn - 213.84 kn
( opis predmet predstavlja okvir za ulje na platnu, izrađene od drveta i tkanina i materijala, oni su praktičan i izdržljiv.možete ih koristiti za stvaranje mnogih djela koja vam se sviđa.kao praktične i lijepe ploče za crtanje zainteresirati vas još više.mini-daska za crtanje idealan za osobne ili profesionalne crtanje. karakteristike -boja: kao na slici -materijal: tkanina, drvo -veličina: 10.00x10.00x1.00 )
Dodaj u želje

50шт poznatih svjetskih naljepnica DIY Dairy Notebook Journal Ručno naljepnica za uređenje računa Slatka celina

16.84 kn - 24.01 kn
( materijal: pvc broj: 10/30/50 kom jedinstvena veličina: 3-6 cm napomena: pri kupnji više od 1 pakiranje će duplikata )
Dodaj u želje

100 kom, ručka-kuka, akril četkica za ulje na platnu, četke za lice, gvaš na drva

33.25 kn - 146.35 kn
( četka 100pc za crtanje noktiju maleni uzorak s drvenim ručkama, samoljepljiva kist alat za crtanje olovkom za crtanje, akvarel, ulje, slikarstvom, tijela, noktiju karakteristike: materijal: drvo, najlon veličina: 16. 00 x 0. 30 x 0. 30 cm / 6. 29 x 0. 12 x 0. 12 inča čvrst rukohvat pruža optimalnu kontrolu / хват i odličan osjećaj u ruci, što omogućuje umjetniku da se oslobodite svoju kreativnost. ove )
Dodaj u želje

10шт Umjetnička spužva za crtanje, okrugle губчатые četke za crtanje, Spužve za djecu, držač spužve za crtanje, obrta svojim rukama

17.41 kn - 34.81 kn
( opis ove губчатые olovke za crtanje izrađene od pouzdanih materijala i sam materijal je pouzdan.губчатые kist se koristi za crtanje, imaju glatku površinu, ugodan dodir i glatka slika.ručka za zube čvrsta i elastična, nju nije lako razbiti ili se deformirati, lako se čiste, to može da vas prate dugo vrijeme. karakteristike -boja: kao na slici -materijal: drvo, spužva -veličina: )
Dodaj u želje

Željezo prstena za pričvršćivanje stalni kalendar sa datumima i menstruacije kartice Home dekor

49.73 kn - 71.04 kn
( karakteristike: ootdty pratite svojim planovima preko desktop перекидного kalendara creative office.ovaj stalni kalendar sa metalnim prstenovima, скрепляющий bilo koji prostor, čini ga idealnim za vaš dom ili ured. ovaj dekorativni перекидной kalendar, izrađene od kvalitetne metalne i papirnate materijale, izdržljiva.svaki stalni kalendar dolazi s 3 metalnim prstenovima, datumima i karticama )
Dodaj u želje

Stolni Kalendar Stolni Kalendar Ukras Stalak Flip-Kalendar Dekor Stolni Kalendar Stolni Engleski Stolni kalendar

41.13 kn - 87.52 kn
( opis to je jednostavan stolni kalendar za vas, a možete vidjeti važne svečanosti u stolnom kalendaru, kao i slaviti u njemu rođendane prijatelja i obitelji kao dnevni podsjetnik.elegantan i praktičan, ovaj poseban kalendar će dati svoj dom dašak stila. karakteristike -boja: kao što je prikazano na slici 1 -materijal: papir - veličina: 22.00x20.00x7.50 cm / 8.65x7.86x2.95 inča napomena: )
Dodaj u želje

12 kom. najlon ručka za kosu, četka za crtanje, četke za self-montaže

47.24 kn - 78.79 kn
( opis: mekan i izdržljiv: gomila najlona četke mekan i fleksibilan, ima jak адсорбцией, a mrlja se dobiva potpuna i jedinstvena, svaka je akril četkica sadrži meke čekinje koje ne bacaju. četke za crtanje umjetnika: set profesionalnih četkica 12 kom. ima stopice pod različitim kutovima kako bi se postigla maksimalna točnost.oni mogu zadovoljiti sve vaše potrebe. korisna funkcija: savršeno odgovara za )
Dodaj u želje

Акварельная boja je Boja za lice i tijelo Sportske igre baseball Softball Set za bojanje očiju Plava boja za tijelo na Noć vještica

6.11 kn - 12.29 kn
( 1 kutija bijela crvena crna boja za lice i tijelo bejzbol sportske igre u softball, set za bojanje očiju i lica, tematske zabave za noć vještica, непромокаемая plava boja za tijelo vlažne i полумягкая formula za nesmetanu primjenu i jednostavno nanesenu boju, pružajući vrhunsku pokrivenost i nastavak tijekom cijelog dana, bez sušenje ili pucanje. za isušivanje može potrajati neko vrijeme, ali za )