0

Meni

Prijenosni Sklopivi Držač Cijevi Stativ, Stalak Izdržljivo Metalno prikladniji mesinga Nožna alat Glazbeni Instrument Pribor za puhački instrumenti

Shop: Glazbeni instrumenti
Prijenosni Sklopivi Držač Cijevi Stativ, Stalak Izdržljivo Metalno prikladniji mesinga Nožna alat Glazbeni Instrument Pribor za puhački instrumenti

Prijenosni Sklopivi Držač Cijevi Stativ, Stalak Izdržljivo Metalno prikladniji mesinga Nožna alat Glazbeni Instrument Pribor za puhački instrumenti

( 0 Naši )
58.11 kn - 116.15 kn
Broj artikla: p1172

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

potpuno nov i visoke kvalitete.

Ovaj predmet predstavlja profesionalnu i prijenosni stalak za cijevi, koja je izrađena od plastike za dugotrajno korištenje.

Trajno metalne baze noge možete ugradite u klin, lako se pakirati i nositi sa sobom, lako nositi sa sobom i pohraniti.

Dizajn stalka omogućuje stalno držati cijev, a tkanina obloge, zaglavi na plastičnom stalku, štiti alat od ogrebotina.

Koristan pribor za cijevi.

Specifikacija:

Materijal: metal + plastika

Boja: Crna, Bijela, Žuta, Crvena

Veličina: cca. 17,5 x 10,5 x 10,5 cm/6,89 x 4,13 x 4,13 u.

Upućivanje uključuje:

1 x stalak za cijevi

Napomena:

Molimo vas, obratite mjerenja.Mala pogreška mjerenja dozvoljeno u granicama normale.

Može biti mala razlika u boji zbog monitora, fotoaparata ili drugih faktora, molimo, obratite se fizičkom elementu.

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv - TOOPRE

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Stalak Spona za микрофонного police za smartphone širine 6-10 cm, Plastične ladice za izmjenjive alate za telefon, držač pribor za stativ

85.53 kn - 158.42 kn
( karakteristike: * potpuno novi i visoke kvalitete. * omogućuje vam da držite neurotransmiteri, capo ili bilo koji drugi mali dodatak na dohvat ruke od podloška za mikrofon dok pjevate. * sa držačem telefona možete pregledavati tekstove pjesama, partiture ili koristiti aplikaciju tijekom koncerta ili probe. * podesiva spojnica omogućuje postavljanje na različitim подставкам. * izrađen )
Dodaj u želje

Ruž za harmonike Выдувная cijev 32/36/37 Tipki Studentski glazbeni instrument Aldult Dugo Smjenski cijev Melodica Fleksibilna Plastična

28.99 kn - 57.97 kn
( opis želite мелодики fleksibilnu cijev i?ova fleksibilna cijev melodica, izrađen od plastike, može se koristiti za dugo vremena.možete koristiti ove cijevi za glazbene instrumente i za zamjena, popravka ili održavanja. karakteristike -boja: kao na slici -materijal: plastika -veličina: 55.00x2.00x1.00 cm/21.61x0.79x0.39 inča -veličina: 7.00x2.00x2.00 cm/2.75x0.79x0.79in - )
Dodaj u želje

Akustična gitara J-200 KOA - prirodna

3 389.47 kn
( poštovani prijatelji, dobrodošli u moj dućan, mi smo gitare tvornice u kini, proizvodimo sve vrste električne gitare, električni bas, oblika gitare i gitare. mogu biti izrađene po mjeri ono što želite s logotipom, prihvaćam vaše uvjete, mogu proizvesti bolju gitaru!molimo kontaktirajte nas ako vam je potrebna detaljnije slike, hvala, dobre kupovine!ako želite prodavati naše gitare u vašoj zemlji, u mogućnosti smo ponuditi vam bolju )
Dodaj u želje

Četka za alt-saksofon od 2 dijela, četka za brisanje unutarnje zidove od poboljšana vlakana, apsorpciju četka

75.80 kn - 93.56 kn
( četka za alt-saksofon od 2 dijela, poboljšano vlaknaste četka za brisanje unutarnje zidove, apsorpciju četka karakteristike: četka za alt-saksofon i pročišćava telo saksofon od prašine, održava čistoću unutrašnjosti cijevi i može se koristiti za prakse i igre s manje napora.koristi četka od kodiran vlakna, pamučna mekana, upija vodu i uklanja prašinu udoban za korištenje i lako se prati, prednji dio je opremljen )
Dodaj u želje

20 Kom Тюнинговых Штифтовых Čavala i 20 kom Zakovice s G-neck Тюнинговым Ključ Za Lire-Harfa, Malu Harfu, Music Gudački Instrument

68.98 kn - 97.11 kn
( na harfu lyre, koji je opremljen čvrste metalne žice, prilažu čavle i zakovice.žice su izrađene od kvalitetne metalne materijala, što ih čini čistim i lepim, ne травмируя ruke i lako ih je prilagoditi.ključ za postavke: možete koristiti ključ za podešavanje napetosti žice, okrećući ga u smjeru kazaljke na satu ili protiv nje.kvalitetan krajnji petu harps za sigurno stati struna.izrađeni od metalnih zatika, svijetle završiti, )
Dodaj u želje

6pcs Mesing zlatnih koncentričnost sjedišta za električnu gitaru sa blokadom mosta 10,5x20 mm za dijelove električne gitare ST

37.23 kn - 46.53 kn
( opis: skup koncentričnost sjedišta za žice za električnu gitaru tremolo bridge, koji se sastoji od 6 predmeta izrađen je od metala s raskošnim završiti i vrlo izdržljiv valjci sprečavaju prekid žice, poboljšava boju i сустейн, a podržavajući vašu gitaru u dobroj formi potpuno novi i visoke kvalitete, provucite konac izravno materijal: mesing tablica veličina: veličina: )
Dodaj u želje

Dugotrajna skup alata Luthier 4KOM Skup Напильников za gitaru matica i Напильников za utore za krunice Ладов Pogodan za gitariste

89.16 kn - 165.10 kn
( karakteristike: * potpuno novi i visoke kvalitete. * izrađena je od čeličnog materijala, trajne i nije izložen na koroziju. * long опиливающая površina i ručka pružaju ugodno korištenje. * prikladan alat za popravak i održavanje gitare i drugih instrumenata. * za davanje glatkoću гитарным ладам bez ikakvih oštećenja. * set za popravak gitare - savršen poklon )
Dodaj u želje

Zvižduk za Sambe, 2 komada, Трехтональный glazbeni instrument, Metalna udaraljke, ABS, dječje latinoamerička glazba

30.76 kn - 59.25 kn
( opis ovaj abs-zvižduk razlikuje jasan i glasan zvuk.izuzetna izrada i robustan dizajn.moderan i praktičan. pogodan za djecu i odrasle. karakteristike - boja: crna - materijal: abs -veličina: 1.8x5.8x6 cm -izuzetna izrada i robustan dizajn.moderan i praktičan. -osmišljen uz pomoć čipke, prenosiv i jednostavan. -prikladno za djecu i odrasle 2 zvižduka )
Dodaj u želje

Mehanički metronoma, uho trening program za klavir, gitara, violina, bas bubanj, glasan zvuk i izuzetno ritam staze i tempo za početnike

129.72 kn - 249.43 kn
( karakteristike: s lakoćom vršite svoje omiljene djela, ovaj mehanički metronom pomoći će vam riješiti ritam, održati tempo, točno igrati i poboljšati svoju glazbenu svijest. pogodna je za većinu glazbenih instrumenata — reproducirajte ritam u pravom tempu kada igrate glasovir, violinu, gitaru, bas, bubanj i drugih glazbenih instrumenata. točno je i izdržljiv mehanizam je izrađen od plastike i metala visoke )
Dodaj u želje

Soundbox za električnu gitaru sa keramičkim Magnet, Prosjek most, Звукосниматели s jedne zavojnice i vijke

558.53 kn - 681.15 kn
( karakteristike: оотдти potpuno novi i visoke kvalitete zavojnice i poklopac od abs-plastike, žice od pvc-a. položaj vrata / sredine / mosta na svoj izbor. 1 komplet vintage gitara звукоснимателей alnico 5 s jednom spiralom. gitara звукосниматели alnico 5 s jednom spiralom, s ravnim podržava. ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas. tehničke )
Dodaj u želje

Shema звукоснимателей za električnu gitaru Lp Ožičenje 2T2V 500K Pots 3-way switch za gitare u stilu Gibson Les Paul

67.70 kn - 99.60 kn
( potpuno nove, visokokvalitetne komponente za proizvodnju luthier priložena shema spajanja i sve što je potrebno za spajanje gitare praktičan, jednostavan za korištenje i siguran. kompatibilan je sa dijelova za električnu gitaru epiphone les paul. boja: srebrna + crna kapa. materijal: metal + abs sadržaj pakiranja: 1 * ožičenje 2 * utičnice a500k 2 * utičnice b500k 1 )
Dodaj u želje

Caline CP-31P s funkcijom pritiska, dual channel ulazna gitara dc 9

217.25 kn - 394.99 kn
( cp-31p - to je pedala-za regulaciju glasnoće i funkcija boost.ona može da poveća jačinu zvuka.jačina zvuka može biti smanjen na 100% ili 30%.potrošnja struje: 50 ma dual-channel, dva ulaza, dva izlaza.boja: crna materijal: plastika + metal sadržaj pakiranja: 1 x pedala za gitaru efekte samo gore sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda )
Dodaj u želje

Držač za bubanj Tom Drum Stand, Solidna zamjena bubanj

77.72 kn - 131.78 kn
( opis : je izrađen od visoko-kvalitetne trajne цинкового legure. lijevanje, elektrolizi i slikanje, nije lako blijede, visoke tvrdoće. cijele ručica se može rotirati za 360 stupnjeva i podesite željeni kut. mogu biti dodijeljena bubnjevi, коровьи zvona, škorpiona, i tako dalje pogodan za sve vrste zagrade. specifikacija: materijal: metal veličina: 136 x 165 x 26 mm/5, )
Dodaj u želje

6 kom. Metalnih gitara pontine sedlo Шаровое роликовое Струнное Tremolo Бриджевые sjedišta zamjena za električnu gitaru

35.81 kn - 55.13 kn
( boja: crna materijal: metal sadržaj pakiranja: 6 x koncentričnost sjedišta i montažu opreme samo navedena sadržaj pakiranja, druge robe nisu uključeni u cijenu. napomena: svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte )
Dodaj u želje

Alati za učenje teorije glazbe Kotač akorda, Krug petine, Melodija zvona za alat

87.95 kn - 204.53 kn
( opis jednostavan i intuitivan dizajn čini ovaj мелодический alat je pogodan kako za početnike, tako i za profesionalne ljubitelje glazbe.kotač circle of fifths akord wheel pruža sveobuhvatnu potporu u nastavi, izradu studija teorije glazbe više zanimljiv i učinkovit. karakteristike -boja: crna -materijal: aluminijska legura -veličina: 12.70x12.00x0.60 cm /4.99x4.72x0.24 inča - )
Dodaj u želje

Гитарная Ručka Klikne Na Kontrolu Jačine Zvuka Gitare, Potenciometar, Dogovor Potenciometra Za Glasnoću

32.25 kn - 64.51 kn
( opis: оотдти potpuno novi i visoke kvalitete karakteristike: odvojivi osovinu e-potenciometar jačine zvuka gitare/bas grubo накаткой. vratila se sa grubim накаткой pogodan za većinu olovke za upravljanje. primjena: električna gitara/električni soundbox. specifikacija: dodatni tip: a250k, b250k, a500k, b500k materijal: metal boja: zlatna, )