0

Meni

Plutajući Stolica Za bazen na Napuhavanje Su Stolice Za Opuštanje pored Bazena S Ugrađenim Naslonom za leđa i Ručke na Splavu Stolice Za Opuštanje pored Bazena Za

Shop: Ostali sportovi i zabava
Plutajući Stolica Za bazen na Napuhavanje Su Stolice Za Opuštanje pored Bazena S Ugrađenim Naslonom za leđa i Ručke na Splavu Stolice Za Opuštanje pored Bazena Za

Plutajući Stolica Za bazen na Napuhavanje Su Stolice Za Opuštanje pored Bazena S Ugrađenim Naslonom za leđa i Ručke na Splavu Stolice Za Opuštanje pored Bazena Za

( 0 Naši )
84.97 kn - 121.41 kn
Broj artikla: p9645

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

Sjednite ili se opustite na ovom hladnom i prekrasnom поплавке na bazenu uz hladno piće.

Stavite glavu na naslon za glavu i uživajte u ljetnim suncem.to prekrasan život.

Kauč u zabavnom stilu, za ljetne piknike, oprema za roštilj, odbojku doma, vrlo Je pogodan za odmor i putovanja.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: Float od Avokada

Težina: 1500 g

Veličina pakiranja: 32 * 30 * 5 cm \ 12.5x11.81x1.96 cm

Pakiranje: plastičnu vrećicu

Veličina proširenja proizvoda: 160 * 135 cm \ 62.9x53.14 inča

Materijal: PVC

Dobri savjeti:

1. Zbog temperature boje zaslona, kamere, ambijentalno osvjetljenje i vještine fotografije i tako dalje, i slike nekih proizvoda može biti mala razlika u boji, a boja zavisi od stvarnog proizvoda!

2. Zbog različitih ručnih mjerenja dozvoljeno mala razlika u veličini.

pakiranje list:

Napuhivanje stolica-plovak za bazenu * 1

Pogledajte više detalja o proizvodu

1. 【Trajnog pluta】 Naše svijetle napuhavanje prsten za kupanje na ležaljkama proizveden od ekološki čistog PVC-a, sigurno i postojano materijala.U isto vrijeme oni su deblji od većine drugih plovaka za bazen.

2. 【Spremite hladnoća vašeg tijela】 na Napuhavanje splavi omogućuju srednjem dijelu vašeg tijela ostati cool, uranjanje u vodu, pri tom držite glavu i koljena na brodu.Možete plivati na vodi, kupanje u suncu, da se osjećaju hladnoću vanjskog svijeta, uživati i opustiti se u tom divnom trenutku Maksimalnu udobnost

3. 【Partner za stranke】 Najbolji plovak za žurka na bazenu, proljetnih praznika ili ljeta na plaži.Naši klijenti se slažu da je to najbolja inflatable boat, koje možete dobiti!

4. 【Ergonomski dizajn ležaja】 Vode stolica-plovak za bazen ima ergonomski dizajn i izrađen je od debljeg materijala nego većina drugih plovaka za bazen velikog kapaciteta.Možete plivati u bazenu, sunčate i opustiti svoje tijelo.

5. 【Koristite samo】 Napuhuje kroz usta, a također može biti napuhan zrakom pumpom za samo nekoliko sekundi.On je brzo otpuhan za jednostavnu pohranu pri izlasku s plaže ili rijeke je sjajna prijenosni funkcija.

  • Broj modela - Ukosnice s učinkom od avokada
  • Vrsta - Napuhavanje plutajući niz
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Kopča za pojas s утяжелителем od nehrđajućeg čelika 316 i D-figurativni prsten - MagiDeal za ronjenje

32.25 kn - 51.08 kn
( opis: - kopča za утяжелителя za ronjenje bcd od visoko-morski nehrđajućeg čelika marke 316 s podesivom teleskopskom gaze i d u obliku prstena - univerzalni, pogodan za sve standardne trake širine 2 \ /5 cm - super jaki, lagan, izdržljiv, otporan na koroziju, dugotrajna i prijenosni - jednostavan i intuitivan za korištenje, sprečava slučajno otpuštanje sigurnosnog pojasa i omogućava pričvršćivanje )
Dodaj u želje

Zračni madrac Čvrst jednokrevetna zračni madrac sa стекающимся konju Inflatable krevet za kuće, u kući, na ulici, u šator na krovu, za putovanja

85.04 kn - 137.18 kn
( opis: veličina proizvoda: 188 cm x 74,02 inča x 29,13 inča.jednokrevetna zračni madrac za kampiranje. izdržljiv materijal: inflatable krevet izrađen od visoko-kvalitetne pvc materijala, gornja površina s blagim флокированием, otporan na rupa, износостойка i trajan. visoke performanse: jednostruki inflatable noćenje s uniformi truda, stabilna podrška, mekana i udobna, nedostatak propuštanje )
Dodaj u želje

Držač Cijevi za bazena 1 ~ 8ШТ Podržava Ulazni Izdanje 30-38 mm Cijevi za bazen putem Kabelske Vezice, Popravljajući i Postavljanje Besplatan Bazen

67.84 kn - 96.97 kn
( držač cijevi za bazen 1-8 kom. podržava ulazna cijev za bazen promjera 30-38 mm pomoću kabelske vezice, popravljajući i postavljanje bazen besplatno naziv: držač cijevi za bazen materijal: abs boja: plava / siva veličina: oko 12*10*3.8 cm/4.72*3.93*1.52 cm (širina za oko 3,8 cm / 1,52 inča) prikladno za crijeva promjera 30-38 mm težina: oko 30 g količina: 1 komad tehničke )
Dodaj u želje

Fleksibilna vodootporna tkanina PU Štiti uši, duge kose, sportska kapa za bazen, плавательная kapu Slobodnog veličine za muškarce i žene, monotono

28.77 kn - 47.95 kn
( opis: jedna veličina odgovara većini brzo se suši i ne klizi. točan tkanina, svilenkasta na dodir, dobra elastičnost fleksibilan, пригодная za čarape, izdržljiv dopadljiv dizajn za djevojčice i dječake, odrasle udobne i mekane, lijepe i trendi izrađena je od najlona, bezopasne su za okoliš, brzo se suši ne спотыкайтесь i ne povlačite dijete za kosu )
Dodaj u želje

Sigurno Ronjenje Donut Wing Za Ronjenje BCD Плавучее Oprema

1 274.99 kn - 2 361.14 kn
( opis: ※ 【 izdržljiv materijal 】 unutarnja ljuska od tkanine s obložena tpu 420d i vanjska ljuska od cordura 1050d, priključak tpu zaštitna cijev abs, kromirani bakar i gumeni колоректальная cijev. ※【dizajn ispravne veličine】 prsten (d x š): 25,2 x 16,93 cm; dužina pod niskim tlakom: 21,65 cm; dužina gume колоректальной cijevi: 11,81 inča; rupica za narezivanje navoja (d x š): 5,12 )
Dodaj u želje

2 kom. Prsten za kupanje kroz vrata, Podvodna igračka za bazen za djecu i odrasle D5QD

57.54 kn
( karakteristike: оотдти izrađeni su od plastike, pouzdan, otporan, da ih nije lako oštetiti vašu osjetljivu kožu.zahvaljujući jakoj boji ih se lako primjetiti da je pod vodom dodaje uzbuđenje svima da se upustim. plutajući uže na дверце za ronjenje stvara dizajn тонущих lopti, za koje je lako prihvatiti; osim toga, vrata za ronjenje propušta vodu i lako može proći kroz vrata za ronjenje, čime )
Dodaj u želje

Rezervni Ronilačke Opreme s mini-Ronjenje

1 993.43 kn - 2 098.36 kn
( detail_decorate_root #.magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magija-1{width:750px;granica-kolaps:kolaps} detail_decorate_root#.magija-2{min-visina:28px;padding:5 piksela vrijednost 10px;širina:726px;min-visina:28px;kutija veličina:sadržaj-kutija} detail_decorate_root#.magija-3{text-align:center} )
Dodaj u želje

Carabiner Scubas za ronjenje s dvostrukim završetkom, Быстросъемный carabiner Scubas Triggers Clip

41.49 kn - 83.05 kn
( karakteristike: оотдти izrađen od nehrđajućeg čelika, koji je otporan na koroziju, ima visoku čvrstoću, izdržljiva i прочностный, i možete ga koristiti za dugo vremena. fina obrada zvr čini odskočiti kuka više elegantan i kompaktan, i možete ih koristiti više puta. zatvarači kopče za velikog prsta se lako otvaraju / zatvaraju i vrlo pogodna za često korištene vrata i užadi. biceps )
Dodaj u želje

Dodatna oprema za čišćenje bazena s быстроразъемным filterom i mrežom za pričvršćivanje na zid 3 kom. za Zodiac/Polaris 280 380 360 180 165 65

35.81 kn - 56.83 kn
( dodatna oprema za čišćenje bazena s сетчатым filterom za montažu na zid i brzog otpuštanja 3 kom. za zodiac/polaris 280 380 360 180 165 65 podrška za direktne opskrbe i veleprodaje. kompatibilan sa modelima čistač za bazene zodiac/polaris: za 380, 360, 280, 180, vac - 165, vac-65, turbo turtle i druge; molimo potvrdite kompatibilnost prije naručivanja pouzdani materijali: proizvedeni su od trajne plastike )
Dodaj u želje

Vakuumska Ploča Za Gliser Bazena Hayward Swimming Pool Skimmer SP1089 Zamjena Adapter Koljena Crijeva Ac Hayward SP11071

87.10 kn - 136.12 kn
( vakuumska ploča za gliser za bazen hayward swimming pool skimmer sp1089 zamjena adaptera za crijevo ac hayward sp11071 točan zamjena sp11071 - skim-vacs eliminira potrebu isključiti pumpu za priključivanje vakuum crijevo i usisnog otvora.također možete usisati iz košare za gliser, a ne od сетчатого filter pumpe, eliminira rizik od začepljenja u smeće.a zahvaljujući precizno подобранному skim-vac usisavanje jednostavna. 7-inčni )
Dodaj u želje

2X Ručni Rezervoara za ronjenje, Ručka za Nošenje Zračnog Balona, Držač za boce, Remen, Podesiva dodatna Oprema Za ronjenje za vodene sportove

80.21 kn - 123.40 kn
( 2x prijenosni spremnik za ronjenje, ronjenje s, ručka za nošenje zračnog balona, držač za boce, podesivi remen, pribor za ronjenje za vodene sportove potpuno novi i visoke kvalitete izrađen je od visokokvalitetnog materijala, izdržljiv i funkcionalan dolazi s udobnim формованной ručka za nošenje i transport potpuno podesive trake za postavljanje rezervoara u gotovo bilo koje veličine horizontalne )
Dodaj u želje

Silikon regulator za ronjenje, Držač za ogrlice, Fleksibilan Regulator Za Pisak, Prsten Za ogrlice, Držač za Hobotnice

63.65 kn - 111.68 kn
( fleksibilan materijal od silikagel regulator hobotnice stavlja tamo gdje vam je potrebno omogućuje regulator stati snugly na подбородку praktičan i jednostavan za korištenje potreban pribor za sve ronioce boja: crna /žuta materijal: silikagel veličina: opseg: oko 76 cm unutarnji promjer 18 cm /25 cm sadržaj pakiranja: 1 x ogrlicu-regulator )
Dodaj u želje

Komplet za punjenje filter uložak RCX70101 Pogodan za Hayward Tiger Shark Pool Vacuum Rep 827261 Robotic Pool Cleaner Filter

239.91 kn - 799.65 kn
( podrška za direktne opskrbe i veleprodaje. 100% original i sa free garancija nakon prodaje. [kompatibilnost s]: naši filteri za bazene su kompatibilni sa sljedećim роботизированными очистителями bazena hayward: tigershark, tigershark shark qc, tigershark plus, tigershark shark 2, tiger shark 2 plus series, shark vac, sharkvac xl, aqua vac 500 series.broj artikla filtera za čišćenje bazena: rcx70101pak2, )
Dodaj u želje

Plaža torba Sklopivi plaža torba za igračke, plaža torba za pohranu, torba-тоут, koš za igračke, torba za pohranu dječjih igračaka, organizator za pohranu, ruksak za kupanje

7.96 kn - 17.62 kn
( prijenosni plaža torba, sklopivi plaža torba za igračke, plaža torba za pohranu, torba-тоут, koš za igračke, torba za pohranu dječjih igračaka, organizator, ruksak za pohranu plovidbe, funkcija: upotreba: vrećice za spremanje plažnih igračaka na otvorenom materijal: najlon veličina: 45 * 25 cm (crvena) pakiranje: 1 komad napomena: -pri ručnom mjerenju može biti mala pogreška u )
Dodaj u želje

Solidan štapić za davanje uzgona Plutajući pjena štapići za kupanje Rezanci za uzgon u vodi za bazen Rezanci za pomoć u vodi Slučajni štapić za davanje uzgona

5.04 kn - 7.18 kn
( opis: 100% novi brend i visoke kvalitete materijal: polietilen veličina: 7* 130 cm/6,5*150 cm (1 inč = 2,54 cm) boja: povremeni specifikacija: pogodan je za djecu iznad 5 godina i odrasle plivajte, vodite surfati, igrati u vodi, izađite u prirodu, uživajte u ovom za početnike s vanjskim снаряжением. нетоксичен, štiti okoliš, lagan, prenosiv i )
Dodaj u želje

5X Prilog za bazen i spa 1,5 inča s mogućnošću okretanja za 360 stupnjeva Mlaznica za masažu bazena izlaz vode

151.53 kn - 233.09 kn
( 5x izlazna prilog za bazen i spa 1,5 inča revolving na 360 stupnjeva masažna prilog za bazen izlaz vode karakteristike: on je opremljen okretanje mlaznice za 360 stupnjeva i rotacijskim mlaznicom s jednim otvorom, da bi bazen više homogena. ploča dovoda vode se mogu rastaviti, a čišćenje će biti jednostavan i zgodan.pomoću nje možete učinkovito eliminirati rast kose i lako nositi se s drugim nečistoćom. konačni )
Dodaj u želje

Pisak, oprema za ronjenje, Ugriz za ronjenje, guma fino rad, bez curenja

15.77 kn - 26.29 kn
( opis: visoko kvalitetni materijal: ovaj pisak je izrađena od visokokvalitetnog gumenog materijala koji osigurava trajnost. tanka posao: ovaj pisak razlikuje fine obrade, koja je prilično izdržljiv. udobna postava: ovaj pisak ima jednostavan dizajn, koji vrlo povoljno postaviti. pribor za ronjenje: ovaj pisak obavlja praktične funkcije, što sasvim odgovara opremu za ronjenje. široka primjena: ovaj )