0

Meni

Stalak za fretboard gitare Horizontalna Jastuk za Gudački Instrument Stalak Za muzičke opreme Stručni Skladištenje

Shop: Glazbeni instrumenti
Stalak za fretboard gitare Horizontalna Jastuk za Gudački Instrument Stalak Za muzičke opreme Stručni Skladištenje

Stalak za fretboard gitare Horizontalna Jastuk za Gudački Instrument Stalak Za muzičke opreme Stručni Skladištenje

( 0 Naši )
86.88 kn - 144.78 kn
Broj artikla: p8805

Informacije o proizvodu

Opis:

Primjena: Ovaj tip postolja pogodan za većinu drvenih gitare i gudačkih instrumenata, možete ga naručiti bez brige.

Smještaj: Ovaj подставочный držač može se postaviti vertikalno ili horizontalno da je prikladan za smještaj gitare.

Teksturom: Ovaj stalak za fretboard gitara je izrađena od drvenog materijala, trajno i postojano, možete ga koristiti za dugo vremena.

Razlog: Ovaj stalak za gitaru pogodno za kuće, trgovine i druga mjesta, idealan je za pohranu i prikaz vašeg glazbenog instrumenta.

Prijenosni: Ova jedinica za odmor može lako nositi, jer on je kompaktan i lagan, on ne zauzima toliko prostora.

Specifikacija:

Materijal: drvo.

Boja: prikaz kao na slikama.

Veličina: prikaz kao na slikama.

Napomena:

Mogu biti male izobličenja boje zbog različite razlučivosti računala.

Može biti mala pogreška zbog različitih mjerenja ruci.

U isporuku je uključeno:

Stalak za fretboard gitare, 1 kom.

  • Broj modela - EL010814-00
  • Tip штепсельной vilice - Nema
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Vrsta - POSTOLJE

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

1 par drvenih čekića, Udaraljke štapići za ксилофона, Отбивающие štapići, čekić, Dječji bubnjevi

5.75 kn - 9.02 kn
( karakteristike: je izrađen od visoko-kvalitetne bukve materijala, to je izdržljiva. posebno dizajniran za djecu.odličan izbor poklona za djecu. novi tutorial za djecu.razviti kod djece praktične sposobnosti i tako dalje. idealno za резонаторных zvona, dugi drveni ručka omogućava veći domet programa specifikacija: materijal: bukva veličina: 8,27* 0,79 inča/21,0 * 2,0 )
Dodaj u želje

2 komada Mlaznice za pranje vozila za Vito W638 Sprinter, postavljene na poluzi brisača

4.48 kn - 7.03 kn
( alat: za renault espace iii 1996-2002 za mercedes-benz vito w638 1995-2003 za mercedes-benz v-class w638 1996 - 2003 godina. za mercedes-benz sprinter i 1995 - 2006 godina. za mercedes-benz sprinter ii 2006-2018 za vw lt 1995 - 2006 za vw crafter 2006-2018 za ssangyong rodius mk1 2004-2012 za smart fortwo 2004-2007 možda će odgovarati više vozila pogodan )
Dodaj u želje

Praktičan Solidne Praktičan High-End Test Usluge Instalacija Mini Маракасов Glazbenih Instrumenata 13 X 4 Cm Korisno

2.84 kn - 7.10 kn
( karakteristike: potpuno nove i kvalitetne. ove mini-маракасы čine karakterističan svijetle rezni zvuk. duljina 13 cm, što ih čini idealnim za osnovne škole ili radionica za igru na perkusionist. izrađena su od jake plastike s ručkom, koja je usmjerena na male ruke. odličan dodatak za školskih za igru na perkusionist, glazbenih radionica i dodir grupe svijetle, šarene, izdržljivi i pravi. tehničke )
Dodaj u želje

12 Kom. Звукосниматели za električnu gitaru Humbucker sa duplom spiralom, Uređuju vijke po visini - Srebrna, Crna i Zlatna na izbor - M2.5 *32 mm

35.66 kn - 44.61 kn
( detaljne informacije o proizvodu materijal: željezo boja: srebrna, crna i zlatna na izbor promjer navoja: 2,5 mm dužina: 32 mm promjer glave vijaka: 5 mm korak: 0,4 mm upućivanje uključuje: 12 x vijaka preporuka za kupnju pribora za električne gitare budući da postoji jako puno različitih vrsta pribora za električne gitare izuzetne veličine i dobavljača tih proizvoda su različiti, molimo vas, navedite točnu )
Dodaj u želje

Metalne glazbene igračke Kazoos Kazoos Flauta 6pcs Kazoos Frula je Dobar pratilac za gitaru Скрипкифортепиано tipkovnice Havajske gitare Kazoo Musical

36.80 kn - 91.93 kn
( izrađene od 100% lijevanog aluminija i отполированные, naš dječji kazoos čine neto melodičan zvuk.mali i prenosiv, oni će postati odličnim pratioci na rođendane, druženja, zabave i božić.uživajte lijepa melodija i ugodno korištenje. specifikacija: materijal: aluminijska legura težina: 13 g veličina proizvoda: oko 12x2,5 cm/4,72x0,98 cm pakiranje list: metalne kazoos )
Dodaj u želje

Žica za klasičnu gitaru, C101, pribor za glazbala iz crne нейлонового optičkih vlakana

47.17 kn
( modname = ckeditoru naziv proizvoda: klasična žice boja: crna materijal: lagana najlon žica, umotan посеребренным bakrene legure žica opseg: klasična gitara veličina proizvoda: 1r: 0,65 mm, 2r: 0,75 mm 3r: 0,9 mm 4r: 0,9 mm 5r: 0,9 mm 6r: 1,1 mm pakiranje list: vezica * 6 prodajnim: žice za klasičnu gitaru irin imaju blagu i ugodnu boju, bogat odjek i ugodniji osjećaj.zvuk )
Dodaj u želje

Jastuk za oslonca za palac Klarineta 5pcs Zaštitnik za palac Mekana Silikonska Jastuk za oslonca za palac za Obou Alat za komada prstiju za Klarineta

24.51 kn - 35.02 kn
( opis: 1. zakrivljena konstrukcija jastuci za oslonca za palac klarineta dobro se uklapa u vaš klarinet ili oboja i drži prste u pravom položaju. 2. jastuk za oslonca za palac klarineta štiti vaš palac, posebno tijekom duge igre tehničke karakteristike: naziv proizvoda: jastuk za oslonca za palac klarineta materijal: silikon veličina: oko 2,2x2,1x1,3 cm/0.87*0.83*0.51 palac težina: oko 3,5 )
Dodaj u želje

Univerzalna torba za alt-saksofon od tkanine Oxford, torba-ruksak, torbu, otporan na padove Zaštita glazbenih pribor za saksofon, vodootporna

152.10 kn - 304.20 kn
( tehničke karakteristike: karakteristike: 1. vrlo debela spužva, prijenosni, sa dvostrukim плечиками. 2. dodatnu torbu možete koristiti za trske i sl. dizajn je moderan, elegantan i izdržljiv. tehničke karakteristike: materijal: tkanina oxford boja: crna veličina: 640 mm * 280 mm * 50 mm neto težina: 574 d bruto težina: 574 d napomene: molim )
Dodaj u želje

Novi 23-inčni ukulele od ružinog drveta sa polirane za sjedenje, e.e. ukulele, 4-струнная mala gitara, mini-ukulele za putovanja

1 188.60 kn - 1 606.25 kn
( naziv proizvoda: polirana kutna ukulele veličina: 23 inča materijal ploče: индонезийское roza stablo materijal stražnjeg poklopca, sidebar: индонезийское roza stablo žice: uvozne ugljikove žice ivica: celuloid + drveni obruč vrat: roza stablo bridge: roza stablo logo: visokokvalitetna inlay od javora glava: klasična glava lada: bijela )
Dodaj u želje

2 kom. držači za cijevi za početnike Glazbeni dio cijevi za trenera za ruke

9.09 kn - 10.73 kn
( potpuno novi i visoke kvalitete оотдти karakteristike: pisak za cijevi od abs-plastike od 2 komada za pribor za cijevi. materijal abs, dobra kvaliteta i osjećaj udobnosti. to će vam pomoći da dobijete najviše precizan zvuk. najbolja zamjena tvoj dimnjak. specifikacija: veličina: cca. 66.3x25x25 mm/2.61x0.98x0.98inch napomena: molimo, dopustite da grešku )
Dodaj u želje

Odvojiva oznaka za note na tipkovnici klavir, 88 tipki, vodič za note na klaviru i vodič na klaviru, (u boji)

62.37 kn - 91.71 kn
( naše zvučne obloge za klavir s tipkovnicom za početnike izrađeni su od visokokvalitetnog silikona i povezani u seriju naljepnicama (nema potrebe zalijepiti ih na tipke, kao što su naljepnice za tipkovnicu klavir).ove naljepnice za bilješke na tipkovnici klavir lako instalirati i izbrisati, ne ostavljajući traga, za razliku od naljepnica za bilješke klavir, koji podržavaju tipkovnicu u čistoći i redu.skup klavijature, note za klavir )
Dodaj u želje

Пьезоконтактный mikrofon za akustična gitara, Violina, Bendžo, Mandolina, Havajske gitare, Zvuk je Čist

45.18 kn - 56.48 kn
( profesionalni пьезоконтактный soundbox za mikrofon, priključak 1/4 inča kontakt mikrofoni snimaju zvuk, dok je u izravnom kontaktu s izvorom zvuka prednost im je u tome, da su u stanju riješiti blokira vanjske zvukove, a ne pod utjecajem zvučnih refleksija od obližnjih objekata jednostavno ga priključite na svoj pojačalo, басовому pojačalo ili drugu opremu записывающему on )
Dodaj u želje

Pedala Učinak Aroma Poticaj električnu gitaru True Bypass Premium Analognoj Papučicu električnu gitaru Us F/s Metal Booster Pribor

211.28 kn - 422.56 kn
( značajke pedale: niska potrošnja energije. unutra se nalazi operativni pojačalo sa ultra niske razine buke. mogućnost promjene niske i visoke tonove iznosi +-14 db možete povećati nisku i / ili visoku frekvenciju vašeg zvuka, što može odgovarati kombinacije drugih blokova efekata i pojačala, ili bilo koje druge varijable, s kojima se možete susresti prilikom izvedbi. pomoću regulatora razine možete )
Dodaj u želje

Igla za postavljanje kursorom mehanike za akustične gitare električne i быстросменного okidač Capo Key Stezaljke 02 Bijela

22.66 kn - 32.89 kn
( mehanički oprugom za podešavanje tipki za akustične gitare, električni i быстросменный okidač capo key stezaljke 02 bijela комплект2: 1 x capo za havajske gitare (samo za capo) + 1 x mehanički ključ oprugom za podešavanje gitare promjer: 6 mm kompaktan i minijaturni, slatka i trendy, profesionalni dizajn za ukulele lagan i prenosiv mekana podstava od eva za dodatnu zaštitu torbica )
Dodaj u želje

Gitara, Bas, Žica Žica Poprečni Rezač Škare Za Gitare Žice Kliješta Clippersa Za Gitaru Ладов Alati Za Popravak Glazbenih Instrumenata

36.59 kn - 73.24 kn
( karakteristike: ootdty uređaj za namatanje žice za električnu gitaru: ovaj uređaj za namatanje gitara struna izrađen je od kvalitetnog metala i materijala abs. uređaj za namatanje struna akustične gitare: kako bi se osigurala kvaliteta odabrana vrhunski metalni materijal. alat za popravak gitara: kao važan alat za zamjenu gitara struna, ona se može pohvaliti visokom kvalitetom. alati za navijanje )
Dodaj u želje

Цельнокроеное Haljina Taylor Gitare Farme Štap iščašenje Alat 6.35 Mm Čelik i 1X Matica Za Gitaru Most Datoteku Skup Luthiers Alat

37.65 kn - 57.97 kn
( комплект2: 1 x set напильников za gitaru matica + 1 x ključa za ферменной šipke ključ za štap farme pogodan za gitaru taylor. interna гайковертная glava promjera 7 mm za podešavanje štap okvira. križni odvijač 1/4 inča za skidanje vijaka poklopca. izrađen od čelika visoke gustoće. tanka rad, glatke površine s visokim sjajem. svestran za gudačkih )
Dodaj u želje

Profesionalni 52,5 mm Podesiva Umotan Gitaru most, Koljenica, Rezervni Dijelovi za električnu gitaru

253.55 kn
( dobrodošli u luna music store opis proizvoda karakteristike: - dobra zamjena starog neregulirano ' karata mosta i stražnji dio. - udaljenost između žice: 52,5 mm (2-1 / 16 ), razmak između šiljaka od centra do centra: 81,7 mm (3-7 / 32 ), vanjski promjer spike: 12 mm (15/32 ), nit trnje: m8, molimo vas, provjerite svoju gitaru prije kupnje. - visina mosta na ravnu površinu do vrha glavnog sjedišta )