0

Meni

Stalak za knjige Akrilne Ladice za Demonstracije Kuhinja Knjiga S Receptima Udaljiti Knjige Za Čitanje Kuhanje

Shop: Društvene pribor i organizator
Stalak za knjige Akrilne Ladice za Demonstracije Kuhinja Knjiga S Receptima Udaljiti Knjige Za Čitanje Kuhanje

Stalak za knjige Akrilne Ladice za Demonstracije Kuhinja Knjiga S Receptima Udaljiti Knjige Za Čitanje Kuhanje

( 0 Naši )
92.92 kn - 165.95 kn
Broj artikla: p8795

Informacije o proizvodu

Opis

Ovaj praktičan i kreativan držač za knjige će pružiti potpunu zaštitu vaše knjige od ogrebotina, padova, onečišćenja i drugih oštećenja.To je praktičan i elegantan stalak za bilo koje knjige, mape u trgovini ili na toaletni stol.

Karakteristike

- Boja: crna

-Materijal: akril

- Veličina: 26.80X16.50X15.00 cm/10.53X6.48X5.89 cm

- Pogodan za pohranu novine, časopise, kuharice, albuma idol, jela, meni, kalendara i sl.

- Ovaj višenamjenski stalak za receptima može se koristiti u domaćinstvu, kao i podmetače za recepte u restoranu.

- Nije lako deformiraju, solidna zaštita od pada, tvrdi hvatanje lako deformiraju.

- Akrilni stalak za knjige jednostavan za korištenje.Možete ga koristiti na stolu za čitanje stoji ili staviti na koljena za čitanje sjedi.Možete ga koristiti i kao postolje za zaslon.

-Ovaj stalak za knjige je izrađen od visoko kvalitetnih akrilnih materijala koji je čvrst i pouzdan, da ga lako razbiti ili deformirati.

1 x set akrila držača za knjige

  • особенности9 - stalak za čitanje recepata
  • Lice 3 - stalak za čitanje recepata
  • Značajka 4 - stalak za kuhanje kuhinjske recepte
  • особенности10 - kuhinjski stalak za knjige
  • Značajka 5 - stabilan stalak za čitanje, na temelju
  • Особенности1 - držač za knjige
  • особенности8 - stalak za tablet
  • особенности7 - stalak za kuhinje
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • особенности6 - postolje za zaslon lp
  • особенности11 - izmjenjivi stalak za čitanje
  • Lik 2 - akrilni stalak za knjige

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Višebojno Бисерный Lanyard Учительские Uzicom za Osobne Iskaznice Poslovni Pokloni Ključeve od Ključeva

26.64 kn - 53.28 kn
( opis u potrazi za rezervni remen za zaštitu od gubitka osobne iskaznice?onda vi ne želite propustiti naš remen.remen za zaštitu od gubitka izrađen od drveta i siguran i izdržljiva za korištenje.s ovim remen za osobne iskaznice vaše identifikacijske kartice, ključevi i kartice će biti vrlo sigurno.remen za zaštitu od gubitka - dobar ukras za vaše stvari. karakteristike -boja: siva -materijal: drvo -veličina: )
Dodaj u želje

Spajalice za papir u obliku cvjetanje trešnje 7шт, slatke šarene dogovor za raspored spajalice Sakura za uredski materijal, izgled učenika

40.21 kn - 62.87 kn
( ovdje na izbor nudi 7 boja.svaka spajalica se sastoji od bijele i boja cvijeta s lišćem.ove spajalice može činiti jednostavnim, ali vrlo su kreativni.koristeći ih za ukrašavanje vašeg svakodnevnog života, možete dobiti puno zabave od škole i posla. [izvrstan dar] - ovo je izuzetna stezaljka može napraviti datoteke ljepše.ona je vrlo pogodna kao dar učenicima, nastavnicima, kućnim osoblju, piscima, čitateljima, obitelji )
Dodaj u želje

Remen za бейджа Sa vlasnicima osobne iskaznice, zavojnice za бейджей s cvijećem i bisera Za djevojčice, ženska ključ kartica, Slatka je ogrlica za бейджей

156.22 kn
( remen za бейджа sa vlasnicima osobne iskaznice, cvjetni zavojnice za бейджей s biserima za djevojčice, slatka lanca za бейджей s ključevima za žene podrška za direktne opskrbe i veleprodaje. 100% original i dobru kvalitetu s besplatnim jamstva nakon prodaje. svestranost: naš pop stezaljke za бейджей su pogodni za upotrebu sa svim vrstama studentskih karata, članarine i kartice, kartice )
Dodaj u želje

Metalni kodovi za cvjetni aranžmani japan kenzans Japanski igla za кензана držač za cvjetnog osnove šiljast žaba fiksne alati

7.74 kn - 12.86 kn
( 100% potpuno novi i visoke kvalitete karakteristike: broj modela: osnova igle od alatnog čelika za cvjetni igle specifikacija: materijal: materijal: čelična igla + temelj od legure veličina: 23 mm / 34 mm materijal: metal tema: cvjetni osnova stil: japanski stil napomena: 1. zbog različitih proizvodnih šarži su moguće varijacije u veličini 1-3 vidi 2. )
Dodaj u želje

30 povlačenje zavojnice vraća identifikacijski ikona, traka, именная tag, držač za ključeve, remen, Boja: plava, Količina: 10 kom

84.40 kn - 138.39 kn
( u potrazi za cool alternativu kabel?to uvlačenje zavojnica. teleskopska spool je također poznat kao uvlačenje, втягивающий ili ponekad valjkasti nosač koji može automatski usisan nakon skidanja žice zavojnica.kada ste na izložbama, konferencijama, sastancima i seminarima, uređaj za uvlačenje бейджей pomaže povoljno prigovora identifikacijske značke i držati ih u sigurnosti i uvijek pri ruci. oni su )
Dodaj u želje

1 Kom Visokokvalitetna Akrilna Kartice Izbornika, Kartica Za Piće, Rotirajući Na 360 Stupnjeva Pukovnije-Prikaz Slučaja S Okruglim Dnom, Kartice Za Označavanje Blagovaonici Hotela, Kreativni Dizajn

35.09 kn - 70.62 kn
( opis: naziv proizvoda: 1 kom. visokokvalitetna akrilna kartice izbornika, kartica za piće, rotirajući na 360-inčni polici s okruglim dnom, kartice s oznakom restorana i hotela, kreativni dizajn marka: parste broj modela: w1073 materijal: novi akril obrt: lasersko rezanje, poliranje kamene zidove veličina: 185x98mm primjena: restoran, market, hotel, restoran, sastanak, ured, izložba, )
Dodaj u želje

kreativni veliki stolni držač za bilješke, napravio svojim rukama, višenamjenski spona za svakodnevnu uporabu, spajalica za papir, crna

41.42 kn - 82.83 kn
( opis jednostavan dizajn, praktična za korištenje.izrađen je od izvornog materijala, izdržljiva za dugotrajno korištenje.u paketu 5 praktičnih spajalice za papir koji će osigurati da njegova popularnost i praktičnosti.može se koristiti za izrezivanje fotografija, bilješki, razglednice, bilješke i mnogo drugog.prekrasan poklon vašim prijateljima. karakteristike - boja: crna. - materijal: metal. -veličina: )
Dodaj u želje

2023 novih штабелируемых ladica za papir pink stolni ladicu za dokumente, pisma i datoteka, prodaje se zasebno

136.33 kn - 289.99 kn
( upravljajte vašim radnim prostorom pomoću штабелируемых ladice za papir paper jam!naš ladica za papir white letter povećava učinkovitost za pohranjivanje važnih dokumenata u jednom organizovanom mjestu i davanje na vašem stolu elegantnog, modernog izgleda.za optimalnu učinkovitost kupite dva ili više polica i stavite ih visoko na hrpi. vi više nikada nećete izgubiti važne dokumente i ne ćete sortirati kroz hrpe papira!naše )
Dodaj u želje

1 kom. kreativni akril monitor, odbor za bilješke, Bistra именная kartice, držač za telefon, stolni plastični držač

27.07 kn - 33.82 kn
( materijal: akril težina: oko 100 g veličina: a 30*8*0.5 cm b 30 * 8 * 3 cm boja: kao što je prikazano na slici način pakiranja: opp )
Dodaj u želje

Bookshelf za kućne prostorije, držač za časopise, Studentski fiksni stol za pohranu, Trokutasti Форзац, Željezni stalak za knjige, držač za zapisa

37.01 kn - 57.83 kn
( tip elementa: stalak za knjige materijal: željezo veličina: oko 140 * 135 * 95 mm boja: kao na slici pakiranje: stalak za knjige 1pc 1. molimo, imajte na umu da fotografija ne prikazuje stvarnu veličinu, molimo pogledajte opis za detaljnije informacije o veličini. 2. molimo vas, dopušteno je razlika u 1-3 mm-za ručno mjerenje, hvala. 3. zbog razlike između različitih monitora, slika možda )
Dodaj u želje

Drveni stalak za prtljagu računa, stolni Organizator papira, Držač datoteke, Ladica za sortiranje pisama, stalak za mail.

163.40 kn - 236.78 kn
( da ste dobili: drveni stalak za prtljagu sa 5 filijala.veličina gotovog proizvoda: 32 x 24 x 16,5 vidi dizajn sa 5 filijala: vanjski led omogućuje lako pribaviti i čuvati dokumentaciju po volji, da ih lako možete pronaći na prvi pogled.dizajniran s pet utora, on može klasificirati svoje različite dokumente i pisma. visoko kvalitetni materijal: izrađen od visokokvalitetnog drveta, stabilan i čvrst, pouzdan i прочнейший, )
Dodaj u želje

Pop-Namotaj Za Бейджей Držač Бейджа Pull-Stezaljka 30 Paketića U Šarene Stezaljke Za Бейджей Držači Za Osobna Identifikacijske Kartice-Ključa

76.23 kn - 113.81 kn
( pop-namotaj za бейджей, držač za бейджей, klizna spojnica, 30 komada šarenih stezaljke za бейджей, držači za upisane osobne iskaznice, ključeva-kartica izrađeni su od visoko kvalitetnih trajnih materijala abs. opremljen uvlačenje kabela, to je jaka i izdržljiva. pogodno za rad i korištenje na otvorenom, na primjer, na ribolovu ili planinarenje. opruga u kolut za бейджей dovoljno čvrst, za )
Dodaj u želje

Oslikana ručno Plavom Temperom podloga Za Miša u privatnim kućama S po cijeloj površini U Grašak Poklon za Nju Lovey Gaming Laptop 7,9 × 7,9 inča

18.26 kn - 24.37 kn
( guma, proizveden u sad-u ili od uvoznih materijala - naše okrugli tepisi su izrađeni od gume s jakim adhezije, ультратонким dizajnom, glatke i praktičan rad, kao i izdržljiv.vodootporan - ovaj miš je dizajniran tako da bude vodootporan i može se koristiti nakon rada u uredu ili igre, kada je čašu s vodom опрокинут.prenosiv, jednostavan i kompaktan, ovaj simpatični miš može se lako nositi sa sobom u torbi za računala, )
Dodaj u želje

Stalak za knjige Knjige Izmjenjivi nosač za čitanje Recepata Stolni tableta Akril držač za Kuhinjski prikaz

95.76 kn - 177.39 kn
( opis napravljen od akrilnog materijala, praktičan i izdržljiva za korištenje, ima lijep izgled i ugodan na dodir.održivi dizajn dna je napravio ovaj stalak za recepte više održiv, zbog čega je ona prikazuje vaš recept, knjigu ili tablet pod idealnim uglom.kuhinjski stalak za recepte će poboljšati izgled vaše kuhinje, a imajući vaše ruke slobodne. karakteristike -boja: kao na slici -materijal: akril -veličina: )
Dodaj u želje

2 Kom Самоклеящийся Ladici Ladici Ladica Za Olovke Polica Za Stol Pladanj Za Olovke Ispod Stola

70.40 kn - 146.70 kn
( dobrodošli u naš dućan. naši proizvodi imaju povoljne cijene i kvalitetan.mi održavanje izravne isporuke i veliko prodaju.ako želite raditi s nama već dugo vremena, molimo vas, kontaktirajte nas i mi ćemo vam vrlo dobru cijenu.srdačan pozdrav! napravite dodatni prostor za pohranu: самоклеящийся led na dnu radne površine pruža dodatni prostor za svoje male predmete.ne zauzima prostor na radnoj površini )