0

Meni

35шт 7 Boja Spremnika za Jednokratnu Vreća Za Punjenje Перьевой Каллиграфической Olovke Uredski Poklon Školski Pribor

Shop: Olovke, Bojice i pisaći pribor
35шт 7 Boja Spremnika za Jednokratnu Vreća Za Punjenje Перьевой Каллиграфической Olovke Uredski Poklon Školski Pribor

35шт 7 Boja Spremnika za Jednokratnu Vreća Za Punjenje Перьевой Каллиграфической Olovke Uredski Poklon Školski Pribor

( 0 Naši )
18.97 kn - 37.94 kn
Broj artikla: p8353

Informacije o proizvodu

Opis

To je pakiranje od 35шт točenje za nalivpera.

Izrađen od visokokvalitetnog materijala, to je sigurno i netoksični, ne sadrži kiseline i sigurna za arhiviranje.

Ona se brzo suši i ne размазывается kada je mokro.

Univerzalni перьевая ručka s višekratnu upotrebu podnošenje tinte će vam pružiti izvanredno iskustvo pisanja.

Karakteristike

- Boja: 7 boja, kao što je prikazano.

- Materijal: .

- Veličina: 5.1x0.75x0.75 vidi

- To je pakiranje od 35 kom. za točenje nalivpera.

- Izrađena je od visokokvalitetnog materijala, sigurna i нетоксичен, ne sadrži kiseline i siguran za arhiviranje.

- Brzo se suši i ne размазывается kada je mokro.

- Univerzalna nadolijevanja tinte za nalivpera, koje će vam pružiti izvanredno iskustvo pisanja.

35 jednokratnu točenje za tinta vrećica

  • особенности6 - univerzalni nadolijevanja tinte
  • Značajka 4 - punjenje tinti
  • Lice 3 - Gorivo
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Особенности1 - punjenje spremnika za olovke
  • Značajka 5 - punjenje tintom u boji
  • Lik 2 - punjenje перьевой olovke

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

12/24/36/144 kom. Гелевая Ručka Sanrio Pompompurin Sa Slikom Anime Kawaii Slatka 0,5 mm Crna/plava Olovka S Uzorkom Školskog Pribora Za Djecu

310.74 kn - 431.58 kn
( 12/24/36/144 kom. гелевая ručka sanrio pompompurin sa slikom anime kawaii slatka 0,5 mm crna/plava olovka s uzorkom školskog pribora za djecu 【naziv proizvoda】: crna/plava гелевая ručka sanrio pompom purin 0,5 mm 【proizvodi】: гелевая ručka 【stanje】: 100% potpuno novi 【materijal】: plastika 【】 boja: kao na slici 【status prodaju】: spot 【veličina】: )
Dodaj u želje

Prazan заполняемый obrazac za crtanje flomaster za Višekratnu upotrebu flomaster za crtanje tankim vrhom фломастера

36.52 kn - 73.03 kn
( karakteristike: ootdty precizno crtanje: ova olovka s aluminijske cijevi - savršen alat za detaljan crtež, omogućujući vam da stvoriti precizne linije i zapetljan dizajne. izdržljiv materijal: izrađen od kvalitetnog metala materijala, te praznih kućišta za olovke za crtanje izdržljiva i trajna, što osigurava njihovu trajnost ponavlja korištenje. za umjetnike i ljubitelje rukotvorina: bez obzira da li )
Dodaj u želje

OFBK 6/12 Boji skup Biblijskih Olovke-Markera s Praktičnim Napadaj Bez Krvarenja za Bilješke, Školskog Pribora

60.81 kn - 121.62 kn
( karakteristike: ootdty olovke markeri za bibliji idealni su studentima i uredskim radnicima za isticanje važnih bilješki i crteža. olovke markeri dolaze u različitim običnog boja koje emitiraju svoje bilješke i slika. olovke markeri su pogodni za crtanje, bilješke i dnevnika. u kompletu dolaze 6/12 šarenih biblijskih markera različitih boja, u dovoljnim količinama za svakodnevnu uporabu. od )
Dodaj u želje

Ljepilo za ispis u boji, boje tinte, loptu olovke uredski olovke za potpis, pribora za studente, poklone, Školski pribor za kreativnost, гелевые olovke

19.96 kn - 24.08 kn
( materijal: гелевая ručka u retro stilu veličina: 14,6 cm količina: 1 komad preporučena kupnja kliknite na sliku da blagajna )
Dodaj u želje

Set za punjenje olovke za vez je Vez križić Высокотемпературный Nestaje štap Tkanina Ručka od umjetne kože Ispirala

30.90 kn - 44.76 kn
( naziv modela = ckeditoru dizajn s mogućnošću termičke brisanje: brisanje može se prati na temperaturi do 60 stupnjeva celzija, što vam omogućuje da uklonite tragove glačala, ne ostavljajući traga, ne čisti i ne razmaziti tkanina.također se mogu brisati. naširoko se koristi: ti термочувствительные olovke može se koristiti za označavanje većinu vrsta odjeće transparentan tintom i pogodna za šivanje, )
Dodaj u želje

12/24 kom. Olovke u Boji serije Makaron, Skup školski pribor, za učenike, Uljana olovke u boji

65.93 kn
( naziv proizvoda: olovke u boji broj proizvoda: 12/24 kom. obavijest: 1. stilovi se šalju nasumično; 2. zbog ručnog mjerenja može biti greška, molimo vas, shvatite; 3. zbog kuta snimanja i osvjetljenja moguće kromatske aberacije, molimo za razumijevanje. )
Dodaj u želje

Slatka Božić Гелевая ručka za studente, Djed Mraz, Pribora za studente

30.90 kn - 61.88 kn
( materijal: plastika veličina: 0,5 mm upućivanje uključuje: 1 komad napomene: zbog razlike u osvjetljenju i postavkama zaslona boja proizvoda se može malo razlikovati od predstavljena fotografijama. )
Dodaj u želje

B36C 5 kom. Inspirativna Kemijske Olovke za Potpis Ručka za Ured

19.89 kn - 39.78 kn
( karakteristike: оотдти ove inspirativne loptu olovke izrađene od kvalitetnih materijala, imaju solidne spona za olovke, нескользящую dršku. pogodno i za poslovni zaposlenike, poslovne žene, muškarce, učitelja i tako dalje crno piše točno, čvrsto, brzo se suši.ne размазывается i ne blijedi.čvrsta metalna kvačica za olovke, koji je pogodan za prikvačiti na notepad, poslovnom dnevniku )
Dodaj u želje

4kom kemijske olovke s pom-poms Šarmantan kemijska olovka s pom-poms Prijenosni ručka

35.09 kn - 70.19 kn
( opis u potrazi za stručnu, ali raspoloživu kemijskom olovkom?vi ste u potrazi za pouzdan alat koji može obavljati više poslova istovremeno?ako je tako, onda ne tražite dalje!naš stručni kemijska olovka bi trebala odgovarati vašim potrebama.to je jedan od najboljih opcija za vas. karakteristike -boje: različite boje -materijal: pliš, polipropilen -veličina: 19.80x7.00x7.00 cm / 7.78x2.75x2.75 )
Dodaj u želje

Стираемые гелевые olovke - 12шт термостирающих olovke za tkanine, kemijske olovke, s finim ručkom 0,5 mm za djecu, studente i odrasle

58.25 kn - 92.50 kn
( стираемые olovke-роллеры - ocistite i переписывайте ponovno, bez dokumenata, gumica se nalazi na vrhu olovke.piše glatko, zamagljuje čisto. 12 obojenih izbrisiv olovke u setu, dovoljno da zadovolji vaše potrebe. jedinstvene - nove термочувствительные гелевые tinta nestaje dok trljanje, ne ostavljajući tragove i ne treba papir. ne пачкайте ruke i papir koji vam pomaže )
Dodaj u želje

Мотивирующий skup strmim vrata, 5 komada, zabavne loptu olovke za svaki dan, pokloni za ured

54.13 kn - 83.33 kn
( potpuno novi i visoke kvalitete skup kemijske olovke u motivacijski kategorijama, savršen je izbor za one koji traže zabavan i neobičan alat za pisanje.izrađena su od jake plastike, ove olovke odlikuje jedinstvenim dizajnom, koji odaje počast diligence u našem životu. za studente, običnih ljudi i svakoga tko cijeni dobar nositi s dozom elegancije.ove olovke su vrlo pogodni za korištenje kod kuće, u školi ili na poslu.jeste li bilješke, )
Dodaj u želje

6pcs Gel olovke, мультяшный Zec, olovka za pisanje, poklon za djevojke studentice, Školski uredski pribor Uredski školski pribor, slučajni boja

18.47 kn - 26.43 kn
( tehničke karakteristike: specifikacija savjet: 0,5 mm veličina kućišta: 18 cm * 0,8 cm boja tinte: crna boja držača za olovke: plava, roza, crna, bijela (slučajna boja) količina: 6 kom. značajke: 100% potpuno novi i visoke kvalitete.uvozne tinte, rukopis briše profesionalni gumicu za гелевой olovke, molimo, kliknite ovdje: ekološki čist i zdrav proizvod za pisanje. napomena: 1. jer na različitim )
Dodaj u želje

Metalni Aluminij Međuspremnik S Držač Olovke Mini Aluminijski Džep Međuspremnik A5 Clipboard Za Ured Škole

58.68 kn - 122.19 kn
( držač za olovke - stezaljka za olovke u našem aluminijskom tabletu memo size namijenjen za instalaciju mnoge vrste pisaćih instrumenata, tako da papir i olovke uvijek biti s vama!naš mini-metalni međuspremnik ima glatku visoko polirana površina i vrata omču za vješanje, koji pruža odličan hvat i povoljno čuva vaše datoteke. džepni clipboard - naš mini prijenosnik s držačem za olovke je izrađena od visoko kvalitetne aluminijske )
Dodaj u želje

Metalni kreativno olovke za potpis sa pečatom u obliku ribom glume, šaren olovke za potpis, tip press ureda za

4.40 kn - 8.45 kn
( metalni kreativno olovke za potpis u obliku ribom glume, šaren olovke za potpis, tip za tisak ureda tehničke karakteristike: zahvaljujući съемному наполнителю ovu olovku lako zamijeniti u bilo koje vrijeme, a njegova površina je ukrašena sjajnim uzorak, što ga čini izuzetno эстетичной. ova kemijska olovka osigurava stabilan protok tinte za glatke pismo, a njegova cilindričnih kućište )