0

Meni

Crtanje Bojanke bojanke Veliko iz 4 Knjige Vesela Bojanke Za Djecu Mini-Bojanke Za Zabave Za Djecu

Shop: Trening i uredski pribor
Crtanje Bojanke bojanke Veliko iz 4 Knjige Vesela Bojanke Za Djecu Mini-Bojanke Za Zabave Za Djecu

Crtanje Bojanke bojanke Veliko iz 4 Knjige Vesela Bojanke Za Djecu Mini-Bojanke Za Zabave Za Djecu

( 0 Naši )
54.35 kn - 108.69 kn
Broj artikla: p4499

Informacije o proizvodu

Razvijati kreativne sposobnosti i poboljšati koordinaciju ruke i oka uz pomoć naših knjiga, bojanje.Idealan poklon za rođendan i Božić, kako za djecu tako i za odrasle.Ove knjige nude jednostavan, ali zabavan način naučiti igrati s bojama.Zgodan dizajn čini je uzbudljivo iskustvo za sve uzraste.

Naziv proizvoda: album za crtanje grafita

Materijal proizvoda: papir

Pakiranje proizvoda: boja kutija

Veličina proizvoda: (približan iznos) 21 * 14,5 cm / 8,27 * 5,71 u.

Boja proizvoda: u boji

Odnosi: Pogodna za djecu iznad tri godine

Funkcija: Potaknuti interes djece i poboljšati svoje praktične sposobnosti i razmišljanje.

OBAVIJEST:

Zbog različitih rasvjete i postavki zaslona boja proizvoda može se neznatno razlikovati od slike.

Zbog različitih ručnih mjerenja, molimo vas, moguća su odstupanja u iznosu od 1-2 vidi

Popis:

1 set * knjige, bojanke za crtanje (4 knjige)

Saznajte više o proizvodu

1. Вдохновите početnike umjetnika: on sadrži različite scene i obrasce koji se mogu slikati bojicama, dopuštajući djeci da se slobodno izražavaju svoje misli i istražiti različite kombinacije boja.

2. Razvoj vještine: Vlak koordinaciju ruku i očiju i poboljšati fine motoričke sposobnosti pomoću ove knjige za crtanje bojicama.Djeca će uživati u stvaranje šarene ilustracije, istovremeno razvijajući svoje praktične sposobnosti i kreativnost.

3. Prekrasan dar: Priuštite kreativno samoizražavanje pomoću ove knjige za crtanje bojicama.Savršen za proslavu rođendana, Božića ili Uskrsa, on omogućava djeci da eksperimentirati s bojom i dizajnom, što ga čini savršen poklon za mlade umjetnike, koji mogu da otkriju svoje kreativne sposobnosti.

4. Saznajte kako igrati: Разожгите znatiželju i maštu vašeg djeteta koristeći naše knjige za crtanje мелками.Razviti vještine kritičkog mišljenja, uzimajući radost istraživanja, dok su naučili igrati s bojama i oblicima.

5. Visoko kvalitetni materijal: Budite mirni, znajući da je vaše dijete uživa u ovom bezopasan knjiga za crtanje мелками, izrađeni od kvalitetnih, bezopasan i ekoloških materijala.

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

6 Kom. Compl Male Заостренная Krunica Najlon Kosa Umjetnik Samoljepljiva Kist Akvarel Umjetničke Kist za Akril Ulje Gvaš Kratki Štap Roba Za ručni rad

94.77 kn - 118.50 kn
( opis tehničke karakteristike proizvoda boja četke: crna / bijela oblik četkice: kao na slici ručka za zube: березовое drvo savjet za zube: aluminij dužina četke: 18-20 cm gomila četke: najlon oznaka: kist za crtanje ulje, akvarel, акрилом, gvaš paket uključuje: set kistova za crtanje od 6 kom. karakteristike proizvoda 1. setovi boje )
Dodaj u želje

Naljepnica za grupne natjecanja, Magnetska Nagrada, tutorijali, Otporan na ogrebotine, Studenti se Potiču Naljepnicu U obliku zvijezde, Fleksibilna

7.25 kn - 15.06 kn
( tip naljepnice: magnetna naljepnica broj: 20 kom./compl. boja: kao na slici veličina: oko 2 cm (0,79 inča) pakiranje: 20 kom. / compl. magnetna naljepnica ljepilo svakako provjerite odgovara li površina na koju namjeravate držati ljepljivu stranu magneta, za ljepljenje.to se može učiniti primjenom naljepnicu bilo koje vrste i provjerava da li, je li dobro to poštuje.primjeri površina koje se ne )
Dodaj u želje

10/53 kom. Starinski Мультяшный Kockice Uzorak U Obliku Srca Kvadratnog Oblika, Naljepnice Za Bilježnice, Naljepnice za Boce s Vodom, Kofera, Prtljage

11.51 kn - 20.96 kn
( o isporuci a. mi obično brod u roku od tri radna dana nakon primitka vaše uplate.obično šaljemo prioritetno kine.ako vam je potrebna druga ekspresne dostave, kao što su: yanwen, eub, dhl, ems i tako dalje, molimo vas da nas kontaktirate prije slanja. rok za dostavu yanwen je oko 35-60 dana; eub-oko 15-35 dana; dhl-om i ems-oko 7-15 dana b. molimo vas, ostavite nam poruku i obavijestiti dimenzije i boje koje želite, )
Dodaj u želje

10 Komada Stezaljke Za Međuspremnika Сверхмощные Uredski materijal Uredski low profile Stezaljke za Međuspremnik za Uredski Materijal Klase Svakodnevno Korištenje

15.42 kn - 29.62 kn
( opis: 【da ćete dobiti】: 10 stezaljke za međuspremnika. 【izdržljiv materijal】: stezaljke za ploče za dokumente izrađene od kvalitetnog lijevanog željeza s polirana površina koja se razlikuje izdržljivost. 【neklizajući】: hardver za međuspremnika imaju gumene nožice koje omogućuju bolje popraviti dokument, čvrsto držite ga, ne treba stranice dokumenta. 【višenamjenski】: stezaljke za međuspremnika )
Dodaj u želje

Melowy 4 "Ledena čarolija", dječje knjige na engleskom jeziku za djecu od 6, 7, 8, 9 godina, roman-bajka 9781338151800

130.15 kn - 216.96 kn
( o knjizi: serija knjiga o četiri prijatelja-пегасах koji uče koristiti svoje magične sposobnosti. мелови napokon počinje i nastava na umjetnost vlasništva snagama, u kojima ih uče pojačati snagu s kojom su rođeni.clea, preostali u дестино, kada je rođena, ne zna iz kojeg kraljevstva ona je rodom, i ne zna u čemu je njegova snaga.ona mora proći lekcije u svim svjetovima, kako bi saznali na koji ona )
Dodaj u želje

Linijski brodovi Money Saving Challenge formata A5 Umetke za uvez Money Saving Challenge Zabavan i jednostavan način da uštedite novac, Prethodno označene za nove

8.88 kn - 16.13 kn
( linijski brodovi money saving challenge formata a5 umetke za uvez money saving challenge zabavan i jednostavan način da uštedite novac, prethodno označene za nove opis: dizajniran je posebno za komercijalne mapa formata a5. uključuje 100 džepova s privremenim oznakama, brojevima od 1-100. izrađen je od kvalitetne vodootporne i стойкого do rupture polipropilenska materijala. mekani dizajn na )
Dodaj u želje

1 KOM Sklopivi mapa za datoteke formata A4, Vodootporan Čvrsta spona za dokumente, high-end stropni blok za pisanje s remenčićima

32.18 kn - 49.52 kn
( oblik: vertikalna / horizontalna tip: mapa za datoteke formata a4 za: papira formata a4 / a3 materijal: pp veličina: 23,5 * 32 cm (9,25 * 12,60 inča) pakiranje: 1 komad mapa za datoteke formata a4 napomena: 1. boja trake slučajno odabran. 2. molimo vas, moguća su odstupanja u 1-3 cm (0,39-1,18 inča) od-za ručno mjerenje, hvala. 3. zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati međutim, boja proizvoda. )
Dodaj u želje

120 kartica za smještaj, karte za male šatore, zlatni i bijeli papir, prilagođen za vjenčanja, banketa, desktop kartice i upisane kartice

49.87 kn - 134.77 kn
( 120 sjedećih kartice!koristite prilikom organizacije događaja etikete hrane na bankete ili zabavama, naljepnice proizvoda na poljoprivrednim tržištima, bankete, konferencije, poslovne kartice i još mnogo toga!obavezno imajte ih uvijek pri ruci ove kartice su prazne i mogu biti proizvedeni ručno.oni nisu pogodni za pisače. moderan dizajn: zahvaljujući минималистичному i лаконичному dizajna ove )
Dodaj u želje

100pc Upućivanje za isporuku Ambalaža Metalna Ružičasto-zlatnu sa balončićima poštanska ambalaža, koverte, parcele, pribor za male tvrtke

252.27 kn - 388.10 kn
( visoko kvalitetni materijal - ovi mekani koverte, izrađene od obložen obostrani пузырчатой filma, koji ima najbolji противоударным, vodootporan i пылезащитным učinak.to je jaka, izdržljiva i može pružiti dodatnu zaštitu prilikom transporta, stvarajući dobar амортизирующий učinak. sigurnost i privatnost - svaki poštanski paket bubble mailers dolazi s čvrste brtvljenje samoljepljiva )
Dodaj u želje

8 Svezaka Auto Naljepnice Dječje Naljepnice-zagonetke Knjiga Automobilskih Naljepnica

105.00 kn - 209.93 kn
( auto naljepnice dječje naljepnice-zagonetke knjiga auto naljepnice knjiga naljepnice 8 svezaka )
Dodaj u želje

Knjige iz geografije svijeta za djecu, učenike osnovnih škola, znanstveno-popularna Enciklopedija, čitanje priče o geografije

150.82 kn - 301.64 kn
( knjige iz geografije svijeta za djecu, učenike osnovnih škola, popularizacija znanosti, enciklopedija geografije, čitanje priča )
Dodaj u želje

Zidni kalendar Otkidaj Lunarni kalendar Zidni kalendar Kalendar za kućni ured Lunarni kalendar u starom stilu visi kalendar

37.08 kn - 103.08 kn
( opis tradicionalni kineski kalendar na 2024 godine. izrađena je od tankog i trajne papira materijala.na njemu se prikazuje datum u godini zmaja.idealan poklon vašoj obitelji i prijateljima za novu godinu.klasični dizajn i jasan ispis čine ovi kalendari više jedinstvenim.s kineskim elementima oni također mogu poslužiti kao ukras. karakteristike -boja: kao na slici -materijal: papir -veličina: 13.80x9.60x2.00 )
Dodaj u želje

Prilagođeni knjiga, knjižica, brošura, kataloga, letaka, brošura, ispis dnevnika

11.79 kn
( opis proizvoda specifikacija vrijednost robe materijal proizvoda papir i karton vrsta papira art papir, karton, papir s premazom, od valovitog kartona, dupli sloj ploča, neobična papir, kraft-papir, offset papir, книгопечатание u meki tip proizvoda knjiški set uvez površina meke korice laminiranje film vrstu tisak offset tisak naziv xin hua broj modela книгопечатание u meki naziv proizvoda книгопечатание )