0

Meni

MEHOFOTO Pozadina za zurke u povodu 40-te obljetnice Crnci Zlatne Zvijezde, Trake Pozadine za fotografije Individualne vinil veličine 7x5 metara

Shop: Kamera i fotografija
MEHOFOTO Pozadina za zurke u povodu 40-te obljetnice Crnci Zlatne Zvijezde, Trake Pozadine za fotografije Individualne vinil veličine 7x5 metara

MEHOFOTO Pozadina za zurke u povodu 40-te obljetnice Crnci Zlatne Zvijezde, Trake Pozadine za fotografije Individualne vinil veličine 7x5 metara

( 0 Naši )
210.57 kn - 369.42 kn
Broj artikla: p442221

Informacije o proizvodu

Nudimo pozadinske slike iz raznih materijala s tisućama stilova koje možete izabrati.Pročitajte ispod za više detalja o svakom od ponuđenih nama materijala.

Poliester tkanina -to je naš najnoviji i najbolji tkanina obojena uz pomoć računala, bez bora, slična runo, koje se mogu oprati i osušiti.Čisti se lako!Jednostavno ih stavite u stroj za pranje rublja i za kosu na деликатном stanju da isprati s njima više prljavštine koja se može na njih pasti.

Pogodno za: slike-pozadine, krajolik scene, žurka povodom rođendana, izložbe, velikih panoa i sl. Težina materijala: 160 g / GORIVA.

Kompaktan i lagan

Materijali ne gužvati.

Može se prati u perilici i sušiti u kosu.

Intenzivno svijetle boje

Hrapav

Светопоглощающий materijal

Ne reflektira svjetlo

Otporan je na vodu i uv zračenje

Boja je dugotrajna i višekratnu upotrebu

Maksimalna širina: 300 cm estrih materijal

Tanke vinil platno (tkanina s uzorkom)

Vinil pozadine sa svijetlo po cijeloj površini images.it pogodan za jednokratnu uporabu (proslava rođendana), obiteljskih fotografa. on će biti lagan i prenosiv, što omogućuje lako ga objesiti na stalak za pozadinu.

Pogodno za: slike-pozadine, krajolik scene, žurka povodom rođendana, izložbe.

Težina materijala: 110 g / GORIVA.

Ekonomičan.

lagan je, lako se sklapa i prenosi.

Nije vodootporan.

Светопоглощающий

Računalni ispis za realizam, intenzivno svijetle boje

Maksimalna širina: 300 cm (10 metara) bez šavova (kod drugih prodavača, maksimalna širina 150 cm, bez šavova, više ove veličine, to je šav).

Proizvodi se šalju u presavijeni će nabora, lako ih je nositi, evo načina da popravi nabore:

1) Čvrsto zamotana u cilindar na 3-4 dana, sve će biti u redu.

2) Zagrijte ga glačala poleđini proizvoda, onda je to opet postaje glatka.

Milostiv podsjetnik:

Međunarodni korisnici, molimo vas, imajte na umu da se u ukupnom iznosu vaše narudžbe nisu uključene nikakve carinske pristojbe ili carine.Odgovornost za ove troškove snosi kupac i oni nisu uključeni u vaš račun ili ukupni trošak dostave.

Što se tiče individualnih

Također imamo 10X10ft,8X10ft,7X10ft, 20x10ft,10X15ft pozadina ovog elementa, Ako je potrebno

određeni iznos, molimo vas, kontaktirajte nas.

1.Stvarna veličina S min. recimo datoteku s rezolucijom od 100 dpi (jpg, gif, pdf, bmp, ppt, png, psd, ai, eps, pub)

2. Veličina logotipa - min. recimo datoteku visine 6 cm (jpg, gif, pdf, bmp, ppt, png, psd, ai, eps, pub)

3. Veličina bannera ovisi o veličini - naručite sljedeće veličine u stopama (nakon ispisa smo izrezati na vaš individualni veličini).

Obećavamo da ćemo ponuditi najviše pristupačne i konkurentne na poziciji, najveći modni pozadinske slike vrhunske kvalitete s najviše brzim rokom izrade na tržištu!

Što se tiče razlika u boji

Molimo, zapamtite da svaki pc monitor kalibriran na različite načine.Boje mogu se malo razlikovati ovisno o osobi.

Pitanje: Kako stvoriti individualni pozadinu?

O: možete poslati svoj upit na našoj službi za korisnike ili ostaviti poruku pod narudžbom, naš dizajner спроектирует ga za vas, a zatim će poslati uzorak, kako bi vam potvrdili.

Ako želite ispisati svoje slike, molimo, kontaktirajte naš odjel za podršku klijentima ili pošaljite na naš mail: mehofoto,yahoo.com mi напечатаем pozadina sa svojim likom.

P: Koliko vremena će koštati primiti robu?

O: moramo 2-5 radnih dana za izradu proizvoda.

Ako imate određeni datum koji vam je potreban, možete nas kontaktirati, možemo ponuditi i više od brzu isporuku.

Molimo, imajte na umu da se za posao-express ćete morati platiti.

Pitanje: želim da se dostava narudžbe je odgođen, je li to moguće?

O: Naravno, možemo poslati pozadine u rolama, molimo vas, recite nam, koliko ih je i bilo veličine,

I, molim vas, imajte na umu da na taj način morat ćete dodatno platiti trošak dostave.

U: ja Sam još uvijek dugo nije dobio parcelu, što se dogodilo s mojom narudžbom?

O: U takvom slučaju, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.žao nam je, da to nije доставило vam užitak kupovine.mi ćemo se potruditi da vam pomogne.

Naši

Vaš pozitivan pregled-najbolja podrška za nas.Molim vas, ostavite mi pozitivnu ocjenu od 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni ovom narudžbom, kad dobijete robu.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas.Ja ću odgovoriti u roku od 24 sata i učinit ću sve što je moguće, riješiti bilo koji problem.

Puno vam hvala!

  • Vrsta - Boja iz sprej može
  • Materijal - Vinil
  • Broj modela - G-156
  • Stil - Djeca
  • Pozadina za crtane filmove - pozadina za djecu
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv - mehofond
  • Oprema - DA
  • vinil tkanina - вычисленный tiskano
  • CN - Jiangsu
  • Veličina (mm) - 1500

Oznake: Pozadina

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

1 Kom Za Okulara Tražila G9 Školjka Okulara Eye Cup Za Kamere Panasonic G9 Rezervni Pribor

104.50 kn - 158.35 kn
( tehničke karakteristike: materijal: plastika kompatibilan sa: g9 stanje: 100% novi, proizvod treće strane, a ne izvorne boja: crna sadržaj pakiranja: 1 x zaštitna torbica samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu. napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.dopuštena pogreška )
Dodaj u želje

Torba za pohranu L43D za kompaktni fotoaparat Case for Go 10 9 Black Portable Mini Box

23.09 kn - 47.10 kn
( karakteristike: ootdty potpuno novi i visoke kvalitete je izrađen od visoko-kvalitetne полиуретанового materijala, koji je siguran, nema mirisa, экологичен i izdržljiva. zatvarač odlično štiti od izvlačenja, стягивание može se ponoviti tisuću puta, to je više stabilan i izdržljiv i dugotrajan. unutarnja struktura, posebno dizajniran za vrećice za spremanje sportskih )
Dodaj u želje

Crtani Disney Red Race Cool Car, običaj Elastični Cijele pozadine, Sretan Rođendan, Cijele pozadine

429.31 kn - 572.38 kn
( pakiranje od trgovine fuchu pozadina factory store: upućivanje će biti poslana u presavijeni.kada ga dobijete, mogu biti male bore, ali ih očistiti lako: (1) čvrsto zamotana njegov cilindar na 3-4 dana, sve će biti u redu. (2) прогрейте glačala naličje proizvoda, onda je to opet postaje glatka.molimo vas, ne гладьте prednji dio pozadine i ne izlažite ga vodi na pozadinu, jer je ugrozio pozadinu. funkcija: kao )
Dodaj u želje

Profesionalna zaštita prednjih poklopaca leće za kamere Fujifilm X10 / X20 / X30

33.60 kn - 53.35 kn
( karakteristike: ootdty skladište x10 / x20 / x30; izrađen je od kvalitetne aluminijske legure, ovaj proizvod je trajan i izdržljiv. štiti prednji dio objektiva od vode, prašine i ogrebotina. lagan i malih dimenzija, lagan za nošenje i korištenje. odlično za zaštitu objektiva vaše digitalne kamere; tehničke karakteristike: materijal: aluminijska legura boja: srebrna skladište )
Dodaj u želje

Željezni nosač za kameru bez čavala L-oblika s ljepilom osnova PTZ-verzija Nosač za nadzorne kamere za Huawei Xiaomi 1pc

4.26 kn - 6.11 kn
( karakteristike: glavni vod prolazi kroz nosač, koji se lako instalira i postaje uredan nakon instalacije na zid.univerzalni zidni nosač, to je kvalitetan nosač na metalnom kućištu pogodno za kamere za video nadzor.l-dio konzola za video nadzor koristi i može se koristiti za hikvision ili drugih dome kamere.instalacija bez čavala, sigurno i jednostavno, bez perforacije, bez oštećivanja zida, bez potrage prostor.inovativni dizajn )
Dodaj u želje

Filtre objektiva BRDRC Blue Streak za DJI Mavic 3 Pro, kvalitetna optička stakla, rekvizite za kamere Neradnik

143.65 kn - 211.28 kn
( licencirani brand brdrc kvalitetne filtere profesionalne klase, poslana u roku od 24 sata 1. optičko staklo, fino brušenje i poliranje, primanje slika visoke razlučivosti.; 2. uvođenje tehnologije slojevitog нанопокрытия za davanje leće obostrani hidroizolacija, маслостойкости i otpornosti na mrlju; 3. materijal okvira iz zrakoplovnog aluminija jednostavan i ne utječe na rad i samokontrolu )
Dodaj u želje

Silikonska torbica Silikonska Zaštitna torbica Silikonska zaštitna torbica Univerzalna preciznosti za Insta360 Go3 Quick Release Base 360

57.12 kn - 114.31 kn
( silikonska torbica silikonska zaštitna torbica silikonska zaštitna torbica univerzalna preciznosti za insta360 go3 quick release base 360 opis: sveobuhvatna zaštita vaših vrijednih uređaja. быстросъемное postolje za lako skidanje presvlake. воздухозащитный dizajn ekran radi lakšeg rada sa njim. sveobuhvatna pokrivenost, štiteći uređaj sa svih strana. rezerviran )
Dodaj u želje

Maloprodaja 2 komada 5x7 metara (150x210 cm) Priroda trava Zelena Pozadina Fotografija Vjenčanja ili dječji rođendan Pozadina

154.80 kn - 245.73 kn
( veličina: 5x7 metara (1,5 m x 2,1 m) materijal: vinil karakteristike: estrih, моющийся, za ponovnu uporabu, sklopivi, bez džepa za stup, ne razmišljajući, prozirna pogodan za slučajeve: koristiti za foto-studio, dana rođenja, bebe, novorođenčad, dojenčad, povratka kući, izložbe, događanja, škole i tako dalje boja: zelena uzorak: zelena trava sadržaj paketa: 2 x pozadinu fotografije samo )
Dodaj u želje

Zaštitna folija Za slr objektiva VILTROX AF56F1.4 Z Zaštita za objektiv Od ogrebotina Naljepnica-Naljepnica Za Oblozi objektiva Filmom

175.62 kn - 186.84 kn
( naljepnica zaštitne folije viltrox za leće premium klase viltrox af56f1.4 z u kompletu samo naljepnica zaštitne folije za leće auto klase. kompatibilan s objektivom viltrox af56f1.4 z. ostvari u život svoje najveseliji ideje gotovo na površini. za izradu ove temperature decal koristiti vinil vrhunske kvalitete, lako se nanosi - bez buke i nereda! oznaka premium klase -idealna zaštitna folija )
Dodaj u želje

Remen za fotoaparat s penjanje užetom, микрокамера s retro-konop za kamere, remen za slr fotoaparat

26.78 kn - 51.51 kn
( podrška za direktne opskrbe i veleprodaje. 100% original i dobru kvalitetu s besplatnim jamstva nakon prodaje. kamera se diže ručno веревочному pojas, a materijal koji se koristi je dovoljno da izdrži težinu fotoaparata u porastu i čvrsto držati kameru. uže za penjanje blage, a visokokvalitetna nit obojen i сшита ručno. stil je jednostavan, udoban, robustan i siguran, što jamči sigurnost )
Dodaj u želje

Cijele tigar Disney Winnie Pooh, Dekoracije za zurke, Medo, Фотозона za djecu na 1. rođendan, Individualne back-end nakit

111.25 kn - 154.52 kn
( tipska pakiranje pozadine fuchu: upućivanje će biti poslana u presavijeni.kada ga dobijete, mogu biti male bore, ali ih očistiti lako: (1) čvrsto zamotana njegov cilindar na 3-4 dana, sve će biti u redu. (2) прогрейте glačala naličje proizvoda, onda je to opet postaje glatka.molimo vas, ne гладьте prednji dio pozadine i ne izlažite ga vodi na pozadinu, jer je ugrozio pozadinu. funkcija: kao podloga za )
Dodaj u želje

Vanjska kamera za video nadzor Angel širine 180 ° 4MP CCTV US Plug

346.26 kn - 501.84 kn
( 1. ip kamera/8 mp ptz-wifiкамера s dvije leće vid/bežična kamera besder/skladište sigurnost 2. vanjsko skladište sigurnosti wifi/nadzorne wifi/nadzorne kamere za kućnu wifi opcija dozvole 3,8 mp 4 mp 4.ai alarm za detekciju osoba sustav kamera s dva cilja 5,2, 8 mm + 12 mm instant prebacivanje digitalnog zooma s 1x na 8x maksimalna dnevna vid 100 metara u boji / crno-bijelo noćni )
Dodaj u želje

Na red Disney Lovely Girls Princess Tinker bell Sretan Rođendan, Мультяшный Prekrasan ambijent s grozdovima fotografije

90.79 kn - 129.72 kn
( pakiranje: pošiljka će biti poslana na presavijeni.kada ga dobijete, mogu biti male bore, ali ih očistiti lako: (1) čvrsto zamotana njegov cilindar na 3-4 dana, sve će biti u redu. (2) прогрейте glačala naličje proizvoda, onda je to opet postaje glatka.molimo vas, ne гладьте prednji dio pozadine i ne izlažite ga vodi na pozadinu, jer je ugrozio pozadinu. funkcija: kao podloga za foto-studio, portret, )
Dodaj u želje

Univerzalni sklopivi alat SMALLRIG, Višenamjenski alat za snimateljima, Set alata s devet funkcionalnih alata u paketu, Višenamjenski alat za kamere

142.30 kn - 158.14 kn
( univerzalni sklopivi мультиинструмент smallrig za snimateljima tc2713 osnovne karakteristike: višenamjenski alat za snimateljima na 1,9 uređaja 2.imbus ključa h1.5, h2.0, h2.5, h3.0, h4.0,3/16 i 1 phillips odvijač 3,2 plosnati odvijač različite širine 4. džepni dizajn za jednostavnu pohranu 5. rupe za pohranu vijaka s navojem univerzalni sklopivi višenamjenski alat )
Dodaj u želje

Za Mavic Mini SE 2 1 Zaštita Propelera za Neradnik Zaštita Lopatice Propelera s Šasije za DJI Mavic Mini SE 2 Pribor

108.91 kn - 136.12 kn
( karakteristike: - dizajniran za neradnik dji mavic mini se / 2 / 1 - zaštita propelera može zaštititi trutovi od udaraca o zid ili drveće tijekom leta -sprečava поцарапывание ljudi пропеллерами tijekom leta -zaštite podvozja propelera s šasije mogu se preklopiti za jednostavnu pohranu -jednostavan za instalaciju i skidanja i vrlo izdržljiv -mala težina ne stvara )
Dodaj u želje

Modul 2 U 1, sigurnosni štitnik, štitnik od sunca, zaštita od sunca, kompatibilan s daljinskim upravljačem Dji Rc Plus Latitude M30

103.72 kn - 188.54 kn
( opis: naziv proizvoda: zaštitna torbica za sjenilo 2 u 1 primjenjivi model: kompatibilan sa rc plus materijal: abs karakteristike: samo znate, vežite ga, i on je savršen, izbjegavajući ponovno rastavljanje i sastavljanje rocker ruke. -- jedinstveni dizajn je dva u jednom - to nije samo zaštitna torbica, ali i vizir.dva dijela sjenčanje, slobodan kut gledanja. -- učinkovito štiti )
Dodaj u želje

Photoshoot za zurke u povodu Dana rođenja Yeele za odrasle, sjajna pozadina za fotografiranje s balonom, fotografske nakit, pozadine za foto-studio

120.84 kn - 156.93 kn
( univerzalni ▶ pogodan za ukrase za proslavu rođendana u duši novorođenog djeteta, osobnih portret proizvoda i obiteljskih grupnih fotografija.također se može koristiti za studio, govornice, zabave, kao i za vjenčanja i poslovne/ komercijalne svrhe, snimanje video zapisa. napomena: ▶ sve задники će biti poslani u presavijeni.evo načina za uklanjanje nabora. ★ 1. čvrsto zamotana ga cilindra i pričekajte )