0

Meni

Torbica za flautu Torba za nošenje | Svjetlo Холщовая torba-instant poruke za univerzalne presvlake za flautu na 16 rupa | otporna na habanje live torba za 1

Shop: Auto monitora
Torbica za flautu Torba za nošenje | Svjetlo Холщовая torba-instant poruke za univerzalne presvlake za flautu na 16 rupa | otporna na habanje live torba za 1

Torbica za flautu Torba za nošenje | Svjetlo Холщовая torba-instant poruke za univerzalne presvlake za flautu na 16 rupa | otporna na habanje live torba za 1

( 0 Naši )
131.85 kn - 366.22 kn
Vrsta: Auto monitora
Broj artikla: p4123

Informacije o proizvodu

Glavne točke:

posebna flauta 1,16 rupe: Obraniti svoju флейту na 16 rupa i dodatni pribor uz pomoć našeg posebnog kućišta za flautu, koji je idealan za veličinu i izgled za maksimalnu zaštitu, gdje god išli.

2. Univerzalni dizajn: Zahvaljujući многофункциональному dizajn naš torbica za flaute lako pretvara iz kućišta u stilu torbice u наплечную torbu; dovoljno prostora za pohranu, tako da se možete sa lakoćom nositi sav svoj pribor.

3. Pouzdana zaštita: Zaštitite svoju флейту i pribor od trenja i udara uz pomoć naših trajnih torbice za flaute.Zahvaljujući mekom stijenkom i разделителям unutar punog vanjskog sloja, naše deke pružaju pouzdanu zaštitu, koja izdržati svakodnevni trošenje.

4. Organizirajte svoje flaute: Zahvaljujući mnoštvo džepova i ureda za pohranu, možete lako organizirati masovnu pohranu svih vaših flaute i srodnih predmeta, zadržavajući ih uredno organizirano i lako dostupni.

5. Lako nositi sa sobom: Zgodan i praktičan, ovaj torbica za flautu je idealna putnu torbu za flautu, zadovoljavajući potrebe profesionalaca, tako i studenata i ljubitelja, zahvaljujući svojim prikladnog dizajna.

Nosite svoju флейту lako i elegantno uz pomoć naše torbe-kućišta za flautu.Odgovarajuće veličine i izgleda, izvedena u obliku torbe s čvrstim vanjskim slojem.Prostran domaći ogranak pruža kompaktnu pohranu, dok preostalih zgodan za nošenje.

Naziv proizvoda: Torba za pohranu flautu

Boja: crna

Materijal: platno

Svojstvo: torba za pohranu flaute sa 16 ulaza

Neto težina: oko 300 g

Težina sa pakiranjem: približno 330 g

Veličina proizvoda: 39 * 11 * 7 cm

Veličina pakiranja: 39 * 11 * 7 cm

Milostiv podsjetnik: veličina mjeriti ručno, i moguća su mala odstupanja od stvarnog stanja

Popis:

Torba za nošenje Kućišta za flautu * 1

  • Vrsta - Ekran
  • Naziv - Rondaful
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

14-mm silikon sportske uzicom za Garmin Lily, ženski sportski narukvica za fitness, zamijeniti remen za sat, pribor za pametne sati

13.43 kn - 18.61 kn
( 14 mm silikon sportske uzicom za garmin lily, ženski fitness sportski narukvica, zamijeniti remen za sat, pribor za pametne sati karakteristike: l potpuno nov i visoke kvalitete l tanka rad i savršen stil l je proizveden od visokokvalitetnog silikona materijala, čvrsta i izdržljiva l moderan i elegantan izgled koji govori svoju osobnost l remen lagan za nošenje, jednostavan za korištenje, )
Dodaj u želje

20X USB Kabel Za Punjenje, Dock, Punjač Za Xiaomi Huami Amazfit Bip Smart Watch Youth Edition, Punjači Smartband

302.14 kn - 444.37 kn
( lik 1: punjač za pametne sati xiaomi huami amazfit bip a1608 opcija 2: punjač za priključnu stanicu s usb kabelom funkcija 3: punjači za pametne narukvice amazfit bip smart watch youth edition boja: crna materijal: abs 100% potpuno novi i visoke kvalitete. kompaktan i lagan dizajn, jednostavan za putnike i poslovne korisnike. podrška za punjenje i prijenos podataka. zaštita )
Dodaj u želje

Remen za sat Xiaomi Smart Band 8 Active/Redmi Band 2 Silikonski uložak narukvica na zglob, pametni sat, gladak remen za sat

15.13 kn - 21.67 kn
( remen za sat xiaomi smart band 8 active / redmi band 2 silikonski uložak narukvica za satove smartwatch gladak remen za sat značajke: -materijal: mekani silikon -dužina može podešavati prema veličini vašeg ručnog zgloba -dizajn kopče, lako se zamjenjuje -fleksibilan i meke, idealne za sportske trake za: za xiaomi smart band 8 active za redmi band 2 upućivanje uključuje: 1 kom. remen za sat (ne )
Dodaj u želje

1pc za Smarttag2 Silikonska zaštitna torbica Zaštitna torbica za Samsung Galaxy Tracker Torbica s kukom, može se brisati od prašine

6.82 kn - 13.71 kn
( naziv: za silikona zaštitni poklopac smarttag2 materijal: silikon veličina proizvoda: 7.9x3.6x1.3 cm neto težina proizvoda: 13 g komplet uključuje: 1 kom. za silikona zaštitni poklopac smarttag2 hvala za vašu podršku!dobrodošli na kupnju kod nas!jamčimo kvalitetu naših proizvoda.ako vam je potrebno više tog proizvoda, možete nas kontaktirati.mi vam nudimo našu najbolju moguću cijenu.ostavite )
Dodaj u želje

Nosač za bicikl sa zaštitom od krađe i gubitka Fiksni držač Postavljen pod челноком

15.84 kn - 23.30 kn
( karakteristike: ootdty je izrađen od visoko-kvalitetne нейлонового materijala, izdržljiva i trajna. nosač, posebno dizajniran za biciklističke jastuka, koji se može sakriti i pod njima. za korisnike koji su instalirali jastuk ili koljenica ispod jastuka, možete postaviti ovaj nosač. ne morate brinuti o tome da će se u osamu, u slučaju krađe.također ga je teško pronaći, u svoj bicikl. to )
Dodaj u želje

Dječji narukvica od 2 komada za naslovnicu Air Tag, s po visini Podesivim Elastična šiblja браслетом, za djecu Stariju (u boji)

29.27 kn - 45.75 kn
( napredni dizajn -podesivi remen za ručni zglob ima posebno razvijen insignia, koja se čvrsto zaključava airtag na ručnog zgloba, dopuštajući ne brinuti o tome što remen соскользнет s ručnog zgloba dijete. konstrukcija nosača zatvorene konture ne pasti čak i nakon intenzivnog vježbanja djeteta, što je više prikladan za nošenje djece.idealne veličine - jer narukvice airtag savršeno kompatibilni s airtag, možete ih brzo )
Dodaj u želje

1 kom. Kopča za remen od legure, odvojiva za Huawei Watch GT 2 pro, Rezervni dijelovi za popravak, Pribor, kopča za sati

109.19 kn
( odvojiva kopča za remen za sat od legure, 1 komad, za popravak huawei watch gt 2 pro, rezervni dijelovi, dodatna oprema, kopča za sati značajke: l высокоточная obrada, stabilan i pouzdan l zamijenite originalni oštećene dijelove kako bi osigurao dug život i bolje performanse rada l visoke kvalitete za profesionalnu uporabu l je proizveden od visokokvalitetnog materijala, čvrsta i izdržljiva specifikacija: l )
Dodaj u želje

Univerzalne zaštitne navlake za ekran sati Tactix 7 Amoled

23.94 kn - 52.07 kn
( karakteristike: ootdty kućište sata može zatvoriti svoj sat s četiri ugla, i bočne strane, pružajući svojim granice savršenu zaštitu od ogrebotina i sudara.zaštitite svoj sat od opasnosti svakodnevnog života. izrađene su od silikona materijala, lagan, udoban za nošenje, ne povećavaju volumen sati. u procesu precizno rezanje sve rupe u okvirima sati svrstava se u skladu s gumbima, što omogućuje pristup )
Dodaj u želje

1-10 kom. Sportski Silikon Remen Za Pametne sati Polar Unite Kaiš Za Polar Vantage M/ GritX/ignite Narukvica

101.38 kn - 171.78 kn
( 1-10 kom. sportski silikon remen za pametne sati polar unite kaiš za polar vantage m/ gritx/ignite narukvica opis: materijal: visokokvalitetni silikon boja: bijela, narančasta, maslinasto-zelena, crna, crvena, žuta, siva, svijetlo zelena, tamno plava proces izrade: ovaj proizvod je izrađen od visoko-kvalitetne silikagel, koji je vodootporan, otporan na znoj, udobna i mekana.obložen remen lagan za nošenje )
Dodaj u želje

Pogodan za pametne sati Fitbit Luxe Silikon remen za sportske sati 220 mm Modni izmjenjivi dodaci

16.06 kn - 32.11 kn
( pogodan za pametne sati fitbit luxe-silikon remen za sportske sati smart watch (220 mm) opis proizvoda: izrađena je od visokokvalitetnog silikona materijala, mekan i izdržljiv, jednostavan za nošenje zamijenite remen za sat na originalni, stari, prljavi ili oštećeni jednostavan za korištenje, veličina se može prilagoditi u skladu s opseg zapešća boja, tako da možete odabrati boju svoje narukvice odlično za rezervne trake za )
Dodaj u želje

Za Huawei B6/B7 Smjenski Stakleni poklopac Vanjskog Zaslona Sati Suho Ljepilo Ploče Namijenjene Za Popravak, rezervni Dijelovi

20.32 kn - 27.14 kn
( za izmjenjive sati huawei b6 /b7 vanjski stakleni poklopac ekrana sa ploče za suho ljepilo jelovnik za poseban program rezervni dijelovi lice s: l visoke kvalitete za profesionalnu uporabu ja visoko preporučiti da obratite profesionalcima za instalaciju i zamjenu hardvera, kako bi se izbjegla šteta l samo zamijenite poklopac, to će vam pomoći uštedjeti novac l raspolaganju su tri tipa u skladu s vašim )
Dodaj u želje

Pametni Satovi T93 S Mobilnim Slušalicama TWS, Slušalicama Za Domaće Glazbe, Sportski Muški Pametan Satima

418.72 kn - 606.84 kn
( dio sata: army izgled three defense, metalni proces, kvalitetan sportski duhački orkestar od tpu 1,96-inčni hd zaslon s punim dodirom + mehanička tipka dvostrukog upravljanja, 2 skup stilova korisničkog sučelja, verzija ble5.0, velika baterija pravi kapaciteta 400 mah, dugo trajanje baterije više od 25 dana u stanju čekanja. precizan nadzor temperature u realnom vremenu (upozorenje na vibracije kada se pregrije), snimanje pomoću )
Dodaj u želje

Silikon Remen za Mi Band 7 Zamjenjive Šarene Narukvice za Sportske Narukvice Xiao Mi Miband 7 Miband7

16.13 kn - 26.85 kn
( silikonski remen mi band 7 zamjenjive šarene narukvice za sportske narukvice xiao mi miband 7 miband7 opis: tpu-najbolji izbor, opcija boja, ugodan za kožu i prozračni, pravi stroj za ukrcaj 1: 1 kompatibilan brand: za mi band 7 materijal remena: tpu применимый obim ručnog zgloba: regulirano poroznost duljina remena: 250 mm tehničke karakteristike: 1 [preferirani tpu] )
Dodaj u želje

Kućište Pogodno za Ударопрочных Bežične slušalice jblLive Free 2, Silikonska Torbica, otporna na udarce, Štiti od prašine, Моющийся Torbica

12.08 kn - 16.98 kn
( kućište pogodno za ударопрочных bežične slušalice jbllive free 2, silikonska torbica, otporna na udarce, štiti od prašine, моющийся torbica karakteristike: gornji i donji poklopac podijeljeni u dizajnu, otvaranje poklopca glatko, slučajnost. korištenje elastičnog silikagel pruža potpunu zaštitu, veću trajnost, zaštitu od pada i amortizaciju udaraca, blagost, prijatnost za kožu i trajnost. ergonomski )
Dodaj u želje

Najlon Remen Za Mi Band 7 4 3 5 6 Zamjena Narukvice Correa Remen Sportski Prozračni Narukvica Mi Band 5 4 3

17.41 kn - 34.81 kn
( najlon remen za mi band 7 4 3 5 6 zamjena narukvice correa remen sportski prozračni narukvica mi band 5 4 3 opis: tehničke karakteristike proizvoda: tehničke karakteristike proizvoda naziv proizvoda: pogodna za remen mi band 4/5/6/7 materijal proizvoda: najlon korisna model: pogodno za narukvicu karakteristike proizvoda: udoban i ugodan za kožu, mekan, vodootporan, štiti od znoja i prozračni veličina )
Dodaj u želje

1PC 20 mm Pametna narukvica za Garmin Vivomove sportski remen Za Garmin Venu 2 plus/Venu SQ/Vivoactive 3 /Forerunner 245 narukvica

26.00 kn - 43.34 kn
( 1pc 20 mm pametna narukvica za garmin vivomove sportski remen za garmin venu 2 plus/venu sq/vivoactive 3 /forerunner 245 narukvica opis: 18 mm primjenjivih modela: garmin venu 2s /vivomove 3s /garminmove3s / vivoactive 4s /garminactive s 22 mm primjenjivih modela: garmin venu 2 / vivoactive4 /garminactive 20 mm primjenjivih modela: garmin venu sq, venu, vivomove3, garminmove3, vivomove luxe, )