0

Meni

4KOM poklopac ručke električnu gitaru, ručka za regulaciju glasnoće, drveni poklopac potenciometra, ravno kućište, crno-bijelo riječ, pribor

Shop: Glazbeni instrumenti
4KOM poklopac ručke električnu gitaru, ručka za regulaciju glasnoće, drveni poklopac potenciometra, ravno kućište, crno-bijelo riječ, pribor

4KOM poklopac ručke električnu gitaru, ručka za regulaciju glasnoće, drveni poklopac potenciometra, ravno kućište, crno-bijelo riječ, pribor

( 0 Naši )
20.60 kn
Broj artikla: p3737

Informacije o proizvodu

O NAMA:

Dobrodošli u Naš Dućan

1. Naziv naše tvrtke: Qingdao Hongyin Wood Co., Ltd., bavi profesionalnim proizvodnjom i obradom гитарного drveta, gitara pribora i alata za izradu gitare.Surađujemo sa svjetski poznatim proizvođačima gitara marke, kao što su Qingdao GIBSON, EPIPHONE, Tianjin LAG i Qingdao sejeng (fendr, Ibanez).

2. Imamo na tisuće proizvoda, naši proizvodi konkurentni na poziciji visoke kvalitete.Mi расправляемся s lažnim i некачественными robe.Nadamo se da ćemo uspostaviti dugoročnu suradnju s proizvođačima glazbenih instrumenata i prodavati ih po cijelom svijetu.Ako vam je potrebna velika količina naših proizvoda, molimo kontaktirajte nas.Mi ćemo vam pružiti najbolju popust.

3. Ako je vaš proizvod natječe na poziciji, možete nas kontaktirati.Možemo prodaju na kineskom tržištu.Svake godine smo sudjelovali u Šangaj međunarodnoj izložbi glazbenih instrumenata (dvorana E3), ako ste i vi posjetite izložbu alata, možete nas kontaktirati.

Dostava i povrat proizvoda:

1. Vršimo dostavu na cijelom svijetu, osim u nekim udaljenim područjima.Međunarodne polaska šalju Pozitron.com.hr Standard Shipping, prioritetno Kine, e-ili EMS EMS EMS. rokovi isporuke mogu se razlikovati zbog određenih razloga, kao što su broj airlines u svojoj zemlji i brzina obrade na carini i mail.Vrijeme dostave sljedeće:

EMS: 7-20 radnih dana

e-EMS: 7-20 radnih dana

Avio-polazak Pošte Kina: 20-60 radnih dana

Standardna dostava Pozitron.com.hr: 16-35 radnih dana

2. Uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovornost za ove troškove snosi kupac.Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su ove dodatne troškove, prije početka trgovanja ili kupovine.Putem e-packet možete pratiti informacije o praćenju vašeg polaska na link www.17tarck.com.Pls obratite lokalnom pošta, oni slažu s tim ili ne.

3. Carinske pristojbe se obično naplaćuju se prijevoznička tvrtka ili se naplaćuju prilikom primanja robe.Ove naknade nisu dodatnih troškova dostave.

Plaćanje

1. Primamo PayPal, Alipay i bankovne transfere.Što se tiče plaćenih robe, organiziramo isporuku u roku od dva dana.Ako želite naručiti ih u velikom broju, možete da nas kontaktirate, mi ćemo vam dati popust.Povrati prihvatljiva, možete se vratiti bilo koji proizvod u roku od 14 dana od primitka za povrat ili zamjenu ovog proizvoda.Molimo, kontaktirajte nas za više referentni brojevi, ako želite vratiti proizvod.Molimo, imajte na umu da kupci su odgovorni za poštanske troškove za povratak, vratio se roba mora biti u izvornom stanju, uključujući oznake i bilo koji paket, i mi ćemo poslati zamjenu ili povrat novca samo nakon primitka vraćene robe.

2. Mi ćemo provjeriti sve proizvode kako bi bili sigurni da su u dobrom stanju prije slanja, i oni će pažljivo pakiran kako bi se izbjeglo oštećenje prilikom transporta.Međutim, mi smo u potpunosti odgovorni za robu DOA (s defektom po dolasku), molimo vas, kontaktirajte nas, ako ste dobili neispravan proizvod, mi ćemo vam poslati drugi besplatno ili povrat novca u cijelosti, ovisi o vašem izboru.

Kontakti i naši

1. Preporučujemo klijentima da nas kontaktirate direktno, čak i ako ne možemo vam odgovoriti odmah, zbog razlike u vremenu.Odgovore na sva pitanja će dobiti u roku od 12 sati u radnim danima, kao i praznikom mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.

2. Mi ćemo ostaviti pozitivne naši kupci, čim primimo uplatu, i bili bi vrlo zahvalni ako bi ste nas ostavili svoje pozitivne recenzije i ocjena od 5 zvijezda nakon primitka vaših proizvoda.Dobre recenzije i ocjene vrlo korisna za našu karijeru na eBay.

3. Molimo vas, molimo da nas odmah kontaktirate, ako niste zadovoljni s našim proizvodima ili usluga, prije nego što ostaviti negativne komentare, mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi riješio taj problem.

  • Vrsta - Čavao za pritisak žice
  • Broj modela - Čavao za pritisak žice
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv - NoEnName_Null

Oznake: čep olovke električnu gitaru, kapica za potenciometar, pribor za riječi, ručka glasnoće, gitara rezervni dijelovi i pribor

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

10 kom. ukulele Kazoo za djecu i odrasle igračke Plastične Kazoos Dječji glazbeni instrument Igračka

33.03 kn - 60.10 kn
( opis kazoos je izrađen od plastike, sigurno za korištenje, koristan i praktičan.to ne zahtijeva previše vještine i profesionalnosti, ali čak i za minutu možete čuti zvuk kazoos.to je odlična дошкольная razvija igračka za djecu, koji se može dostaviti djeci mnogo zabave. karakteristike - boja: slučajni boja - materijal: plastika -veličina: oko 12.00x3.00x1.50 cm / 4.72x1.18x0.59 cm - )
Dodaj u želje

Alat Za Izravnavanje Fretboard Gitare S Ravnim Rubom i Zarezom, Fini rocker ruke Lade Za Gibson Gitare Ili Гитарного Fretboard I Ладов

76.73 kn - 103.72 kn
( točno отрегулированное udaljenost između urezima koji se može koristiti ne samo za fender i gibson, ali i za druge gitare.pogodan za veće količine gitare, nego za druge vrat straight edge. koristite stranu s urezima za provjeru прямолинейности fretboard i stranu u paketu za provjeru ujednačenost obloge. izrađena od nehrđajućeg čelika s dobrom obradom окислительной za obradu. precizno )
Dodaj u želje

Soundbox za Nošenje Na 12 Otvora Mikrofona Kabel Pojačalo Zvučnik Za električne gitare akustične Sonde za Gitaru

48.45 kn
( soundbox tsai za nošenje na 12 rupa na микрофонном žici, pojačalo, zvučnik za akustične električnu gitaru, pretvarač za gitaru karakteristike: on harmonika, dozvoljava glazbi zvuk pod kontrolom vaših prstiju. to je izuzetan soundbox, koja je pogodna za većinu gitare kao izravna zamjena. minijaturni izgled, materijal black metal. to je idealno za većinu akustične gitare. blaga )
Dodaj u želje

25UC 2 komada B250K Posude za električne gitare Gitare Potenciometar Glasnoće Gitare Ton Zamjena za Bas električnu gitaru

14.71 kn - 17.97 kn
( karakteristike: potenciometar tona gitare odvojivi vratila sa grubim накаткой vratila se sa grubim накаткой pogodan za većinu olovke za upravljanje jedinica za upravljanje b250k-om. jednostavan za korištenje. tehničke karakteristike: materijal: mesing, metal veličina: 1.5x2.3 cm/ 0.59x0.91 (otprilike) boja: kao na slici broj: 2 komada paket )
Dodaj u želje

Torba Za Potkolenice Veliki Prijenosni Za Pohranu s Ramenom Remen za Vjenčanje Pribor

46.18 kn - 87.10 kn
( opis: 【visoke kvalitete】: torba za potkolenice izrađen od visoko-kvalitetne холщового materijala, стойкого suzenje i postojano. 【savršen dizajn】: torbica za pohranu potkolenice s ručkom za nošenje i patent-zatvarač, ugodan osjećaj, nesmetano otvaranje i zatvaranje, dugi vijek trajanja. 【značajke】: mali držač za potkolenice s podesivim remenom, može se nositi u ruci, na ramenu. 【veličina】: )
Dodaj u želje

21-Дюймовое Drva Sopran ukulele-Ukulele Šaren Gitara s 4 Najlon Žice ukulele-Bas Gitara S Torbicom Za Početnike S Nazubljenim Машинными Glave

132.28 kn - 264.49 kn
( karakteristike: * potpuno novi i visoke kvalitete. * asortiman havajska gitara nudi novak glazbenika savršen alat za početnike. * na ovoj havajsku gitaru instaliran najlon žice na kojima je lako igrati, što ga čini idealnim glazbeni instrument za početnike, djecu ili odrasle. * ona je također opremljen mehaničkim glave sa reduktorom za jednostavan i dugotrajan postavke. * havajska gitara - to je )
Dodaj u želje

JOYO JF-14 Simulador De Efeito De Guitarra Com Som Americano (Alto Falante)

338.09 kn - 676.18 kn
( naziv aukcija će se ovdje! detaljne informacije o proizvodu: marka: joyo гитарная papučicu joyo american sound effect reproducira zvuk pojačala fd 57 deluxe, stvara odličan zvuk od čistog do snažan i svugdje, koji može simulirati mnoga pojačala. ● zahvaljujući 3-полосному эквалайзеру i kontroli glasa lako možete birati bilo koji ton, koji samo možete zamisliti.podesite ekvilajzer )
Dodaj u želje

Shema звукоснимателей za električnu gitaru Lp Ožičenje 2T2V 500K Pots 3-way switch za gitare u stilu Gibson Les Paul

67.70 kn - 99.60 kn
( potpuno nove, visokokvalitetne komponente za proizvodnju luthier priložena shema spajanja i sve što je potrebno za spajanje gitare praktičan, jednostavan za korištenje i siguran. kompatibilan je sa dijelova za električnu gitaru epiphone les paul. boja: srebrna + crna kapa. materijal: metal + abs sadržaj pakiranja: 1 * ožičenje 2 * utičnice a500k 2 * utičnice b500k 1 )
Dodaj u želje

MOSKYAUDIO GREEN SREAMER Gitaru užurbano TS9 /TS808 Pedala i efekata sa značajkom True Bypass Pribor za cpu gitara efekata

310.95 kn - 383.91 kn
( moskyaudio green sreamer gitaru užurbano ts9/ts808 pedala i efekata sa značajkom true bypass pribor za cpu gitara efekata temelji se na shemi ibanez tube screame ts9, ts808 tip učinka: povećanje / preopterećenje upravljanje: razina, ton, drive jedan prekidač: pojačanje ručka za odabir 4-x načina: ts808, sd1, m, ts9 izvor napajanja: dc9v 100ma -centar negativan veličina: 11,5 x )
Dodaj u želje

1 kom. bubnjevi, Papučica kvačila Drum Hi-hat-Izdanje Ploče Od цинкового legure, Spojka ploče (Srebrna)

39.14 kn - 85.04 kn
( opis u potrazi za stručni i praktični клатч hi-hat?naši proizvodi će biti vaš dobar izbor.izrađen od izuzetne izrade i kvalitetnih materijala, ima superiorne snage i praktičnošću i može se dobro primijeniti na svoj udarni instalaciju.pametan dizajn i jednostavna primjena će vam pružiti najbolje iskustvo. karakteristike -boja: srebrna -materijal: cink legura, filc -veličina: oko 5.56x3.20x3.20 )
Dodaj u želje

Противоскользящая navlaka za violončelo Astonvilla Stalak za pojas Držač za violinu Podesiva Dužina Najlona uže Postolje za Gudački instrument Pribor

40.85 kn - 81.70 kn
( противоскользящая navlaka za violončelo astonvilla, podrška remena, držač za violinu, podesiva dužina najlona uže postolje za podnoj, pribor za gudački instrument. karakteristike: 1. protuklizni tepih za violončelo izrađen od visokokvalitetnog drveta i najlon trake. 2. dobra адсорбция i protuklizni efekt je pogodan za sve vrste tla. 3. korištenje trkaća guma visoke gustoće, )
Dodaj u želje

Držač za bubanj Tom Drum Stand, Solidna zamjena bubanj

77.72 kn - 131.78 kn
( opis : je izrađen od visoko-kvalitetne trajne цинкового legure. lijevanje, elektrolizi i slikanje, nije lako blijede, visoke tvrdoće. cijele ručica se može rotirati za 360 stupnjeva i podesite željeni kut. mogu biti dodijeljena bubnjevi, коровьи zvona, škorpiona, i tako dalje pogodan za sve vrste zagrade. specifikacija: materijal: metal veličina: 136 x 165 x 26 mm/5, )
Dodaj u želje

Remen za saksofon Podesiva kopča remena, Neck strap za saksofon, Rezervni dijelovi za glazbene instrumente

43.19 kn - 75.80 kn
( remen za saksofon: remen za saksofon je izrađen od guste tkanine, mekani i prozračni materijal, koji ublažava pritisak na ramena. remen za saksofon: duljina vratnog remena sa mekom postavom za saksofon može se podesiti za tenor-saksofon, alt-sax, sopran-saksofon i tako dalje. remen za saksofon: zahvaljujući podesivim bravu kožnu držača saksofon ga lako skinuti. pojas.in osim toga, u zavisnosti od visine možete podesiti )
Dodaj u želje

1 Par šok glazbenih шейкеров za jaja-маракасов i 2 glazbene udaraljke alat, Drvene Shakers za jaja, ritmičku beanbag

49.30 kn - 74.66 kn
( set 2: 2 x drvenih шейкера za jaja + 1 par x glazbenih jaja dužina: 2,2 inča (5,6 cm) igrajte se zajedno sa svojim omiljenim melodijama ili jednostavno odabrati vlastiti veseo ritam. male male kuglice unutar drvenih jaja stvaraju blagi šok zvuk čvrste ljuske shaker od prirodnog drveta je glatka, siguran i netoksični završiti kako bi se osigurala sigurnost odličan udaraljka jajolik oblik školovanja )
Dodaj u želje

10 kom/pak. Stalak za tanjure Zamjena войлочной polaganje Okrugli meka za tanjure šok instalacije (slučajna boja)

23.44 kn - 28.63 kn
( značajke: filc za pranje za uporište bubanj bubanj. trajni войлочный materijal!izbjegavajte nula posuđa specifikacija: boja: slučajni boja (nije dozvoljeno korištenje određene boje) materijal: felt veličina: 2,5 * 0,75 cm sadržaj pakiranja: 10 * filc gola samo navedena sadržaj pakiranja, druge robe nisu uključeni u cijenu. napomena: svjetlo za snimanje )
Dodaj u želje

Пьезоконтактный mikrofon za akustična gitara, Violina, Bendžo, Mandolina, Havajske gitare, Zvuk je Čist

45.18 kn - 56.48 kn
( profesionalni пьезоконтактный soundbox za mikrofon, priključak 1/4 inča kontakt mikrofoni snimaju zvuk, dok je u izravnom kontaktu s izvorom zvuka prednost im je u tome, da su u stanju riješiti blokira vanjske zvukove, a ne pod utjecajem zvučnih refleksija od obližnjih objekata jednostavno ga priključite na svoj pojačalo, басовому pojačalo ili drugu opremu записывающему on )
Dodaj u želje

Sredstvo za poliranje ладов Sredstvo za njegu ладами Sredstvo za uklanjanje prašine i poliranje ладов Pasta za uklanjanje prašine i poliranje gitara ладов

25.93 kn - 51.93 kn
( dizajniran za sigurnu uporabu, on ne šteti izgledu vaše gitare.savršeno je pogodna i za profesionalne glazbenike ili početnike, oni će postati vaš nezamjenjiv rješenje za besprijekoran igre. specifikacija: naziv: sredstvo za poliranje ладов boja: crna materijal: siguran materijal svojstva: sredstvo za poliranje za uklanjanje hrđe. neto težina: oko 50 g težina sa pakiranjem: )