0

Meni

Za Samsung Galaxy M02S M025 LCD zaslon Sa Touch Screen Digitizer sklop SM-M025F/DS SM-M025F rezervni Dijelovi za popravak 6,5"

Shop: Rezervni dijelovi za mobilni telefon
Za Samsung Galaxy M02S M025 LCD zaslon Sa Touch Screen Digitizer sklop SM-M025F/DS SM-M025F rezervni Dijelovi za popravak 6,5

Za Samsung Galaxy M02S M025 LCD zaslon Sa Touch Screen Digitizer sklop SM-M025F/DS SM-M025F rezervni Dijelovi za popravak 6,5"

( 0 Naši )
116.44 kn - 129.37 kn
Broj artikla: p3521

Informacije o proizvodu

Za Samsung Galaxy M02S M025 LCD zaslon

Uvod

Cijeli LCD zaslon ćemo testirati prije slanja, potvrditi da je vrhunske kvalitete.

Na tržištu postoji mnogo kvalitetnih LCD zaslona, obećavamo da na našem LCD zaslonu nema mrtvih piksela i ogrebotina.

Velike količine, mi ćemo poslati u roku od 24 radnih sati.

Q&A

Pitanje: koji model je kompatibilan?

O: To je, molim vas, IPS LCD zaslon pogodan za Samsung Galaxy M02S M025

Pitanje: Mogu li navigacijska svjetla prikazati u redu?

O: Da, nautički svjetlo može biti normalno.

U: U čemu je razlika za s okvirom ili bez okvira?

O: "S okvirom" znači da ćemo postaviti LCD zaslon s prosječnom okvirom, zajedno s vama, onda vam ne treba snimati staru srednju okvir za instalacije s LCD ekranom, bez okvira, vam je lakše postaviti LCD zaslon.Ako nemate iskustva u zamjenu LCD zaslona, preporučujemo vam da se obratite za pomoć u lokalni popravak trgovine.

P: Što bih trebao učiniti kad ću dobiti parcelu?

A:

※ Potrebno i važno snimiti video kada raspakirate ambalaže, i to će biti valjan dokaz, kada ste dobili oštećene LCD zasloni.

※ Također je važno da ste testirali LCD zaslon i skinut video prije instalacije na svoj mobitel, ako naiđete na bilo kakve probleme, molimo vas da nas kontaktirate na vrijeme, možemo zamijeniti LCD zaslon za vas besplatno.Ako imate instalacija na vašem telefonu, nju nije lako ukloniti, kada ga pucati, nju je lako razbiti.

Pitanje: To je veliko podrška?

O: Da, mi smo spremni za dugoročnu suradnju s vama, ako ste veleprodajnim kupac, dobrodošli na zatražiti imamo bolju cijenu, obećavamo da cijene proizvoda i logistike cijene će biti najbolji.

Pakiranje

1 * za Samsung Galaxy M02S M025 LCD zaslon

1 * 6 kom. alata

1 * 1 ljepilo za papir

Ako ste zadovoljni s našim proizvodima, molimo vas, jednostavno

dajte nam pozitivnu ocjenu od pet zvjezdica

(nema potrebe prikazivati fotografije u povlačenju)

Podsjetnik

1. Na ovom popisu nije priložen nema upute 2. To je jednostavan posao za osobu koja uopće nema iskustva.

3. Mi nismo odgovorni za bilo kakvu štetu na vaš mobilni telefon, koji možete primijeniti tijekom instalacije rezervnih dijelova

4. Potrebno je i važno snimiti video kada raspakirate ambalaže, i to će biti valjan dokaz, kada ste dobili oštećene LCD zasloni.Ako ne možete dati video, ne možemo vjerovati da je oštećen prilikom transporta, i mi nismo odgovorni za bilo kakve slučajeve štete.

Pravila za isporuku

Možemo ih poslati preko DHL, UPS, FedEx, EMS, standardnu isporuku Pozitron.com.hr po vašem izboru.Ili možemo vam ponuditi najekonomičniji i najsigurniji način dostave.Naš cilj je isporučiti narudžbu na najbolji mogući način za vas.

* Dostava DHL, UPS i FedEx obično traje 7-10 dana.

* Dostava EMS obično traje 10-15 dana.

* Prioritetno Wuyou obično isporučuje diljem svijeta u roku od 15-30 dana

Možemo isporučiti u poštanske sandučiće" i ne navedete vaše kontakt broj telefona.Da biste bili sigurni da je telefon i adresa koje ste ostavili, istinite, mi ćemo isporučiti robu samo na adresu navedenu u vama u sustavu Pozitron.com.hr.

Jamstvo i politiku povrata

1. Svaki proizvod će biti testiran prije isporuke uz pomoć posebnih alata ili osnovne sklopove u uređaju kako bi se osiguralo funkcioniranje.

2. Svi proizvodi, 100% potpuno novi i strogo testiran prije slanja, molimo vas da nam u roku od 3 dana nakon primitka upućivanje, ako ste zadovoljni proizvodima (potrebno je osigurati stvarne slike i druge dokaze), onda ćemo ponuditi zamjenu/povrat novca, ako se proizvod ne odgovara opisu.

3. Ako se proizvod nalazi u vašoj slanju više od 7 dana, on se smatra bivšim koristi, mi ćemo zamijeniti tek nakon što smo dobili povratni proizvod.

Potpuna usklađenost

1. Zašto vi morate vjerovati nama?

Mi prodajemo samo kvalitetne proizvode, klijenti ne brinu o kvaliteti naših proizvoda.Naše prednosti-kvalitetna i vrhunska usluga.

2. Možete li poslati robu u moju zemlju

Možemo poslati proizvode u 98% zemalja svijeta.Ako vaša zemlja ne može biti izabran na Pozitron.com.hr, molimo kontaktirajte nas.

3. Koliko traje dostava?

Općenito govoreći, mi ćemo organizirati slanje u roku od 1-7 radna dana nakon potvrde o uplati, a surađujemo s DHL, UPS, TNT, FedEx (5-7 dana) i EMS (13-30 dana).Ali, molim vas, shvatite nas, ako se pojavi neki kašnjenje zbog nečega što je izvan naše kontrole.

  • Broj modela - Za Samsung Galaxy M02S M025
  • Komplet LCD zaslona - DA
  • QC - Testiran, jedan za drugim, prije slanja
  • Materijal - IPS
  • Kompatibilan brand - Samsung
  • Naziv - ZHZ
  • Tip zaslona osjetljivog na dodir - Kapacitivni ekran
  • Vrsta - Digitalizator s LCD zaslon i zaslon osjetljiv na dodir, PLS IPS
  • veličina - 6.5 inches, 102.0 cm2 (~81.8% screen-to-body ratio)
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Rezolucija - 720 x 1600 piksela, omjer 20
  • Ekran - > 3"

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Za module otiska prsta mobilnog telefona UMI Umidigi Power 5s Fleksibilan kabel sa senzorom gumba

98.11 kn - 109.05 kn
( za module otiska prsta mobilnog telefona umi umidigi power 5s fleksibilan kabel osjetnika gumb )
Dodaj u želje

20 Izmjenjive baterije za Blackview A20 /A20 Pro A20Pro Bateira 3000 mah

79.85 kn - 145.21 kn
( modname = ckeditoru zamjenjiva baterija a20 za blackview a20/a20 pro a20pro bateira 3000 mah )
Dodaj u želje

Baterija YKaiserin 1100mah HB672836EEW za Huawei GS PRO, baterija za sat GSPRO s alatima za popravak

157.85 kn - 232.09 kn
( modname = ckeditoru ykaiserin zamjenske baterije 1100 mah hb672836eew za huawei gs pro watch modname = slike & cols = 1 & colspace = 0 & rowspace = 0 & align = center )
Dodaj u želje

Originalni Novi baterija B-G6 za smartphone VIVO S1 V1831A V1831T Kapaciteta 3940 mah, izmjenjive baterije litij baterija

87.74 kn - 99.67 kn
( original baterija model: b-g6 obilježeni kapacitet: 3860 mah/3940 mah odnosi se na: za vivo s1 v1831a v1831t da je u upućivanju? baterija 1 kom. prilikom naručivanja, molimo potvrdite svoju adresa/poštanski broj i ime (na ruskom prijatelju puni naziv). molimo navedite puno ime primatelja u vezi sa novom politikom ruske carine u ovoj trgovini je sve baterije su podržani u veliko )
Dodaj u želje

Naknada za aktivaciju punjenje baterije RELIFE RL-904C za TECNO za itel Infinix za liniju alata za testiranje baterije mobilnog telefona

70.40 kn - 71.11 kn
( naknada za aktivaciju punjenje baterije relife rl-904c za alat za testiranje baterije mobilnih telefona tecno, itel, infinix )
Dodaj u želje

Fleksibilan kabel gumba za uključivanje-isključivanje za OPPO Reno5 Pro 5G

5.47 kn
( slika opis plaćanje 1. primamo sve navedene načine plaćanja.kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja prilikom plaćanja. 2. pri velikom naručivanje vam će biti ponuđen dodatni popust, ako ste nas kontaktirate. 3. uplatite članarinu u roku od 24 sata.dostava 1. cijena dostave: idite na karticu dostava i plaćanje , na stranici s detaljima o proizvodu, i vidjet ćete informacije o isporuci.možete )
Dodaj u želje

Visokokvalitetna smjenski baterija kapaciteta 4050-5000 mah, autentičnu za smartphone Elephone P8 max 3D

65.78 kn
( važan podsjetnik: poštovani kupci, informacije za praćenje uputili prilikom naručivanja, molimo kontaktirajte odjel za podršku prodavača!!! u ovu cijenu je uključen 1 baterija ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, a mi smo odlučili da ih za vas. ako ne razumijete engleski, molimo vas, prijavite se u naš dućan da odaberete svoj nacionalni jezik kupovina )
Dodaj u želje

10XMAIJIEKE Novi Nosač Za Kameru iPhone X 8 7 6s 6 plus 5 5c 5s Senzor Blizine i Plastičnu Kopču Za Prednjom Kamerom

12.86 kn
( nove dijelove za pričvršćivanje nosača prednje kamere i senzor blizine za iphone što je u paketu? 10шт senzor blizine i nosač za plastičnog držača prednjom kamerom pravi foto-show: dostava: 1. roba se šalje tek nakon primitka uplate. 2. mi smo poslali robu putem ems, dhl, ups, prioritetno. 3. vrijeme dostave: dhl/ups: 5 ~ 7 dana ems: 5 ~ 8 dana prioritetno: )
Dodaj u želje

Struja za popravka objektiva mobilni telefon s plavim svjetlom / Tekućina za popravka objektiva kamere mobilnog / profesionalni alati za popravak leće kamere

169.01 kn
( struja za popravka objektiva mobilni telefon s plavim svjetlom / tekućina za popravka objektiva kamere mobilnog / profesionalni alati za popravak leće kamere )
Dodaj u želje

6,7 "; Originalni AMOLED Za Oneplus 10 Pro-LCD zaslon osjetljiv Na dodir Digitalizator sklop, Zamjena zaslona 1 + 10 Pro NE2210 NE2211 LC

1 374.59 kn - 1 527.33 kn
( napomene: 1. draga ruski prijatelji, molim vas ostavite nam svoje puno ime u vezi sa politikom rusije i jednostavnošću carinjenja. 2. specijalizirani smo za prodaju ekrana samsung (lcd zaslon osjetljiv na dodir, lcd zaslon + zaslon, zaslon s okvirom)..molimo kontaktirajte nas ako imate bilo kakve potrebe 3. svi uređaji moraju biti testirani prije slanja i raditi na 100% dobro.ako on ne može koristiti nakon što ste )
Dodaj u želje

6,43 "TFT LCD zaslon Za Realme GT Master Edition RMX3363 LCD zaslon S Okvirom Zaslon Osjetljiv na dodir sklop Za Realme RMX3360 LCD

305.20 kn - 396.34 kn
( * kompatibilnost: za modele realme gt master: rmx3363, rmx3360 veličina zaslona: 6.43 rezolucija: 1080 x 2400 piksela materijal: tft napomena: tft-zaslon proizveden je treće tvornice, a ne originalni ekrana, i ne podržava upotrebu otisaka prstiju, )
Dodaj u želje

Pune ograde Prosječna rama + Stražnji poklopac baterije Stražnja vrata s objektivom fotoaparata Rezervni dijelovi za Samsung Galaxy M52 5G M526

53.28 kn - 66.57 kn
( 1. 100% muški novi proizvod 2. uvijek omogućite klijentima najkvalitetnije proizvode i usluge kupcima 3. brže logistika i metode isporuke napomena: a) način prijevoza između zemalja se ne koriste, i mali dio troškova prijevoza će biti dodan u udaljenom mjestu. b) 100% zajamčena kvaliteta i test otprema → c) ako imate bilo kakvih problema tijekom uporabe proizvoda, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas za rješavanje upućivanje )
Dodaj u želje

Za Google Pixel 6A Leća stražnjeg fotoaparata Staklo + plastični poklopac objektiva za popravak rezervnih dijelova

53.99 kn
( opis: model: za google pixel 6a kvaliteta: original nove težina paketa: 0,025 kg jamstvo: 6 mjeseci svaki proizvod je testiran prije slanja fotografije proizvoda: slanje: a) dopušta izravnu dostavu: molimo označite izravna dostava i potvrdite adresu za dostavu i broj telefona nakon naručivanja. b) vrijeme isporuke: 1. roba će biti poslana u roku od 48 sati. 2.by )
Dodaj u želje

10шт OCA + Vanjski zaslon osjetljiv na dodir LCD zaslon Prednji zaslon Stakleni poklopac objektiva za Motorola Moto G Play 2023 XT2271

35.38 kn
( opis proizvoda: 1.it je samo vanjsko staklo za lcd zaslon osjetljiv na dodir ekran, lcd zaslon. 2. popravak/ zamjena starog, slomljena, треснувшего, oštećene neispravan staklo objektiva. 3. to je jednostavan posao za osobu koja uopće nema iskustva. 4. možete pogledati video tutorial, povezane sa youtube, i tu ima mnogo uspješnih primjera. 5. prijatelji, molimo vas da prije postavljanja proizvoda )
Dodaj u želje

Fleksibilan kabel antene BLACKVIEW BV9100 100% Originalni Nova antena NFC prijenosni kabel antene za BV9100

84.47 kn
( ipartsupplier ltd srdačno vas pozdravlja! pravi slike proizvoda!pravi opis! više od 5 godina iskustva u industriji! vrhunska kvaliteta, provjereno, jedan za drugim, prije slanja! [milostiv napomena:] ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.odlučimo ih za vas.molimo vas, ne otvarajte spor slučajno, inače smo, pozitron.com.hr, kao i kineska liga prodavača napiši vas )
Dodaj u želje

za Samsung Galaxy M21 SM-M215 Singal antenski kabel

11.01 kn - 12.01 kn
( dobrodošli u trgovinu elien, mi smo profesionalni dobavljač rezervnih dijelova za macbook informacije o ovom proizvodu ovaj proizvod uključuje 1 kom. antenski kabel singal nudimo antenski kabel singal za sljedeće modele samsung galaxy m21 sm-m215 o narudžbe prilikom narudžbe, molimo vas da potvrdite slike i opis proizvoda, pobrinite se da je taj proizvod koji želite, a zatim naručite, kod nekih proizvoda ima opcija, možemo kombinirati )
Dodaj u želje

4800 mah 2023 Godine 100% Originalni Nove Baterije Za Huawei MediaPad T3 10 AGS-L09 AGS-W09 AGS-L03 T3 9.6 LTE Baterija Tableta + Alata

112.03 kn - 117.93 kn
( molimo navedite puno ime primatelja u vezi sa novom politikom ruske carine u ovoj trgovini je sve baterije su podržani u veliko broju ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se prvi kontakt s nama.odlučimo ih za vas.molimo vas, ne otvarajte spor slučajno, inače smo, pozitron.com.hr, kao i kineska liga prodavača napiši vas popis s loše kreditne povijesti.i vi ćete biti blokirani. jamstvo da je ovaj )