0

Meni

3 Seta crno-bijele zatika za most, sedla i matice od ABS-plastike, rezervni Dijelovi za akustičnu gitaru

Shop: Glazbeni instrumenti
3 Seta crno-bijele zatika za most, sedla i matice od ABS-plastike, rezervni Dijelovi za akustičnu gitaru

3 Seta crno-bijele zatika za most, sedla i matice od ABS-plastike, rezervni Dijelovi za akustičnu gitaru

( 0 Naši )
28.13 kn - 42.63 kn
Broj artikla: p3009

Informacije o proizvodu

3 seta crno-bijele ABS-jumper, sedla i matica za zamjenu akustične gitare, pogodan rezervnih dijelova za narodne gitare

Lagana, jednostavna za korištenje

Visoko kvalitetni materijal ABS

Mali i fin izgled, lako nositi sa sobom, pakiranje od 1 seta

Igle za гитарного mosta, sedlo i matica

Boja: crno-bijeli

Materijal: ABS

Veličina: priključni pin: duljina 32 mm, maksimalni promjer objektiv montirati: 5,3 mm

Gornji klin: 43 *6*9 mm

Donja igla: 72*3 * 9 mm

Sadržaj pakiranja:

18 x poveznih zatika

6 x gornji most

6 x donji most

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

dijelovi za prijenosne glazbene instrumente sa 10 x projekcija za udarni instalacije, univerzalni i jednostavni za instalaciju, čvrsti delovi za mali bubanj za zamjenu malog bubnja

20.46 kn - 32.47 kn
( opis: 【materijal】: spone bubanj je izrađen od visoko-kvalitetne metalne materijale, krupan. 【solidne】: kukovi bubanj dovoljno snažan da održi mali bubanj u dugo vremena, ne отваливаясь. 【primjena】: savjet malog bubnja je pogodan za mali bubanj, surround bubnja i ostalih udaraljki. 【zamjena dijelova】: kuke za snimanje bubnja je jednostavan za instalaciju i odlična su zamjena za nadogradnju )
Dodaj u želje

Ritmički loptu S podesivim remenom, udaraljka za zabavu, Zvečka od PVC-a, Pribor za zurke sa kolača loptom u Ritmu

10.02 kn - 25.65 kn
( ritmički loptu lako igrati podesivi remen izdržljiva, zaštićeni od kvarova naširoko koristi udaraljka za zabavu pvc beanbag alat ritam pijesak loptu pribor za zurke opis: igra na ovom tradicionalnom ručnom ударном instrument će vas zabavljati satima, jer on ima kompleks složeni ritam, koji privlači vašu pažnju. to je proizvod koji se sastoji od dvije lopte i žice, predstavlja dobro napravljen ritmiku )
Dodaj u želje

Prijemnik микрофонного odašiljača za fotoaparat, glazbeni instrument, dinamičkog mikrofona

240.55 kn - 445.50 kn
( opis: 【kvalitetne materijale】: ovaj bežični mikrofon-odašiljač-prijemnik je izrađen od visoko-kvalitetne plastike materijala s tankim vještinu izrade, koja osigurava stabilnu i kvalitetan zvuk, omogućava stvaranje zvučne efekte za vrijeme nastupa.plug and play, bez odlaganja, kvalitetu zvuka bez gubitaka. 【raznovrsnost】: naš mikrofon adapter obavlja niz funkcija, tako da ne morate brinuti o ograničenjima kabelom, )
Dodaj u želje

Podmetače za violinu, Rameni naglasak za glazbene instrumente, Zgodan okvir, устраняющая bol u vratu, potpuno podesiv, Potpuno Nova

8.10 kn - 14.99 kn
( karakteristike: potpuno nov i visoke kvalitete. udoban zakrivljena soft поролоновая maska uklanja bol u vratu za vrijeme igre. gumene noge štite površinu violine od ogrebotina. visina i nagib u potpunosti regulirana. kao dugogodišnji miljenik studenata i profesionalaca, ovaj rameni naglasak za violinu pruža snažan i praktičan okvir. intenzivno punjenje, udobnost i stabilnost. izdržljiva )
Dodaj u želje

Praktičan Solidne Praktičan High-End Test Usluge Instalacija Mini Маракасов Glazbenih Instrumenata 13 X 4 Cm Korisno

2.84 kn - 7.10 kn
( karakteristike: potpuno nove i kvalitetne. ove mini-маракасы čine karakterističan svijetle rezni zvuk. duljina 13 cm, što ih čini idealnim za osnovne škole ili radionica za igru na perkusionist. izrađena su od jake plastike s ručkom, koja je usmjerena na male ruke. odličan dodatak za školskih za igru na perkusionist, glazbenih radionica i dodir grupe svijetle, šarene, izdržljivi i pravi. tehničke )
Dodaj u želje

21-Дюймовое Drva Sopran ukulele-Ukulele Šaren Gitara s 4 Najlon Žice ukulele-Bas Gitara S Torbicom Za Početnike S Nazubljenim Машинными Glave

132.28 kn - 264.49 kn
( karakteristike: * potpuno novi i visoke kvalitete. * asortiman havajska gitara nudi novak glazbenika savršen alat za početnike. * na ovoj havajsku gitaru instaliran najlon žice na kojima je lako igrati, što ga čini idealnim glazbeni instrument za početnike, djecu ili odrasle. * ona je također opremljen mehaničkim glave sa reduktorom za jednostavan i dugotrajan postavke. * havajska gitara - to je )
Dodaj u želje

Kvalitetan reket za održavanje klavir

247.65 kn
( marca: soporte de reparación vertikalna para piano akcija. grado del producto: grado profesional. uso del producto: utilizado para el mantenimiento de la acción del piano vertical, fijando la acción en el soporte, haciendo el mantenimiento más conveniente, es la primera opcion de los maestros de mantenimiento. )
Dodaj u želje

5 kom. crni savjet za odabir podizanje poklopca električnu gitaru

17.05 kn - 33.39 kn
( opis vi ste u potrazi za stručnu, ali je dostupna na poziciji vratašca za самовывоза?vi ste u potrazi za pouzdan alat koji može obavljati više poslova istovremeno?ako je tako, onda ne tražite dalje!naši savjeti za profesionalni odabir moraju zadovoljiti vaše potrebe.to je jedan od najboljih opcija za vas. karakteristike - boja: crna. - veličina: 1,48 x 1,2 x 1,2 vidi - materijal: aluminijska )
Dodaj u želje

Soft Najlon Pamučna Tkanina za Пылезащитного Pokrivenost Tipkovnice Klavir za Sve 88 Klavijature, Klavir ili Mekom Tipkovnice Pribor Za Pokrivanje Tipkovnice Klavir

27.00 kn - 46.60 kn
( opis i karakteristike: - to je najbolji dar za svoju kćer ili sina, zgodan i koristan, spremite vaš klavir je uvijek nova. - zaštita od prašine i prljavštine zahvaljujući našem эластичному чехлу za zaštitu tipkovnice.on je namijenjen za sprečavanje taloženja prašine i vlage na svom instrumentu. - izrađena je od visoko kvalitetnih materijala.izdržljiv materijal i моющийся. - )
Dodaj u želje

СИТСАНГ Perfect Pitch 440 Hz 9-inčni kristalna pjevanje posuda za iscjeljivanje zvukom

354.21 kn - 472.29 kn
( o nama: pjevanje zdjele, istomišljenika na ситсанг-čakra: su ručno izrađeni s točnim brušenja i poliranje.sinkroniziran na terapijski odgovor.izrađene od kristala kvarca vrhunske kvalitete.u paketu čvrsta torbica za nošenje s spužvasto postavom.zaštićen u замшевом мешочке za звукотерапевтической meditacije.u džepu za paket su čekić za pjevanje zdjele, antilop bubnjar i o-prsten.u )
Dodaj u želje

Shema звукоснимателей za električnu gitaru Lp Ožičenje 2T2V 500K Pots 3-way switch za gitare u stilu Gibson Les Paul

67.70 kn - 99.60 kn
( potpuno nove, visokokvalitetne komponente za proizvodnju luthier priložena shema spajanja i sve što je potrebno za spajanje gitare praktičan, jednostavan za korištenje i siguran. kompatibilan je sa dijelova za električnu gitaru epiphone les paul. boja: srebrna + crna kapa. materijal: metal + abs sadržaj pakiranja: 1 * ožičenje 2 * utičnice a500k 2 * utičnice b500k 1 )
Dodaj u želje

1 kom. bubnjevi, Papučica kvačila Drum Hi-hat-Izdanje Ploče Od цинкового legure, Spojka ploče (Srebrna)

39.14 kn - 85.04 kn
( opis u potrazi za stručni i praktični клатч hi-hat?naši proizvodi će biti vaš dobar izbor.izrađen od izuzetne izrade i kvalitetnih materijala, ima superiorne snage i praktičnošću i može se dobro primijeniti na svoj udarni instalaciju.pametan dizajn i jednostavna primjena će vam pružiti najbolje iskustvo. karakteristike -boja: srebrna -materijal: cink legura, filc -veličina: oko 5.56x3.20x3.20 )
Dodaj u želje

12 kom./pak. 0,5/0,75 /1 mm Neurotransmitori Za Gitaru V-Crno Bijeli Višeslojni Protuklizni Stil ABS Materijal Neurotransmitori Za Gitaru Pribor

13.43 kn - 22.73 kn
( potpuno novi, sa visokim kvalitetom tip elementa: neurotransmiter materijal: pc + abs boje: bijela, crna tri debljina: 1 mm + 0,75 mm + 0,5 mm marka: flanger broj: 12 kom. karakteristike: glatke površine, lako ju je nosio sa sobom.izrađen je od kvalitetne abs plastike.lagan je, izuzetno praktičan i ugodan za ruke.odlična kvaliteta, ali jeftin.tri ruba neurotransmiter imaju tri različite debljine.možete odabrati odgovarajuću debljinu u )
Dodaj u želje

Caline CP-31P s funkcijom pritiska, dual channel ulazna gitara dc 9

217.25 kn - 394.99 kn
( cp-31p - to je pedala-za regulaciju glasnoće i funkcija boost.ona može da poveća jačinu zvuka.jačina zvuka može biti smanjen na 100% ili 30%.potrošnja struje: 50 ma dual-channel, dva ulaza, dva izlaza.boja: crna materijal: plastika + metal sadržaj pakiranja: 1 x pedala za gitaru efekte samo gore sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda )
Dodaj u želje

Zamjenjive studenti Početnici sa profesionalnim ligature za saksofon Podesiva zlatne dvostruke vijke Univerzalni pribor za woodwinds

33.82 kn - 42.27 kn
( opis: 【dizajn s dva vijka】 ligatura ima konstrukciju s dva vijka, pruža veću stabilnost i kontrolu nad zvukom svoj saksofon.dvostruke vijke pružaju preciznu regulaciju, omogućujući vam da pronađete željeni ton i odgovor. 【kvalitetan materijal】 podvezivanje za pisak je izrađen od otpornog i postojano pozlaćena materijala.to pruža pouzdanu slijetanje i pouzdan rad tijekom nastave igru saksofon. 【siguran )
Dodaj u želje

Supvox 20шт 38 mm bakrena zvona, Metalna zvona s jasnim zvukom Spušteni ovjes-zvona za uređenje zurke

34.81 kn - 69.69 kn
( opis naš metalno zvono može glasna i čist zvuk, i privukao pažnju ljudi.ergonomski dizajn pogodan za snimanje.mala težina omogućuje tresti zvono bez napora.možete ga koristiti u školi, kod kuće, u hotelu i na božićni domjenak za stvaranje blagdanske atmosfere. lice - marka: supvox. - boja: kao što je prikazano. - materijal: bakar. -veličina: 3,8 x 3,6 x 3,6 vidi - izrađena )
Dodaj u želje

Petu kartice Станочные glave 2R 2L za 4-string havajske gitare, bas dijelovi kompleta alata za popravak, pribor

30.26 kn - 40.92 kn
( opis: 100% potpuno novi i visoke kvalitete 4 kom. za kavu glave 2r i 2l kavu glave kompatibilan s havajsku gitaru i drugim 4-струнными гитарами, bas zamijenite stare i neispravne mašinicama, idealno pogodan za postavljanje pričvrsne vijke ste dobili u prodajnom paketu broj: 1 set boja: srebrna + crna materijal: metal + plastika veličina: 30 x 40 x 30,5 mm sadržaj )
Dodaj u želje

Set od 4 nastavci za električne gitare, dijelova za glazbene instrumente "Uradi sam"

5.90 kn - 10.73 kn
( opis: potpuno novi i visoke kvalitete, testiranje je prošlo uspešno pogodan za električne gitare s popularizacijom-polugom uglavnom za zamjenu jednog tremolo-kraka samo kliknite na kraj spone materijal: abs boja: bijela, crna, bež tablica veličina: dužina: cca. 39 mm / 1,54 inča promjer: cca. 5 mm / 0,19 cm paket uključuje: 4 komada kapica za poluge )