0

Meni

10шт Ljepilo Za Trepavice Zamjena Boce S Vratom Glave Zgodan Napredni Alat Za Ljepljenje

Shop: Ljepota i zdravlje
10шт Ljepilo Za Trepavice Zamjena Boce S Vratom Glave Zgodan Napredni Alat Za Ljepljenje

10шт Ljepilo Za Trepavice Zamjena Boce S Vratom Glave Zgodan Napredni Alat Za Ljepljenje

( 0 Naši )
15.06 kn - 23.51 kn
Broj artikla: p286445

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

100% potpuno novi i visoke kvalitete.

Koristi se za uklanjanje засохшего ljepila, koji začepljuje bočicu.

10 kom. u pakiranju, uvijek spremni pomoći.

Odličan materijal, izdržljiva i dugotrajna.

Pogodno za profesionalnu upotrebu u kozmetičkim salonima.

Tehničke karakteristike:

Tip proizvoda: Igla za blokiranje pluta bočice s ljepilom za trepavice

Materijal: plastika

Broj: 10шт

Veličina: približno 1x2 cm

Popis paketa:

10шт x igle za zaključavanje

Napomena:

1. Molimo vas, dozvoliti odstupanja od 1-2 cm zbog ručnog mjerenja. molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što ponuditi cijenu.

2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati međutim, boja proizvoda.Hvala!

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv - JCSYFAC

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Univerzalni masažna glava za prednjoj strani, jastuk za opuštanje tijela, smjenski krunica

12.50 kn - 19.54 kn
( opis: masažna glava može aktivirati mišiće, povećati protok krvi, značajno smanjuje vrijeme oporavka mišića, ublažiti bol i lako zamijeniti. specifikacija: tip proizvoda: masaža glave materijal: silikon + abs + spužva boja: kao što je prikazano na slikama. veličina: kao na slici napomena: molim vas, dopustite pogreške u 1-3 mm zbog ručnog mjerenja. boje mogu )
Dodaj u želje

13 Kom. Boji svečane sitnica, Šarene bobby pin za izgradnju kose 55 cm ljubičaste + plave boje i 13 kom. duga boje

70.12 kn - 106.28 kn
( 13 kom. boji ukrasa za zabave, šarene bobby pin za izgradnju kose 55 cm, ljubičasta + plava i 13 kom. brook 26 x vlasi kose: 13 x ljubičasto-plave i 13 x boji 13 vlasi kose, 7 ljubičastih, 6 plavih ova sintetička bobby pin za kosu dužine 55 cm je cijela proširenje boje, možete odmah dobiti фантазийные boje bez kemijske obrade!vrlo je pogodna za brzo korištenje, koristi se u svakodnevnom frizerske salone, )
Dodaj u želje

Vrećice Za Palac Podrška Zglob Soft Kompresije Rukava Za Palac Zaštitnik Za Тендинитов Prozračni Zavoj Za Ruke Высокоэластичный Zavoj Za Zglob

26.78 kn - 38.86 kn
( specifikacija: 100% potpuno novu kvalitetu. naziv proizvoda: vrećice za palac na ruci materijal: likra, čisti boja: kao na slici veličina: 12,5 cm/4,92 inča * 28 cm/11,02 inča * 5,3 cm/2,09 u. količina: 1 komad upućivanje uključuje: 1 kom. vrećica za palac na ruci napomena: 1. zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati )
Dodaj u želje

Ukras za nokte u crno obliku, jedinstveni modni uzorak, pribor za nokte za profesionalnu маникюрного salona

20.32 kn - 31.76 kn
( nin668 nježan cvjetni dizajn čari za nokte izdržljiva potpuno pokriva režijske nokte, pribor za spoj na otvorenom kupnje nin668 specifikacija proizvoda: karakteristike: materijal premium klasa: ukrasa za nail art izrađeni su od visokokvalitetnog materijala.pa oni su šarene, realno, eko-prijateljski i korisni. jedinstveni dizajn: popularan među ženama.on može biti izvedena u različitim stilovima i učiniti )
Dodaj u želje

24 kom. /Compl. Jednostavne Nadzemni Nokte Na Ukosnica Izmjenjivi Uzorak Od Tjelesnih Ružinih Listova Akril Stopice Za Dizajn Noktiju S Dugim Noktom Naljepnica Otpremnice Nokat

8.67 kn - 12.57 kn
( 24 kom. /compl. jednostavne nadzemni nokte na ukosnica izmjenjivi uzorak od tjelesnih ružinih listova akril stopice za dizajn noktiju s dugim noktom naljepnica otpremnice nokat opis: 100% potpuno novi i visoke kvalitete materijala ekološki materijali koji će biti korisni za vaše zdravlje pomoći će vam da stvorite svoj vlastiti nail art za nekoliko minuta. lako наклеивается i uklanja. nadzemni )
Dodaj u želje

Šminka Коллагеновое ulje za davanje usnama volumen Hidratantna maska Smanjuje bore na usnama Anti-Brightening njega Ljekovito serum za sjaj usana

11.65 kn - 17.69 kn
( šminka коллагеновое ulje za davanje usnama volumen hidratantna maska smanjuje fine bore na usnama anti-brightening njega ljekovito serum za sjaj usana opis: sada možete istaknuti svoje usne koliko želite.a zatim stvorite увлажненные, seksualne i, naravno, više bucmaste usne za nekoliko sekundi. kombinira prirodne i napredne sastojci za davanje usnama volumen, нелипкая formula čini usne )
Dodaj u želje

10шт Iznad Duge Nokte Press On Nails Nosive Crnci gradijent ispunjava Nadzemni Nokte S Dizajnom Potpuno Pokriva Vrhova Noktiju Za Djevojčice

54.13 kn - 84.61 kn
( opis: specifikacija: xs, s, m stil: a, b, c, d upotreba: 1) подпилите rub i stratum corneum ногтевым bridnom drvu, da oni točno nalegnu jedni na druge; 2) korištenje ацетонового полирующего sredstva za uklanjanje laka s noktiju; 3) odaberite nokat odgovarajuće veličine za svaki prst; 4) nanesite na nokte vodeni ljepilo; 5) nanesite tanki )
Dodaj u želje

20шт Pribor za nokte s leptirićima 3D Gradient Boje Smole Leptir Sjajne Nokte Ovjes Kawai Golema Ukrasi za nokte, Pribor

6.68 kn - 16.77 kn
( 20шт pribor za nokte s leptirićima 3d gradient boje smole leptir sjajne nokte ovjes kawaii golema ukrasi za nokte, pribor pakiranje: 2 0 kom./paket boja: kao na slici materijal: smola napomena: zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati međutim, boja proizvoda.hvala! )
Dodaj u želje

Privremene tetovaže s biljni sok, Tetovaža Krila Đavola, Jeftine Robe, Gotički Lažne Naljepnice s tetovažama, Naljepnica s tetovažom Anđela u stilu art-Punk

12.01 kn - 24.08 kn
( pokušajte da ne trljajte ga u roku od 24 sata.za prikaz boja je potrebno 24-48 sati.ne dodirujte otvorena koži dugo vremena nakon nanošenja, inače ona отпечатается na drugim dijelovima kože. )
Dodaj u želje

Naljepnice Royalblue Blooming Dim na nokte s mramornim dizajnom, naljepnice za manikuru s cvatnje, Klizač za nokte s uzorkom zlatna vala

13.36 kn - 29.62 kn
( specifikacija: broj: 1 list naljepnica za nokte slika: kao što je prikazano na slikama boja: kao što je prikazano na slikama veličina: kao što je prikazano na slikama sadržaj pakiranja: 1 list 3d naljepnice za nokte karakteristike: 100% potpuno novi i visoke kvalitete. pogodan za nanošenje preko laka za nokte, uv gel, akril itd. lako se nanosi na prirodne ili )
Dodaj u želje

Stroj za šišanje kose s dugom ručkom, profesionalni stroj za šišanje kose, hibridni češalj za kosu s ravnim krovom, muška otporna četka za izbljeđivanja

18.19 kn
( postavke: 100% potpuno novu kvalitetu. naziv proizvoda: četka za izbljeđivanja materijal: pp boja: kao što je prikazano na slici veličina: 7,5 cm/2,95 inča * 19,7 cm/7,76 u. u isporuku je uključeno: 1 * češalj za izbljeđivanja napomena: 1. zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, koji je prikazan na fotografijama. 2. )
Dodaj u želje

Bogata Četkica za sjenila s dvostrukim Završetkom, Set Kistova za šminku, Puder, sjenilo, Olovka za oči, Četke za šminkanje usana, Alati

18.90 kn - 37.72 kn
( višenamjenski kist za sjenilo s dvostrukim završetkom, set kistova za šminku, puder, sjenilo, olovka za oči, kist za šminkanje usana, alati opis: kist za sjenčanje natural blooming mekana dlaka moderan i kompaktan visoka zasićenost boje glatka olovka uzmi za glazuru i brzo ga utrljajte. specifikacija: odnosi se ljudi: opće informacije materijal ručke: plastika materijal )
Dodaj u želje

Nosivi Manikura Francuski Nadzemni Nokti Moda Četvrtasta Glava Puna Pokrivenost Vrhova Noktiju Nadzemni Nokte Djevojke

7.96 kn - 11.51 kn
( potpuno novi i visoke kvalitete! tip: nadzemni nokte veličina: kao na slici boja: kao na slici materijal: abs jednostavan za korištenje pogodan za nanošenje gel, акрилом ili staklenim vlaknima.u isporuku je uključeno: 24шт glavom vrhova noktiju + желейная naljepnica. obavijest: 1. molimo vas, dozvoliti odstupanja od 2-3% zbog ručnog mjerenja.molimo vas, pobrinite )
Dodaj u želje

Taser, maser za zabavu od stimulacije stražnjice, seks-igračke za odrasle osobe s žičanim daljinskim upravljačem za žene i muškarce 20 re

77.22 kn - 154.52 kn
( opis: ootdty potpuno novi i visoke kvalitete analni čep od strujnog udara, daće vam različite seksualne senzacije poseban dizajn omogućava lako potaknuti vaše zadovoljstvo, ovo je sjajan poklon za vaše voljene ekspanzivna analni čep - glatka, ali s senzualna tekstura igračka, koja se koristi za uživanje anusa zaobljeni savjet za ulazak savršeno je pogodan kako za muškarce tako )
Dodaj u želje

6 Kom Noktiju Datoteke Pročišćavati-Coli Alat Za Kožicu Ručka Keramičke Gumicu Za Brušenje Kralj

28.13 kn - 59.89 kn
( opis ovaj proizvod izrađen je od visokokvalitetnog materijala, postojanog i praktičan za dugotrajno korištenje.možete ga koristiti za poliranje noktiju, uklanjanje zanoktica i sl. to je jednostavan za korištenje, to je stvarno prekrasnih noktiju datoteke, savršeno pogodna za салонного i osobnu upotrebu. lice - boja: crna. - materijal: plastika. - veličina: ca. 11,5 x 1 x 1 cm - izrađena )
Dodaj u želje

4kom Profesionalni Alat Za Pletenice Kose bobby pin Za Kosu Kolač Valjak Twist Uvijači Poni Rep DIY Styling Kose Alati Za Styling Kose Pletenje Kose

2.56 kn - 3.62 kn
( karakteristike: 1. set alata za styling kose, napravite svoju jedinstvenu frizuru sami. 2. lako i jednostavno nositi sa sobom i koristiti. 3. nema nikakve kemijske obrade, zaštitite svoju kosu. 4. novi stil je lako stvoriti sami. 5. u paketu od 4 različitih alata za styling kose. specifikacija: 100% potpuno novu kvalitetu naziv proizvoda: profesionalni alat za tkanje kos. materijal: )