0

Meni

10шт Rhinestones za nail art Cherry Beauty, Svjetlucave Ukrase od trodimenzionalnog legure u stilu Ins za nokte, nakit

Shop: Ljepota i zdravlje
10шт Rhinestones za nail art Cherry Beauty, Svjetlucave Ukrase od trodimenzionalnog legure u stilu Ins za nokte, nakit

10шт Rhinestones za nail art Cherry Beauty, Svjetlucave Ukrase od trodimenzionalnog legure u stilu Ins za nokte, nakit

( 0 Naši )
5.61 kn - 7.60 kn
Broj artikla: p285699

Informacije o proizvodu

10шт Trešnje Rhinestones Za Dizajn Noktiju Beauty, Pjenušava Dijamanata U Stilu Ins, Trodimenzionalne Ukrase od Legure za Nokte, Nakit

Svestranost: Koristite ovi ukrasi za nokte sa šljokicama za nail art ili za ukrašavanje nakita kao što su ogrlice i narukvice.

Trajnost: Izrađene od legure i rhinestones, te pribor za nail art izdržljiv i daju ljepotu vaše ногтям.

Vesela obrta: Uživajte u stvaranju jedinstvenog nail art sa svojom obitelji ili prijateljima u vrijeme druženja i odlično se provedite vrijeme.

Bogat broj: 10 pribor za nokte od laka luksuzni legure vještački dijamant DIY možete stvoriti šarmantan nokte.

Lako za početnike: Pribor za nail art alloy cherry su jednostavni za uporabu i imaju visoku otpornost na pogreške, što je idealno za početnike.

Opis:

Predstavljamo naše rhinestones za nail art, savršen dodatak za ljubitelje nail art svojim rukama!Provodite li vrijeme s obitelji ili uređenje cool party s prijateljima, te rhinestones dati vašim ногтям dodir šarma i ljepote.Izrađena su od jake legure i rhinestones, oni ne samo da su idealni za nail art, ali se može koristiti za ukrašavanje nakita kao što su ogrlice i narukvice.Svaki set sadrži 10 pribor za nokte od laka luksuzni legure vještački dijamant, što je dovoljno za izgradnju impresivnog dizajna noktiju.Čak i ako ste početnik, naš pribor za nail art alloy cherry jednostavni za uporabu i imaju visoki stupanj pogreške, što ih čini idealnim za početnike.Golema rhinestones od voćnog legure odmah će poboljšati vaš nail art.

Naziv proizvoda: Rhinestones za Dizajn noktiju

Materijal: Legura

Stil: Stil Ins

Uzorak: Reljefni

Značajke: Pjenušava, Trodimenzionalni, Nakit

Detalji veličine:

Veliki: 0,8 cm x 0,8 cm / 0,31 "x 0,31" (cca.)

Mali: 0,6 cm x 0,6 cm / 0,24 "x 0,24" (cca.)

Napomene:

Zbog razlike u osvjetljenju i postavkama zaslona boja proizvoda se može malo razlikovati od predstavljena fotografijama.

Molimo, imajte na malu razliku u veličini, zbog raznih ručnog mjerenja.

Paket uključuje:

10 x Rhinestones za Dizajn Noktiju

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Broj - 10
  • Broj komada - KOMBO
  • Težina - 0.2g
  • Tip proizvoda - Rhinestones i nakit
  • Broj modela - Nema

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

1 ~ 20ШТ. Pribor za nokte, Trajan i otporan na ogrebotine Pribor za nokte, Modni dodaci za dizajn noktiju s leptirićima, pun sjaj, Opće

33.32 kn - 72.32 kn
( 1 ~ 20шт pribor za nokte trajan i otporan na ogrebotine pribor za nokte modni dodaci za dizajn noktiju s leptirićima puni sjaj općenito opis: naziv proizvoda: pribor za dizajn noktiju materijal proizvoda: smola stil proizvoda: kao što je prikazano na slici stil proizvoda: jednostavan, simpatičan, šarmantan odnosi se ljudi: opće informacije karakteristike / prednosti: 1. fin )
Dodaj u želje

Električna pumpa za penis, seks-Igračke Za muškarce, Punjenje preko USB-a, Automatski je Produžni kabel penis, Vakuum Pumpa za Povećanje penisa, Эрекционный Muški Masturbator

384.69 kn - 480.88 kn
( karakteristike: učinkovit način za povećanje veličine vašeg penisa kako u dužini tako i u obim to također može pomoći muškarcima uvelike poboljšati svoje seksualne aktivnosti. koristite физиотерапевтическую vakuum помпу, siguran i učinkovit. većina muškaraca iznenađeni porastom veličine svog penisa nakon treninga. svi muškarci koji žele trenirati penis. specifikacija: tip: )
Dodaj u želje

Univerzalni masažna glava za prednjoj strani, jastuk za opuštanje tijela, smjenski krunica

12.50 kn - 19.54 kn
( opis: masažna glava može aktivirati mišiće, povećati protok krvi, značajno smanjuje vrijeme oporavka mišića, ublažiti bol i lako zamijeniti. specifikacija: tip proizvoda: masaža glave materijal: silikon + abs + spužva boja: kao što je prikazano na slikama. veličina: kao na slici napomena: molim vas, dopustite pogreške u 1-3 mm zbog ručnog mjerenja. boje mogu )
Dodaj u želje

10 kom. Pakiranje karton za nokte, Pedikerski zaslon, Kartonske police za demonstracije nail art Visoke kvalitete

4.55 kn - 7.10 kn
( 1.100% potpuno novi i super visoke kvalitete. 2. toplo dizajn, lijepe trepavice i slika manikura, slatka ljetni stil privlači pažnju. 3. ovi setovi su pogodne za višekratnu upotrebu za nokte, nadzemne noktiju, akril noktiju, noktiju saloni i noktiju svojim rukama, široko se primjenjuju u noktiju saloni i kod kuće. 4. izrađen od visokokvalitetnog papira, izdržljiv i za višekratnu upotrebu. 5. ako imate bilo )
Dodaj u želje

20-сантиметровые realan Kristal dildo-vibratori, Многоскоростной Veliki penis, erotske vaginalni seks-igračke za odrasle, Intimna Žena, Masturbator, lesbian.

26.50 kn - 58.96 kn
( 20 cm realan kristalnu dildo, vibrator, многоскоростной veliki penis, erotske vaginalni igračke za odrasle, intimni ženski masturbator, lesbian upozorenje: mi ne snosimo odgovornost za uvozne carine u odredištu model: fqs-004 materijal: medicinski tpe, bezopasne za kožu i okoliš, mekana i udobna.. veličina: 20 * 4 cm, oko 300 g baterije 2aa (u kompletu ne dolaze) posebnost: )
Dodaj u želje

Silikon u prsima sigurnosni džep, Prozračan Komforan Soft otpremnica sise, rukav grudnjak, Otpremnice prsima zaštitna torbica za mastektomije

23.16 kn - 37.94 kn
( opis: 【sigurnosni džep za majčino proteze】: pomaže u zaštiti silikonsku grudi i povećati vijek trajanja silikonske grudi. 【izdržljiv materijal】: našiven prsima zaštitna torbica je izrađen od visoko-kvalitetne хлопчатобумажного materijala, ugodan za kožu, mekani i prozračni, elastična i izdržljiva. 【fin izrade】: high-end silikon u prsima sigurnosni džep, raskošna linija оверлоком, )
Dodaj u želje

50 m Četkica za Вощеная Nit, Konac, Čistač zube Sa Ukusom nane, Межзубная Zube, Alat za čišćenje zuba, oralnu Njegu

109.83 kn
( dužina: 50 m opis: jaka napetost i dobra fleksibilnost. veliki kalibar i jednostavnost korištenja. glatka pasta za konac za učinkovito čišćenje zubi. koristite svakodnevno, kako bi smanjili rizik od gingivitisa. tehnika koristiti zubni konac: uske натягивайте zubnu thread; kretati se amo-tamo i unijeli u pukotine između zuba. provedite čišćenje zubnim koncem )
Dodaj u želje

Prirodne boja, elegantan, izdržljiv, jednostavan za nošenje, čvrst, lako se nanosi, moderan dizajn noktiju, stilski pribor za nokte

58.33 kn - 97.19 kn
( prirodne boja, elegantan, izdržljiv, jednostavan za nošenje, čvrst, lako se nanosi, moderan dizajn noktiju, stilski pribor za nokte> 【jieliya natural color no mark nošenje glavom nokte armor】 napravite prirodni manikura bez puno truda! 【ultra-tanki zakrpe za nokte jieliya】 ukrasite svoje nokte tim ультратонкими пластырями! u isporuku je uključeno: 1 kutija * naljepnice za nokte )
Dodaj u želje

5pcs Kozmetički Jar Маникюрная Пудреница Boca Za Kreme Za Lice Kontejner Za Krem Prazne Boce za Višekratnu Upotrebu Lonac Za Glazuru Za Nokte

1.71 kn - 2.70 kn
( karakteristike: 1. savršena aplikacija - super za poklone i kućne neka sjajila za usne, sjenilo, kreme, nokte, medvjedi, šećerom i druge male uređaje. 2. odličan veličina uzorka - on je dovoljno mali za uzorke i savršen je za pohranu hidratantne kreme na cesti. 3. lik: debeli bistra osnova, okrugla kapa s ravnim krovom. za višekratnu upotrebu, kvalitetan, ne sadrži bpa, hermetičan, otporan je na pucanje. 4. )
Dodaj u želje

Nadzemni nokte srednje dužine Korejski savjeti za nail арту Potpuno pokriva režijske nokte Sjaj glavom nokte Leptir nadzemni nokte

12.08 kn - 28.84 kn
( vrsta proizvoda: nadzemni nokte materijal: plastika boja: višebojno veličina: kao na slici u pakiranju: 24 kom. /compl. nadzemne nokte, sadrži ljepilo 1. zbog ručnog mjerenja dozvoljeno razlika u 1-2 vidi 2. zbog mnogih faktora, kao što su svjetlina i intenzitet rasvjete, stvarna boja ovog proizvoda može se malo razlikovati od slike koja se prikazuje na web stranici. )
Dodaj u želje

Trimer Za Bradu, Vodilica Za Pričvršćivanje Trimer Za Kosu, Češalj/Dogovor Oštrice Glave za Philips HC3400 HC3410 HC5450 HC7452

63.65 kn - 82.62 kn
( naziv proizvoda: dogovor za kosu kompatibilan sa: hc3400 hc3410 hc3420 hc3422 hc3426 hc5410 hc5440 hc5442 hc5446 hc5447 hc5450 hc7452 boja: crna materijal: abs sadržaj pakiranja: 1 * češalj-vodilica za pričvršćivanje samo navedena sadržaj pakiranja, druge robe nisu uključeni u cijenu.napomena: svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.dopuštena pogreška mjerenja je )
Dodaj u želje

Olovka Za Označavanje Dizajn 2 U 1 Rhinestones Alate Za Branje Kamena Voštana Olovka Za Nokte Diamond Up Dragulja Slikarstvo Pribor Za Manikuru

3.48 kn - 62.45 kn
( lice: -dvosmjerni bušilica olovka, lako сверлящийся, самоклеящийся, za višekratnu upotrebu. -zbog vlastite ljepljivost voštana glava lako možete naručiti sve vrste male bušilice, male čelične kuglice, šljokice i ostali pribor za nokte. -metalnu glavu treba koristiti s пластилином, koja se može premjestiti na mjesto, nanositi točkaste i pucati pomoću malih бриллиантово-biserno zakovice. )
Dodaj u želje

1PC Soft Anal Balls Analni Čep Masaža Prostate Siguran Metalni Vanjski Stimulans Analni Čepovi Analni Seks-Igračke Analni Seks-Igračke Za Žene

57.97 kn - 81.63 kn
( 1pc soft anal balls analni čep masaža prostate siguran metalni vanjski stimulans analni čepovi analni seks-igračke analni seks-igračke za žene opis: naziv proizvoda: metalni vanjski analni čep materijal proizvoda: aluminijske legure space veličina proizvoda: 7 * 5.4 * 2.8 cm (mali) 8 * 5.4 * 3.4 (srednji) 9.3 * 5.4 * 4 (veliki) težina proizvoda: 55 g (mali) 92 g (prosjek) 160 g (veliki) tehničke )
Dodaj u želje

Kristalno pribor za manikuru, izrada nakita svojim rukama, dijamanata za nail art, 3D ukrasa za nail art, privjesci za nokte

3.98 kn - 5.90 kn
( tip: perla-balon za nail art boja: kao na slici veličina: mješoviti 100% novo i visoka kvaliteta materijal: staklo komplet uključuje: 1 kutija 3d ukrasa za nail art karakteristike: pogodan za nanošenje preko laka za nokte, uv-gel-lak, akrila, za izradu nakita i sl. lako se nanosi na prirodne ili umjetne nokte. pogodan za kućnu ili profesionalnu upotrebu. )
Dodaj u želje

60x30 cm Električna Topliji, Maser, Terapija Tijela, Trbuh, Bolovi U Leđima, Zimi Topao Pokrivač, Termalni Masažni Tepih, Tepih

107.49 kn - 202.75 kn
( višenamjenska električna topliji fizioterapija električni pokrivač 3 prijenos sinkronizaciju 10 mjenjač kontrolu temperature konstantna temperatura vrući oblog dovesti starih u toplinu karakteristike: 1. izrađen je od сверхмягкого kristalne бархатного materijala, mekan i ugodan za kožu, prozračne, praktično na dodir i ne uzrokuje alergije kože. 2. brzo ključanje, vrući oblog konstantna )