0

Meni

Koristan stalak za salvete, Антидеформируемая Stražnji Rotirajući polica za salvete, Široka usta, Robustan stalak za papirnate ručnike, pribor za Kuhanje

Shop: Uređenje kuće
Koristan stalak za salvete, Антидеформируемая Stražnji Rotirajući polica za salvete, Široka usta, Robustan stalak za papirnate ručnike, pribor za Kuhanje

Koristan stalak za salvete, Антидеформируемая Stražnji Rotirajući polica za salvete, Široka usta, Robustan stalak za papirnate ručnike, pribor za Kuhanje

( 0 Naši )
78.07 kn - 136.97 kn
Broj artikla: p2700

Informacije o proizvodu

Važne informacije

Materijal: željezo

Veličina pakiranja:

23,5 cm x 11,5 cm x 9,7 cm / 9,25 "x 4,53" x 3,82" (cca.)

Pregled:

Jer držač za salvete ne zahtijeva bušenje, to ne boli zid.A izdržljiva konstrukcija osigurava pouzdan oslonac.

To je držač za salvete, koji će održavati red u svojoj sobi, kad ga koristite za pohranu role papira, ručnika i drugih predmeta.A zahvaljujući dizajnu za vješanje straga on zauzima malo mjesta.

To je izrađen od lijevanog željeza.

Dužina držača za salvete iznosi 23,5 cm, širina 11,5 cm, a visina - 9,7 vidi

Pogodan je za kuhinje, dnevnog boravka, kupaonice, spavaće sobe, kuće, ureda i hotela.

Napomena:

Zbog razlike u osvjetljenju i postavkama zaslona boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.Molimo, imajte na malu razliku u veličini, zbog raznih ručnog mjerenja.

Tehničke karakteristike:

Značajke: Bez perforacije, jednostavna instalacija, svestranost

Sadržaj pakiranja:

1 x držač za salvete (drugi set ne uključuje)

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Materijal - Od nehrđajućeg čelika

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Držač za ručnike, Vodootporan Vješalica za ručnike, Police za pohranu u kupaonici, Samoljepljive, Kuhinjske alate bez rupe bušiti, Spona za kuhinjskih ručnika

19.25 kn - 40.99 kn
( držač za ručnike vodootporni stalak za prtljagu ručnici u kupaonici samoljepljive kuhinjske alate bez rupe bušiti spona za kuhinjske ručnike materijal: abs silikon veličina: 47x25 mm / 1,85x0,98 cm boja: bijela, bijelo-siva, crna tehničke karakteristike: lice: materijal: kuka za ručnike proizveden od ekološki čistog i ne-toksičan materijal abs; dizajn: klasična kombinacija crne, )
Dodaj u želje

Plastični montažni držač Vješalica za ručnike Višenamjenski Ormar Stražnja vrata ormara suđe za Kuhanje / Organizator za kućnu pohranu

22.95 kn - 37.65 kn
( [xlmodel] -[custom]-[8888] opis proizvoda: materijal: polipropilen veličina: 19 *6 * 9 cm boja: zelena / bijela / roza /plava karakteristike: home kuhinjski ormarić za kupaonicu, ormar na vrata njegova, rotirajući metalna vješalica za ručnik, držač za vješalice, police, bez čavala, jednostavan za instalaciju, dobra vješalica za ručnike za kućnu uporabu. dvije kuke za )
Dodaj u želje

2 Komada ABS Podesiv oduška Cijele софит Вытяжное Rupu Bijela rupa za zrak Ugrađen oduška na izlazu 4 inča

63.51 kn - 92.07 kn
( napravljen je od abs, kompaktan i izdržljiv. jednostavan za instalaciju, koji je kompatibilan s воздуховодами promjera 4 cm. jednostavan za instalaciju, dostupan za zidne ili stropne ugradnje. regulirano, možete okretati, da bi se mijenjati protok zraka prema potrebi. odvojiva bijela traka može biti srušena, što je vrlo povoljno za svakodnevno čišćenje i održavanje. boja: crno-bijeli materijal: )
Dodaj u želje

klipno pumpa pumpa podloške remenski pogon pumpe za pranje vozila električna glava pumpe za pranje gospodarskih vozila

6 607.10 kn
( pumpa podloške s плунжерным pogon pumpe za pranje automobila remenski pogon električna glava pumpe za pranje gospodarskih vozila )
Dodaj u želje

Ventil za grijanje poda NC AC 230 v Kolektora električne toplinske pogona za termostata za podno

87.95 kn - 129.37 kn
( накидная matica: približno 3 cm / 1,18 inča duljina kabela: oko 90 cm / 35,43 u. napredak: približno 3,5 mm napon: 230 v ac potrošnja: 2 w radno vrijeme: 3-5 minuta zaštitne ograde: ip54 temperatura okoline: -25 ℃ ~ 60 ℃ pogodan za termostata s grijanom podu. kućište od retardant plastike za pc, unutarnje komponente od retardant plastike pa66. ugradbeni )
Dodaj u želje

Električni grijač s digitalnim zaslonom, termostat za uzgoj, tvorničkim ventilator grijanja, industrijski grijač za staklenici

669.28 kn - 836.59 kn
( napon: 220 v snaga: 3000 w težina: 8 kg veličina: 35 * 30 * 40 cm energija: 2580 kcal / h količina zraka: 360 m3 / h )
Dodaj u želje

Kutija za maramice od nehrđajućeg čelika, držač za toaletni papir, stalak za prtljagu, držač za role papira, kutija za wc papira, držač za rolu wc papira toaletni papir

140.59 kn - 281.18 kn
( kutija za maramice od nehrđajućeg čelika, držač za toaletni papir, stalak za prtljagu držač za role papira kutija za wc papira, držač za rolu wc papira, faze instalacije: 1. obrišite zid čistom krpom 2. skinite zaštitnu foliju bez ljepila za nokte 3. čvrsto pritisnite uz zid, za oslobađanje plina 4. skinite vijke i umetnite držač za salvete za korištenje. )
Dodaj u želje

Multi-mode intelektualni gateway Zigbee Wifi Bluetooth Mesh Hub Radi s inteligentnim programom Tuya, glasovno upravljanje preko Alexa Google Home

134.34 kn - 172.28 kn
( 1. upravljanje pomoćnim uređajima kao što su kompatibilne s više načina: upravljanje pratećim uređajima pristupnika, a podržava daljinsko upravljanje i grupno upravljanje povezanim inteligentne bluetooth i zigbee u programu smart life kao многопротоколной zbog standardni protokol zigbee 3.0 i standardni protokol bluetooth sig, inc. pruža stabilno upravljanje 128 uređaja i visoke performanse. 2. podržani skripte )
Dodaj u želje

Stražnji Poklopac Bloka Glave Hidrauličke pumpe HPV118 za Popravak Glavnog Pumpe HITACHI ZX200-3 ZX270

3 550.67 kn
( molimo, imajte na umu da ovaj link predstavlja samo stražnji poklopac pumpe klipnih pumpi hitachi hpv118 ako vas zanimaju ostali dijelovi, molimo vas, kontaktirajte nas!hvala. o nama timeway enterprise limited godinama se bavi projektovanjem, razvojem i prodajom proizvoda specijaliziranih tvrtki u području hidrauličke opreme, proizvoda koji uključuje sve klipne pumpe i motori, klipne pumpe i dijelovi motora, zakrivljenim pumpa, )
Dodaj u želje

Univerzalni 18 ~ 25 mm ABS Plastični Držač Za tuš Coaster Podesivim Vezicama Držač Nosača Zamjena Pribora Za Kupaonice

26.36 kn - 43.90 kn
( opis: ovaj držač za tuš razlikuje jednostavan i zgodan instalacije i lagan za korištenje. uz njegovu pomoć možete lako podesiti visinu tuš glave. držač mlaznice za duša može okretati za 360 stupnjeva, omogućujući vam da podesite ugao nagiba mlaznice za tuširanje. u osnovi je napravljen od abs, ima dugi vijek trajanja, izdržljiv i противоизносный. površina je glatka i plitka, )
Dodaj u želje

20шт Bijela male tube za sudopera Male dojenče Ispuštena čep za kupaonicu Ispuštena čep za kadu 11 cm

123.04 kn - 164.04 kn
( ove gume ispusne pluta imaju promjer od oko 11 cm i pogodna je za većinu umivaonicima, сливных korita, sudopere, kupatila ili kupke. vrlo su pogodne za kuhinje, kupatila i mogućnost pranja rublja kako bi se spriječilo stvaranje plijesni. putnu odjeću lako paket, i ona je potrebna za odlazak u grmlje.to je jednostavan za njegu i napravljen od visoko kvalitetnih materijala. to nisu potrebna.ove čepovi za sudopere )
Dodaj u želje

2 komada wc školjka s petljom za vrh utvrđivanju Osnovna Okov-Šarke za wc Soft Oslobađanje Быстросъемная Zamjena Pokrova wc Pribor

5.47 kn - 9.95 kn
( karakteristike: * izrađena je od visokokvalitetnog materijala, izdržljiva i praktičan za korištenje * zamjenjive petlje i matice za pričvršćivanje wc-a na zid ili viseće wc-a na zid. * odlično za slomljenih ili starih унитазных petlje. * pogodno za većinu standardnih sjedala za wc s petljom za pričvršćivanje top. * promjer samog pin, koji ulazi u poklopac wc-om, - 8 mm. tehničke )
Dodaj u želje

Kit navijača na solarne energije 12, mini ventilator koji hladi uređaj s visokim pretvorbe, Respirator, aspirator zraka, dvostruki ventilatori Kuća na kotačima

216.32 kn - 360.54 kn
( opis: solarna energija: ispušni ventilator koristi solarni panel kao izvor napajanja koji se zadržava kapacitet, i može se koristiti na otvorenom, u bilo koje vrijeme, na bilo kojem mjestu, povoljno i brzo. visoka efikasnost pretvorbe: efikasnost monokristalni solarne ćelije doseže 20%.vanjska solarni paneli mogu efikasno pretvarati sunčevu svjetlost u električnu energiju. vodootporan ip65: solarni panel ima površinu, )
Dodaj u želje

Kuhinja slavina za zamjene glave, dogovor mikser za sudopera, pull-dizalica, sprej za čišćenje mlaznica, jet i

39.36 kn - 78.71 kn
( opis: оотдти potpuno novi i visoke kvalitete karakteristike: višenamjenski dip tuš držač tip mješalica za kuhinje i umivaonika, univerzalni ukrcaj i jednostavnost korištenja. dionica колонкового tipa, jak protok vode, jednostavnost instalacije i korištenja. dodatna oprema za uređenje kuće, mjerenja ne treba, jednostavna zamjena. samo tuš, ostali pribor na slici )