0

Meni

Vrh poklopca гитарного prekidača, надеваемый na cilindar, okrugli, crni, komplet od 10 dijelova

Shop: Glazbeni instrumenti
Vrh poklopca гитарного prekidača, надеваемый na cilindar, okrugli, crni, komplet od 10 dijelova

Vrh poklopca гитарного prekidača, надеваемый na cilindar, okrugli, crni, komplet od 10 dijelova

( 0 Naši )
11.44 kn - 17.62 kn
Broj artikla: p2592

Informacije o proizvodu

Vrh poklopca гитарного prekidača, надеваемый na cilindar, okrugli, crni, komplet od 10 dijelova

100% potpuno novi, nikad korišten

Okrugli vrh prekidača u vintage stilu prekidača za podizanje crne boje

Uklonjivi poklopac гитарного prekidača u obliku cilindra

Ovaj potisna ploča kapa pogodna za 3-ili 5-položajne sklopke s ravnim polugom.

Tip prekidača, na kojima odgovara ovaj prekidač ima polugu presjeka oko 3,5 mm na 1 mm.

Jednostavan za instalaciju i uklanjanje bez navoja

veličina: 15,5 x 12,5 mm

Boja: crna

materijal: plastika

Sadržaj pakiranja:

10 kom. poklopac prekidača гитарного

Napomena: prilikom kupnje, molimo vas, provjerite svoje veličine, može li vaša gitara stati

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Visokokvalitetna посеребренная cijev флюгельгорн tvorničke puhački instrument ručne većina srebra флюгельгорнов iz topole

2 537.90 kn
( ostali atributi mjesto podrijetla tianjin, kina naziv focustyle broj modela ffg-100s materijal površine посеребренный materijal kućišta melchior materijal pisiton od nehrđajućeg čelika ton bb naziv флюгельгорн boja srebro vrsta prikladniji mesinga vjetar površina посеребрение razina profesionalni )
Dodaj u želje

12шт Olovke Za električnu gitaru Ručka za Podešavanje Glasnoće Tonova Ručka Papučice Гитарного Učinak

37.58 kn - 83.40 kn
( opis u potrazi za stručnu, ali jeftin ručka za upravljanje gitarom?potreban vam je čvrst, заслуживающая povjerenja okretni gumb za svoju gitaru?ako je tako, onda ne tražite dalje!naš stručni ručka za upravljanje gitarom bi trebala odgovarati vašim potrebama.to je jedan od vaših najboljih opcija. karakteristike - boja: srebrna. - materijal: metal. -veličina: oko 2.00x1.50x1.50 cm / )
Dodaj u želje

Alat Za Izravnavanje Fretboard Gitare S Ravnim Rubom i Zarezom, Fini rocker ruke Lade Za Gibson Gitare Ili Гитарного Fretboard I Ладов

76.73 kn - 103.72 kn
( točno отрегулированное udaljenost između urezima koji se može koristiti ne samo za fender i gibson, ali i za druge gitare.pogodan za veće količine gitare, nego za druge vrat straight edge. koristite stranu s urezima za provjeru прямолинейности fretboard i stranu u paketu za provjeru ujednačenost obloge. izrađena od nehrđajućeg čelika s dobrom obradom окислительной za obradu. precizno )
Dodaj u želje

Praktičan, Izdržljiv High-end Alat za navijanje gitara struna, Tegljač Колышков, Višenamjenski Alat za skidanje колышков Plastika + metal

29.13 kn
( karakteristike: potpuno nov i visoke kvalitete. snažan i kompaktan намотка struna. izmjenjivi svrdlo za korištenje s аккумуляторными дрелями i шуруповертами. moguće je olabaviti i izvući žice, разматывая i reeling na petu. pogodan za postavljanje колков većine konvencionalnih dimenzija. za razliku od većine ručni намотчиков )
Dodaj u želje

Podmetače za violinu, Rameni naglasak za glazbene instrumente, Zgodan okvir, устраняющая bol u vratu, potpuno podesiv, Potpuno Nova

8.10 kn - 14.99 kn
( karakteristike: potpuno nov i visoke kvalitete. udoban zakrivljena soft поролоновая maska uklanja bol u vratu za vrijeme igre. gumene noge štite površinu violine od ogrebotina. visina i nagib u potpunosti regulirana. kao dugogodišnji miljenik studenata i profesionalaca, ovaj rameni naglasak za violinu pruža snažan i praktičan okvir. intenzivno punjenje, udobnost i stabilnost. izdržljiva )
Dodaj u želje

Distichous Daire Polumjesec Metalne Glazbene Jinglove Ručni Daire

71.04 kn - 139.24 kn
( opis glazbeni daire - jedan od najzabavnijih traci!on dolazi u plastičnom obliku polumjeseca s 40 джинглами u 10 setovima.to je opremljen sa gumenom drškom za lako i jednostavno snimanje.ovaj daire će postati veliki dar i može se koristiti u raznim situacijama, uključujući učionice, grupe i orkestri. karakteristike - boja: zelena. - materijal: plastika i metal. - veličina: ca. 23 * 20 * )
Dodaj u želje

Praktičan Solidne Praktičan High-End Test Usluge Instalacija Mini Маракасов Glazbenih Instrumenata 13 X 4 Cm Korisno

2.84 kn - 7.10 kn
( karakteristike: potpuno nove i kvalitetne. ove mini-маракасы čine karakterističan svijetle rezni zvuk. duljina 13 cm, što ih čini idealnim za osnovne škole ili radionica za igru na perkusionist. izrađena su od jake plastike s ručkom, koja je usmjerena na male ruke. odličan dodatak za školskih za igru na perkusionist, glazbenih radionica i dodir grupe svijetle, šarene, izdržljivi i pravi. tehničke )
Dodaj u želje

Mehanički metronoma, uho trening program za klavir, gitara, violina, bas bubanj, glasan zvuk i izuzetno ritam staze i tempo za početnike

129.72 kn - 249.43 kn
( karakteristike: s lakoćom vršite svoje omiljene djela, ovaj mehanički metronom pomoći će vam riješiti ritam, održati tempo, točno igrati i poboljšati svoju glazbenu svijest. pogodna je za većinu glazbenih instrumenata — reproducirajte ritam u pravom tempu kada igrate glasovir, violinu, gitaru, bas, bubanj i drugih glazbenih instrumenata. točno je i izdržljiv mehanizam je izrađen od plastike i metala visoke )
Dodaj u želje

Shema звукоснимателей za električnu gitaru Lp Ožičenje 2T2V 500K Pots 3-way switch za gitare u stilu Gibson Les Paul

67.70 kn - 99.60 kn
( potpuno nove, visokokvalitetne komponente za proizvodnju luthier priložena shema spajanja i sve što je potrebno za spajanje gitare praktičan, jednostavan za korištenje i siguran. kompatibilan je sa dijelova za električnu gitaru epiphone les paul. boja: srebrna + crna kapa. materijal: metal + abs sadržaj pakiranja: 1 * ožičenje 2 * utičnice a500k 2 * utičnice b500k 1 )
Dodaj u želje

100 kom./kor. Uške za alt-saksofon Eb, Trajnost upišite za saksofon 2,5, Dijelovi i pribor za woodwinds

180.87 kn - 291.77 kn
( 100 kom./kor. lovački za alt-saksofon eb snagu trske za saksofon 2.5 dijelovi i pribor za woodwinds karakteristike: uške za alt-saksofon eb. 100pc u jednom pakiranju, snage 2,5. pruža izvrsnu kvalitetu zvuka za svoj saksofon. dolazi sa kutijom za jednostavnu pohranu. tehničke karakteristike: paket veličina: 11 x 6,5 x 2,5 cm / 4,3 x 2,6 x 1 inča boja: boja drveta materijal: )
Dodaj u želje

Drveni stalak za gitaru, odvojiva đonovi podne stalak za akustičnu gitaru za akustične električnu gitaru Cl ical B.

133.70 kn - 191.03 kn
( [više otpornost] x-element dizajn okvira i ca high-end фанерный materijal pružaju sigurnu pohranu vaših alata i pouzdanu zaštitu. [svestranost] dizajniran za pohranu akustične / glazbene / električni / bee-gitara i drugih instrumenata.idealno za demonstracije i skladištenje. [elegantan i sažet prikaz] drveni stalak za gitaru, izrađen od iverice sa elegantnim koljena, koja su idealna za vaš instrument.kao funkcionalni i dekorativni. [bez )
Dodaj u želje

1 Par šok glazbenih шейкеров za jaja-маракасов i 2 glazbene udaraljke alat, Drvene Shakers za jaja, ritmičku beanbag

49.30 kn - 74.66 kn
( set 2: 2 x drvenih шейкера za jaja + 1 par x glazbenih jaja dužina: 2,2 inča (5,6 cm) igrajte se zajedno sa svojim omiljenim melodijama ili jednostavno odabrati vlastiti veseo ritam. male male kuglice unutar drvenih jaja stvaraju blagi šok zvuk čvrste ljuske shaker od prirodnog drveta je glatka, siguran i netoksični završiti kako bi se osigurala sigurnost odličan udaraljka jajolik oblik školovanja )
Dodaj u želje

Torba za nošenje klarineta iz 4 predmeta, flautu, torbe za pohranu kazetofon sopran

30.55 kn - 59.89 kn
( opis ovaj proizvod je torbu za klarineta, izrađene od dobrog materijala, praktične i trajno funkcioniranje.to je bio razvijen posebno za klarineta.odlične darove za prijatelje i obitelj, voli glazbu, oni im se sviđa.lagan i prenosiv, pogodan za uporabu na otvorenom. karakteristike -boja: kao na slici -materijal: denim -veličina: 35.00x5.00x0.30 cm / 13.76x1.97x0.12 inča -ova torba za pohranu )
Dodaj u želje

2 kom. držači za cijevi za početnike Glazbeni dio cijevi za trenera za ruke

9.09 kn - 10.73 kn
( potpuno novi i visoke kvalitete оотдти karakteristike: pisak za cijevi od abs-plastike od 2 komada za pribor za cijevi. materijal abs, dobra kvaliteta i osjećaj udobnosti. to će vam pomoći da dobijete najviše precizan zvuk. najbolja zamjena tvoj dimnjak. specifikacija: veličina: cca. 66.3x25x25 mm/2.61x0.98x0.98inch napomena: molimo, dopustite da grešku )
Dodaj u želje

Silikonska naljepnica na tipkovnicu klavir za početnike, djecu Udaljiti naljepnice na klaviru u prirodnoj veličini sa 88 tipki

65.71 kn - 84.26 kn
( od silikona, zbog čega kopče ne drže na tipkama.hrabro skidajte ih, ne ostavljajući neugodne mrlje od ljepila. ima double пентатоническое prikaz bilješke svake tipke, što pomaže da se brže identificirati odgovarajuće tipke. trake za note može lako ukloniti, ako ste upoznati s tipkama i pravila bilješke.ako niste toliko vješti, još uvijek možete ga vratiti na mjesto. što se tiče klavir standardne )
Dodaj u želje

Безголовый most-koljenica, most-koljenica, 6-Gudački Crna most-koljenica za električnu gitaru, Гитарная sustav tremolo

456.23 kn - 701.89 kn
( karakteristike: * potpuno novi i visoke kvalitete. * 1 set 6-gudački valjkastog sjedišta tremolo-бриджа za zamjenu безголовой električnu gitaru * visoka kvaliteta i testiranje u cilju stvari * posebna струнное uređaj sa pužnim pogonom za detalje mosta, nije potreban niz dvostrukih brojeva, možete koristiti obične žice s jednim pikula. * pogodan za безголовой električnu )