0

Meni

Pjesma je u stilu baroka brand Pochette violin 5 5/8", inlay lijepim omotom, divan i strašan zvuk #4107

Shop: Glazbeni instrumenti
Pjesma je u stilu baroka brand Pochette violin 5 5/8

Pjesma je u stilu baroka brand Pochette violin 5 5/8", inlay lijepim omotom, divan i strašan zvuk #4107

( 0 Naši )
2 377.27 kn - 2 502.37 kn
Broj artikla: p25620

Informacije o proizvodu

Violina Pochette od brenda SONG u stilu baroka 5 5/8", inlay lijepim tijelom, elegantan i snažan zvuk # 4107

ručno rezbarenje sa dobrim kvalitetom izrade

rijetka velika inlay od prirodne kože

Glasan zvuk

Bolje od europske jeli

Кленовая naslon Nice flames

Napraviti violinu ove vrste je vrlo teško

Molimo vas, iskoristite priliku kupiti "stari" gusle

u To je pametan izbor za igre i kolekcionarstvo.

u To je učinio naš gospodar gospodin Сонгом i dvije njegove desne učenicima.Oni su putovali u Italiju da nastavi učenje tehnike izrade violine.

u Graciozan borovih stola s glatkom teksturom

u Lijepa leđa, vrat i rebra od пламенного javora

u Drvnog materijala sušili su se na otvorenom u trajanju od 12 godina

u Vrat, vrat i kolac od crnog drva

u Dobar most

Ukupna dužina: 15 1/5 "

Dužina tela: 5 5/8 "

Dužina skale: 9 1/2"

Širina trupa na vrhu: 2 3/4"

Prosječna širina trupa: 2 1/2"

Prosječna širina trupa: 3 3/8 inča

Dostava:

Mi koristimo EMS, međunarodnu usluge ubrzane isporuke u Kini, za dostavu "od vrata do vrata".

Jamstvo Obećanja:

Ja uvijek cijenim pozitivne recenzije na eBay, javite mi, da ste primili svoju narudžbu

i potpuno zadovoljni.Ako ste nezadovoljni proizvod ili uslugu, vi ste

uzimajući, molim vas, dajte mi priliku to popraviti prije nego što ostavite negativan komentar.Želim

čuti svoje brige, tako da sam mogao poboljšati svoje poslovanje.Negativne povratne informacije ne rješava nikakve probleme.

1. Ako niste dobili nalog po isteku 30 dana nakon isporuke, molimo vas, kontaktirajte nas, i onda smo

povrat novca u cijelosti.

2. Mi ćemo povrat ili обменяем robe, ako je roba slomljen ili izgubljen u prijevozu tereta, molimo vas, kontaktirajte nas

putem e-pošte prije nego što vratite proizvod i dati nam sliku slomljenih predmeta.Kod

zadovoljstvo je zajamčeno!Na sve naše proizvode proteže 30-dnevni rok povrata.Ako imate bilo kakvih

bilo kakvih problema ili pitanja, molimo vas da nas obavijestite o njima na vrijeme.I mi ćemo se potruditi da

riješiti problem i dati zadovoljavajući odgovor.

3. Ako imaš neispravne proizvode, molimo vas da nas kontaktirate.mi smo razgovarali s vama problem

do tada, dok ne budete zadovoljni.

4. Ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu

od 5 stranaka robe, kao što je opisano, komunikacija, slanje vrijeme, poštarinu i pakiranje

Naknade.Veliko hvala.Sretno!!

Tvrtka:

Song Chung Musical Instrument Co.Ltd. - obiteljska tvrtka koja je osnovana početkom 1990-ih godina u pokrajini Hebei, Kina.Sve naše gudačkih instrumenata – violine, viole, violončela i bas - proizvedeni ručno majstor San Тьедзи i njegovi učenici.Imamo pristup najpovoljnijim drvo netaknute šume Kine' koji se potom prirodno высушивается u roku od pet do dvadeset godina.Еловый gornje strane, кленовая stražnji dio vrata i t-obliku kovrče sve naše violine urezana ručno.Violina Song dobro prihvaćen kako u Kini, tako i u cijelom svijetu.Naše gusle ne samo da se glasa za bogate i veličanstvene zvuke, ali i lijepi na svoj izgled.

  • Korištenje - Korištenje violina
  • Naziv - STJ
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Sredstvo za poliranje ладов Sredstvo za njegu ладами Sredstvo za uklanjanje prašine i poliranje ладов Pasta za uklanjanje prašine i poliranje gitara ладов

25.93 kn - 51.93 kn
( dizajniran za sigurnu uporabu, on ne šteti izgledu vaše gitare.savršeno je pogodna i za profesionalne glazbenike ili početnike, oni će postati vaš nezamjenjiv rješenje za besprijekoran igre. specifikacija: naziv: sredstvo za poliranje ладов boja: crna materijal: siguran materijal svojstva: sredstvo za poliranje za uklanjanje hrđe. neto težina: oko 50 g težina sa pakiranjem: )
Dodaj u želje

IRIN CALIFORNIA ZVUK Gitara pedala efekti Užurbano Pojačalo-simulator педального učinak električne gitare s tanjura SAD / Uk / AU / EZ

223.43 kn - 446.92 kn
( opis: opis: 1. osjetite zvuk pojačala i dobiti brojne prirodne i usmjerena rock tonove. 2. 6 регулировочных olovke za potpunu kontrolu zvuka, jedinstveni krckanje. 3. kvalitetne komponente, ožičenje s pravom cirkulaciju kako bi se smanjili gubici signala. tehničke karakteristike: ulazni otpor: 1 mω izlazna otpornost: 1 kom radna struja: 6 ma napajanje: )
Dodaj u želje

Ballads Akustična zvučna gitara, silikon šal za gitare, glazbeni instrumenti, dijelovi i pribor Guita

17.55 kn - 28.35 kn
( šal guitar mute mali i fleksibilan im biti lako uživati, a također je povoljno postaviti i ukloniti.dobar asistent za vježbanje gitare, mali i fleksibilan, može učinkovito smanjiti zvuk, bez uplitanja sa drugim ljudima. 3 ispupčen odnosno fiksne žice 1/2 3/4 5/6, dobar asistent za praksu svira gitaru.izrađen je od visokokvalitetnog materijala, lako se postavlja i uklanja, vrlo dobro štiti žice. napomena: ovaj proizvod može samo oslabiti )
Dodaj u želje

4 kom. Srebrna cilindar, olovke brzine gitare za električnu gitaru, Zamjenjivi Dodaci za gitaru, rezervni Dijelovi za glazbeni instrument

38.86 kn - 42.27 kn
( boja: srebrno kućište s crnim natpisom materijal: akril promjer: 17 mm-26 mm visina: 12,5 mm promjer šuplje šipke: 6 mm u isporuku je uključeno: 4 gitara olovke koji su dostupni načini plaćanja? ------debitna / kreditna karta / qiwi / webmoney / yandex.novac/sms/ebanx/ppro/mercado pago/ paypal/doku/mpesa/klarna/plaćanje gotovinom/bankovni transfer/tt dostava 1. ako )
Dodaj u želje

36 cm Gitara u stilu GS Dužine Akord 596 mm Шейная krunica Od Mahagonija Okoume Шейная Ploča Od rosewood Poluproizvodi

84.54 kn
( uvod proizvoda : broj artikla: vrat gitare gs mini model: dužina akord gs mini 596 mm materijal: mahagonij / drvo окуме veličina: podaci o veličini su navedeni na našim fotografijama, dopuštena greška mjerenja iznosi +/- 2, jamčimo da ova veličina se može koristiti opis proizvoda: gitara vrat dužine 578 mm, s шипом i врезом, vrat удлинен na 10 mm širina )
Dodaj u želje

Nosač za polaganje ploče Trajni Profesionalni Prijenosni Praktičan Dodatak za glazbene instrumente, Pribor za udaraljke

17.33 kn - 33.39 kn
( opis: 【solidne】: slagač ploče se sastoji od trajnih metalnih materijala. 【lice】: pribor za bubanj, debele obloge za bolju zaštitu vašeg клатча. 【jednostavan, ali praktičan】 za brzo uključivanje ili isključivanje odredbe 【rezervni dijelovi】: dogovor bubanj, pribor za udaraljke glazbenih instrumenata, odlična zamjena za svoje stare ili slomljenih dijelova. 【povoljno】: pribor )
Dodaj u želje

Metalni igračka za rano obrazovanje djece Agogo Bell, Tradicionalna Mala Glazbena dvije boje dječje Колотушка s drvenim štapićem

66.07 kn - 146.84 kn
( opis агого - to je klasični zvono, koji se danas koristi u cijelom svijetu, ali ima svoje korijene u tradicionalnoj glazbi joruba, kao i u samba-батериас. агого, možda je najstariji alat za sambe i bio je baziran na западноафриканских jednostruke ili dvostruke колокольчиках joruba. kod агого najviša visina zvuka između svih alata bateria. karakteristike - )
Dodaj u želje

Ručni 6-žičane gitaru мостовые igle, седельная matica, akustični savjet za stoku, plastične gitaru pribor za akustične gitare visoke kvalitete

3.55 kn - 5.26 kn
( lice: prenosiv i jednostavan za korištenje pogodan za akustične gitare bilo koje marke specifikacija: materijal: plastika (orah, sedlo, vodilice od plastike) boja: kao na slici gitara sedlo: oko 72 mm x 3 mm x 8,5 mm гитарная matica: približno 43 mm x 6 mm x 8,5 mm kukice za gitaru: ukupna dužina 1,175 (29,75 mm) širina žlijeba 0,075 (1,93 mm) paket )
Dodaj u želje

Tv prijamnici za zaključavanje gitare Wilkinson 6R Black JN-07 SP Lock Idealni za Pipdog Tele Ne

281.96 kn
( tv prijamnici za zaključavanje gitare wilkinson 6r black jn-07 sp lock idealni za pipdog tele ne )
Dodaj u želje

JMT-600B metronom-tuner za gitaru, ukulele, violina, bas, kromatske LCD led pozadinsko osvjetljenje, fino podešavanje

57.97 kn - 82.83 kn
( upućivanje uključuje: 1 kom. tuner-metronom proizvod će biti stalno ažuriran, izgled i boja se mogu promijeniti, molim vas, ne возражайте.i razmislite, prije nego što se objavljivati nalog, imate li želje po boji ili izgledu. budući da je slanje baterije zabranjen, molimo pripremite bateriju sami prilikom korištenja. prilikom naručivanja od 2000 komada prilagođene logotipi dostupni su uz naknadu veličina: )
Dodaj u želje

Gitara Potenciometar za kontrolu Glasnoće i boje Zvuka A500K Potenciometri s Коническим Разрезным vratila Gold Pack Of 10

59.75 kn - 81.84 kn
( 100% potpuno novi, nikad korišten аудиопотенциометры visoke kvalitete savršeno prikladne za zamjenu i nadogradnju kontrola glasnoće i tona. mini-regulator kapaciteta 500 do om dugo fluted odvojivi vratilo u punoj veličini.vratila se sa grubim накаткой pogodan za većinu olovke za upravljanje rotacija se odvija vrlo glatko i omogućava poboljšanje podešavanje osjetljivosti promjer )
Dodaj u želje

Protuklizni tepih za violončelo, bočni zatvarač klinac, Dvostruko dno, violina, kat za glazbene instrumente Chello

36.16 kn - 65.71 kn
( opis izrađena je od visokokvalitetnog materijala, postojanog i postojano u korištenju.zaštitite pod od ogrebotina, kao i pobrinite se da vaša violončelo ne поцарапается tijekom nastupa.malu veličinu i malu težinu, lako je nositi sa sobom i koristiti u bilo koje vrijeme, vrlo povoljno i praktično. karakteristike -materijal: guma, pvc -protuklizni podložak za violončelo i prijenosni, malih dimenzija )
Dodaj u želje

3 kom. Ljuskice za gitaru glave, кленовая drvena maska za gitaru, za majstora DIY Work

78.64 kn - 160.55 kn
( karakteristike: ootdty izrađen je od visokokvalitetnih materijala iz javora, trajne, stabilne i protiv korozije. vrlo lijep furnir za gitare. idealan za rezanje i напиливания podmetanje. dovoljno-set od 3 komada, pogodan za ručni rad majstora i zamjenjuje stari, da prakticiraju svoje prakticne sposobnosti. debljina je svega 1,5 mm/ 0,06 inča, što ga čini lakšim za poliranje. veličina: )
Dodaj u želje

Remen Za Saksofon, Klarinet, Električna Выдувная Cijev, Podešavanje Vratnog Remena, Tenor, Visoke Frekvencije, Viseći Neck Strap, Izdržljiva Crna

72.25 kn - 126.81 kn
( [remen za saksofon] neck strap za saksofon ravnomjerno raspoređuje težinu saksofon na vratu.udobne obloge pomoći će vam da bolje držite saksofon! [materijal] sigurnosni pojasevi max izrađene od сверхкомфортной kože i kvalitetan najlon koji može izdržati težinu više od 66 funti (30 kg). [size remen] širina vratnog remena sa postavom iznosi 4,5 cm, duljina 43 cm, a efektivna duljina vratnog remena - 56 )
Dodaj u želje

6 kom. Laptop koncentričnost sjedišta za гитарного бриджа s odvrtanjem pomoću ključa, pribor za alate

118.21 kn - 197.00 kn
( opis: naljepnica s brojem: na unutrašnjoj ambalaži svaki proizvod ima jedinstvenu oznaku s proizvodnim brojem detalja koji potvrđuju kvalifikacije proizvoda, uključujući broj dogovor, model, datum provjere i druge informacije. jedinstveni dizajn: dizajn frižideri za jednostavnost instalacije i pristupa. rezervni dijelovi: idealna zamjena svojim starim, oštećenim. izdržljiv materijal: izračunava se na )
Dodaj u želje

Stalak za gitaru Flanger FL-08D, Metalni vertikalni nosač sa dvostrukom glavom za gitaru, bas, Violina, Ukulele, Bendžo, Pribor i rezervni dijelovi

165.39 kn - 330.70 kn
( karakteristike proizvoda: univerzalni stalak za gitaru, električnu gitaru, bas, violina s dvije glave. tehničke karakteristike proizvoda boja: crna materijal: metal + abs veličina: 800 * 100 * 100 mm težina: 2,1 kg pakiranje list: 1 * stalak za gitaru savjeti -ako vam je potrebna pomoć ili imate pitanja, molimo, ostavite mi poruku.mi ćemo se potruditi da vam )