0

Meni

Nositelji prednjih sjedala automobila, organizator bočne konzole vozila s pregrađena, dvostruki USB priključak Za prednje auto konzole, sjedalo

Shop: Dodatna oprema za interijer
Nositelji prednjih sjedala automobila, organizator bočne konzole vozila s pregrađena, dvostruki USB priključak Za prednje auto konzole, sjedalo

Nositelji prednjih sjedala automobila, organizator bočne konzole vozila s pregrađena, dvostruki USB priključak Za prednje auto konzole, sjedalo

( 0 Naši )
275.14 kn
Broj artikla: p252459

Informacije o proizvodu

Opis i karakteristike:

Ovaj rokovnik za popunjavanje fuga u автокреслах je idealan za korištenje vlasnici automobila, u njemu se može pohraniti razne predmete za održavanje reda u vozilu.To nikad ne boli automobil.

1. Dizajniran boja atmosferske rasvjetom, to je korisno u tamnoj prostoriji i može stvoriti romantičnu atmosferu u automobilu.

2. Konstrukcija zidova pomaže da se lako spremiti i organizirati razne predmete.

3. Dva USB priključka za punjenje pružaju udobnost punjenje mobitela i drugih uređaja.

Tehničke karakteristike:

Naziv: Organizator za popunjavanje zazora u sjedalici

Funkcija: čisti i pohraniti stavke; punjenje; šarene atmosferski svjetla

Primjenjivi model: Univerzalna

Mjesto ugradnje: centralni daljinski upravljač sjedalo vozača

Materijal: koža od mikrovlakana / ABS

Boja: crna

Veličina: oko 28,5x7x18,5 cm / 11,22x2,75x7,28 cm

Pakiranje list:

1 * Organizator za ispunjavanje zračnosti u sjedalici

Napomena:

Zbog svjetlosnih efekata i kutova snimanja proizvod se razlikuje u boji, molim vas, shvatite to.

Zbog ručnog mjerenja su moguća odstupanja u iznosu od proizvoda.

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Korisno okolno osvjetljenje vozila: Nastoje pronaći ono što želite, u mraku i stvoriti romantičnu atmosferu u vozilu, trebali biste koristiti ovaj pretinac автокресел, koji je opremljen sa šarenim pozadinskim osvjetljenjem s funkcijom memorije.

2. Preduvjet za pohranu u automobilu: nikada nećete brinuti o tome da se komplet kutija za pohranu utjecati na upravljanje prijenosom ili pogon, budući da njegov dizajn pregrade pomaže pohraniti čaše za vodu, kartice, mobilne telefone, baterije za napajanje i druge male predmete.To će učiniti vaš automobil organiziran.

3. Zgodan dizajn za punjenje putem USB-a: Naš auto kutija za pohranu, opremljen sa dva USB priključka za punjenje, igra važnu ulogu u pomoći vam spremiti stavke i pružanje udobnosti za punjenje mobilnih telefona i drugih uređaja.

4. Odličan materijal: Ovaj rokovnik za popunjavanje fuga u sjedalici, izrađene od kvalitetne kože, mikrovlakana, vrlo mekana, izdržljiva, bez mirisa i ekološki.Možete ga koristiti za dugo vremena i nikad ne brinuti o njegovoj kvaliteti.

5. Jednostavnost instalacije: naš organizator za auto sjedala lako se instalira bez ikakvih složenih akcija.Možete umetnuti izravno u utor automobilskog sjedala, organizirati razne predmete, koji se nikada neće oštetiti vozilo.

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Vrsta - Torba za pohranu sjenila

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Sjedalo za Автокресел Mercedes Benz C-Klasse C180 C200 C230 C240 C250 C280 C300 CL200 CL500 CL550 CLA

2 282.50 kn
( to je 5-lokalna sjedalica, uključuje prednje sjedalo, tako i na stražnjem sjedalu, 2 kom. navlake za prednja sjedala mogu potpuno zatvoriti naslon za glavu, bočni dio i stražnji dio: 1. paket standard edition uključuje: 2 kom. navlake za prednja sjedala + sjedalo stražnja sjedala paket luxury edition uključuje: 2 komada navlake za prednja sjedala + sjedalo stražnja sjedala + 2 komada jastuci za vrat 2. to je potpuno )
Dodaj u želje

Za Cadillac ATS CUE 2014-2019 8-inčni auto GPS navigacija sa zaslonom osjetljivim na središnji zaslon od kaljenog stakla Zaštitna folija

57.97 kn - 152.60 kn
( precizno slijetanje: posebno dizajniran za cadillac ats cue 2014-2019 8-inčni medij s gps navigacijskim ekrana, koji pruža najviše od ekrana tehnologija višestrukog zaštite. pojačano staklo dvostruko jači nego što ne otvrdnu alternative i učinkovito štiti od ogrebotina pri svakodnevnoj uporabi, čak i od noža i ključeva. osjećaj visoke kvalitete i glatkoću, kada se pritisne, to je lako očistiti, dovoljno pažljivo )
Dodaj u želje

Za Alfa Romeo Giulia 2017-2019 Suha Središnja Konzola Automobila Od Karbonskih Vlakana, Kućište Mjenjača, Uređenje, Oprema Za Enterijer

462.06 kn - 679.44 kn
( verzija fit for - precision.stalno testirati izgled i ažurirajte svoj proizvod, da je to savršeno odgovaralo za vaš automobil.materijal premium klase - izrađen od visoko-kvalitetne karbonskih vlakana.izuzetna vještina i jasne linije spasiti vaš otrcana unutrašnjost.napravite razliku - mali korak od popravaka do luksuza, informirani izbor kvalitete, sigurno će postati znak vašeg uspjeha.неразрушающее nanošenje - jednostavan )
Dodaj u želje

Za BMW Z4 E85 E86 2003-2008 LHD Prisutan Blagi Karbonskih Vlakana Gumb za Uključivanje Automobilskih Farova Poklopac Poklopac Naljepnica dodatna Oprema Za Interijer

115.58 kn - 186.41 kn
( opis proizvoda stanje: 100% potpuno novi kit sadrži: 6 kom./compl. materijal: karbonskih vlakana + эпоксидное premaz kompatibilna model: za bmw e85 e86 (2003-2008) mi smo sudjelovali u izravnom prodajom tvornice, ako želite surađivati s nama u poslovanju, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas. način instalacije -očistite područje i uklonite sve onečišćenja prije )
Dodaj u želje

Torbica za bicikl, auto-torbica za bicikl za žene, torbica za bicikl sa cvjetnim ispis, protuklizni torbica, auto oprema Funda Volante

32.32 kn - 64.65 kn
( opišite: 1. učinite vaš upravljač колесо2 svojim rukama. to je više teško se nosi i mekana.3. mekana, čista, s finim porama i udoban ручка4. idealno do prijenosnika kola stil: sportski odgovarajući sezona: za sve sezone odgovarajući promjer volana: 38 cm materijal površine ledene svila tip instalacije: univerzalna pakiranje: poklopac upravljača * 1 )
Dodaj u želje

Za Mercedes-Benz G63 G500 W464 2019 2020 2021 2022 2023 Pribor Auto Vanjski Poklopac Stražnjeg Stupa Od Ovog Karbonskih Vlakana

1 293.46 kn - 1 616.84 kn
( molimo vas, znajte! == međunarodna špedicija robe može zahtijevati carinjenja i dodatne naknade. == u različitim regijama mogu biti različite verzije, tablica kompatibilnosti modela samo za pomoć! == potvrdite da je oblik vašeg automobila identičan oblik naših proizvoda. == ako ne možete potvrditi, molimo vas, pošaljite nam fotografiju vašeg vozila, hvala! primjenjivi model: za mercedes-benz g63 g500 w464 2019 2020 )
Dodaj u želje

Torba Za Pohranu U Prtljažniku Automobila Magic Tape Hook za Chevrolet Cruze TRAX Aveo Sonic Lova Sail Equinox Captiva Volt Camaro Kobalt

20.10 kn - 22.38 kn
( karakteristike: krupan je magična traka koja se može koristiti za dugo vremena učinite vaš automobil uredan i sređen jednostavan za instalaciju, čvrst i siguran tehničke karakteristike: materijal: najlon + abs broj: 4kom boja: crna pakiranje: pogodno za sve automobile pogodan za gašenje požara: 1 kg, 2 kg, 4 kg pakiranje: 1 komplet sigurnosnog pojasa )
Dodaj u želje

1 ~ 10ШТ Univerzalni mini-auto navigacijski kompas sa okretanjem za 360 ° i podesive sferni komandne ploče, uvodni kompas za plovila, vozila, vozila

29.06 kn
( 1-10 kom. univerzalni mini-auto navigacijski kompas sa rotacijom od 360 °, podesiva sferne uvodni kompas za ploče za brod automobila opis: 100% potpuno novi i visoke kvalitete jednostavan i praktičan dizajn, instalacija sferični, s jakim dekorativnim efektom шариковое sjedalo, pokazuje smjer pokazuje razinu, prikazuje vibracije osobito popularan, srednje veličine, s visokom osjetljivošću, )
Dodaj u želje

8,4 Inča Za Jeep Wrangler JL 2018-2021 Navigacijski zaslon Zaštitnik Auto Navigacijski ekran Zaštitni film 82215337

58.11 kn - 81.84 kn
( 1. sadržaj paketa: ova zaštitna folija za zaslon od kaljenog stakla je idealan za jeep wrangler jl uconnect screen navigation 2018-2021 godina izdavanja. 2. ultra prozirna zaštitna folija od kaljenog stakla hd, izrađen od stakla tvrdoće 9h, učinkovito štiti od ogrebotina. 3. povećana osjetljivost na klik to neće utjecati na veličinu ikona gps-zaslona i mogućnosti pritiska na dodir, kao i na osjetljivost na tipkama. 4. )
Dodaj u želje

Качающаяся Patka Auto bilo koji otvoreni položaj ogledalo Ljuljanje Auto Privjesak privjesak s Gitarom Smiješno Dekor retrovizori automobila Pribor za unutrašnjost automobila

34.31 kn - 68.63 kn
( glavne točke: 1. vozi sa zadovoljstvom: pogledajte kako je naš ukras u obliku качающейся patke radosno раскачивается na niz, u rukama gitara, na glavu slamnati šešir i sunčane naočale.ova atraktivna ovjes u automobilu na ogledalu će dati vašem automobilu osobnost i šarm. 2. dodavanje zabave i privlačnosti: tijekom vožnje naš ukras u obliku качающейся patke automatski se podiže prema )
Dodaj u želje

1/2 kom. Univerzalni auto držač za sunčane naočale, torbica za naočale, Kutija za pohranu Ford Benz, Oprema za enterijer

55.91 kn - 91.64 kn
( 1/2 kom. univerzalni auto držač sunčanih naočala, torbica za naočale, kutija za pohranu ford benz dodatna oprema za interijer opis: informacije o proizvodu: naziv: kutija za auto bodova, auto štitnik za sunce, spona za naočale za novčanice, višefunkcijska kutija za pohranu auto bodova veličina: oko 170*70*55 (debljina) mm/ 6.69*2.75*2.16 (debljina) palac materijal: abs boje: crna, bež, )
Dodaj u želje

Бесключевая sustav pokretanja motora/gumb mjenjača sa šljokicama za Toyota C-HR CHR 2016-2021 C

29.62 kn - 74.03 kn
( učinite vaš automobil više cool i prepoznatljiv.poboljšava izgled i dodaje stilski individualizma. otporan na prašinu, učinkovit kada korozije, deformacije i выцветании boje.sprečava ogrebotine na automobilu i povećava nivo završne obrade vozila.jednostavna instalacija uz pomoć samoljepljive trake.prije instaliranja malo očistite i malo zagrijte traka, to će poklopcu bolje uporište na mjestu.primjenjivost: za toyota c-hr )
Dodaj u želje

Za Geely Coolray sx11 2018-2020 2021 2022 Pribor za volan Automobila Crna Ikona Kapa S Logotipom Uređenje Trim Poklopca Stil Vozila

73.32 kn - 133.27 kn
( [xlmodel]-[custom]-[8888] za geely coolray sx11 2018-2020 2021 2022 opis proizvoda : stanje: 100% potpuno novi i visoke kvalitete materijal: nehrđajući čelik boja: kao na slici jednostavna instalacija uz pomoć visoko kvalitetnih naljepnica 3m, bušenje nije potrebna. napomena: moguća je ugradnja samo istog oblika, različite forme ne mogu se instalirati. molimo provjerite svoj )
Dodaj u želje

2/3 Gumb Novi Torbica za Ključeve Vozila Mercedes Benz A B R G Class GLK GLA W204 W251 W463 W176 Torba Privezak Za Ključeve U Obliku Školjke Držač Zaštitnik

154.37 kn - 220.51 kn
( tehnički parametri: 100% potpuno novi i visoke kvalitete vrlo dobra zaštita ključeva iz vašeg stroja i ukrasa. savršeno odgovara veličini gumb i točnom položaju gumbi. odličan dodir, ikona gumb reljefni, izdržljiv. materijal: prirodna koža i legura oprema (samo za referencu): u isporuku je uključeno: 1 x torbica za ključeve (ključevi od auta u kompletu ne dolaze) kupac )
Dodaj u želje

Torbica Za Ključeve Od Automobila Iz Цинкового Legure Chevy Malibu je Chevrolet Camaro Cruze, Aveo Lova Epica Opel OPEL Astra Corsa Antara Meriva Insignia

92.85 kn - 132.63 kn
( torbica za auto ključeve, цинкового legure za chevy malibu je chevrolet camaro cruze, aveo lova epica opel opel astra corsa antara meriva insignia - model na temelju originalnog ključa -ne utječe na signal -cink legura s kožom -štiti ključeve automobila i nakit upućivanje uključuje: prikaz na slici 1 x torbica za ključeve od auta (samo torbica, ključ u kompletu nije uključena u cijenu.) napomena: )
Dodaj u želje

Torbica Za ključeve, Torbica Za Ključeve Vozila 1pc šok-dokaz Solidne Novi Praktičan Srebrna/Crvena/Ljubičasta/Plava TPU Izdržljivog Za ACCORD

26.07 kn - 43.41 kn
( detaljne informacije: * savršen dizajn, visoko kvalitetni proizvodi * vrlo dobra zaštita ključeva od automobila i nakita. * savršeno odgovara veličini gumb i točnom položaju gumbi. * odlično dodir, trajnost. * zaštita od pada i otpornost na habanje * potpuna amortizacija i zaštita od pada, ne boji se pada * učinkovito амортизирует brz udarac o tlo u jesen auto ključa, )