0

Meni

10 kom Mala Flauta, Dječja glazbena igračka, Klarineta, Mini-alat, dječji Trening Plastične igračke

Shop: Glazbeni instrumenti
10 kom Mala Flauta, Dječja glazbena igračka, Klarineta, Mini-alat, dječji Trening Plastične igračke

10 kom Mala Flauta, Dječja glazbena igračka, Klarineta, Mini-alat, dječji Trening Plastične igračke

( 0 Naši )
25.22 kn - 58.61 kn
Broj artikla: p24980

Informacije o proizvodu

Opis

Ovaj proizvod je trening klarinet, izrađene od visoko kvalitetnih materijala.Zahvaljujući dobroj teksturi i čvrste konstrukcije, on će vam pomoći da lako zamijeniti stari klarinet i čine zvuk vašeg puhački instrument više čist i udoban.To je odličan trening klarinet, koji će za vas dobra alternativa.

Karakteristike

-Boja: slučajni boja

-Materijal: plastika

-Veličina: 13.80X1.40X1.40 cm / 5.42X0.55X0.55 inča

- Dobra tekstura, s njima je lako igrati i njihove prikladan za pohranu, oni će biti vaš dobar izbor.

- Možete lako zamijeniti prethodni klarinet, to će vam pomoći da stvorite više lijep i zvučan zvuk.

- Jednostavan za korištenje, lako se čisti i štedi vrijeme.Im lako i jednostavno koristiti, što donosi veliku udobnost u vaš život.

- Zvuk klarineta glatka i nježna, odjek zasićene, a ruka ugodno.

- Izuzetna izrada proizvodnje klarineta, glatka površina, bez srha.Ovaj klarinet pouzdan i praktičan.

10 кларнетов na 6 rupa

  • особенности8 - Profesionalni 6-луночный klarinet
  • особенности7 - Dječji trening klarinet
  • особенности9 - duhački instrument
  • особенности10 - dječji klarinet
  • Lice 3 - Dječji poligon flauta
  • Značajka 5 - Studentski trening duhački instrument
  • особенности6 - dječje flauta
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Lik 2 - Studentski klarinet
  • Značajka 4 - alat za klarineta
  • Особенности1 - Dječji klarinet-flauta

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Пьезоконтактный mikrofon za akustična gitara, Violina, Bendžo, Mandolina, Havajske gitare, Zvuk je Čist

45.18 kn - 56.48 kn
( profesionalni пьезоконтактный soundbox za mikrofon, priključak 1/4 inča kontakt mikrofoni snimaju zvuk, dok je u izravnom kontaktu s izvorom zvuka prednost im je u tome, da su u stanju riješiti blokira vanjske zvukove, a ne pod utjecajem zvučnih refleksija od obližnjih objekata jednostavno ga priključite na svoj pojačalo, басовому pojačalo ili drugu opremu записывающему on )
Dodaj u želje

3X Priključak za tremolo ručica za električnu gitaru M9, priključak za šok dodatkom za sustav Tremolo Bridge

26.07 kn - 45.68 kn
( tip: most broj modela: priključak za električnu gitaru tremolo arm 100% potpuno novi i visoke kvalitete uglavnom za sustav tremolo bridge. promjer navoja priključka: oko 9 mm dodatna oprema: vijci s vijka + gornji priključak + donji bubanj dužina: 3,8 cm/1,5 inča (približan iznos) boja: crna materijal: metal sadržaj pakiranja: 3 x konektori za tremolo samo )
Dodaj u želje

2X Fleksibilan пьезокабель pod седловидный soundbox za akustičnu gitaru

37.72 kn - 49.02 kn
( mikrofon visoke osjetljivosti senzora пьезопреобразователя jednostavno se spaja s kompatibilnim blok eq ili predpojačala jednostavnost instalacije - lemljenje nije potrebna može se koristiti s предусилителем ili equalizer za akustičnu gitaru materijal: пьезокабель soundbox (d x š): približno 4 x 1/16 inča (10 x 0,2 cm) nožica: 2,5 mm duljina )
Dodaj u želje

Pedala Učinak Aroma Poticaj električnu gitaru True Bypass Premium Analognoj Papučicu električnu gitaru Us F/s Metal Booster Pribor

211.28 kn - 422.56 kn
( značajke pedale: niska potrošnja energije. unutra se nalazi operativni pojačalo sa ultra niske razine buke. mogućnost promjene niske i visoke tonove iznosi +-14 db možete povećati nisku i / ili visoku frekvenciju vašeg zvuka, što može odgovarati kombinacije drugih blokova efekata i pojačala, ili bilo koje druge varijable, s kojima se možete susresti prilikom izvedbi. pomoću regulatora razine možete )
Dodaj u želje

Navlaka za bas-gitare, maska za grebanje, nabava od 1-слойного crne boje i alat za izravnavanje напильника za gitaru ладов

156.15 kn - 213.91 kn
( комплект2: 1 x perforirana srpa + 1 x zelena точильный kamen + 1 x linija s trostrukim uglovima sa 2 ulaza + 2 x trupce (s vrećom) i 1 x nabava lim накладного materijala dimenzije (približno): 290 x 430 x 2,3 mm (š x d x t) напильник se koristi za oštrenje uska izbočina nakon usklađivanja.s ergonomske ručke za jednostavno zadržavanja.alat za usklađivanje s preciznim ravne rubove će vam pomoći da )
Dodaj u želje

Sredstvo za poliranje ладов Sredstvo za njegu ладами Sredstvo za uklanjanje prašine i poliranje ладов Pasta za uklanjanje prašine i poliranje gitara ладов

25.93 kn - 51.93 kn
( dizajniran za sigurnu uporabu, on ne šteti izgledu vaše gitare.savršeno je pogodna i za profesionalne glazbenike ili početnike, oni će postati vaš nezamjenjiv rješenje za besprijekoran igre. specifikacija: naziv: sredstvo za poliranje ладов boja: crna materijal: siguran materijal svojstva: sredstvo za poliranje za uklanjanje hrđe. neto težina: oko 50 g težina sa pakiranjem: )
Dodaj u želje

Set od 4 nastavci za električne gitare, dijelova za glazbene instrumente "Uradi sam"

5.90 kn - 10.73 kn
( opis: potpuno novi i visoke kvalitete, testiranje je prošlo uspešno pogodan za električne gitare s popularizacijom-polugom uglavnom za zamjenu jednog tremolo-kraka samo kliknite na kraj spone materijal: abs boja: bijela, crna, bež tablica veličina: dužina: cca. 39 mm / 1,54 inča promjer: cca. 5 mm / 0,19 cm paket uključuje: 4 komada kapica za poluge )
Dodaj u želje

Mini-MIDI-эффекторная Pedala, programski эффектор za MIDI kontroler, BT, USB, Wireless Kompaktna punjiva Pedala, Prijenos podataka bez odlaganja

107.49 kn - 215.04 kn
( karakteristike: 【bežični midi-kontroler】: ovaj педальный bt midi-kontroler je bežični uređaj koji vam omogućuje da s lakoćom upravljate softverom эффекторами.on podržava izravno povezivanje na usb za prijenos midi podataka sa nula latencije i male bt 5.1 za povezivanje sa imaju iznimno niske latencije. 【univerzalna primjena】: ovaj midi-kontroler podržava brojne aplikacije za izradu gitara efekata, )
Dodaj u želje

10/100 kompleta Gitara Отмычек Za Ruke-Leptira Na Red Zlatno-Srebrni Klasični Neurotransmiteri U Stilu Фингерстайл Personalizirane Отмычки Za Gitaru Ra

142.01 kn - 202.90 kn
( 10/100 kompleta neurotransmitera-leptira za gitare, običaj zlatni srebrni neurotransmitori u klasičnom фингерстайле, personalizirane neurotransmitori za gitaru za gitaru lice: potpuno novi i visoke kvalitete lako svirati gitaru i braniti prst. jednostavno podesiti glasnoću. pogodan za električne i klasične gitare. boja: zlatna, srebrna materijal: metal veličina: )
Dodaj u želje

Traka Гитарная Педальная Odbora Kuka Petlja Педальная Ploča Električna Ljepljive Samoljepljive Trake Pribor Roll 2 m i 5 cm Ugradnja Pričvrsne Letve Učinak

26.21 kn - 47.67 kn
( opis u potrazi za stručnu, ali raspoloživu traka za stopala?u potrazi za pouzdan alat koji može obavljati više poslova istovremeno?ako je tako, onda ne tražite dalje!naša profesionalna traka za stopala bi trebala odgovarati vašim potrebama.to je jedan od najboljih opcija za vas. karakteristike - boja: crna, bijela - materijal: plastika - veličina: 200x5x0,1 cm / 78,74x1,96x0,03 inča - stvara )
Dodaj u želje

1 komplet žice za violinu sa čeličnim jezgrom E A D G zamjenjuje redovne veličine 3/4 4/4

5.33 kn - 8.60 kn
( opis: 100% potpuno novi i visoke kvalitete materijal: čelične žice to je niz međusobno žice za violinu visoke kvalitete zamjenjive čelične žice za svoju violinu sferični savjet od nikla čelika s likvidacija na jezgro svijetao, jasan i brz odgovor odličan izbor za početnike pogodan za violine 3/4 i 4/4 veličina sadržaj paketa: 1 x žice 1 x linija 1 )
Dodaj u želje

70-100 cm, Postolje za stativ, Torba za nošenje mikrofon, držač za fotografije, za stativ torbica, torbica za pohranu kišobran.

12.57 kn
( karakteristike: * materijal-visokokvalitetna tkanina oxford, vodootporan i jednostavan. * lagana torba za nošenje stalka za zvučnike, mikrofon ili rasvjetnih uređaja. * ova torba za radiouredaj, također u prodajnom paketu koji ste dobili, ulazi naramenica. * ovu torbu može odustati do kompaktne veličine, što je vrlo praktično za korištenje na otvorenom. ima glatke munje, koje povoljno povući i )
Dodaj u želje

Torba Za Pohranu Organizator Flauta Утолщает Prijenosni Bambus Presvlake Od Tkanine Oxford Za Nošenje Studentski Glazbenih Instrumenata Sjedalo

76.80 kn - 150.61 kn
( opis profesionalna torba za flaute od bambusa je dizajniran za početnike tako i za profesionalne igrače koji žele udobno nositi svoje flaute.zahvaljujući svom элегантному i moderan izgled je istovremeno praktičan i стильен.pruža dodatnu amortizaciju za povećanu zaštitu od oštećenja kanali.posebno je dizajniran kako bi se savršeno uklapaju u бамбуковым флейтам.prostrani salon onemogućuje bilo )
Dodaj u želje

Gitara medusobno kabel 6.35/6.5 Gitaru басовый audio Prekidni žice 5 m Za spajanje zvuka električne gitare

83.05 kn - 113.81 kn
( 100% potpuno novi, sa visokim kvalitetom.snažan i izdržljiv.dobar kontakt karakteristike. učinkovito sprječava smetnje u signalu.koristi pouzdan tvorničkim akustička utikač.koristi se za povezivanje zvuka električne gitare.pogodan za izlaz 6.35 / 6. koristi se za povezivanje zvuka električne gitare ili snimanje električne gitare. i linije spajanja električne gitare, na uređaj s učinkom mobilnog telefona irig spol: muško broj modela: )
Dodaj u želje

Uradi SAM Калимба Šarm Četkica šarene rese crvena ružičasta žuta plava odgovarajući Pribor za ovjes Klavir

23.66 kn - 36.44 kn
( * калимба svojim rukama * pribor s кисточками naravno, vertikalno, bez savijanja ne blijedi na dodir je glatka ručni rad izraz (link za narudžbe: https://kalimba.pozitron.com.hr) )
Dodaj u želje

6 kom. Gitara struna, Električni Drveni Glazbenik, uvozni pribor od шестиугольного legure

38.36 kn - 75.16 kn
( opis izrađene od trajnog materijala, te žice za električnu gitaru izdržati dugotrajno korištenje.oni su dizajnirani s brižljivim obrtništva, pružaju visoku tvrdoću i otpornost na blijeđenje, deformacije i pucanje.to ih čini praktičan izbor za bilo kojeg glazbenika. karakteristike -boja: kao na slici -materijal: legura bakra -veličina: 11.00x11.00x0.70cm /4.32x4.32x0.28in -promjer žice: )
Dodaj u želje

Alat za savijanje žice za gitaru, alat za ravnanje žice, alat za savijanje žice za gitare, pribor za bas

202.04 kn - 348.32 kn
( сгибатель gitara ладов s podesivim накатным kotačićem omogućava brzo podešavanje накатное kotač s točnim radijusom za savijanje otpremnice žice propustite segment otpremnice žice kroz ovaj stroj, i ona će izaći zakrivljene i spreman za instalaciju u радиусный vrat. vrlo zgodan alat za savijanje žice ладом za majstora. glavni trup je izrađen od aluminijske legure, )