0

Meni

Zaštitna folija za motor sa zaštitom od ogrebotina za indijske FTR od 1200-tima 1200 S 2019 2020

Shop: Uređenje, Čišćenje i Zaštita
Zaštitna folija za motor sa zaštitom od ogrebotina za indijske FTR od 1200-tima 1200 S 2019 2020

Zaštitna folija za motor sa zaštitom od ogrebotina za indijske FTR od 1200-tima 1200 S 2019 2020

( 0 Naši )
34.74 kn - 46.32 kn
Broj artikla: p2198

Informacije o proizvodu

Zaštitna folija za zaštitu ekrana od ogrebotina za motocikle za Indian FTR 1200 S 1200 S 2019 2020

Precizno rezanje, idealna za slijetanje

Štiti ekran od ogrebotina, visoke temperature, prašine, smeća i uv zrake

Ispunite ogrebotine ispod ekrana, tako da je opet izgledao kao novi

Se lako čisti i uklanja nečistoću, ne morate brinuti o царапинах na zaslonu ploče s instrumentima.

Nakon skidanja ne ostaje traga.U isporuku je uključen i strugalica za čišćenje.

instalacija:

1: Obrišite kasetofon ekran krpicom od mikrovlakana, kako biste uklonili prašinu.

2: Otkine papir-podlogu s natpisom Koraka 1. (Pobrinite se da u filmu nema jasne serif)

3: U slučaju potpunog uklanjanje umetka sprej veliku količinu vode na ljepljivu stranu.

4: Koristite gumb ili okvir kako treba čuvar zaslona, a zatim lagano stavite ga u grupu.

5: Pažljivo ocijedite vodu i uklonite mjehurići.Pokušajte ukloniti vode i mjehurića zraka.

6: Skinite papir-podlogu s natpisom "Korak 2". (Molimo provjerite da film uske protiv i ne stoji na vrhu papira-osnove.

7. Stisnite ukloniti ostatke zraka i vode, i prekinite proces.Čestitamo!Sada naši proizvodi u potpunosti štiti vaš glumac blok.Zbog osobnih problema u zanatske industriji, možda, veći broj plikovi - to je normalno.

Materijal: TPU

boja: prozirna

Sadržaj pakiranja:

2 lista filmova

1 set x pribor

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

O nama

Pružamo dobar proizvod po najboljoj cijeni, mi podržavamo skupni nalog/izravno dostave

1. Za naručivanje direktne isporuke, molimo vas, označite "izravne rezervacije isporuku," mi smo poredane prioritete.

2. Za rasuti naloga/izravne opskrbe, ako imate bilo kakve ideje o cijenama ili pakiranje, molimo vas da nas kontaktirate unaprijed, mi ćemo vam pružiti najbolju uslugu kako bi zadovoljili vaše potrebe.

Zbog plaćanja

Ako naiđete na bilo kakav problem prilikom plaćanja, molimo vas da se obratite servisnoj službi Pozitron.com.hr, pitati za pomoć:

O dostavu

1. Poslat ćemo naloga što je prije moguće u roku od 2-5 dana (osim vikenda i državnih praznika), kao i samo plaćanje će biti završen u normalnom načinu rada.

2. Molimo vas, upišite vašu punu adresu isporuke s točnim brojem telefona i poštanski broj, pogotovo kupci iz Rusije i Bjelorusije, molimo vas da potvrdite svoje puno ime.

3. Molimo, imajte na umu da mi nismo odgovorni za carine.Molimo vas, prijeđite carinjenje sami.

4. Vršimo kao mail, tako i isporuku.Za većinu zemalja poštanska dostava traje oko 25-35 radnih dana, a za neke zemlje, kao što su Brazil, Peru, duže.

Ekspresna dostava uključuje DHL, EMS, Pozitron.com.hr Premium Shipping i posebne linije, kao što su Aramex.To traje oko 7 dana.(To će odgoditi ako je u vašoj zemlji naiđete na bilo kakve probleme, štrajk radnika, vremenski uvjeti i tako dalje.)

O послепродажном održavanje

Mi smo pouzdan prodavač, i imamo profesionalna aftermarket za sve naše zajednicu običaje.Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi vaše narudžbe, molimo vas da nas unaprijed kontaktirate, mi ćemo uvijek u blizini, dok ne dobijete zadovoljavajući odgovor.

O povratne informacije

1. Molimo vas da pažljivo provjerite ambalažu i proizvod pri dobivanju kako bi bili sigurni da nema problema.

2. Ako imate bilo kakvih pitanja ili niste u potpunosti zadovoljni svojim upućivanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Mi smo riješiti problem, da vas zadovoljiti.

3. Ako nema problema, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu od 5 zvjezdica.

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Светоотражающая naljepnica za automobil, naljepnice sa strelicama, Moto Reflektirajuće naljepnice, naljepnice sa strelicama na motocikl, skuter, Ukrasne

16.06 kn - 32.18 kn
( funkcija: 1. s dugim odražava učinak, moderan i dekorativnog, jedinstven i atraktivan 2. otporan na uv zračenje, vode, prljavštine, masti, soli, slabe kiseline i ulja.lako se čisti vodom. 3. kreativni naljepnica na motocikl u traku sa strelicom vodootporan маслостойкие reflektirajuće naljepnice univerzalni pribor za ukrašavanje motocikala specifikacija: tip proizvoda: reflektirajuće )
Dodaj u želje

Za Harley Pan America 1250 Special Sportster S RH1250S 2021 2022 Motocikl Crni Spremnik za Gorivo Наколенник Zaštitnik Naljepnice Naljepnica

137.68 kn
( za harley pan america 1250 special sportster s rh1250s 2021 2022 motocikl crni spremnik za gorivo наколенник zaštitnik naljepnice naljepnica karakteristike: · izrađena je od kvalitetne gume, otporna na koroziju. · osigurajte da vam stabilnu i sportsku vožnju zahvaljujući lako i učinkovito iskoriste koljena na motociklima. · ukrasite svoj motocikl i ukrasiti ga s prekrasnim krajolicima. · )
Dodaj u želje

3pcs Lijevak za punjenje moto Teleskopski, Za prijenos ulja u motor automobila, Benzinski filter, Sklopivi plastični lijevak, auto oprema

3.48 kn - 71.97 kn
( karakteristike: ✅ sklopivi dizajn i visoka kompatibilnost jednostavno obrišite, držite ravno i krenite da stane u bilo koji skup alata.radi na temperaturama od -30 ° f do 425 ° c, dobro je kompatibilan sa standardnim opreme u tekućinama, samo mijenja oblik i koristite je iznova i iznova. ✅ fleksibilan odvodnja alat s защелкивающейся lijevak bogata plava krova, izrađen je od trajne plastike. )
Dodaj u želje

2 kom. Reflektirajućim moto kotača Izglađivanje Kaciga Jastuk na spremnik Dekoracija Pribor s logotipom Naljepnice naljepnice za KAWASAKI Z1000 Z 1000

29.06 kn - 32.25 kn
( 2 komada reflektirajućim moto kotača izglađivanje kaciga tenk navlaka ukras logo pribor naljepnice naljepnice za kawasaki z1000 z 1000 )
Dodaj u želje

Okasti ključ za motocikle, okasti ključ za popravak, Alat za zaključavanje, Robustan Alat za uklanjanje premium klase, Podesivi okasti ključ za ručice

80.63 kn
( opis: 【visoko kvalitetni materijal】: iščašenje s zamašnjak moto je izrađen od visoko-ugljičnog čelika, koja ima visoke tvrdoće, nije lako deformiraju i može se koristiti za dugo vremena. 【upute za korištenje】: iščašenje, koristite gornje i donje kuke za pričvršćivanje gornjeg i donjeg kraja opruge i okrenite šipke s navojem, za komprimirati sliku oprugu, da bi se poboljšala sigurnost rastavljanje amortizera )
Dodaj u želje

Dvorac disk kočnice motor, zaštita od krađe, alarm, Bicikl, motocikl, Dvorac za skuter, Pribor za motocikle

36.37 kn - 66.07 kn
( naziv modela = ckeditoru [naziv proizvoda]: zaključava disk kočnice motocikla [size pakiranje]15*10*2.5 cm [masa] 115 g [upotreba]: zaključajte disk kočnice bicikala, električnih vozila i motocikala. [size]: dubina žlijeba dvorca je oko 48 mm, širina - oko 9 mm, a promjer stupa dvorca - oko 6 mm. [područje primjene]: bicikle, električne automobile, motocikle. [broj ključeva]: 2 [pakiranje]: )
Dodaj u želje

Za Ducati Monster 821 Obloge na spremnik motocikla, naljepnice, naljepnice, komplet za dovod plina, loživog ulja, zaštita koljena, jastuk na tenk

106.35 kn - 114.38 kn
( 2021 2022 moto naljepnice, naljepnice za plin, loživo ulje, komplet za zaštitu koljena, jastuk na tenk, zgrabi za ducati monster 821 opis: stanje: 100% potpuno novi boja: kao što je prikazano na slici materijal: epoksidna smola količina: 1 komad/2 komada veličina: kao što je prikazano na slici instalacija napomena: pobrinite se da je površina čista i nemasna kako bi se postigla optimalne )
Dodaj u želje

naljepnice za motor, naljepnice na vjetrobranskom staklu od aluminijske legure, Prometne kutija, Naljepnice na strani poklopca prtljažnika za BMW F700GS F700 GS

31.54 kn - 37.08 kn
( molimo, imajte na umu: odaberite china post ordinary small packet plus za upućivanje nema sobe za praćenje.obično, u većini zemalja, dostava će koštati od 15 do 25 radnih dana.ponekad dostava će koštati 25 ~ 60 dana.ako ne dobiti više od 60 dana, molimo vas, kontaktirajte vašeg lokalnog poštanskog ureda. i još uvijek nemate nikakvih informacija, kontaktirajte nas bez ikakvih kontroverzi.mi mislimo za vas!!! ostatak )
Dodaj u želje

OTOM Motocikl Ključ Za Svjećice CNC Aluminijska Za KTM YAMAHA CRF KXF RMZ NGK BR7ES 54739093000 2-Taktni Univerzalni Alat Za Popravak

227.62 kn
( [xlmodel]-[custom]-[8888] otom pogodan za alat za popravak dvotaktni motor ktm svjećica ngk br7es (54739093000) svjećica ngk br8eg (54331093310) karakteristike proizvoda svestran motocikl ključem za svjećice. izrađen je od aluminijske legure serije 7 cnc, on je izdržljiv i kompaktan. 100% potpuno novi i visoke kvalitete, jednostavan za korištenje. univerzalan za većinu modela dvotaktni motor )
Dodaj u želje

Motocikl Kožni Ropes Privjesak Sa Kopčom-Подковой Privjesci za Ključeve, Honda XR150L 2023 XR 150L XR150 L s Korisničkim LOGOTIPOM

33.74 kn - 67.49 kn
( opis snop: ključevi, ruksaci, razne predmete na munje tip elementa: privjesak za motocikl materijal: nehrđajući čelik, cink legura stanje: 100% potpuno novi proizvodi boja: crna/crvena crna/plava/crvena/ u komplet uključeno: privjesak za motor + mala dodatna odvijač za rastavljanje napomena: imamo dobru uslugu.ako imate problema sa pojasom, molimo ne ustručavajte se prvo kontaktirate )
Dodaj u želje

Moto Naljepnice Za Honda NC750 S NC750S Zaštitnik Sidebar Naljepnice Na Izglađivanje Logotip Logo je Simbol Zaštita Spremnika

99.81 kn - 107.34 kn
( moto naljepnice za honda nc750 s nc750s zaštitnik sidebar, naljepnice za kitanje, logotip, logo, simbol, zaštita spremnika, maska opis: stanje: 100% potpuno novi boja: kao što je prikazano na slici materijal: epoksidna smola broj: 2 kom veličina: kao na slici napomena za instalaciju: pobrinite se da je površina čista i nemasna kako bi se postigla optimalne rezultate i instalacije u toplom )
Dodaj u želje

Poklopac rešetke zamjenjuje износостойкую Corsa D 2201099

78.43 kn - 137.54 kn
( opis: odlična zamjena vašem starom ili сломанному vozila, rješenje problema. osvježite svoj automobil, stvorite ugodnu atmosferu u kabini. unaprijeđeni i poboljšani, zamjena bez oštećenja, jednostavna instalacija. izrađen je od kvalitetne abs plastike i pc, teško je sama pucanje, izdržljiva i dugotrajna. poklopac rešetke воздуховыпускной panel je pogodan za corsa d specifikacija: materijal: )
Dodaj u želje

Dvorac disk kočnice motor Dvorac sigurnosti motocikla bicikla, skutera vodootporan zvučni signal crna

103.51 kn - 172.49 kn
( zaključavanje diska alarm: ugrađeni senzori udarca u ovu zaključavanje diska alarma u stanju otkriti vibracije i kretanje.alarm na 110 db sprječava mogući gubitak signala kada se nalazite kod kuće ili parking na ulici, što je povoljno za bicikliste prilikom parkiranja na ulici ili kod kuće. široka primjena: dvorac diska kočnice, pogodan za različite vozila s disk kočnice promjera do 7 mm sa rupama, kao što su motocikli, mopedi, )
Dodaj u želje

Za PIAGGIO VESPA GTV GTS 125 250 300 300ie Super Naljepnica na Motocikl 3D Naljepnica od smole

63.51 kn - 75.59 kn
( molimo, imajte na umu: odaberite običnu malu parcelu pošte kina bez broja za praćenje i upućivanje.obično, u većini zemalja, dostava će koštati od 15 do 25 radnih dana.ponekad dostava će koštati 25 ~ 60 dana.ako ne dobiti više od 60 dana, molimo vas, kontaktirajte vašeg lokalnog poštanskog ureda. i još uvijek nemate nikakvih informacija, kontaktirajte nas bez ikakvih kontroverzi.mi mislimo za vas!!!ostali oblici isporuke mogu se )
Dodaj u želje

50x100 cm, grafiti za motocikle, Hidro-grafička film za prijenos vode, naljepnice za folije, naljepnice PVA

3.48 kn - 37.87 kn
( specifikacija: materijal: polivinil alkohol (pva) veličina: 50x100 cm karakteristike: visoko kvalitetni materijal pva, sa odličnim адгезивными i эмульгирующими svojstva, bez mirisa i, što je najvažnije, нетоксичен. snažna svojstva kada se pruži, ukrasni uzorak nije lako izgubiti oblik. fin izrade, koristi se laser navoj, jasnoća borbenost ispis. odličan )
Dodaj u želje

Za Ducati Monster 1100 Evo 2008-2014 3D Carbon Motor Plinski Naljepnica Poklopac Spremnika Navlaka Zaštitnik

127.88 kn - 150.47 kn
( 1. kvalitetan stroj za rezanje u осязаемом 3d, izdržljiva i vodootporna. 2. lako наклеивается i uzdržan, za nanošenje nisu potrebni dodatni alati ili oprema. 3. сверхлипкая ljepljive osnova sprečava oštećenja prozirnog premaza. 4. savršena zaštita za vaš motocikl od ukupnog trošenja. 5. modni dizajner obloge za uređenje vašeg motocikla. materijal: epoksidna smola boja: )