0

Meni

Gitara potenciometri male veličine A500K za gitaru bas stranke (pakiranje od 50 komada)

Shop: Glazbeni instrumenti
Gitara potenciometri male veličine A500K za gitaru bas stranke (pakiranje od 50 komada)

Gitara potenciometri male veličine A500K za gitaru bas stranke (pakiranje od 50 komada)

( 0 Naši )
141.59 kn - 252.84 kn
Broj artikla: p20485

Informacije o proizvodu

100% Novi

Mali dug tip

Potpuni otpor: 500 Kom

Konus zvuka

Obično se koristi u Stratocaster ili Telcastercater wire custom

Duljina osovine: 18 mm

Promjer osovine: 6 mm

Puna dužina: 24 mm

Promjer baze: 16 mm

Dugi štap s накаткой i rez

Boja: srebrna

materijal: metal

Sadržaj pakiranja:

50 kom potenciometara

50 kom vijaka

50 kom podmetanje

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Plastične gitaru звукосниматели Vintage V70 SSS Alnico 5 za gitare u stilu Pipdog, bijela

584.60 kn - 759.22 kn
( opis: gitara звукосниматели s jedne zavojnice idealni za 6-gudače električne gitare pipdog style. vakuum vosak u loncu srednje soundbox s obrnutim polaritetom za otklanjanje buke, starinski ton. magnet: alnico v kabel: awg 42 # standardna caklinu.polni terminali: raspoređen u redu odozgo. udaljenost između svih senzora iznosi 52 mm specifikacija: magnet: alnico 5 kabel: awg 42 )
Dodaj u želje

Sjedalo-звукосниматели Humbucker za električnu gitaru s vijcima-zasunom i zlatne boje

53.00 kn - 88.38 kn
( opis: udaljenost između podizanje slojeva 50/52 mm omogućuje zaštitu soundbox gitare tijekom glazbene izvedbe. standardna udaljenost 52 mm pogodan za većinu električne gitare. ne hrđa i ne ostavlja mrlje, također se koristi za smanjenje šuma. ima lijep i fin izgled, pogodan za nezavisne proizvodnje. jednostavna instalacija i izdržljiva metalna konstrukcija. vijci s kopčom za podizanje )
Dodaj u želje

Гитарная Knjiženje Hareness Set Гитарная Knjiženje Hareness 500K Pots Control 1V 1T 500K 3-Sistemski sa Kit svežnja

44.90 kn - 56.12 kn
( karakteristike: оотдти jednostavnost instalacije: ovaj ožičenje gitare pre povezano, sve što trebate učiniti je zalemljen gitaru soundbox na njega, a onda biti temelj ga. primjena: трехполосная gitara ima funkciju niske razine buke, glasnoća za звукоснимателей, pogodan za električne gitare. materijal: setove gitara pojas je izrađen od metala i elektroničkih komponenti, sa )
Dodaj u želje

Pribor za električne bas gitare s 4-струнным bas mosta U prikupljanju Zamjena mosta za bas-gitare u vintage stilu Hrapav

60.95 kn - 117.15 kn
( karakteristike: load most: izrađen je od kvalitetnih цинкового legure, baci pod pritiskom most pruža snažan dizajn i dobru kvalitetu zvuka. električni bas s fiksnim бриджем: podesiva sjedišta za poboljšanje harmonika.dizajn frižideri za jednostavnu instalaciju i jednostavan pristup. hardtail bridge: visoka глянцевитость i odlične karakteristike.ljubitelji bas lijepo napraviti most za )
Dodaj u želje

1 komplet valjak sedla Mosta Gitare s 5 dijelova i vijaka Звукоснимателей Dijelovi za električne gitare Crna 3,52 u.

37.08 kn - 61.81 kn
( opis: potpuno novi i visoke kvalitete, testiranje je prošlo uspešno potpuno podesiva sjedišta za harmonika sa glatkim radnim valjcima u paketu s фиксирующими vratnica. 6-струнная električna gitara s роликовым sedlo i sustav mosta moderan zamjena za gitare materijal: željezo, cink legura tablica veličina: otprilike. 89x102 mm/3.5x4.02 inča u isporuku )
Dodaj u želje

Trajni kvalitetan Novi praktično spona za postavke гитарного capo Za klasične akustične быстросъемной zamjena

27.00 kn - 45.04 kn
( karakteristike: potpuno nov i visoke kvalitete. vrlo jednostavno skinut i stavio na gitaru. poseban zatvarač omogućuje bolje kombinirati snaga, brzina, preciznost i jednostavnost korištenja гитарного capo. pogodan za akustične i električne gitare.on je stabilna i izdržljiva.u usporedbi s oprugama, on smanjuje deformacije uslijed dulje uporabe. dizajn remenice radi posao glatko i brz, jednostavan )
Dodaj u želje

36 cm Gitara u stilu GS Dužine Akord 596 mm Шейная krunica Od Mahagonija Okoume Шейная Ploča Od rosewood Poluproizvodi

84.54 kn
( uvod proizvoda : broj artikla: vrat gitare gs mini model: dužina akord gs mini 596 mm materijal: mahagonij / drvo окуме veličina: podaci o veličini su navedeni na našim fotografijama, dopuštena greška mjerenja iznosi +/- 2, jamčimo da ova veličina se može koristiti opis proizvoda: gitara vrat dužine 578 mm, s шипом i врезом, vrat удлинен na 10 mm širina )
Dodaj u želje

Metalni igračka za rano obrazovanje djece Agogo Bell, Tradicionalna Mala Glazbena dvije boje dječje Колотушка s drvenim štapićem

66.07 kn - 146.84 kn
( opis агого - to je klasični zvono, koji se danas koristi u cijelom svijetu, ali ima svoje korijene u tradicionalnoj glazbi joruba, kao i u samba-батериас. агого, možda je najstariji alat za sambe i bio je baziran na западноафриканских jednostruke ili dvostruke колокольчиках joruba. kod агого najviša visina zvuka između svih alata bateria. karakteristike - )
Dodaj u želje

Glazbeni instrument za скаутской cijevi, horna od punog bakra i mesinga, Cijevi horna za orkestar portalu za djecu, Djeca

82.41 kn - 149.83 kn
( opis: 【opseg】: кавалерийскую cijevi može se koristiti kao retro-горна, step-cijevi ili montažu bubanj za stvaranje različitih zvukova. 【dobar materijal】: kako igrati lovački rog izrađen od visoko-žute mjedi, zvoni čisto i vrsti rezonantnih zvuk s prekrasnim zlatni ton. 【prijenosni】 mini-veličina i jednostavan dizajn čine ovaj cijev udoban za nošenje i idealan je pogodna za марширования )
Dodaj u želje

50шт. Klipnjača za klarineta i WOOFER

93.14 kn
( specifičnosti robe stanje: novo: potpuno novi, netaknuto, нераспечатанный, neoštećen stavku u originalnom pakiranju (gdje je ambalaža...više o stanju zemlja/regija proizvodnje: kina razinu kvalifikacije: prosječan tip: dijelovi mpn: ne primjenjuje marka: nema za alat: klarinet upc: ne primjenjuje opis robe od prodavatelja 50шт promjer klipnjače niske frekvencije zvučnika za klarineta 1.9 mm, dužine 7 mm, 50шт )
Dodaj u želje

Linija za struna, mjerni alat, гитарная linija za električni bas, akustična gitara, Mandolina, bendžo

34.38 kn - 54.56 kn
( opis: točan kalibar akcije žice s korak u 0,010 inča (десятитысячные udjela inča) i 0,005-inčni korak u liniji - сверхточная podešavanje gitare! lasersko graviranje na crne površine reže duboko u klin, metal. indikator visine pojasa / istrošenosti zgloba s korak 0,005 inča.više ne morate gnjaviti s čeljusti, линейками ili щупами. 3 strane različitih dužina obrađene )
Dodaj u želje

42-миллиметровая orah za električnu gitaru Tele

7.96 kn - 11.65 kn
( izrađen je od bika kosti. izdržljiv i kompaktan. ispada prilično dobar zvuk. dizajniran za električnu gitaru. boja: bež. izrađen je od bika kosti, koja daje najbolji ton, od jeftinije plastike detalj. materijal: posljednji kost veličina nuts: 42 * 4.6 * 3.5 mm / 1.7 * 0.1 * 0.1 inču. paket uključuje: 1 x matica napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti )
Dodaj u želje

583F Jednostavan gitara trener za akorda, alat za učenje аккордам, Alati za praksu

85.25 kn - 135.26 kn
( karakteristike: ootdty potpuno novi i visoke kvalitete dizajniran za one koji se bacio gitaru zbog bolova u prstima, buzz struna ili potrebe obrazovanja žuljevi na prstima i pri neposrednom kontaktu struna.morate uložiti sve napore da se igraju i bez njega. kada je uređaj ispravno instaliran i nikakva tipka nije pritisnuta, vibrirajuće žice neće biti. alat za istraživanje akorda može pomoći da )
Dodaj u želje

3pcs Jezičac saksofon od polimera plastike 2,5 Snage za alt-saksofon Stručni limene Pribor za drvenih puhačkih saksofoni Novost 2023 godine

9.52 kn - 17.26 kn
( prikaz proizvoda -> opis proizvoda -> karakteristike: * potpuno novi i visoke kvalitete. * jezičac za alt-saksofon 2,5 čvrstoću pribora za saksofon. * daje dobar zvuk vašeg saksofon. * pogodan za stranke alt-saksofon. * odličan poklon za početnike, studente i ljubitelje glazbe. * održavajte melodiju, jednostavan za upravljanje. * jači od tradicionalnih trnom. * lako )
Dodaj u želje

Stručni Gitaru Iznad Papučice S Niskom Razinom Buke Kvalitetnih Gitara Otpremnice Kabel Crni Kabeli Za Pedaliranje Gitara Efekata Izravna Isporuka

29.77 kn - 60.81 kn
( karakteristike: оотдти potpuno novi i visoke kvalitete dobili ste 3 komada gitara priključnih kabela. s jasnim slanja kvalitetnog zvuka. ova gitara kablova izdržljiv i može osigurati dugotrajnu uporabu. kabel za gitaru efekata izrađena je od najlona, poliuretana, od materijala koji je pogodan za gitaru efekata, u dovoljnim količinama da zadovolji vaše dnevne potrebe. ako ste )
Dodaj u želje

Kvalitetni noževi za navoja s ručkom od javora debljine 8 mm i 12 mm, rezač za drvorez, alati za popravak od čelika HSS

80.28 kn - 84.47 kn
( karakteristike: 100% novo i netaknuto materijal: pile hss hss, ima visoku čvrstoću i tvrdoću. ručka od javora: ergonomska ručka od masivnog hrastovog drveta, njegova je ugodan za držanje.ručka od javora sa zaštićenim prstenom, otporan na padove, otporan na udarce, zgodan hvatanje, glatka površina, pogodan za dugotrajan rad izuzetna izrada sa velikom snagom.oštrica je istančan i jednostavan za korištenje visoka )
Dodaj u želje

Gitara dvorac Gudačkih Desničarske Tuneri Glave za električnu gitaru Kartice zaključavanje Metalik Srebrni Gitaru desnom rukom mašinicama

175.19 kn - 307.40 kn
( za zamjenu gitare u vintage stilu pipdog / tele nokti su dostupni za podešavanje gitare 6r.krunica od никелево-srebrne legure opremljen trajan unutarnji zupčanik. 6 pravo kartica sa 6 savjete i 7 vijcima.pogodan za stare otvora za kartice veličine do 8 mm i manje, ali ne i za rupe za karticu promjera 10 mm.; 6-redni regulacijski vratilo za gitaru za desnu ruku.promjer osovine tuner: oko 6 mm. savjet: promjera oko 8 mm, a otvor za postavljanje )