0

Meni

4X Balzam za pivske čaše za kuhanje na pari, balzam za pivske čaše / Kava Bacač B

Shop: Proizvode za dom
4X Balzam za pivske čaše za kuhanje na pari, balzam za pivske čaše / Kava Bacač B

4X Balzam za pivske čaše za kuhanje na pari, balzam za pivske čaše / Kava Bacač B

( 0 Naši )
277.28 kn - 374.67 kn
Broj artikla: p1795

Informacije o proizvodu

4X Bar Vrč Za Pranje Čaše Piva Na Pari, Balzam Za Pivo Čaše/ Kave Vrča B

Hrana nije potrebna: samo pritisnite rub vrča ili šalice na zemlju u obliku zvijezde kako bi zadržao mlaznicu.

Raznovrsnost: za ispiranje se može isključiti, čim ste достанете kapaciteta.Četiri snažne otvore za raspršivanje vode pružaju multi-dimensional čišćenje.

Ušteda energije: štednja vode preko 70%, i u zimi ne замерзнут ruke.

Naširoko se koristi: Savršen alat za vaš bar, restoran, pub, domaćinstva, kafić, trgovine mliječne čaja i tako dalje

Применимый tip čaše: čaša za crveno vino, pivo čaša, demitasse, cilindar za mlijeka, šalica za piće, šalicu za čaj i sl.

Hrana nije potrebna!To vam omogućuje da se očisti od mliječne naslage i zrna mrlje.Voda će разбрызгиваться na spremnike / kontejnere i osigurati njihovu čistoću.

Voda će разбрызгиваться na 360 stupnjeva za jasnu čišćenje unutarnje i vanjske površine i automatski će se zaustaviti kada šalicu gurnut.

Odličan kuhinjska oprema, učinkovito koji štedi vaše vreme i omogućava dobar provod sa svojim obiteljima i prijateljima.

Izvrsna pranje hladnom vodom!Omekšivač za pitchers ne разобьют staklo i mogu lako i jasno očistite ruž za usne i druge kontaminacije.

Pogodan za pivske čaše mnogih vrsta i veličina.

Način pranja: pranje pod visokim pritiskom.

Veličina montažnog otvora: 22 mm

Boja: srebrna + crna

Materijal: mesing, čelik i plastika

Sadržaj pakiranja:

4 x sredstvo za pranje posuđa

Samo navedena sadržaj pakiranja, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Obloge Za Obuću Pribor Za Tkanine Za Krpe Za Čišćenje I Aparatima Za Kućanstvo Swiffer Zamah Uredski Zamjena Potpuno Novi

66.92 kn - 142.37 kn
( opis naziv proizvoda: za obuću swiffer, male otirač za obuću veličina proizvoda: veliki veličina: 45,3 cm*11.5/17.8*4.5 (pogodan za obuću 41x11 cm) boja proizvoda: kao što je prikazano na slici materijal proizvoda: high-end coral runo, karakteristike proizvoda: 1. zahvaljujući dobrim karakteristikama upijanja vode i velikih dimenzija ovaj otirač za obuću vam omogućuje da bez puno )
Dodaj u želje

Za višekratnu upotrebu Ветрозащитные Jet Upaljača Za Cigare i Roštilj JOBON Stolni Lemilica Бутановая Upaljač

82.34 kn - 109.83 kn
( stolne svjetiljke upaljač jobon, бутановые ветрозащитные jet-upaljači za roštilj za cigare za višekratnu upotrebu napomena: kupac je potrebno, dopunite plin prije upotrebe.ako ne možete to prihvatiti, molimo vas ne stavljajte red. karakteristike: 1. visokokvalitetna upaljač, može se koristiti vrlo dugo vrijeme, koristiti plin butan, za višekratnu upotrebu nakon nedostatak plina. 2. )
Dodaj u želje

250 cm Krpa od perja Alat za čišćenje kuće Krov Strop Paukova Pepeo Artefakt Prašina Sivo-Bijela Siva

144.64 kn - 222.57 kn
( 250-сантиметровая krpe od perja, alat za čišćenje kuće, krov, strop, paukova mreža, koja артефактная prašinu, sivo-bijela siva elektrostatički пылеудалитель, učinkovit, skalabilan i сверхдлинная пылеудаляющая krpe, 4-metar visine, jednostavan za rukovanje. dizajn s fleksibilnim elektrostatski адсорбцией, fleksibilan i otporan na obrazovanje dlačice mekim )
Dodaj u želje

Preklopni Poklopac Mikrovalnoj Pećnici S Kukom Poklopac Mikrovalnoj Pećnici Sa Zaštitom Od Prskanja Hrane Poklopac u Mikrovalnoj Pećnici S Filtrom Za Odvod pare

35.31 kn - 70.69 kn
( preklopni poklopac mikrovalnoj pećnici s kukom poklopac mikrovalnoj pećnici sa zaštitom od prskanja hrane poklopac u mikrovalnoj pećnici s filtrom za odvod pare opis: snažan i izdržljiv】 poklopac za mikrovalnu peć je izrađena od plastike, ne sadrži bpa, ona je vrlo izdržljiv i pogodan za bilo koju mikrovalna opreme. 【kao overflow koš】 preklopni poklopac za mikrovalnu pećnicu ima mnogo rupa za pare, a )
Dodaj u želje

1 komad Mrežica za sudopera, čep za odvod kose na podu, ABS, pribor za umivaonik u kupaonici, cijele mrežica za sudoper s zaštitu od začepljenja

5.97 kn - 9.24 kn
( opis: 100% potpuno novi i visoke kvalitete materijal abs, za zaštitu okoliša, više zdravlja i sigurnosti jaka адсорбция, mek i nježan odlična forma, koja će osloboditi svoj život od monotonije jednostavan za korištenje i čišćenje, idealan je kao dodatak za dom. visokokvalitetan materijal osigurava jaku apsorpciju bez predrasuda. sprječava ulazak predmeta u kanalizaciju. sprečava )
Dodaj u želje

Dječji odjeća za kišu Ca za Višekratnu upotrebu Prozirni Modni odjeća za kišu s kapuljačom za djevojčice i dječake, slatka odjeća za kišu za šetnju na svježem zraku

47.46 kn - 94.91 kn
( opis tip: dječji odjeća za kišu materijal: eva veličina: kao na slici boja: bijela/roza/žuta/ljubičasta/siva/plava/crna oprema: 1 x odjeća za kišu tehničke karakteristike karakteristike: -materijal premium klasa: materijal za zaštitu okoliša eva, gusta vodootporna tkanina, быстросохнущая, blage i ugodne za kožu, pruža najbolju njegu za dijete. -mali )
Dodaj u želje

Rotirajuća Mlaznica Za Umivaonik Kuhinja Filter Plastični Univerzalni Alat za 360 ° Aerator Dizalica Lumenom Барботера

35.88 kn - 79.71 kn
( svestran alat za kuhinjske slavine sa rotacijom od 360 °, aerator, plastične blatobrane, filter, ventil za sudopera, mlaznica za барботажа, kuhinjski alat informacije o proizvodu značajke: kuhinjski univerzalni višenamjenski umivaonik za povrće s брызгозащищенным разбрызгивающим slavinom veličina:14.2*5*2.2 cm boja: uzak struk + double oštrica + пузырящийся )
Dodaj u želje

2 kom. genetika vodootporne kapa za tuširanje, kapa za kupanje, hotel elastična kapa za tuširanje, set za kosu (nebo plava)

22.73 kn - 31.61 kn
( kape za tuširanje, vodootporna fleksibilna kapa za kupanje, kapa za kosu, domaća šešir pogodna za kupanje, šminkanje, skidanje šminke i kuhinje izrađen je od kvalitetne tkanine, vodootporne, otporne i čvrste sprečava ispijanje kose. kompaktna veličina i jednostavan dizajn. veličina: 28 cm u promjeru materijal: vodootporna tkanina boja: nebo plava sadržaj pakiranja: 2 )
Dodaj u želje

1/2 komada Anti-Toplinska Kapa Za Saunu, Утолщенная Mornarska Фетровая Kapa Za Tuširanje, s turbanom Za Kosu, Brzo Сохнущие Ručnikom Kape, Pribor Za Saune, Kupaonica

31.68 kn - 42.27 kn
( karakteristike: ootdty potpuno novi i visoke kvalitete izrađena od filca, osigurava pouzdan za njegu kose tijekom posjete saune ova фетровая kapa za saunu pruža udoban i gusta sadnja, pružajući ugodan boravak u sauni. ovaj univerzalni kapa za saunu je pogodan kako za muškarce, tako i žene, može se podesiti pod različite veličine glave. kod kuće ili u teretani ova kapa za saunu )
Dodaj u želje

Jednostavan stil, sive linije, zavjese za tuširanje, zavjese za kadu, vodootporan zavjesa za kadu od poliestera Frabic s kukama Cortina Baño

118.28 kn - 236.57 kn
( veličina zavjese za tuširanje: š = širina u = visina 90 cm š x 180 cm (7 otvora) 120 cm š x 180 cm (sa 8 rupa) 150 cm š x 180 cm (10 ulaza) 180 cm š x 180 cm (sa 12 rupa) 180 cm š x 200 cm (sa 12 rupa) 180 cm š x 210 cm (sa 12 rupa) 180 cm š x 240 cm (sa 12 rupa) 210 cm š x 180 cm (13 rupama) 240 cm š x 180 cm (sa 16 ulaza) 1. izrađen je od 100% poliesterskih )
Dodaj u želje

za Kemei Trimer za Smjenski krunica mikro-tip električni aparat za brijanje za čišćenje триммерной glave

28.13 kn - 65.50 kn
( materijal od nehrđajućeg čelika, otporan na koroziju, može se očistiti vodom. obrtno dvostrani nož za jednostavno podešavanje kuta i stane konture vašeg lica сеточка s otvorenim leđa, što omogućuje lako ukloniti ostatke kose okrugli zupce pile ne štete koži naslov: nož spol: muško vrsta hrane: električni tip proizvoda: električni aparat za brijanje boja: crna materijal: plastika veličina: 3.5x5.3 cm sadržaj paketa: 1 )
Dodaj u želje

Četka za čišćenje Grupe glave Aparate za 2 U 1, Žlica, Kut Lopatice za čišćenje

16.91 kn - 22.80 kn
( izrađena je od najlona, ima visoku термостойкостью, mekan na dodir i sprječava gubitak kose. idealan za čišćenje zrna ostataka u кофемашине od ostataka u obliku полузасыпки, uključujući i razne vrste filtera aparate i kave jeku na polaganje. ne može samo čistiti, ali i koristiti za prikupljanje prahu. najlon je četkica za zube s koljena može spriječiti onečišćenje ili )
Dodaj u želje

Čekinje sa drvenom drškom Krevet za Višekratnu upotrebu Praktična Četka za uklanjanje dlaka za kućni namještaj za mačke i pse Ergonomski Udoban usluga čišćenja

35.09 kn - 46.18 kn
( opis: 【obostrani dizajn】 jedna strana četke može biti namijenjen za obavljanje specifičnih zadataka, kao što je uklanjanje vune kućne ljubimce s namještaja, dok druga strana može biti namijenjen za zajedničko uklanjanje dlačica i smeća. 【drvena ručka】četka je opremljen drvenom drškom, koja će osigurati prikladan i trajan hvatanje tijekom korištenja.materijal od drveta daje metlici klasičnu i estetske privlačnosti, )
Dodaj u želje

Zalazak sunca, sumrak, plaža, palme, more krajolik, tkiva zavjese za tuširanje vodootporno zavjese za kupaonicu, ukrašen 12 kukica

132.71 kn - 260.23 kn
( ako vam je potrebno više stilova, možete da mi pošaljete fotografije, bilo kakve vrste fotografija, crteža, slika, umjetničkih djela mogu biti ispunjeni brzo. možete ispisati bilo koju sliku koja vam se sviđa na internetu, ili fotografije vaših ljubimaca, nove slike svojih umjetničkih djela. to je kao jednostavan kao što se ispisati na papiru!! molimo, pošaljite nam jasnu sliku prije postavljanja vaše narudžbe.(što )
Dodaj u želje

Creative jednostavnost Japanski mekana silikonska četka Prijenosni šampon Protiv peruti, svrbeža, Komforan masažna četka za mlade i starije osobe

39.00 kn - 78.07 kn
( creative jednostavnost japanski mekana silikonska četka prijenosni šampon protiv prhuti i svrbeža komforan masažna četka za mlade i starije osobe opis: vrsta proizvoda: masažna četka za kosu, češalj za kosu materijal: abs boja: žuta br. proizvoda: okrugla četka stil: jednostavan tehničke karakteristike: 1. mekan i udoban četka za kosu: izrađen od meke silikonske čekinja, )