0

Meni

30шт originalni novi FDR8308P SSOT-6

Shop: Crtanje pribor
30шт originalni novi FDR8308P SSOT-6

30шт originalni novi FDR8308P SSOT-6

( 0 Naši )
79.00 kn
Broj artikla: p17726

Informacije o proizvodu

  • Podrijetlo - JP (porijeklo)

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Višenamjenski predložak za crtanje kruga, alat za geometrijskog crtanja, Mjerna linija, okretni kut

21.74 kn - 31.97 kn
( višenamjenski predložak za crtanje krugova, alat za geometrijskog crtanja, mjerna linija, kut možete nacrtati željeni raspored koristiti kutomjer ili дугообразных krivulje, vodoravne paralelne linije i vertikalne paralelne linije. na svaki centimetar ima kružni otvor za crtanje krugova i эллипсов.skala jasan, lako klize, da ga nije lako iskriviti. da li ste umjetnik, student, proizvođač crteža )
Dodaj u želje

Creative linija za sprečavanje kratkovidnosti S valovita linija, Plastični alat za mjerenje slike, Prozirne izravna linija, dar studentima

3.48 kn - 5.04 kn
( naziv: linija za sprečavanje kratkovidnosti materijal: plastika težina: 20 g mjerilo: 15/18/20 cm boja: prozirno plava /roza karakteristike: 1.100% potpuno novi i kvalitetni proizvodi. 2. svakih 5 cm skale primijeniti poseban izgled s jasnim i беспрепятственными linijama, koje ne utječu na vizualnu percepciju i spriječiti gubitak vida. 3. odabrane visokokvalitetne plastike, )
Dodaj u želje

1 set uredski kompasa školske geometrije транспортира za crtanje trokuta liniju

53.85 kn - 114.52 kn
( opis to je skup транспортиров za učenike s trokutastim ravnalo, izrađene od visokokvalitetnih materijala visoke čvrstoće, koji se lako deformira ili razbiti.jednostavan i klasičan dizajn, jednostavnost uporabe.osim toga, on je lagan za prijenosno uporabu u uredu, školi, arhitekturi, itd. dobro vidljiv veliki broj lako потускнеет. karakteristike - materijal: plastika, željezo -napomena: )
Dodaj u želje

15-30 cm, metalna ravna linija od nehrđajućeg čelika, obostrani mjerni alat

2.20 kn - 3.13 kn
( karakteristike: ovaj objekt dobar je izrađen od visoko-kvalitetne materijal za izdržljiv i praktičan za korištenje.ove linije mogu koristiti kod kuće i u uredu, učenicima i profesorima.vage su vrlo jasne i precizne, i u njima možete uživati u dugo vremena.nema oštrih rubova, lako ih je pohraniti. specifikacija: boja: kao što je prikazano. materijal: metal veličina: dužina 6 cm/8 cm/12 cm. u )
Dodaj u želje

15 cm Voće Slatka Linija Školski Pribor Pribor Kawai Alat Za Crtanje Korejski Celina Okovi Scolaires Student Linija Regla

1.14 kn - 2.13 kn
( specifikacija naziv: linija materijal: drvo veličina: 15 cm slika: lubenica, naranča, limun, kivi u isporuku je uključeno: linija 1pc. korisni savjeti 1. nudimo vam najbolji proizvod i uslugu.ako imate bilo kakvih problema, molimo vas, javite nam, i mi ćemo odlučiti problem što je prije moguće.puno vam hvala. 2. zbog razlike u osvjetljenju i zaslonu u boji robe može se malo )