0

Meni

Estetski marker-хайлайтер pastelne boje, хайлайтер na bazi vode u različitim bojama za djecu i odrasle, školski pribor uz nadoplatu

Shop: Olovke, Bojice i pisaći pribor
Estetski marker-хайлайтер pastelne boje, хайлайтер na bazi vode u različitim bojama za djecu i odrasle, školski pribor uz nadoplatu

Estetski marker-хайлайтер pastelne boje, хайлайтер na bazi vode u različitim bojama za djecu i odrasle, školski pribor uz nadoplatu

( 0 Naši )
34.10 kn - 68.13 kn
Broj artikla: p1573

Informacije o proizvodu

Opis:

Naš estetski marker-хайлайтер šest mekih boja dobro štiti oči i olakšava brigu za njih.Oni se neće odvratiti vas i omogućiti vam da bolje pisati ključne trenutke.

Specifikacija:

Veličina: 15 * 2 cm / 5,9 * 0,78 inča

Pakiranje list:

маркерная ručka * 6pcs

Saznajte više o proizvodu

1. Dizajn s dva savjet: Naše маркерные olovke Highlighters mogu poboljšati učinkovitost zahvaljujući svojim jedinstvenim dizajnom, sa dva kraja, u kojem debelu stranu možete koristiti za označavanje i tanka - za pismo.

2. Ne boli oči: Naš estetski marker-хайлайтер, izrađen u pastelnim i meke boje, odlično štiti vaše oči i omogućuje vam je bolje pisati ključne trenutke.

3. Vrhunska pero: Zahvaljujući ovoj blagoj наконечнику dvosmjerni хайлайтер je gladak i mekan vrh, koji je izdržljiva, omogućuje glatka i pisanje, brzo se suši i može se koristiti kako za pojedinostima, tako i za bojanje.

4. Široko područje primjene: možete odabrati naš kolor marker za unos popravaka u shemu kodiranja ili komentara, bojanje slika složenim uzorcima, bilješke i vesele šarene crteže.

5. Kreativni dar: Ova маркерная ručka je siguran za korištenje, zauzima malo prostora, mali i kompaktan, lako ju je nosio sa sobom.To može biti kreativan poklon za obitelj, prijatelje, za rođendan ili Božić.

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Akril marker s blagim metalnim vrhom 12 boja za papir, kamen, drvo, keramika, slikarsko platno, grafiti, uradi sam

75.45 kn - 83.83 kn
( naziv proizvoda: metalni akril marker s mekanim vrhom specifikacija: boja kutija boja: 12 boja upotreba: * uradi na papiru, kamenu, stablu, boji porculanu, platnu, plastici, gipsanih слепках, staklo itd. * vrh četke, može podesiti debljinu linije, pogodan za profesionalne učenika-kritike. napomena: ako imate bilo kakvih pitanja u vezi primljene vas nalog, možete nas kontaktirati, a mi ćemo odgovoriti )
Dodaj u želje

2 komada Slatka Kostur Glave Ručka Kawai Crne Tinte Crtani srebrno Pero Darove Školski Ured Halloween pisaći Pribor

9.45 kn - 18.54 kn
( 2 komada slatka kostur glave ručka kawai crne tinte crtani srebrno pero darove školski ured halloween pisaći pribor )
Dodaj u želje

Ljepilo za ispis u boji, boje tinte, loptu olovke uredski olovke za potpis, pribora za studente, poklone, Školski pribor za kreativnost, гелевые olovke

19.96 kn - 24.08 kn
( materijal: гелевая ručka u retro stilu veličina: 14,6 cm količina: 1 komad preporučena kupnja kliknite na sliku da blagajna )
Dodaj u želje

Luksuzni Poklon Set od kemijske Olovke za Golf Stolni Mini Golf Zelena Metalna Ručka Personalizirano Korisničko Logo Naziv Dar Vaspitač Školski Pribor

41.99 kn - 76.37 kn
( 1. luksuzni dizajn: ovaj set se lijepo uređena s obzirom na izuzetan luksuz.metalna ručka mini golf green - to nije samo funkcionalan alat za pisanje, ali i dajući vašem radnom mjestu dašak sofisticiranosti. 2. prilagodljiv: na ovaj skup se može primijeniti individualni logo ili naziv.to ga čini idealan poklon za nastavnika, suradnika ili svakoga tko cijeni golf. 3. visoka kvaliteta: ručka je izrađena od izdržljivog )
Dodaj u želje

6pcs. SUMIKKO GURASHI, slatka crtani ljubimci, soft гелевая olovka 0,5 mm, nalivpero s crnom tintom, pribora za školu, dar prijatelju u ured.

23.94 kn - 34.17 kn
( naziv proizvoda: гелевая ručka dužina ručke: oko 14 cm veličina za preljev: 0,5 mm materijal: plastika )
Dodaj u želje

36шт Crtani Sanrio 6-boje Kemijska Olovka Silikonska Hello Kitty Kuromi Melody Slatka Mini-Učenici Uče da Kliknu Olovke Nagrada Za Ispit

221.44 kn - 461.35 kn
( 36шт crtani sanrio 6-boje kemijska olovka silikonska hello kitty kuromi melody slatka mini-učenici uče da kliknu olovke nagrada za ispit )
Dodaj u želje

Kombinacija olovke, poklon kutija za tiskanice, poslovni poklon, ink cartridge, Skup olovke dvostruke namjene

156.08 kn - 390.16 kn
( naziv proizvoda: mali skup tinta za pera materijal ručke: čeličnom šipkom, bakar detalj krunica olovke: 1,0 mm težina seta: oko 356 g /komplet oprema: ručka + 3 vrećice s crnilom + poklon kutija + torba )
Dodaj u želje

10 boja Meka ručka za bojenje kose Visokokvalitetna акварельная četka za grafita S mekom glavom Izuzetno lako boja marker

33.11 kn - 48.02 kn
( 100% novo i visoku kvalitetu: na dar prijatelju, jednostavno upravljanje, dugotrajnost: materijal: plastika veličina proizvoda: cca 14 cm boja: 10 boja pakiranje olovke: 10 kom./compl. napomena: 1. svjetlosna snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 2 vidi 2. slike u boji mogu se malo razlikovati od stvarnog proizvoda zbog boje prikaza na različitim )
Dodaj u želje

1/5/20шт 9,9 cm Izmjenjive Metalne Gorivo Za Olovke 0,7 mm Posebne Šipke Za Punjenje Poslovni Kemijske Olovke Uredski Školski Pribor Tiskanice

23.80 kn - 36.59 kn
( 1/5/20шт izmjenjive metalne gorivo za olovke 9,9 cm, jelovnik za poseban program šipke za punjenje poslovni kemijske olovke 0,7 mm, uredski školski pribor, uredski materijal, u skladu s parker preljev za kemijske olovke, usporediti s parker broj artikla # 1782469. pogodan za sve kemijske olovke parker i za bilo koje olovke s kemijskom dressing tipa parker.ne stane: olovke-роллеры parker prije naručivanja gorivo, molimo vas, kontrast )
Dodaj u želje

Medicinski Ručni Svjetla za medicinske Sestre-liječnika, za Višekratnu upotrebu Ručne Svjetiljke LED Taktički-Light Pen H7EC

27.14 kn - 38.79 kn
( karakteristike: ootdty robustan dizajn, te ručne svjetiljke su izrađene od anodiziranog zrakoplovnog aluminija, što im omogućuje da se ne istrošiti s vremenom i da izdrži padove i udarce. jednostavan za korištenje, ima jednostavne konstrukcije, uključuje/isključuje tipkom, lako отсоединяет i postavlja ručne svjetiljke. baterije u kompletu ne dolaze, uživati u njima nakon primitka ručne svjetiljke )
Dodaj u želje

Nalivpero Stobok, Piskaralo, Калибры za punjenje, alat za studentske gorivo, konverter tinte, univerzalni абсорбер.

41.84 kn - 116.22 kn
( opis izrađen je od visoko kvalitetnih materijala.jednostavan preljev spremnika za tinte s pogonom za precizno i jednostavno korištenje перьевой olovke. tinta teku glatko, ostaviti uvjeren linije i dopuniti rafiniran iskustvo korištenja перьевой olovke. karakteristike punila za tinte šprica - za opću dizajn i završnu se vidi izuzetna vještina izrade.dizajn proizvoda odgovara эргономичному )
Dodaj u želje

7шт Uvlačenje kemijska olovka Višekratnu uporabu Uredski olovka za pisanje Napišite glatko

6.96 kn - 11.44 kn
( karakteristike: ootdty ovi pop loptu olovke izrađene od kvalitetnih materijala, crtani film kvačice držača za olovke, non-slip ručice. pogodan za liječnike, medicinske sestre, poslovne žene, muškarce, nastavnici, itd. pišite glatko, čvrsto, brzo se suši.ne размазывается i ne blijedi.čvrsta spona za olovke, koji je pogodan za prikvačiti na notepad, poslovnom dnevniku i tako dalje opseg )
Dodaj u želje

4kom kemijske olovke s pom-poms Šarmantan kemijska olovka s pom-poms Prijenosni ručka

35.09 kn - 70.19 kn
( opis u potrazi za stručnu, ali raspoloživu kemijskom olovkom?vi ste u potrazi za pouzdan alat koji može obavljati više poslova istovremeno?ako je tako, onda ne tražite dalje!naš stručni kemijska olovka bi trebala odgovarati vašim potrebama.to je jedan od najboljih opcija za vas. karakteristike -boje: različite boje -materijal: pliš, polipropilen -veličina: 19.80x7.00x7.00 cm / 7.78x2.75x2.75 )
Dodaj u želje

10шт Color Set Kemijska Olovka s Vrhom 1,0 mm, Šareni Kemijska Olovka, Uredski Školski Obor, Pribora Za Crtanje, Darove Za Djecu

31.19 kn - 52.00 kn
( 10шт color set kemijska olovka s vrhom 1,0 mm, šareni kemijske olovke, kancelarijski pribor za crtanje, pribora za školu, darove za djecu napomene za kupnju: prilikom naručivanja > 7 dolara mi ćemo vam poslati broj za praćenje (osim udaljenih zemalja).isporuka kupljenog će biti brzo. karakteristike: 100% potpuno novi i visoke kvalitete. odličan poklon/celina za bilo kojeg čovjeka. veličina: )