0

Meni

200 Listova Novi градиентного boje Morandi, Slatka naljepnice s navođenjem malu strelicu, Prozirne folije, naljepnice za bilješke, Tiskanice

Shop: Bilježnice i bilježnice za pisma
200 Listova Novi градиентного boje Morandi, Slatka naljepnice s navođenjem malu strelicu, Prozirne folije, naljepnice za bilješke, Tiskanice

200 Listova Novi градиентного boje Morandi, Slatka naljepnice s navođenjem malu strelicu, Prozirne folije, naljepnice za bilješke, Tiskanice

( 0 Naši )
16.84 kn - 26.29 kn
Broj artikla: p14726

Informacije o proizvodu

96140 ~ TOPLOM rasprodaja ~

Novost je i visoka kvaliteta!

Opis:

1. Izbor nijansi: Naljepnice Molandy gradient color cute little arrow index koriste moderne boje sustav Molandy, uključujući različite mogućnosti, kao što su tople i hladne nijanse, koje se mogu zadovoljiti estetske potrebe različitih korisnika i savršen su izbor za učenje, rad i drugih prizora.

2. Lako razlikovati: ova naljepnica sa стрелочным pokazivač izvedena u градиентном boja dizajnu, koji je i razumljivo na prvi pogled i može pomoći korisnicima da brzo razlikovati različite sadržaje i povećati efikasnost rada i efekt treninga.

3. Dovoljno scenarija upotrebe: može se koristiti ne samo za svakodnevno korištenje u notepad i studija bilješke, ali i kao oznaka za označavanje procesa čitanja ili za označavanje datoteka, izvještaja, itd.

4. Visoka kvaliteta: Oznaka Molandi gradient color slatka small arrow index je izrađen od visoko kvalitetnih materijala, koji se lako razbiti i izdržljiv.Lako je povući nakon lijepljenja, i na njemu neće ostati ni traga od ljepljive trake.

5. Jedinstveni dizajn: Ova mala naljepnica sa strelicom-pokazivač остроумна i slatka, što povećava užitak čitanja i učenja, a također je idealan poklon za prijatelje i obitelj.

Materijal: kućni ljubimac

Boja: kao na slici

Veličina: эталонное sliku

Set uključuje: 200 listova

Napomena:

1. Zbog ručnog mjerenja dopuštena odstupanja u 1-3 mm.

2. Budući da različiti računala prikazuju različite boje, hvala na razumijevanju, stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od slike.

  • Vrsta - Okvire sa strelicama, naljepnice za bilješke
  • Skrojen - No
  • Stil - Jastučići za bilješke
  • Ljepljiv ili ne - DA
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Funkcija - Ukras
  • Broj modela - Okvire sa strelicama, naljepnice za bilješke
  • Magnetizam - No
  • Karakteristike - Самоклеящийся materijal
  • Naziv - KOQZM

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Debeli Бескислотная Cover za Notepad sa Džepnim Stranica za Papir, ravnalo / točkasta linija / kvadratu, Kožna Za Pisma, Tvrdi Magazin 188 s Umjetnim Broj

78.07 kn - 173.48 kn
( линейчатая/točkasta/trg cover 188 od umjetne acid-free papir kože za stranice za pisanje, tvrdi dnevnik, numerirani džep za pisanje debljine )
Dodaj u želje

Notepad Agenda 2020 A5 Planer rasporeda Organizator Mapa Vjesnik Dnevnik Papir za časopise Pribora za uredsko Poslovanje Škole Poklon

137.96 kn - 156.79 kn
( napomena: dragi prijatelju, ti samo notepad od 1 kom., bez olovke ili pribora, prikazanih na fotografijama. težina: 500 g kit sadrži: jastuk od 1 kom. toplo savjet 1. 1 inch = 2,54 cm 1 cm = 0,39 inča 2. može biti mala razlika u boji zbog postavki vašeg monitora računala. 3. zbog razlike u metodi mjerenja, molim vas, dopustite odstupanje u iznosu od 1-2 vidi )
Dodaj u želje

Set prozirnih bilježnice 30ШТ, 3 veličine, vodootporan самоклеящийся prozirno set za bilješke za školu i ured

119.07 kn - 177.68 kn
( set prozirnih bilježnice za bilješke 30шт 3 veličine, vodootporan самоклеящийся proziran prozirno set za bilješke za škole, ureda i 3 veličine: uključujući prozirne naljepnice 3 veličine (5.1x7.6cm / 7.6x7.6cm / 7.6x10.1cm).kombinacija različitih veličina čini ga više udoban za vas u različite scenarije korištenja. praktičan, jasan dizajn: u usporedbi s tradicionalnim стикерами, prozirne folije, )
Dodaj u želje

Dnevnik formata A5, Vjesnik za mjesec dana, Notepad na 2024 godine, Album za skice, Notepad sa 5 naljepnicama, Dnevnik, Bilježnice, bilježnice za zapise, ured

18.47 kn - 37.01 kn
( specifikacija: naziv proizvoda: dnevnik 2024 formata a5 materijal: korice: umjetna koža, unutarnja stranica: papir za доулинга 100 g /m boja: crna, khaki, siva, plava, crvena veličina kućišta: 212 mm * 145 mm broj stranica unutar: 180 listova /360 stranica povezivanje: bežično lijepljeni uvez raspored: siječanj 2024 - prosinac 2024 pakiranje list: bilježnice )
Dodaj u želje

6 listova šarene kartica, ljepljive kartice, markera za stranice, prijenosni knjiga kartice za poklon u ured

24.23 kn - 43.97 kn
( opis notepad sticky memo je izrađen od papirnatih materijala, siguran, praktičan i jednostavan.on razlikuje papirnatih materijala, jednostavan za uporabu i lako deformiraju.tanka rad i ugodnu teksturu pružiti praktičnost.pogodno za kuće, ureda, škola i tako dalje. karakteristike -boja: kao na slici -materijal: papir -veličina: 17.60x9.00x0.10 cm/6.92x3.54x0.04 inča -napomena: samo naljepnica )
Dodaj u želje

2000 listova, Pravokutni Самоклеящийся notepad, Poklone, Uredskog materijala za nastavnike, Različite boje, Zastave za učenika, Osnovna Škola, Ured

53.92 kn - 77.01 kn
( opis: 【sadržaj pakiranja】 ćete dobiti samoljepljive jastučići za 2.000 listova / kutija, set uključuje pravokutni bilježnice i bilježnice s указательными zastavama, šarene, dovoljan broj i boja za svakodnevnu uporabu. 【super ljepljiv】 jaki ljepilo, može biti наклеен na zid, chanel odbora, računalo, stolno računalo, hladnjak i gotovo sve druge glatke površine, nije lako padne i također čisto )
Dodaj u želje

Naljepnice s cartoonish indeksom, naljepnice za bilješke, okvire datoteka dostupnih za snimanje Oznake, naljepnice za učenike, nastavnike, škole 160 Listova

4.97 kn - 9.24 kn
( karakteristike: ootdty potpuno novi i visoke kvalitete znojan указательная oznaka.u svakom pakiranju dolazi 160 listova ljepljive naljepnice s указательной oznakom, pluća i izdržljiva.jednostavno za napraviti bilješke uz čitanje, pisanje, učenje, rad i sl. višenamjenski. samoljepljive znak ploča oznake.odlično kao papir za bilješke, indeks naljepnica, dekorativne naljepnice, oznake )
Dodaj u želje

Raspored proračuna, Knjiga za praćenje računa, bilježnica 3,7 "x 6,7", Financijska organizator, Praćenje troškova za žene, muškarce, Božićni poklon

7.81 kn - 11.65 kn
( raspored proračuna knjiga za praćenje računa laptop 3,7 x 6,7 financijski organizator praćenje troškova za žene i muškarce božićni poklon značajke: potpuno novi i visoke kvalitete idealna veličina za nošenje: veličina a6: oko 95x170 mm / 3.74x6.69 centimetara, što je vrlo povoljno, jer možete uzeti sa sobom posvuda.uklopi u torbici, ruksak ili torbu za laptop! debeli papir: papir debljine 100 g sprečava prodiranje )
Dodaj u želje

14 Kom Podjele stranica s Navođenjem Practi Carnes Estufa Knjige o Odvajanjem Linijama za Ligjt

40.78 kn - 113.17 kn
( opis to separatore za mape-upućuje, izrađene od teško polipropilenska materijala, praktičan i izdržljiv.jarke boje za moderan izgled.separatore za mape se mogu koristiti za mape отрывными listova, bilježnica knjige i bilježnice.to je odlična ideja za poklon za svoju obitelj i prijatelje. karakteristike -boja: crna -materijal: polipropilen -veličina: 21.00x14.20x0.01 cm / 8.25x5.58x0.00 )
Dodaj u želje

100 omotnica za uvez Jednostavan i zanimljiv način uštedjeti 5050 dolara, proračunski uvez pokriva s novčanim конвертами

57.26 kn - 168.51 kn
( organizirajte svoje financije kroz naše mape za štedi novac!ova mapa je dizajniran za one koji vole da štede, pomoći će vam da lako upravljati vlastitim proračunom i doći do financijskih ciljeva.zahvaljujući mogućnosti pohrane novčanica, kartica i male stvari, on će se uklopiti u torbici, ranac ili kofer.uštedite 5050 dolara u usporedbi s tradicionalnim metodama i pravilno čuvanje važnih dokumenata, kao što su kartice cijepljenja )
Dodaj u želje

200 Listova Novih markera stranice Kartice Oznake Prozirne ljepljive Классифицируйте datoteke za knjige Vodootporan bilješke Раздевайте zastave učenika

6.25 kn - 9.87 kn
( 200 listova markeri stranice kartice oznake prozirne ljepljive классифицирующие datoteke za knjige vodootporan bilješke раздевающие zastave učenika opis: 【vodootporan materijal】 ove ljepljive kartice proizveden od ekološki čistog pat-materijal je vodootporan, nemaju mirisa, izdržljiv, da ih nije lako razbiti, siguran za korištenje, svijetle boje čini ih više vidljiv. 【самоклеящийся】 )
Dodaj u želje

Kreativni Književni Notepad A6 Papir Notepad U Cvjetnog Naslovnici Magazin Dnevnik Bilježnica Poslovni Dnevnici Studentski Celina

36.37 kn - 52.00 kn
( upućivanje uključuje: 1 kom. notepad proizvod će biti stalno ažuriran, izgled i boja se mogu promijeniti, molim vas, ne возражайте.i razmislite, prije nego što se objavljivati nalog, imate li upit na boju ili izgled. )
Dodaj u želje

60 kom., ručak-boks, bilješke za djecu, Slatka ručak-boks, bilješke za štićenike dječjeg vrtića

53.42 kn - 97.11 kn
( karakteristike: prekrasan dizajn: naš spomenar iz ručak-boks za djecu sadrže 60 različitih crteža i šale; bilješke iz ručak-boks sadrže smiješne viceve u obliku pitanja na prednjoj strani i odgovori na komentar da će vaše dijete je osmijeh. pouzdani materijali: ove slatka bilješke na ručak-boksu za štićenike dječjeg vrtića izrađeni od kvalitetne kartonske papira i заколдованы; bez obzira, hladni kutija )
Dodaj u želje

Odluka Game 3D Memo Pad 2024 Kalendar Dekor stola za djevojčice i dječake za rođendan Božić Kreativni dar

280.54 kn - 510.08 kn
( specifikacija: naslov: naljepnice 3d stereo decision boja: zelena materijal: papir veličina: 9*9*7.5 cm/3.54*3.54*2.95 palac stranica: 280 listova opis: jedinstveni dizajn: ovaj notepad-skulptura od papira dizajnirane s jedinstvenim 3d obrtništva, otkrit ćete skrivene iznenađenja kada podignete poklopac s 3d ploče za pisanje.jedinstven i atraktivan dizajn papirnate skulpture, creative )
Dodaj u želje

Planer sa spiralu obvezuju Planer s dva jednostrana 50 listova za dugotrajno korištenje Time management Spiralni uvez za Prodavača

8.24 kn - 18.26 kn
( planer sa spiralu obvezuju planer s dva jednostrana 50 listova za dugotrajno korištenje time management spiralni uvez za prodavača opis: spiralni uvez odozgo pogodnosti za okretanje stranica i trajnosti. obostrani ispis za stabilno korištenje tijekom dugog vremenskog razdoblja. 50 listova obostrani papira, na kojima je dovoljno prostora za snimanje sastanaka, zadataka i rasporeda. nedatirano izgled i )
Dodaj u želje

Novo, bilježnica, studentski dnevnik zahvalnosti, bilježnica za tinejdžere, prijenosni planer, notepad

76.73 kn - 196.64 kn
( opis možete koristiti ovaj dnevnik zahvalnosti za snimanje onoga što želite napisati.jedinstven dizajn i izuzetna vještina izvršenja pružaju njegova popularnost i praktičnosti.robustan i fleksibilan cover dobro štiti unutrašnje stranice. karakteristike -boja: crna -materijal: platno, papir -veličina: 21.00x13.60x2.50 cm /8.25x5.34x0.98in - lijep izgled i ugodna na dodir trebala bih adolescenata.mladež )
Dodaj u želje

Napomena: Praćenje plana, Мысленная knjiga, Popis zadataka, neće Izvršiti Nalog na 2023 godine, bilježnica, Korisne za samodisciplinu, Karta-raspored

83.97 kn - 186.56 kn
( plan poslova na 2023 godine, dnevni red, navika na samodiscipline, popis korisnih mentalne bilješke, praćenje karata, raspored, bilježnica sa zadacima 2023 novi popis poslova za samodisciplinu, bilježnica, plan zadataka, dobar raspored, bilježnica, dnevni red, praćenje navika, мысленная kartica planiranje materijal korice: umjetna koža uvez: bežični ljepilo uvez materijal tekst: papir format )
Dodaj u želje

30 kom. / lot Jastučići za Bilješke Materijal Papir Vintage stara knjiga snova Časopis Za Scrapbooking Proizvodnja Razglednica Pozadina Ukrasni papir

22.02 kn - 24.44 kn
( materijal: papir pakiranje: 1 komplet = 30 listova veličina: kao što je prikazano na slici. dizajn: 6 dizajna.odaberite sami dizajn.hvala )