0

Meni

2 pakiranja žičanih košara za pohranu, Фермерская Metalni žičanom košarica, kutije-organizator za skladištenje u hladnjači s ručkama (bijela)

Shop: Skladištenje i organizacija u kući
2 pakiranja žičanih košara za pohranu, Фермерская Metalni žičanom košarica, kutije-organizator za skladištenje u hladnjači s ručkama (bijela)

2 pakiranja žičanih košara za pohranu, Фермерская Metalni žičanom košarica, kutije-organizator za skladištenje u hladnjači s ručkama (bijela)

( 0 Naši )
147.84 kn - 234.65 kn
Broj artikla: p1346

Informacije o proizvodu

Promišljena skladištenje: vrlo je pogodan za spremanje stavke iz smočnice, boce, začine, začina, octa, kutije za tjestenine, sira, pribora za pecivo, začinima i tako dalje! Kvalitetan dizajn: robustan dizajn s plastičnim premazom ne podliježe koroziji, što ga čini nezaobilazan predmet u kući.Prenosivost: Ugrađen olovke zgodan je za izdvajanje tih stvari s polica, ormara ili bilo kojeg drugog mjesta za pohranu; lako ih je uzeti i prenijeti na kuhinja countertops, hridi ili stolovi; koristite nekoliko kutija zajedno kako bi stvorili individualni sustav organizacije, pogodan za vas; čuvajte predmete uredno, lako ih je pronaći.Funkcionalnost i svestranost: Idealno rješenje za organizaciju različitih predmeta, kao što su video igre, sapun za kupanje, šampon, klima-uređaj, posteljina, ručnici, pribor za pranje, pribor za ručni rad i tako dalje; pogodan za kupaonice, spavaće sobe, ormare, pranje, подсобного prostorije, garaže, sobe za hobije i rukotvorina, kućni ured, verande i ulaza; vrlo je pogodna za odmor, apartmana, hostela, suv, kampere i male obitelji.Vrsta proizvoda: korpa za pohranu svim vrstama stvari boja: bijela Materijal: željezo veličina: 28x22x11 cm Upućivanje Sadržaj: 2 x malih spremnika za skladištenje, Samo ovo gore navedeno sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.Napomena: Svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Stalak za prtljagu papuča u kupaonici, zidna, bez rupa, Polica za odvod toaletni cipela, Polica za pohranu sandale u kupaonici na zidu

18.12 kn - 32.96 kn
( potpuno novi i visoke kvalitete materijal: plastika boja: kao na slici veličina: kao na slici upućivanje uključuje: 1 kom. transformacija: 1 inch = 2,54 cm 1 cm = 0,393 inča topli savjet: imajte na umu da zbog svjetlosnih efekata, postavke svjetline/kontrasta monitora i sl. mogu biti neke manje razlike u boji ton fotografije na web stranici i stvarne robe. )
Dodaj u želje

S poklopcem i Polica za sušeno voće Zatvorena kutija S zajedničkoj poklopcem i Polica za sušeno voće Fin izgled Obiteljske druženja ABS

113.17 kn - 161.69 kn
( karakteristike: 1. materijal: izrađen od visoko kvalitetnih materijala, fine izrade, izdržljiv i pouzdan, nije toksičan i nema neugodan miris, da ga lako razbiti ili se deformirati, sigurna za upotrebu bez rizika loma, dolazi sa staklom, mogao izravno stupiti u kontakt s hranom, izdržljiv, lako se čisti, ne stakla, ali izgleda kao staklo. 2. lik: fin izgled, moderan i velikodušan karakter, čiste teksture, dobro ukras kava )
Dodaj u želje

Organizator za sudopera, Ispuštena stalak za slavine za kuhinju, kupatilo, kuće

11.58 kn - 22.24 kn
( opis: 【veliki kapacitet】 ispuštena polica za pipu velikog kapaciteta idealni za pohranu spužve, sapun za pranje posuđa, uređaja za mjerenje sapuni, četke, krpe, krpe itd. održavajte kuhinjski stol u čistoći i redu. 【jednostavnost instalacije】 odvodnje polica za pipu odgovara za okrugli promjera cijevi 16-28 mm, instalacija brza i jednostavna.alati nisu potrebni. 【izdržljiv materijal】 ova prenosiva )
Dodaj u želje

3PCS Božićna kutija Hlače i Donje rublje Božićno torba za spremanje odjeće za roditelje i djecu Zima topla odjeća za garaže

92.14 kn - 230.32 kn
( 3pcs božićna kutija hlače i donje rublje božićni roditelj dijete božićno torba za spremanje odjeće zimi toplo kutija za pohranu božić stil слоистый sklopivi spremnik za pohranu karakteristike: [materijal] naš sklopivi spremnik za pohranu izrađen od kvalitetnih i trajnih mesh materijala.on je izdržljiva, ne blijedi, ne deformira, može biti očišćena, svježa i neukusna, čuva čistoće i higijene. [prostor]: )
Dodaj u želje

1-8 kom. Kreativni Slatka Kuka za kućne ljubimce, Bešavne Vješalica za vrata spavaće sobe u hostelu, Kuke, Ključ, Suncobran, Ručnik, Vješalica za odjeću, Uređenje zidova, Hoo

64.43 kn - 92.07 kn
( 1 ~ 8шт kreativni slatka kuka za kućne ljubimce bešavne vješalica za vrata spavaće sobe u hostelu kuke ključ kišobran ručnik vješalica za kaput uređenje zidova hoo opis: naziv proizvoda: slatka pull-kuka materijal: abs veličina: 10,5 * 5 cm boja: sivo-plava maca, svijetlo plava miš, mače, smeđi medvjed, narančasta miš, bijelo piletina tehničke karakteristike: kada ste вешаете )
Dodaj u želje

Ploča Plutajući Bookshelf Akril Držač Za Lp Zaslon Album Zid Akril Zidni Držač Akril Album Ploča Za Uređenje Doma

39.64 kn - 79.28 kn
( glavne točke: 1. visoka trajnost: naš zidni držač za lp, proizvedeno u trajanju od akrila, predstavlja solidnu izloga sa elegantnim dizajnom koji je savršen za sakupljače vinila.može primiti veliki broj ploča. 2. jednostavna instalacija: postavite naš zidni držač za akrilne ploče za vaše vinil je sigurno pričvršćena na zid.kutna primjena sprečava klizanje, ostavljajući bez problema uživati u omiljenim albumima.brza )
Dodaj u želje

Vješalica Za Sušenje Odjeće s 32 Stezaljki Sušenje Čarapa Donjeg Rublja Sklopiva Vješalica Za Rublje Sklopiva Vješalica Za Rublje Vješalica Za Sušenje Rublja

60.24 kn - 150.54 kn
( glavne točke: 1. široka primjena: poboljšati proces pranja s ovom univerzalnom sklopivi vješalice-isječke.dizajniran za sušenje dječja odjeća, pokrivala za glavu, donje rublje i grudnjake i čarapa, a služi i kompaktan rješenje za pohranu drugih manjih predmeta.zahvaljujući 32 зажимам je idealan za osjetljive tkanine, ali se ne preporučuje za debele odjeće. 2. sklopivi dizajn: držati ormar čistim pomoću )
Dodaj u želje

12шт Kutije za bombone za zabave, vjenčanja kontejner za čokolade, kutija za poklone, kutija za spremanje čokolade, Europska kutija za banket, pakiranje kutija za pohranu užad na glavi

40.28 kn - 80.63 kn
( opis ove kutije su izrađene od dobrog materijala za sigurnu i dugotrajnu upotrebu.u njima se mogu pohraniti slatkiša ili druge poslastice, koje se nije lako obući ili oštetiti.možete staviti u tu kutiju svoje bombona, male darove, keksi, čokoladni bomboni, pošaljite svoje obitelji ili prijateljima, dijeliti s njima mnogo većim zadovoljstvom. karakteristike - boja: kao na slici -materijal: plastika - )
Dodaj u želje

28 cm / 11 cm Pribor za dom Prolio za pohranu Na zidu Košarica za povrće i voće Prave od Pruća Košara za voće Kuhinja

86.67 kn - 173.34 kn
( 28 cm / 11 inča prolio za pohranu opreme za dom, zidni koš za povrće i voće, prirodni pruća košara za voće, kuhinja pratite naše trgovine, dobiti dodatni popust od 1%, a cijena je više isplativo! dodajte proizvod u korpu i prijavite se unaprijed iskoristiti prioritet isporuke i dobiti mali poklon! boja, kao što je prikazano na slici; materijal: джут; tip proizvoda: košara za voće i povrće; opseg: )
Dodaj u želje

Torba za pohranu vijenac na munje, prijenosni spremnik za božićne vijence, univerzalni transparentno organizator od PVC-a za kućnu Uskrs

105.35 kn - 150.47 kn
( torba za pohranu vijenca na munje prijenosni spremnik za božićne vijence višenamjenski prozirni pvc organizator za kućnu uskrs značajke: 1. torba za vijencima izrađen od visoko-kvalitetne pvc materijala koji je otporan na kidanje, izdržljiva, vodootporna, za višekratnu upotrebu i dugotrajna. 2. dizajn munje, koje je lako uzeti.vrlo je pogodan za čuvanje i zaštitu vašeg božićnog vijenca od prašine i druge predmete )
Dodaj u želje

Stalak za prtljagu Kuhinja Kupaonica Stalci Tuš Odojak Montažni Zidni Držač police, Zidni stalak za prtljagu Kutija

37.87 kn - 54.13 kn
( materijal: plastika stil: moderna jednostavnost način instalacije: tip usisne visine veličina: 31,5 * 12,5 * 8 cm/24*12.5*8 mjesto za pohranu: skladištenje kozmetike, ostava u kuhinji, imajući u spavaćoj sobi, imajući u kupaonici, imajući u dnevnom boravku boja: tamno zelena (srednji), tamno zelena (veliki), žuto (srednji), žuto (veliki), svijetlo zelena (prosjek), svijetlo zelena (veliki), bijela (srednja), bijela (veliki) vrsta: regali )
Dodaj u želje

Prozirna Plastična Traka Sheer Obrtni Organizer Stalak Za Prtljagu Organizatori Držač Materijala Dar

191.95 kn - 369.13 kn
( opis praktična kutija za skladištenje poklon trake ili drugih pomagala za ručni rad, organiziran, uredan, lako je pronaći ako je potrebno.izrađen je od visokokvalitetnog materijala, praktičan i izdržljiv za dugotrajno korištenje.čuvajte svoje trake u ovoj kutiji, tako da ih štiti od prodora vode ili prašine. karakteristike -boja: kao na slici -materijal: plastika -veličina: 47.00x16.00x15.50 )
Dodaj u želje

Самоклеящийся zasun držača kabela za napajanje, nosač za zidne utičnice, držač-postolje, usb kabel, bez perforacije za desktop

16.41 kn - 32.75 kn
( karakteristike: ootdty potpuno novi i visoke kvalitete držač za kabel napajanja: posebno dizajniran za kabel za napajanje/router/kutije za papirnate ručnike/adaptera i daljinskog upravljača. jednostavna i brza instalacija: montira se bez perforacije, самоклеящийся, poštuje bez jake opterećenja. izmjenjivi i višekratnu upotrebu: dizajn pogodan za fiksiranje i podjele. primjena: )
Dodaj u želje

Rok za kosu u kupaonici Bez perforacije, polica za kupaonicu, zidni nosač za pohranu, zidne police za kosu

9.38 kn - 24.72 kn
( rok za kosu u kupaonici bez perforacije polica za kupaonicu zidni nosač za pohranu zidne police za kosu naziv proizvoda: polica za skladištenje težina / veličina proizvoda: 31 g korisna je i publika: obični ljudi napomena: 1. zbog ručnog mjerenja preciznost ovog proizvoda iznosi 1-3 vidi ako ti ne smeta, možete ga kupiti 2. zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati )
Dodaj u želje

Mini prijenosni organizator za tablete sa 6 situ uredima, putno dozator za tablete u skandinavskom stilu, kutije za lijekove, komplet prve pomoći

18.40 kn - 30.69 kn
( organizator za dnevne tablete, pakovanje za lijekove, putno torbica za pohranu lijekova, 6 neto kontejnera, držači za tablete, prijenosna opis proizvoda: naziv proizvoda: prijenosni zatvoreni pretinac za spremanje tableta veličina: 7,5 * 7 * 3 cm boja: kao što je prikazano stil proizvoda: pravokutni materijal proizvoda: pet + silikon karakteristike proizvoda: 1. praktičan i )
Dodaj u želje

2-4-Tier Akril Izlog, Prozirni Stalak za Tortu, Dekor Parfema Lutke i Organizer Amiibo Funko POP Figures

760.86 kn
( akrilna ploča prekrivena neproziran zaštitnim slojem s obje strane, a акриловую ploča visoke razlučivosti možete vidjeti, сорвав zaštitnu foliju prije upotrebe savršen izbor: u potrazi za način predstaviti svoj proizvod moderan i elegantan način koji će kupcima vratiti?želite li uživati u pažljivo organizirani policom za cupcakes bez trajnih komplikacija i gubitak vremena?ovaj prikaz slučaja - upravo ono što )
Dodaj u želje

Kožna torbica za U-diska, prsten za ključeve, USB flash drive, torba za pohranu, flash drive, zaštitna torbica, torbica za memorijske kartice, digitalne pribor

9.02 kn - 14.99 kn
( potpuno novi i visoke kvalitete. pruža zaštitu vašeg usb-memorijskog štapića od neželjenih ogrebotina i oštećenja. otporan na udarce, otporan na grebanje i habanje. boja: dostupan u 8 boja materijal: koža pvc veličina: 9 * 3,2 cm u isporuku je uključeno: 1 * torba za usb-a napomena: 1. zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo )
Dodaj u želje

Aluminij Drveni prsten za ručnik, držač za ručnik za kupatilo, Vješalica za ručnike, Vješalica za kuhinje, Zidni držač, Сверхмощное skladištenje, novo

46.04 kn - 163.11 kn
( karakteristike: ootdty potpuno novi i visoke kvalitete prsten za ručnik izrađen od metalnog materijala, vrlo izdržljiva, sa mat crni premaz koji se lako uklapa sa vašim slavinom i daje vašem domu moderan izgled. držač za ručnike u kupaonici ima kvadratni dizajn, ručnik, подвешенное na vješalice, ne daje skupljanja i brzo se suši.zahvaljujući drvenom stalku to je moderan i высококлассно.glatki )