0

Meni

Mounchain Unisex PU S Visokim Эластичными Dugom Kosom Vodootporne Kapa Za Plivanje

Shop: Ostali sportovi i zabava
Mounchain Unisex PU S Visokim Эластичными Dugom Kosom Vodootporne Kapa Za Plivanje

Mounchain Unisex PU S Visokim Эластичными Dugom Kosom Vodootporne Kapa Za Plivanje

( 0 Naši )
21.67 kn - 30.12 kn
Broj artikla: p12739

Informacije o proizvodu

Opis:

Naziv proizvoda: kapa za plivanje

Korisna publika: odrasli

Boja: crna, roza, plava, tamno plava

Dužina dnu usta: 25-32 (proteže)

Materijal: Površinska poliuretanske premaz, unutarnje 90% poliester + 10% elastan

Sadržaj pakiranja:

1 * kapa za plivanje

Molimo, imajte na umu razliku u 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Boja stvarne robe može se malo razlikovati od slika na popisu zbog drugog zaslona računala, hvala vam na razumijevanju.

  • Naziv - Montažna krug
  • Stil - Monotono kapa za plivanje
  • Pogodan je za ljude - MUŽ
  • Broj modela - POU_03KO
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina, Kontinentalna Kina
  • Materijal - Površno poliuretanske premaz, domaći 90% poliester + 10% elastan

Oznake: Montažna krug

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Быстросохнущее ručnik, впитывающее znoj, kompaktni sportski ručnik od mikrovlakana za kampiranje, plivanja, joge (ružičasto-crveno)

31.19 kn - 61.24 kn
( opis to быстросохнущее ručnik od mikrovlakana, mekan, udoban i živo.to može brzo da se osuši vodu na površini tijela i spriječiti pogodak. osim toga, on ima odličan влагопоглощающей sposobnost, može apsorbirati vlagu vašoj koži i održavati vaše tijelo suhim i svježim.obvezni atribut za planinarenje, plivanje, vježbanje joge i tako dalje karakteristike - boja: ruža crvena. -materijal: )
Dodaj u želje

Silikon naočale za ronjenje, remen za ronjenje, podvodni povez za glavu

16.91 kn - 28.13 kn
( opis: materijal: ovaj remen za naočale za ronjenje napravljen je od silikona, koji je izdržljiva, čvrsta i da ga nije lako razbiti. prijenosni: ovaj remen za naočale, ima kompaktne dimenzije i mala težina, pa ga je lako uvijek nositi sa sobom na ulicu. zamjena: ovaj remen za naočale za plovidbu može se koristiti kao rezervni dijelovi za zamjenu stare ili slomljena dodatne opreme. jednostavnost instalacije: )
Dodaj u želje

1 kom. s usisne krunica za bazen i s usisne cijevi, brtvila za vakuum crijevo za bazen, prikladan za čišćenje usisno crijevo, Pljuska za spojnice Link

23.51 kn - 35.09 kn
( karakteristike: jednostavan navojni priključak za spajanje na вакуумному cijevi. mlaznice za vakuum točke, gliser, vakuum stezanje i automatski čistač bazena. dolazi u paru za bilo kraja svog vakuum crijevo. povežite всасывающую glavu i всасывающую cijev bazena, pogodan za usisne cijevi s navojem 38 mm. opis: materijal: plastika boja: bijela veličina: )
Dodaj u želje

Poklopac Gliser Za Bazena Poklopac Nadzemna Vakuum Ploče Za Bazena Pribor Za Pentair 513330 Hayward SP1091WM

47.60 kn - 67.06 kn
( poklopac gliser za bazen nadzemni vakuum ploča za bazen pribor za pentair 513330 hayward sp1091wm 1. održavajte čistoću: jednostavno priključite na вакуумному cijevi, koji se nalazi u košari separatora i započnite usisavanje. 2. kompatibilnost s: poklopac gliser odgovara za pentair 513330 i hayward sp1091wm 3. namjena: korištenje gliser može značajno smanjiti vjerojatnost začepljenja bazena. veličina: )
Dodaj u želje

U-profil daska za jedrenje od EVA, plutajuće ploče, zadnji plovak, кикборд, Pribor alati za bazen

13.14 kn - 22.66 kn
( karakteristike: --100% novo i visoke kvalitete. --izdržljiv materijal i lagan prijenosni za nošenje. --pogodno za djecu (od 3 godine) i odrasle, raspon težine od 15 kg do 90 kg. --lagan, plutajući i vodootporan. specifikacija: tip: ploče za kupanje veličina:37.5*26.8*2.8 cm materijal: eva boja: plava/narančasta/žuta/zelena sadržaj paketa: 1 * daska za jedrenje )
Dodaj u želje

7,5-inčni podvodna lampa za bazen, poklopac objektiva, univerzalni zamjena žarulje, Защелкивающийся lampa za akvarij, lampa za bazen i spa centra

58.54 kn - 83.62 kn
( 1. jednostavnost korištenja: naš poklopac objektiva podvodne svjetiljke za bazen se mogu lako koristiti, dovoljno je samo защелкнуть svjetlo za bazen, potrebna je samo brza instalacija, bez opterećenja. 2. kvalitetan materijal: izrađen od trajnu vrhunsku pvc materijala, poklopac objektiva za podvodne rasvjete bazena je otporna na starenje, osiguravajući trajnost za dugo vrijeme korištenja. 3. lijep dizajn: naša )
Dodaj u želje

Idealno ljetno kino: surfanje u bazenu s boljim пенопластовой odbora za kupanje

52.29 kn - 116.15 kn
( materijal: eva boja: zelena, narančasta, žuta, plava veličina: oko 44x29x3 cm/17.32 * 11.42 * 1.18 inču. tip: ploče za kupanje spol: dijete, odrasla osoba prednosti: ekološki materijal eva, zdrava i izdržljiva; высокотемпературное обжиговое kompresija, gusta i ne деформируемый; veliki uzgon, otporni na vodu i быстросохнущий, brzo i povoljno u )
Dodaj u želje

Zamjena podnošenja klora na Pribor za pranje bazena Kabel za paket Podnošenja Klora i Седловой spona za pribor Instrumenata

27.21 kn - 49.45 kn
( opis: 【pribor za bazen】 u kompletu cijev 1x4 ft, 1x pak, matica 1x, 1x spona za sedla. 【izdržljiv materijal】 dogovor podnošenja klor izrađeni su od visokokvalitetnog gumenog materijala koji je izdržljiva i može se koristiti za dugo vremena. 【funkcija】 pribor za bazen se mogu spriječiti suprotno toku vode u bazenu i održavati stanje bazena. 【jednostavnost instalacije】 jednostavna instalacija, )
Dodaj u želje

10X Masažna glava za povratni protok u spa centru za bazen, Ulazna mlaznica za kupke s podesivim alat za bazen za očne jabučice

151.89 kn - 210.99 kn
( priključak povratne jet izrađen od materijala pom.pom razlikuje vrlo niskim koeficijentom trenja i dobra geometrijska stabilnost.pogodan za izradu zupčanika i ležajeva. ovaj materijal može izdržati rad pod visokim pritiskom vode. tehničke karakteristike: boja: bijela materijal: pvc veličina: 6x6x4 cm promjer rupe: oko 1,5 cm (0,59 inča) sadržaj pakiranja: 10 x spoja za )
Dodaj u želje

40 Kom Kliješta za pokrivanje bazena-Višenamjenski Stezaljke Za Zimski pokrivanje bazena Iznad Zemlje-Za Nadzemni bazeni Hrapav

88.52 kn - 147.55 kn
( 40 kom kliješta za pokrivanje bazena-višenamjenski stezaljke za zimski pokrivenost nadzemnog bazena-izdržljiva za nadzemni bazeni [dovoljno] možete dobiti 40 komada stezaljke za obloge bazena, koje su pogodne za nesmetanu i tvrdi pokrivanje bazena i mogu sigurno popraviti zimske pokrivanje bazena u dovoljnim količinama, spriječava ih сдувание vjetrom i održavanje čistoće vašeg bazena i zimi. [size proizvodi] )
Dodaj u želje

1 set Bočnih Pojaseva Za Tehnička Ronjenja BCD Backplateless Set Pribora Za Ronjenje, Ronjenje S Inox + Najlon

438.97 kn - 719.65 kn
( 1 set bočnih pojaseva za tehnička ronjenja bcd bez stražnjoj strani, set pribora za ronjenje, od nehrđajućeg čelika + najlon сверхпрочный mekani remen za tenk i račvasta buckle, najlon remen dužine 1,98 m, kopča. lagan, izdržljiv, prenosiv i izdržljiv. jednostavan i lagan za korištenje. višak remen pričvršćeni pomoću kopče. kopča je također sprječava slučajno расстегивание )
Dodaj u želje

Zamjena Пыленепроницаемого Rezervoara za ronjenje s Antikorozivne Plastični poklopac spremnika

11.08 kn - 20.96 kn
( opis: visokokvalitetni pvc-plastika, izdržljiv, антикоррозийный i dugotrajna. sigurnosni kabel u paketu.jednostavan za instalaciju i zamjenu. oni sprečavaju prodiranje prljavštine i / ili drugih materijala u ventili vašeg spremnika između ronjenju. otporan na obrazovanje soli, kamenca, korozije i oštećenja pri normalnom korištenju. pogodan za motora sa ventilima spremnika york/ a-stezaljke specifikacija: materijal: )
Dodaj u želje

Vješalica Za Ronjenje Univerzalni Сушильная Vješalica Pribor Za Ronjenje Vješalica Za Suho Šljiva Za Ronilačkog Odijela Booties Čizme Za Ronjenje Rukavice Za Ronjenje

47.95 kn - 68.56 kn
( opis: vješalica za odijelo za ronjenje, otporna na habanje, ima stabilnu konstrukciju i svestran za vješanje lica maske, ласт, водолазных cipele, rukavice i druge opreme za ronjenje. tehničke karakteristike: naziv: višenamjensko vješalica materijal: super jaki polipropilen tehničke karakteristike: oko 50*40.5*2.8 cm/19.69*15.94*1.1 palac težina: oko 506 g boja: crna, )
Dodaj u želje

Muška sportska torba za trening, sportska torba za nošenje s uredom za cipele i vlažnim pribora, bogata mali poligon torba, vodootporan osobni

128.59 kn - 257.24 kn
( osjetite pogodnost sa našim multi-funkcionalni sportskoj torbi za muškarce. ova mala sportska torba za muškarce, izrađen od najlona visoke gustoće, savršen za bilo treninga.budite spremni trenirati u bilo koje vrijeme s ovom praktičnom sportskom torbom. specifikacija: naziv proizvoda: sportska torba za teretanu materijal: najlon veliki veličina: (približan iznos) 43 * 25 * 25 cm/16.93*9.84*9.84 cm, težina: )
Dodaj u želje

Jednostavno daska za jedrenje, Slatka crtani plutajuća ploča na leđima, Sigurno Učenje djece, Pribor za bazen, Vodeni sportovi

40.85 kn - 97.33 kn
( jednostavno daske za jedrenje s slatka crtani plutajuće ploče na leđima, siguran za djecu pribor za bazen, vodeni sportovi značajke: 1. izrađen od pouzdanog pvc, daska za jedrenje razlikuje izuzetnu čvrstoću i trajnost. 2. кикборд za bazen vam pruža siguran i zabavan način za kretanje po vodi i održati formu, što vas čini najbolji plivač u cjelini. 3. сверхлегкая plutajuća ploča ima izvrsnu )
Dodaj u želje

10 kom., pokrov za bazen, Zatvarači na napuhavanje Zaštitne rukave, Zaštitnik od PVC-a, Zimski zaštitni premaz za bazene

63.94 kn - 139.10 kn
( opis naše zatvarači na rukavima za pokrivanje bazena od pvc-a, nije lako prekinuti, i oni podnose dugotrajno korištenje zimi.ovi zatvarači na rukavima za pokrivanje bazena jednostavan dizajn, jednostavan za korištenje i vrlo praktičan.on može zaštititi ne samo samog kraja, ali i beck od ogrebotina opruga poklopca za ankete. karakteristike -boja: kao na slici -materijal: pvc - veličina: 12.70x4.00x4.00cm )
Dodaj u želje

Lijepe Vodootporan Čamac na Napuhavanje 50*1000 mm Specijalni Alat za Spašavanje Za Popravak Kajaka PVC Za Popravak Postupak Rupa

15.35 kn - 27.92 kn
( potpuno novi, sa visokim kvalitetom. materijal: pvc.boja: siva, zelena crvena crna plava veličina: približno 51 x 1000 mm / 2 x 39 cm.broj: 1 rola. karakteristike: izrađen je od poliesterske tkanine s pvc premazom. servis skrpan izrađena od pvc kvalitetan, izdržljiv, vodootporan, sigurno i trajno.ljepilo za popravak brodova jednostavan za korištenje, možete ga izrezati manje veličine u skladu s vašim potrebama.ремкомплект )