0

Meni

Деревообрабатывающий Pneumatski Гвоздезабиватель Automatski Integrirani Pneumatske Гвоздезабивная stroj Tihi Гвоздезабиватель Za pričvršćivanje na zid Pribor za ukrašavanje obradu drveta

Shop: Električni alati
Деревообрабатывающий Pneumatski Гвоздезабиватель Automatski Integrirani Pneumatske Гвоздезабивная stroj Tihi Гвоздезабиватель Za pričvršćivanje na zid Pribor za ukrašavanje obradu drveta

Деревообрабатывающий Pneumatski Гвоздезабиватель Automatski Integrirani Pneumatske Гвоздезабивная stroj Tihi Гвоздезабиватель Za pričvršćivanje na zid Pribor za ukrašavanje obradu drveta

( 0 Naši )
60.24 kn - 92.64 kn
Broj artikla: p12247

Informacije o proizvodu

Označene stavke:

1. Jedinstvene karakteristike: Zahvaljujući высокоэластичной opruge i snažnog naporu udarca ovaj pneumatski гвоздодер za obradu drveta daje instant penetracija, bez električne energije.Savršeno je pogodna za rad sa čeličnim listova, daskama i drugim materijalima.

2. Izuzetna trajnost: Ovaj деревообрабатывающий pneumatski гвоздезабиватель je izrađen od visoko-ugljičnog čelika, koji se razlikuje snaga i izdržljivost.To može izdržati višestruke koristi bez čavala ili propuštanja zraka.Da ga nije lako deformira i oštetiti, što osigurava dugi vijek trajanja.

3. Vrhunske performanse: smanjite umor ruke i osigurajte tihi rad uz pomoć našeg деревообрабатывающего pneumatski гвоздодера.Lagan i bešuman, on neće narušavati životnu situaciju, dok ćete ugodno raditi tijekom dugih sati. Iskusite jednostavnost snimanja zahvaljujući našem odličan dizajn.

4. Široka primjena: Ovaj деревообрабатывающий pneumatski гвоздезабиватель je savršen dodatak vašem skupu alata, namjerava obrada zidova, stropova i dekorativnih elemenata.Savršen izbor za tesara, ovaj praktičan alat za забивки čavala lako da se nosi sa različitim materijalima i debljine.

5. Bešavne забивание čavala: Uz pomoć našeg деревообрабатывающего pneumatski гвоздодера nokte je lako.Preuzmite pneumatski nokte, pritisnite okidač i usmjerite se na ciljani objekt za glatke i brze забивания čavala - regulacija tlaka / temperature nije potrebno.Uživajte jednostavan i učinkovit забиванием čavala.

Pneumatski гвоздезабиватель Decoration Integrated - pouzdan alat za trajno učvršćivanje čeličnih ploča, drvenih dasaka i drugih materijala.Koristite pneumatski noktiju, kako bi bili sigurni da on ne oštećuje okoliš.Idealno za dekorativnih projekata koji zahtijevaju točnost i učinkovitost!

Specifikacija:

Veličina: 20 * 10 * 5 cm|7.87*3.93*1.96 inča

Materijal: uobičajena ugljični čelik

Primjenjivo: koristi se u različitim scenarijima, kao što su stropovi, zidovi, stolarija, dorada itd.

Korisni savjeti:

1. Iz razloga kao što su temperatura boje zaslona, kamere, okolni svjetlo i vještina fotografiranja, na fotografijama nekih proizvoda može biti male razlike u boji.Boja zavisi od stvarnog proizvoda!

2. Molimo, dopustite da male razlike u veličini zbog različitih ručnog mjerenja.

Popis:

1 * Alat za Oblikovanje Noktiju

  • Vrsta - Zračni riveter
  • Korištenje - Kućni DIY
  • Naziv - VAHIGCY
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Broj modela - Деревообрабатывающий Pneumatski Гвоздезабиватель

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

288716 Ulazni всасывающее sito i 288749 Kombinirani filtar za bez povjetarca raspršivač boje, pogodan za bez povjetarca raspršivač boje

37.65 kn - 62.80 kn
( 288716 usisni usisni filter i 288749 kombinirani filtar za bez povjetarca raspršivač boje [zamijeniti sobe detalja]: 288749, 288716 [288716 kompatibilan s]: pogodno za безвоздушных istakanje boje x5/lts15, x7/lts17, prox7/prox17, prox9/prox19, prox17/prolts 170 i prox19/prolts 190 [288749 kompatibilan s]: pogodno za modele pištolja-istakanje graco sg10, sg20, sg pro, sg2 i sg3 [lik]: produljite životni )
Dodaj u želje

Priručnik brushless motor inkjet ventilator s турбовентилятором 130 000 o/min, moćna kolektor prašine, alat za čišćenje tipkovnice s USB sučeljem za punjenje

360.75 kn - 721.57 kn
( tip a ovaj inkjet ventilator jednostavan dizajn, разумен u dizajnu i moćan performanse, maksimalna brzina vjetra prelazi 45 m / s. koristi низковольтный brushless high speed motor promjera 28,8 mm radni napon: 8,4 u, nijem i jak vjetar. izgrađen 13 lopatica ventilatora velike veličine, koje se obrađuju высокоточным cnc stroj za postizanje visoke snage i učinkovitosti. bez premca snažan )
Dodaj u želje

Ventilator za roštilj na otvorenom sa napajanjem SAD / EU, puhala za ugljen, prijenosni blower za roštilj u kampu P15F

60.88 kn - 121.84 kn
( karakteristike: ootdty potpuno novi i visoke kvalitete on sprječava prodiranje prašine na površinu i daje čistoću i sanitarni čvor.to može pomoći smanjiti količinu prašine i iskre u usporedbi s ručnim ventilatorom. izrađen je od kvalitetne plastike, sigurno, нетоксичен i nema miris. prenosiv i kompaktan, odlično za roštilj na otvorenom i prostor za piknik.koristan pribor za roštilj )
Dodaj u želje

5 Cm 125 mm Skup dijamantni полировальных jastuci za suho/mokro poliranje granita, kamena, betona, mramora Set brusnih diskova

8.88 kn - 17.69 kn
( karakteristike : 1. za betona, granita, mramora, vapnenca 2. visoka глянцевитость 3. dugi vijek trajanja 4. brzo poliranje primjena: naše poliranje, jastučići za seks iz tar. su posebno dizajnirani za poliranje betona, granita, mramora, vapnenca i svih vrsta kamena. tehničke karakteristike : materijal: dijamant + smola u prahu boja: povremeni promjer: 5 cm )
Dodaj u želje

Высокомощные plastične pištolje za zavarivanje vrućim zrakom snage 750 W, Alat za plamenik, Plastični Сварочная plamenik

54.42 kn - 81.27 kn
( karakteristike: оотдти ove plastične pištolje za zavarivanje vrućim zrakom snagom od 750 w - snažan alat za sve svoje projekte uradi sam , koja s lakoćom pruža kvalitetno zagrijavanje. ovaj jednostavan kompresor vrućeg zraka, izrađene od jake plastike, dizajniran za jednostavno rukovanje i dugotrajno korištenje. сварочная mlaznica od nehrđajućeg čelika, tanka rad; ova blower )
Dodaj u želje

4 pakiranje okruglih 5-inčni disk disk od vune osjetio, za kutna brusilica za poliranje Promjer rupe полировального tampon

73.24 kn - 93.92 kn
( visokokvalitetni materijali: promjer: 125 mm, pakiranje: 4 komada, debljine 12 mm, unutarnji otvor: 22 mm. полировальная film izrađen je od mekog i elastičnog vune vlakana, pluća, elastična i izdržljiva, što može osigurati dugi vijek trajanja.jednostavnost korištenja: poljski je jednostavan za instalaciju i može se spojiti na različitim полирующим i воскообразным sredstvima.oni su prikladni za ugaone )
Dodaj u želje

Automatski Električni Stroj Za Piling Ručno Skidanje Žica Ručni Кривошипный Стриппер Za Čišćenje Otpadaka Bakrene Žice S 1 Žilet

946.77 kn - 1 479.30 kn
( 1. podesite udaljenost između oštrice i vratilo u skladu s veličinom kabela, kako bi bili sigurni da izolacijski sloj snimljen, a unutarnja žica nije oštećena. 2. podnošenje: provucite kabele kroz rupu za podnošenje.možete podesiti otvor za dovod tako da žica mogla ući unutra, ali ne njišu. 3. čišćenje: okrenite gumb za početak ljuštenja. model proizvoda: električna verzija raspon striptizeta: )
Dodaj u želje

Kit Ekspander Hidrauličnih Cijevi VHE-42B Za Proširenje Bakrenih Cijevi Alat za Bakrene Cijevi Klima-uređaj Alat Za Širenje Bakrenih Cijevi

2 405.05 kn - 2 672.24 kn
( uvoz: mi ćemo brod vašu narudžbu putem fedex/dhl/ups/tnt u skladu sa stvarnim stanjem bez prethodne obavijesti, na primjer, ako se odlučite za besplatnu dostavu dhl-om, možemo poslati ups/tnt, ili drugih sličnih express kurir!ako je vaša adresa, odnosi se na udaljenoj zoni fedex/dhl/ups/tnt, morate platiti naknadu za daljinski zonu, u suprotnom ne možemo ga poslati.za rusiju, ako se odlučite za način isporuke prodavatelj , )
Dodaj u želje

Novi automatski vakuum pakerica za brtvljenje stroj s maksimalnom visinom brtvljenje stroj 600 mm#

13 357.27 kn - 16 907.94 kn
( automatski vakuum pakerica za brtvljenje s maksimalnim promjerom 600 mm dizajniran za alate, lijekova, lokalnih proizvoda, elektroničkih komponenti, dijelova za alate, odjeću, itd. najnovija razvijena automatski vakuum pakerica sa električnim vanjskim подсосом i pumpa zrak ima funkciju подсоса i napuhavanje zraka.najviše zapanjujući posebnost ovog stroja je nešto što ona nije ograničena na veličinu i volumen упаковываемого )
Dodaj u želje

Filtar separator ulja s adapterom EU, pneumatski alati za airbrush pištolj-cijev s navojem 1/4 inča, senzor regulator zraka

23.51 kn - 125.60 kn
( karakteristike: standardni navoj 1/4 pogodan za većinu краскопультов i pneumatske alate, zraka filtrira vlagu u zraku. u slučaju potrebe za prskanje od visoko-kvalitetne pištolj s brzim direktno na pištolj-распылителю pazite, da se boja nakon prskanja ne смешалась sa nekom vlagom unutra. filtrira čvrste tvari koje se nalaze u zraku, kao što su ogorina na cijevima, korozija, opasnost )
Dodaj u želje

Prodaja Korisnog Vruće Novog Najnoviji Pogonskog Remena Za Usisivač Zamjena Silikona 4-PACK D75 D80 D85 D3 D6 D5 D7 Brtveni Prsten

17.76 kn - 33.53 kn
( karakteristike: * potpuno novi i visoke kvalitete. * izrađena je od visokokvalitetnog materijala, izdržljiv i praktičan za korištenje. * nježan i profinjen, u potpunosti odgovara originalnom opremom. * korištenje pojasa za prijenos snage može dovesti u kretanje bočne zube. * ima veću термостойкостью i растяжимостью, kao i lakše instalirati. * zamjena remena )
Dodaj u želje

Zamjena elektromagnetski relej elektropokretača motocikl za Fourtrax 400 TRX400EX

42.48 kn - 85.04 kn
( karakteristike: udaljenost od 20 mm između centara 2 vijka. izrađene od kvalitetne mesing žice zavojnice su brojni i плотны i brzo može stvoriti magnetno polje nakon podnošenja stresa. strogo kontrolirali materijal i dijelovi svakog dizajna proizvoda, jamči kvalitetu i performanse. veličina priključka ili sučelja releja točno je pokupila i može biti instaliran izravno bez ikakvog podešavanja. za )
Dodaj u želje

100pc vune filc za poliranje okruglih kruga + 2 koljenica s 4-inčni 100-milimetarskim krpom za poliranje na obuću

47.46 kn - 65.93 kn
( 100pc vune войлочный полировальный cijele kružnog alat + 2 koljenica s 4-inčni 100 mm tkiva полировальной jastučić za obuću 101 kom полировальных krugova: 100 x okruglih полировальных krugova i 1 x t-profila polirana bijela tkanina krugova s ručkom 100% pamuk s posebnim procesom soli, dobra poliranje, nakon poliranje površina je tanka i sjajna. ivica slojeva tkanine )
Dodaj u želje

1PC 4-inčni ploča za diamond poliranje, Aluminijska Temelj, podloga, Držač M14 Ecoflow, Pribor za alate Festool

3.48 kn - 27.64 kn
( tip a potpuno novi i visoke kvalitete, s dugim vijekom trajanja. aluminijske vodilice su naširoko koristi u kombinaciji sa шлифовальными alatnih strojeva i полировальными jastučića. aluminijsko kućište pruža duži vijek trajanja i može obavljati teške poslove, kao što su čelični trup, ali s manje težine. svestran, pogodan za sve 100-миллиметровых brusilice. ekonomičan )
Dodaj u želje

Automatski Stroj Za Brušenje vitraž Diamond Glass Art 220V

674.61 kn - 1 226.54 kn
( tehničke karakteristike: napon: 22 0v, 0.1 a snaga: 65 w brzina vrtnje: 4200 o / min veličina radne površine: 165x165 mm veličina stroja: 195x195x160 mm težina stroja: 2 kg boja: plava primjena: 1. pogodan za brušenje stakla, keramike i drugih krutih i krhke građe. 2. dva modela bruseva za ovaj stroj, odnosno, mcbl1, mcbl58, šaljemo jedan slobodan brušenje )
Dodaj u želje

1pc Bušilica Цанговый Prihvatnik Promjer M10 6 mm hss Za Kutna Brusilica, Rezanje Stroj, Pribor Za električni alat

63.51 kn - 115.51 kn
( karakteristike: * цанговый uložak koljenica s promjerom od 6 mm kutna brusilica m10, rezni stroj, pribor za električni alat. * izrađena je od visoko kvalitetnih materijala, izdržljiv i praktičan. * za kutna brusilica tipa 100 lako upućen. * promjer koljenica цангового zaštitnika da je oko 6 mm tehničke karakteristike: * materijal: brzorezni čelik * boja: srebrna * )
Dodaj u želje

1 komplet Pneumatska brusilica Set brusnih olovke Pneumatska brusilica Pneumatski полировальный pneumatski alat za graviranje

158.57 kn - 208.65 kn
( 1 set pneumatskog brušenje stroja kit brusilica olovke pneumatska brusilica pneumatski полировальный mašina pneumatski alati slobodna brzina, mala težina, trajnost, jednostavnost zadržavanja i upotrebe, visoka čvrstoća, fleksibilnost, sigurno korištenje i dugi vijek trajanja. brzi карандашная brusilica prikladna za velike brzine precizno rukovanje.sofisticirani dizajn čini ga jednostavnim za korištenje. praktičan )