0

Meni

Poliester za Ronjenje 289 metara za Opreme za ribolov na otvorenom Kupanje i Pribor

Shop: Ostali sportovi i zabava
Poliester za Ronjenje 289 metara za Opreme za ribolov na otvorenom Kupanje i Pribor

Poliester za Ronjenje 289 metara za Opreme za ribolov na otvorenom Kupanje i Pribor

( 0 Naši )
112.60 kn - 190.89 kn
Broj artikla: p12101

Informacije o proizvodu

Opis:

Fluorescentno ravna linija od visoke čvrstoće vlakana za ronjenje, ronjenje s maskom

Odlično za zamjenu liniju sa spiralom za пальцевой navijanje

Narančasta boja je vidljiv i pod vodom

Lagan za korištenje, osjetljiv na koroziju u slanoj vodi

Promjer: 2 mm / 0,08 cm, dužina: 83 m/s 289 ft

U isporuku je uključeno:

1 rola za пальчиковой zavojnica

Napomena:

Molim vas, dopustite malo drugačiji zbog ručnog mjerenja.

Boje mogu se malo razlikovati zbog različitih monitora.Hvala!

  • Glavna tipka 4 - Opremu za ronjenje, pribor za opremu
  • Glavna tipka 1 - Kolut za ronjenje
  • Glavna tipka 3 - Podvodna kolut za prste, kolut za kabel, uže
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Glavna tipka 5 - Zamjenski kolut za ronjenje u pećini potonulih brodova
  • Glavna tipka 2 - Roni pod vodom Spool веревочная linija

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

1-10 kom. Držač za cijevi za bazene je Funkcionalna Izdržljiv dizajn je Jednostavna i sigurna instalacija Kabliranja estriha Kvaliteta Povoljno

114.52 kn - 190.82 kn
( 1-10 kom. držač za cijevi za bazene je funkcionalna izdržljiv dizajn je jednostavna i sigurna instalacija kabliranja estriha kvaliteta povoljno naziv proizvoda: držač za cijevi za bazen materijal: abs veličina: 12*10*3.8 cm (širina vrata 3,8 cm) boja: plava odnosi: bazen tehničke karakteristike: karakteristike: ako maturalnu ili usisnu cijev u наземном bazenu spušta )
Dodaj u želje

Kamere za ronjenje, kabele za zaštitu od gubitka, svjetla za ronjenje, lagani

31.47 kn - 58.25 kn
( opis: 【visoke kvalitete】 konop za zaštitu od gubitka kamere za ronjenje je izrađen od pouzdanih materijala, trajno, postojano, lako i dugotrajno korištenje, savršeno je pogodan za korištenje na otvorenom. 【odlične karakteristike】remen za zaštitu od gubitka čipke kamere za ronjenje opremljen je čvrstim растягивающимся uzicu i быстроразъемными kopče-klipovi, jednostavan za korištenje )
Dodaj u želje

Carabiner Scubas za ronjenje s dvostrukim završetkom, Быстросъемный carabiner Scubas Triggers Clip

41.49 kn - 83.05 kn
( karakteristike: оотдти izrađen od nehrđajućeg čelika, koji je otporan na koroziju, ima visoku čvrstoću, izdržljiva i прочностный, i možete ga koristiti za dugo vremena. fina obrada zvr čini odskočiti kuka više elegantan i kompaktan, i možete ih koristiti više puta. zatvarači kopče za velikog prsta se lako otvaraju / zatvaraju i vrlo pogodna za često korištene vrata i užadi. biceps )
Dodaj u želje

Plutajući pjena štapići za kupanje, rezanci za bazen, prikazuje kratko uputstvo rezanci za vodu, plutajući u vodi

6.61 kn - 11.44 kn
( karakteristike: --100% novo i visoke kvalitete. --pogodna za djecu iznad 5 godina i odrasle --plivajte, vodite surfati, igrati u vodi, izađite u prirodu, uživajte u ovom --za početnike plivati s opremom swimming assistant. --нетоксичен, štiti okoliš, lagan, prenosiv i praktičan. --je kvaliteta na prvom mjestu kada se najboljem održavanje. svi klijenti-naši prijatelji. --moderan )
Dodaj u želje

Kompaktan svitak za ronjenje байдарочный sidro sa stezaljkom za palac za sigurno ronjenje s maskom

150.82 kn - 198.42 kn
( višenamjenski: ova zavojnica za ronjenje široko se koristi kada je uronjen u špilje, olupine кораблекрушениях, дрифтинге, podvodnom jedrenja te je univerzalni pribor za kajak, kanu, smbs, plovaka za ronjenje, ribolov s kopljem, skijanje ili kao vodič liniju. brave za palac: naša spool sa stezaljkom za velikog prsta omogućuje lako kontrolirati sve uspone i otpuštanje liniju, kliknuti na liniju, skokovima, )
Dodaj u želje

Pamuk Filter Pamuk Praktičan, Izdržljiv Filter za Bazen za Zamjene

92.50 kn - 174.48 kn
( opis: visoko efikasna filtracija: naš filtar vrećicu za bazen je savršeno čisti i pomaže snimanje, većina sitnih čestica. zaštitite sustav za filtriranje bazena: koristite filtar vrećicu za bazene, kako bi zaštitili i izbjegli oštećenja i začepljenja, što će produžiti vijek trajanja pročišćivač za bazen. uštedite novac: se osloboditi od potrebe trošiti bogatstvo na zamjeni vreće, filter vrećicu )
Dodaj u želje

2024 Novi univerzalni mobilni telefon Vodootporna torba Podvodni torbica za mobilni telefon Suha torbica osjetljiv na dodir

11.30 kn - 13.28 kn
( 2022 novi vodootporna torbica za telefon, vodootporan pokriti i vodootporna torba s remenom, suha torba, cestovna oprema za kajak, jedrenje karakteristike: potpuno novi i visoke kvalitete vodootporna torbica za mobilni telefon. visoka пропускаемость, slike možete snimati pod vodom. plutajući zračni jastuk, vi nikada nećete izgubiti svoje mobilne telefone. zahvaljujući умному )
Dodaj u želje

Высокоэластичная плавательная kapa za muškarce i žene Slobodnog veličine s однотонным cvjetnim ispis, dugu Sportsku kapa za bazen, najlon s turbanom

22.45 kn - 112.25 kn
( opis: 100% potpuno novi i visoke kvalitete kupujte s povjerenjem kapa za kupanje ženski unisex za djevojčice, kapa za kupanje s dugom kosom, kapa za kupanje sa mek draperija, besplatan veličine, sportski elastični najlon s turbanom za bazen broj: 1 * kapa za plivanje materijal: najlon idealno za duge kose štiti dugu kosu i uši )
Dodaj u želje

E-pokrivenost NICEAO HD Vodootporan, ne križaju, svjetla Podesiva soft naočale za plivanje s besplatnim senzora za uši, nos

30.83 kn
( karakteristike: udobna meka silikonska čep za uši, vrlo vodootporna, ne trebate nositi ga više, jer se ona povezuje s remenom za naočale, što omogućuje da se ne izgubite u jesen. naočale za plivanje sa elektronskim premazom hd, sa kopčom za nos, da ne propušta naočale u veliki okvir s više premaza vratila za premaza na naočale, демонстрирующим boji ogledalo podesiva kopča i оголовье противотуманное )
Dodaj u želje

Plašt sa kapuljačom od mikrovlakana, впитывающий быстросохнущий ogrtač, pogodan za kupanje, банное ručnik, Međusobno ogrtač za odrasle, Prijenosni пляжное ručnik

185.06 kn - 293.69 kn
( naziv modula=ckeditoru plašt sa kapuljačom od mikrovlakana, впитывающий быстросохнущий ogrtač, pogodan za kupanje, банное ručnik za odrasle, međusobno ogrtač, prijenosni пляжное ručnik vrsta proizvoda: пляжное ručnik veličina: 110x85 cm materijal: poliester primjena: пляжное ručnik, банное ručnik, šal, marama, yoga mat, višenamjenski podsjetnik 1) )
Dodaj u želje

Твердотельное sredstvo za zaštitu od zamagljivanja, sredstvo za čišćenje leće za pribor za kupanje

18.47 kn - 26.36 kn
( opis: 【način primjene】 prije uporabe očistite unutarnju površinu leće sredstvom protiv zamagljivanja. ravnomjerno nanesite sredstvo na unutarnjoj površini leće spužvom.nakon prirodnog sušenja spreman je za uporabu. 【jednostavnost upotrebe】 15 ml sredstva za uklanjanje zamagljivanja sa sočiva dovoljno da zadovolji vaše dnevne potrebe, 2,3 cm x 8,6 cm/0,91 cm x 3,39 inča, prijenosni, lagan, jednostavan za korištenje )
Dodaj u želje

Plaža torba Sklopivi plaža torba za igračke, plaža torba za pohranu, torba-тоут, koš za igračke, torba za pohranu dječjih igračaka, organizator za pohranu, ruksak za kupanje

7.96 kn - 17.62 kn
( prijenosni plaža torba, sklopivi plaža torba za igračke, plaža torba za pohranu, torba-тоут, koš za igračke, torba za pohranu dječjih igračaka, organizator, ruksak za pohranu plovidbe, funkcija: upotreba: vrećice za spremanje plažnih igračaka na otvorenom materijal: najlon veličina: 45 * 25 cm (crvena) pakiranje: 1 komad napomena: -pri ručnom mjerenju može biti mala pogreška u )
Dodaj u želje

Ispuštena čep za bazen Pribor za zamjenu bazena na zemlji Nadzemna

20.32 kn - 33.82 kn
( kvalitetan čepovi za bazen: naša ispuštena čep za bazene se koristi u bazenima.on se koristi za zamjenu filter pumpe i zadržavanje vode prilikom čišćenja filtera pumpe. ogranak za nadzemni bazeni: naša čep za zidne ventila bazen je pogodan za ljetne сливных bazena, u kojima nema плунжерного ventila, tako da možete zamijeniti filter na pumpi. izdržljiv materijal: naša ispuštena čep za bazen je izrađen )
Dodaj u želje

4X Crijevo za čišćenje bazena, cijev usisivača za bazen, s usisne cijevi za kupanje za Zodiac MX6 MX8

236.64 kn - 333.26 kn
( [1] za zodiac mx6 i mx8 [2] je izrađen od visoko kvalitetnih materijala, izdržljiva i praktičan za korištenje. [3] vrlo malo detalje vašeg bazena izloženi takvom maltretirao, kao što je vaš скиммерный crijevo.скиммерный crijevo - to водозаборное uređaj koji prikuplja sredstava za bazen, male krhotine i prljavu vodu.nakon bezbroj sati rada on može da postane krhka i oslabiti do kraja ljeta.kupite )
Dodaj u želje

Praktičan plutajući termometar za bazen, 1 kom., višenamjenska Čvrsta mjerač temperature bare u spa centar-jacuzzi

31.33 kn - 56.90 kn
( karakteristike: 1. [kvalitetan materijal] -termometar za bazen je izrađena od visokokvalitetnog polipropilena materijala, izdržljiv, antioksidativni, dugotrajna, pogodan je za korištenje unutar i izvan prostorije.uže sprečava уплывание termometar. 2. [digital plutajući termometar za bazen] - digitalni termometar za bazen s высокоточным senzor temperature za precizno očitavanje temperature.raspon temperature )
Dodaj u želje

Jednostavno daska za jedrenje, Slatka crtani plutajuća ploča na leđima, Sigurno Učenje djece, Pribor za bazen, Vodeni sportovi

40.85 kn - 97.33 kn
( jednostavno daske za jedrenje s slatka crtani plutajuće ploče na leđima, siguran za djecu pribor za bazen, vodeni sportovi značajke: 1. izrađen od pouzdanog pvc, daska za jedrenje razlikuje izuzetnu čvrstoću i trajnost. 2. кикборд za bazen vam pruža siguran i zabavan način za kretanje po vodi i održati formu, što vas čini najbolji plivač u cjelini. 3. сверхлегкая plutajuća ploča ima izvrsnu )
Dodaj u želje

Podesivi naslon za leđa, поролоновый plutajući pojas, поясная daska za jedrenje, plutajuće ploče za odrasle i djecu, sportovi na vodi, oprema za stranke

19.82 kn - 34.17 kn
( opis: 【visoko kvalitetni materijal】 daske za jedrenje za vodene sportove izrađen od visoko-kvalitetne pjenastog materijala eva, trajan i lagan, što osigurava dugi vijek trajanja kada se koristi u vodi bazena.vodootporan materijal idealno za kupanje. 【naučiti plivati】 je izrađen od высокоплотной ekološki visoko kvalitetne pjene eva bez mirisa, znatno povećanje uzgona proizvoda, i, svakako, daju djeci )
Dodaj u želje

Поплавковая odbora za odrasle, pomaže plivati izgled, текстурный dizajn, dno s visokim плавучестью, prikladan za kućišta

24.58 kn - 35.09 kn
( uživajte u kupanju s ovog odbora, izrađeni od čvrstog materijala eva.текстурный dizajn površine pomaže zadržati odbora i poboljšava položaj ruku.ova ploča pruža samopouzdanje u vodi kako početnicima, tako i stručnjaka.to je također odličan novogodišnji poklon za svoje najmilije. tehničke karakteristike: naziv proizvoda: daska za udaraca veličina: oko 40x24,5x2 cm materijal: eva lista )