0

Meni

Care pH Down, smanjuje pH, kemikalija za bazen, 5 kilograma.

Shop: Proizvode za kućne ljubimce
Care pH Down, smanjuje pH, kemikalija za bazen, 5 kilograma.

Care pH Down, smanjuje pH, kemikalija za bazen, 5 kilograma.

( 0 Naši )
101.66 kn - 139.24 kn
Broj artikla: p1101

Informacije o proizvodu

Sredstvo za njegu bazenom pH Down, smanjuje razinu pH, kemikalija za bazen, 5 kg

® pH Down pomaže uravnotežiti pH u vodi bazena, poboljšava kako kvaliteta vode, tako i udobnosti svoje plivače.Smanjenje pH ne samo da omogućuje učinkovitiji rad vašeg klora, ali i pomaže kako bi se spriječilo stvaranje kamenca na površinama bazena i opreme, kao i značajno smanjuje iritaciju kože i očiju. ® pH Down odlično za bazena svih vrsta, uključujući bazene s vinil ploče i sustava sa slanom vodom.To je praškasta kemikaliju koja se koristi za smanjenje pH vrijednosti bazenske vode.Сбалансируйте, pH u vodi vaš bazen za prekrasne plovidbe, poboljšanje učinkovitosti korištenja klora i ukupnog oporavka prilikom jedrenja.pH Down - to je praškasta kemikaliju koja se koristi za smanjenje pH vrijednosti bazenske vode.

Kako koristiti ® pH Down Pomoću 6-полосные test trake ® ili test-set za nedeljni testiranje vode, kako bi bili sigurni da je razina pH u rasponu od 7,2 do 7,8 promila.Ako je razina pH prelazi 7,8, dodajte lijek ® pH Down izravno u vodu bazena, smanjiti razinu pH. Plivanje može nastaviti odmah nakon procedure.Smanjuje razinu pH i lužnatosti, čineći vodu zdraviji, pomaže učinkovito koristiti klor, poboljšava udobnost vode i sprječava oštećenje površine Kompatibilan sa svim bazenima

About ® održavanje bazena

® je dizajniran sa željama vlasnika bazena.Mi znamo da je održavanje razine vode u vašem bazenu može zahtijevati puno truda.To je razlog zašto mi podržavamo vas na svakom koraku, pomaže eliminirati nesigurnost pri odlasku na bazen.Zahvaljujući ekonomičan i jednostavan za korištenje nagrade ® izračunava se na napornog rada, tako da ste spremni nositi se sa svim poteškoćama koje baca vas život.Nudimo kompletnu liniju proizvoda - od balansiranje vode do čišćenja zelene vode - za održavanje zdravlja je voda u vašem bazenu i sreću svoje plivače.

Сбалансируйте, pH u vodi vaš bazen za prekrasne plovidbe, poboljšanje učinkovitosti korištenja klora i ukupnog oporavka prilikom jedrenja.pH Down - to je praškasta kemikaliju koja se koristi za smanjenje pH vrijednosti bazenske vode.

Sprečava pojavu mrlja i kamenca.

Uravnotežen pH pomaže хлору učinkovito raditi i sprječava nastanak kamenca na površinama bazena i opreme.

Poboljšava udobnost plivača.

Uravnotežen pH pomaže u sprečavanju iritacije očiju i kože.

Odmah плывите.

Nakon primjene pH Down plivači mogu odmah skočiti natrag u vodu!

S ® je sve čisto.

Za najbolje rezultate tjedno upotrijebite 6-полосные test trake ® za testiranje, balansiranje i održavanje pH u rasponu od 7,2 do 7,8 dijelova na milijun.

  • Oblik - гранула
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Preporučena upotreba - Torba za bazen
  • Dimenzije proizvoda skupi, D x Š x v - 3,50 x 9,00 x 10,50 inča
  • Vrsta kemikalija za bazen - Balanseri za vode u bazenu

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Svjetlosne dekoracije za akvarij, umjetni sjaj efekt, Koralji, alge, biljke, ukras za akvarij, Sjajni silikon

32.75 kn - 65.57 kn
( karakteristike: преобразите svoj akvarij s pomoću tinte akvarij biljke, koje nikada neće propasti.zahvaljujući tim biljkama vaše ribe će se osjećati ugodno i neće zahtijevati obrezivanje, što će olakšati brigu.investirajte u prirodnu i svijetli vodeni okoliš za svoje vodene ljubimce! specifikacija: naslov: аквариумное biljka materijal: silikon veličina: 12 * 12 * 9 cm boja: )
Dodaj u želje

Utora za zebe U kavezima Soft leglo za uzgoj ptica Kavez za ptice kućni ljubimci Гнездование Za Kakadu Kanarinca Неразлучник Mali Papagaj

36.80 kn - 73.60 kn
( karakteristike: 1. izuzetna izrada proizvodnje, имитирующее prirodnih ležišta, ugodno, toplo i živo. 2. to je korisno za uzgoj ptica i papiga. 3. pogodan ne samo za male ptice, ali i za malo dlakavi kućne ljubimce. specifikacija: naslov: ptičje gnijezdo veličina: (pribl.) mala veličina: 10 * 10 * 6 cm/3.94*3.94*2.36 unutar veliki veličina: 13 * 13 * 6 cm/5.12*5.12*2.36 )
Dodaj u želje

Loptu S Užetom Igračka Za Pse, Otporan Na Укусам Žvakanje Loptu, Sigurno Bezopasna Igračka Za Pse, Protuklizni Lopta Za Pse, Proizvode Za Kućne Ljubimce

19.61 kn - 43.55 kn
( u potrazi za pseću loptu na konop, koji ne šteti zubima i деснам vašeg psa?ne gledajte dalje!naš loptu štiti vašu početnu situaciju, a također je pogodan za igru sa psima na plažama, jezerima ili bazenima.osim toga, on je učinkovito čisti zube vašeg psa i poboljšava stabilnost gristi. specifikacija: naziv proizvoda: igračka za pse s loptom na uže materijal proizvoda: tpr veličina proizvoda: )
Dodaj u želje

1 kom. Biljni loptu, Biljni prsten, igračke za brušenje zuba za kućne ljubimce, Hrčak, Igračka za žvakanje Zeca, Čišćenje zuba, Pribor za molara malih životinja.

4.26 kn
( 1 kom. biljni loptu, biljni prsten, igračke za brušenje zuba za kućne ljubimce, hrčak, žvakaća igračka za zeca, čišćenje zuba, pribor za molara malih životinja veličina: 10*2 cm veličina: 10*2 cm veličina: 5 cm )
Dodaj u želje

Ručke za nošenje omogućuju za Male Životinje Putnu Torbu Za Male Životinje HamsterCarrier jež Carrier 090C

114.80 kn - 149.12 kn
( karakteristike: оотдти torba-ručke za nošenje omogućuju za male životinje, ručke za nošenje omogućuju za svinja sa posteljinu, putnu torbu za male životinje, kavez za hrčka, ručke za nošenje omogućuju za hrčka, ručke za nošenje omogućuju za ježa, prozirni prozor guineapigcarrier izrađen je od pvc materijala, vodootporan i pruža jasan pregled za vaše ljubimce. утолщенная ručka )
Dodaj u želje

Alat za ključeve Solidne Univerzalni Nezamjenjiv Kompaktan Alat Edc Univerzalna privezak-naprava za avanture na otvorenom S najbolje ocijenjeno Edc

17.83 kn - 27.00 kn
( alat za prsten za ključeve solidne univerzalni nezamjenjiv kompaktni edc-alat univerzalni privjesak-naprava za avanture na otvorenom s najbolje ocijenjeno edc opis: naziv proizvoda: privjesak za ključeve materijal: legura boja: više boja stil: moderni minimalizam veličina: kao na slici tehničke karakteristike: [materijal od lake legure] izdržljiv, lijep, moderan [mali )
Dodaj u želje

Антипригарный Lopatice Za smeće, Kašičica Za Какашек, Kašičica Za Mačji Wc Sa non-slip Držač Alat Za Mačji Какашек, Kašičica Za Prosijavanje, Duboko Lopata

18.68 kn - 26.71 kn
( glavne točke: 1. беспроблемное prosijavanje otpada: lako očistite rubove pomoću ovog совка za mačji wc sa širokim utorima.lagano protresite kako bi uklonili grumenje kroz njegov stan prednjeg ruba.kašičica razlikuje visoku čvrstoću i lako se čisti. 2. čvrsti i debeli: ovaj kašičica za mačji wc, izrađene od trajnog, za višekratnu upotrebu i izdržljiv materijal abs, podnosi težinu i tlak mačji )
Dodaj u želje

Božićni outfit za kućne ljubimce, sjajna mrežica kostim Djeda Mraza, slatka odjeća, crvene haljine, proizvodi za božićne blagdane za pse i mačke

39.64 kn - 88.16 kn
( glavne stavke: 1. lagan i sladak outfit: ovaj božićni outfit za pse lako nositi i pucati, zahvaljujući uređenje u obliku kopče, koji također dodaje da je slatka i trendy atmosfere.vaš pas će uživati nositi ovaj udoban i svečane nošnje na odmor. 2. atraktivan je božićni outfit: ovaj božićni outfit za psa učinit će vaš ljubimac više privlačan i šarmantan u svečane sezone.na njemu crveno-bijelu haljinu i shape )
Dodaj u želje

XS-L Prsluk Za Pse Ljetna Odjeća Za Pse Crne Majice Za Kućne Štenci Za Male Pse Chihuahua Yorkie Mops Prsluk Odijelo K9 Prsluk PetPolice

19.39 kn - 49.73 kn
( xs-l prsluk za pse ljetna odjeća za pse crne majice za kućne štenci za male pse chihuahua yorkie mops prsluk odijelo k9 prsluk petpolice glavne točke: 1 、 【visoko kvalitetni poliester materijal】 izrađene od stroge selekcije kvalitetnih poliesterskih materijala košulje za pse za srednje pse za dječake mekan, udoban, guste, elastične, možete ih nositi za dugo vremena. 2、 【poseban dizajn k9 unit】majica za pse, )
Dodaj u želje

1pc Usb Punjiva Ultrazvučni Отпугиватель Ptica E-Vanjska Pluta Iz Kore Artefakt Vrtna Uređaj Za Otjerati Ptice Isporuke

43.19 kn - 72.04 kn
( opis: naslov: отпугиватель ptica boja: bijela materijal: plastika veličina: 9,5x6,43x3,24 cm kapacitet baterije: 950 mah snaga proizvoda: 1-3 w pribor za proizvode: usb kabel применимый objekt: ptica pakiranje list: 1 x отпугиватель ptica 1 x usb kabel napomena: 1. zbog ručnog mjerenja dopuštena odstupanja )
Dodaj u želje

Bambus Viseći Birdhouse Ručni Rad, Ekološki Čisto Gnijezdo Зяблика za uređenje Vrta na Otvorenom, Šarmantan Koliba Ptice s Prirodnim

9.87 kn - 10.94 kn
( rotirajući kavez, соломенное ptičje gnijezdo ručni rad, sklonište za uzgoj ptica na otvorenom ptica dom pruža samotno mjesto za odmor i udoban dom za ptice, daje svojim pticama osjećaj prirode, i oni će biti sretni. specifikacija boja: boja drveta materijal: slama pogodno za: ptice sadržaj pakiranja 1 kom. x kavez za ptice korisni savjeti 1. molimo, imajte )
Dodaj u želje

6pcs Губчатых filtera za fontanu za kućne ljubimce U obliku Filter Pamuk Mače Dispenzer za vodu Filter Pamuk

17.69 kn - 33.96 kn
( opis filter spužva takav oblik samo je potrebno vlasnici kućnih ljubimaca, koji žele biti sigurni da njihovi krzneni prijatelji piju čistu i zdravu vodu.zahvaljujući poboljšanom sustavu za filtriranje ovaj proizvod učinkovito uklanja nečistoće i krzna iz vode, što je više svježe i ukusno za vaše ljubimce.to je jednostavan način da se zadrži увлажненность i zdravlje vaših ljubimaca. karakteristike -boja: )
Dodaj u želje

2 KOM Листовидная Zdjela Za Jelo I Voda Za Gmazova Zeleni Plastični Tanjur Za Gmazova, Поилка Za Kornjače, Kukuruza, Zmije, Ползающего Ljubimca

30.76 kn - 56.90 kn
( dobar izgled listova: slatka zdjele hrane i vode za gmazova u prekrasnom obliku lišća ističu i ukrašavaju prostor za kućne ljubimce. 2 komada posuda za vodu za gmazova različitih veličina, koje možete odabrati u skladu s potrebama vašeg ljubimca. kombinacija male i velike: zdjela za vodu s hranom za lisnatog gmazovi imaju 2 veličine: manja - 4,72 x 3,74 x 0,47 cm / 12 x 9,5 x 1,2 cm, a veći - 6,06 4,88 x x 0,59 inča / 15,4 )
Dodaj u želje

Posude za kućne mačke Štite kralježnicu ljubimca, jednog zdjele 4 smještajna izvršenja

28.20 kn - 56.41 kn
( karakteristike: оотдти smanjite pritisak na vrat: pogodno za rast većine kućnih ljubimaca, izbjegavajte jesti, sklupčana. nije lako okrenuti: proširiti jastuk i čvrsto прилегайте na zemlji, nije lako uznemirila. siguran materijal: odabrani plastike, pouzdan. najbolju njegu шейным позвонком-zdravlje: nakon tisuća testova scientific tilt - za zaštitu kućnih ljubimaca. lako )
Dodaj u želje

25 komada aluminijskih praznih tokena za lasersko graviranje s 24 дюймами kemijske lanac od nehrđajućeg čelika crne boje

64.72 kn - 119.85 kn
( veličina gredica za lasersko graviranje: dužina: 1,96 inča (50 mm); širina: 1,18 inča (30 mm; debljina: 0,039 inča (1 mm); broj rupa: 1, promjer rupe: 0,11 inča (3 mm). veličina ogrlice: kuglica promjera 2,4 mm, duljine lanca 24 inča. karakteristike: ove gredica za lasersko graviranje izrađeni su od aluminija, imaju malu težinu, ne hrđa i ne blijede, možete ih pečat i rezati.oni su sjajna, bez oštrih rubova.ogrlica )
Dodaj u želje

Metalni punila s velikim сетчатым ekrana, žlica za fekalije, sito za mačji wc, kašičica za brzo filtriranje kitty

23.73 kn - 44.83 kn
( opis: 【naširoko koristi】 kašičica za mačji wc namijenjen je za kućne ljubimce, mačići, mice, kornjača, guštera, pauka, škorpiona, лягушачьих reptila i male kućne ljubimce. 【učinkovit】 veliki trg 16 cm x 13,5 cm / 6,30 inča x 5,31 inča omogućuje čišćenje veliki broj mačji wc za put, što omogućuje brže spaljivanja potrebno grablje izmet. 【jednostavnost korištenja】 dizajn drvenom )
Dodaj u želje

Zabavne igračke za kućne mačke, Interaktivni Gusjenica, igračke za igre s mačića, lopta za vunu, Mačja Дразнящая coli, igračke za mačke, pribor za kućne ljubimce

3.48 kn - 24.23 kn
( opis: materijal: pliš veličina: kao na slici boja: zelena, ružičasta, plava upućivanje uključuje: 1 kom. igračka-mačka )