0

Meni

Privjesci za ključeve od anime "Attack of the titans" cosplay "Krila Slobode" metalni privjesak za ključeve sa znakom Коммандера Allen, privjesak s logom, privjesak za ključeve, dar navijačima

Shop: Nakit i pribor
Privjesci za ključeve od anime

Privjesci za ključeve od anime "Attack of the titans" cosplay "Krila Slobode" metalni privjesak za ključeve sa znakom Коммандера Allen, privjesak s logom, privjesak za ključeve, dar navijačima

( 0 Naši )
12.65 kn - 18.61 kn
Broj artikla: p1060

Informacije o proizvodu

Bok, prijatelju, kako si?Dobrodošli u moj dućan, ako imate bilo kakvih pitanja, dobrodošli, kontaktirajte nas!Ako želite provesti isporuku brzo, predlažem vam da odaberete najbolji način logistike!Jer logistika besplatna dostava se obavlja vrlo sporo, vrijeme je oko 2-4 mjeseca!Nakon što ste odabrali besplatnu logistiku, molim te imati strpljenja!Ako ste dobili proizvod za dugo vremena, molim vas, ne brinite, i, molimo vas, ne otvarajte spor, molimo vas, kontaktirajte nas, mi mislimo za vas!

Šaljemo sve pošiljke u roku od 48 sati nakon plaćanja, nudimo sve vrste načina isporuke.Ako želite odrediti način dostave, molimo vas, platiti troškove dostave.Približna brzina isporuke za pomoć u nastavku.Hvala!

* Ako je vrijednost narudžbe veća od 150 dolara, mi ćemo vam pružiti besplatnu uslugu DHL, FedEx ili Aramex.(Zahtjev u udaljenoj zemlji iznosi 200 dolara.)

* Brzina isporuke navedena samo za referencu, ponekad može biti odgođen zbog praznika i festivala, lošeg vremena, običaje i sl.

* Slanje avionom u zemlje Južne Amerike može potrajati dulje od 60 dana, od ekspresne dostave se obično javljaju problemi s carinskim sakupljanja.U tom slučaju, molim vas, surađujte s carine za plaćanje poreza.

Hvala što ste nas izabrali, mi pružamo uslugu povrat robe u roku od 7 dana. :

1. Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni sa svojim kupnje, molimo vas, molimo da nas odmah kontaktirate.Očekujemo povrat i zamjenu u roku od 7 dana od dana primitka, molimo vas, zadržati robu u izvornom stanju i nosite troškovi dostave se sami, mi ćemo obraditi vaš zahtjev za povrat nakon primitka vratio robe.

2. Ako ste dobili proizvod sa defektom, molimo vas da nas kontaktirate A. S. A. P. in naručite zamjenu ili popravak, ako zamjena nije dostupna, tada će se izvršiti puni povrat sredstava s pomoću originalnog načina plaćanja.

3. Za više informacija, molimo kontaktirajte naš odjel za podršku klijentima.

Vaša podrška i povjerenje - najveći poticaj za nas: 1. Ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugama, molimo vas da odvojite trenutak da ostavite pozitivan pregled s 5 zvijezdica, mi ćemo rado ćemo učiniti isto za vas i pružiti vam veliki popust na vaš sljedeći red.

2. Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas, kako bi dobili najbolje rješenje, prije nego što ostavite neutralnu ili negativnu povratnu informaciju, mi ćemo se potruditi da vam ponudimo bolju uslugu.

1. Možete nas kontaktirati putem poruke na Pozitron.com.hr, TradeManager ili slanjem nam e-mail.Možemo vam odgovoriti u roku od 24 sata radnim danima, u roku od 36 sati vikendom.

Kontakt: Skype: + 86-13669348468 Whatsapp: + 86-13669348468 WeChat: + 86-13669348468 E-mailove: [email protected]

2. Naš raspored rada:

SAD: 17:30-15:30

Brazil: 9:30-19:30

Rusija: 15:30-13:30

Velika britanija: 0:30-10:30

Španjolska: 1:30-11:30

Francuska: 1:30-11:30

  • Materijal - Metalne
  • Broj modela - Privjesci Attack On Titan Wings of Liberty
  • Rok isporuke - Nakon narudžbe, on će biti poslan u roku od 24-48 sati!
  • O nama - Mi podržavamo individualne, Direktna isporuka, Veleprodaja prodaja!
  • Veliki red - molimo, kontaktirajte nas, možemo da vam ponudimo veliki popust!
  • Težina - 13.4g
  • Funkcija - Praćenje raspoloženja
  • BESPLATNO DHL, TNT, FedEx - molimo, kontaktirajte nas!
  • Tip proizvoda - Lanac za ključeve
  • Stil - moderan stil
  • Kompatibilnost - Sve je kompatibilan
  • Paul - Unisex
  • Metode Logistike Dropshipping - ePacket, Standardna Dostava AliExpress, DHL, i tako dalje
  • Boja metala - srebro
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Oblik \ uzorak - Krila
  • Elegantan ili moderan - Ультрамодные model
  • Vrsta metala - Cink legura

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Setovi vjenčanje dekoracije s kristalima Za mladence, Donje ogrlica od gorskog kristala, Duge naušnice, Pribor za haljine djeveruša

85.82 kn
( setovi vjenčanje dekoracije s kristalima za mladence, donje ogrlicu sa šljokicama, duge naušnice, pribor za haljine, skup nakit za djeverušama za kostim stranke ili mladenke.izrađen je od visoko kvalitetnih materijala.nošenje ove dekoracije će vas učiniti privlačnijim. to će biti savršen poklon za svoju djevojku, supruga, zaručnica, kćeri, majke, vaše voljene osobe ili samo za sebe. upotreba: udata /obljetnice / )
Dodaj u želje

1 štapić Male šarene iluzornom kristalni kuglice DIY Ogrlicu i ukras za kosu Narukvica torbica za mobilni telefon pribor, materijali

18.68 kn - 22.80 kn
( veličina: эталонное sliku broj: 1 pruga materijal: staklo upotreba: ogrlica, naušnica, narukvica, lanac za ključeve, privjesak 1. molimo vas da pažljivo provjerite dimenzije proizvoda (veličina mjeriti ručno s pogreškom 1-2 mm).ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodima molimo vas kontaktirajte korisničku podršku; ako drugih nema problema, možemo izvršiti plaćanje izravno i organizujemo pravovremenu )
Dodaj u želje

Opseg Oblika od epoksida Obrazac za svijeća Miris Popularan Oblik za lijevanje smola Dekor K3ND

5.97 kn - 7.39 kn
( potpuno novi i visoke kvalitete! ootdty karakteristike: ako ste ljubitelj поделками svoje ruke, onda je ovaj oblik će za vas odličan alat za izradu rukotvorina od epoksida. možete napraviti svoj vlastiti obrta s pomoću tih oblika s uzorkom od kamena, koje su odlične za izradu nakita ili ukrasa za kolače. jednostavan rad, a silikonski materijal je mekan i izdržljiv, za višekratnu upotrebu )
Dodaj u želje

KISS & FLOWER ER436 Nakit Veleprodaja Ženska Stranka za djeveruše, Rođendan, Vjenčanje, Božićni Poklon, Kunić, Mrkva, Naušnice-roze od 24-karatnog zlata

16.84 kn - 33.67 kn
( detaljne informacije o proizvodu: trgovačko ime: kiss & flower stanje: 100% potpuno novi i visoke kvalitete materijal: 24-karatno zlato boja: zlatna i bijela dragi kamen: cirkon aaa pakiranje: 1 par dobrodošli svoje dizajne i veleprodaja prodaja što je veći broj, veći popust sva roba izravno s naše vlastite tvornice )
Dodaj u želje

Luksuzni Ogromne sjajne naušnice-roze za žene, elegantan, jedinstven svadbeni nakit s prekrasnim кубическим цирконием, priuštite sebi na dar

235.86 kn
( naziv proizvoda: sjajni modni super luksuzni klasični naušnice značajke: geometrijski, sunčan, luksuzan, jedinstvena priča: geometrijski oblici, ujedinjeni u luksuzne naušnice, daju vam samopouzdanje i u svakom skidanju 1. nakon kupnje šaljemo pošiljke što je prije moguće! 2. svi proizvodi su izrađeni ručno, molimo vas da nas kontaktirate ako imate bilo kakvih pitanja. 3. kada je iznos narudžbe prelazi 200 )
Dodaj u želje

Privjesci od prirodnih morskih školjki za izradu nakita svojim rukama, naušnice, ogrlica, Suze, Delikatna Urezana Modni nakit, pribor-amajlije

44.76 kn - 89.51 kn
( privjesci od prave morske školjke za izradu nakita diy naušnice ogrlice u obliku kapi delikatna urezana modni nakit ovjes pribor veličina suspenzija: 15x45 mm, 20x35 mm, 20x40 mm, 24x35 mm (molimo obratite se na stvarne primitke.pri ručnom mjerenju moguća su odstupanja) težina: 1,5-2 g (molimo obratite se na stvarne primitke, mjerenje ručno dopuštaju odstupanja) materijal nosača: prirodna umivaonik iz morske vode oblik: )
Dodaj u želje

Выдалбливаемое prsten s eteričnim uljem, otvoreni prsten, ženska, kao što su aromaterapija, miss od nehrđajućeg čelika

37.58 kn - 75.16 kn
( opis otvoreni prsten, podesivi kružnom difuzor eteričnog ulja, modni detalj za kostim. karakteristike nakit s диффузорами eteričnih ulja - moderan u izgledu i praktične za korištenje, izgledaju tako elegantno, šarmantno i privlačno.|nakit s диффузорами eteričnih ulja - fin izgled daje eleganciju svakom vašem pokretu, čini da se još više fantastične.| nakit s диффузорами eteričnih )
Dodaj u želje

Za ARRMA 1/7 MOJAVE INFRACTION 1/8 Kraton Outcast EXB 6S Metalni centralno pričvršćenje + nosač motora crvene boje

106.14 kn - 189.54 kn
( karakteristike: da bi se smanjio prostor za межосевой diferencijal vrtio više stabilna. izrađen je od visoko kvalitetnih materijala. savršen stil i izuzetna izrada proizvodnje povećavaju kojim vašeg радиоуправляемого automobila. primjena: za kršenje 1/7 za 1/7 mojave za 1/7 limitless za 1/8 kraton 6s / 6s v5 za 1/8 outcast 6s v5 za )
Dodaj u želje

5 kom./lot, prsten za ključeve dužine 30 mm i dužine 70 mm, Popularna Šarene metalna kopča-jastog, kuka za ključeve, Lanac za izradu nakita za trice

3.48 kn - 13.07 kn
( 5 kom./lot, prsten za ključeve dužine 30 mm i dužine 70 mm, popularna šarene metalni lanac-carabiner s patent-карабином, izrada nakita za trice stanje: 100% potpuno novi i visoke kvalitete boja: kao na slici materijal: legura pakiranje 5 kom./pak. odgovara: materijali za izradu privjesak ručno uradi sam napomena o kupnji, jer na različitim računalima boje su prikazane na različite )
Dodaj u želje

E0BF 10 kom. Tkanina za poliranje Maramice za čišćenje nakit Nakit, Kovanice Sat i srebrni Buffed i ukloniti тусклость

2.49 kn - 4.55 kn
( 10шт trešnje dvostranog maramice za poliranje nakita za zlato, srebro i nakit, krpu za sat i kovanica ootdty lice: полировальная krpu koja čisti, blista i štiti vaše zlato, srebro i nakit. unutarnja tkanina tretirana нетоксичными tvarima, što je najbolji i najsigurniji način za čišćenje srebra, zlata i bronce. to je alat za uklanjanje потускнения, koji obnavlja. sprječava )
Dodaj u želje

Topla Rasprodaja, Trendy ženske cipele, djevojke, Paun, Šarene rhinestones, ukrasi za kosu, Vintage klinac, bobby pin za kosu, 2017 Božićni poklon

18.97 kn - 25.29 kn
( dobrodošli u naš dućan molimo, imajte na umu: 1. ako je iznos vaše narudžbe veći od 150 dolara, besplatna brza dostava za većinu zemalja. 2. što je veći iznos narudžbe, to veći popust dobivate.u nastavku je navedeno vrijeme dostave upućivanje: china post ordinary small packet plus---- 16 - 60 radnim danima kina-pošte registrirane antena mail-10-45 radnih dana e-packet--- 5-25 radna dana ems --- 5 do 12 radnih dana dhl/fedex/ups/tnt----3-10 )
Dodaj u želje

Igle s emajlom "Planet", broševi zeca, konja, lancem-munja, Svemirski ikonu "Gornja Svemir", Ženske, Muške igle s lapels, Crtani ukras

8.38 kn - 11.94 kn
( karakteristike: moderan dizajn u crtani film stilu, svakako će privući puno pažnje i svidjeti. darove za različite prigode: oglašavanje i promociju, poslovni pokloni, festivali, naselje, rođendani, putovanja. specifikacija: 01) vrsta proizvoda: broš-igle 02) materijal: legura 03) spol: muški / ženski 04) boja: kao što je prikazano na slici 05) stil: moderan i dopadljiv 06) )
Dodaj u želje

Šarmantan Igla od 925 sterling srebra, vjenčanje dekoracije, Modni prsten za angažmane s kristalima CZ, ženske, Pribor

39.22 kn - 65.36 kn
( prsten od 925 sterling srebra nakit veličina: 6-7-8-9-10 stanje: 100% potpuno novi )
Dodaj u želje

Modni Privjeske Pentastars Ovjes Jastuk U obliku srca Privjesci Pribor 40 GB

7.32 kn - 10.94 kn
( karakteristike: ootdty napravite izjavu uz pomoć ovog jedinog takve vrste telefonskog privjesku s dopadljiv dizajn jastuka u obliku srca.idealno za one koji vole modu i estetiku. izrađen je od kvalitetne legure i akrilnog materijala, ovaj lanac za telefon ne samo da je izdržljiva, ali i ugodan na dodir.lako se čiste, što osigurava dugotrajno korištenje. dizajniran za ljude koji cene svoju individualnost i )