0

Meni

Zabavna Dog Glava Ispucati Naljepnica Za Auto Naljepnice Motocikl osobno Vozilo-prikaz slučaja Ukrasne Proizvode Naljepnica Za Auto Hladnjak Pas Pukotine Naljepnica

Shop: Uređenje, Čišćenje i Zaštita
Zabavna Dog Glava Ispucati Naljepnica Za Auto Naljepnice Motocikl osobno Vozilo-prikaz slučaja Ukrasne Proizvode Naljepnica Za Auto Hladnjak Pas Pukotine Naljepnica

Zabavna Dog Glava Ispucati Naljepnica Za Auto Naljepnice Motocikl osobno Vozilo-prikaz slučaja Ukrasne Proizvode Naljepnica Za Auto Hladnjak Pas Pukotine Naljepnica

( 0 Naši )
25.93 kn - 51.79 kn
Broj artikla: p10039

Informacije o proizvodu

Opis:

Jedinstveni naljepnice s psima staviti gotovo na sve glatke površine i idealne su za ukrašavanje vašeg automobila, kamiona, prozora i vrata, hladnjak, облицованных pločice zidove, ogledala, wc-a, računala i još mnogo toga.Ispada tako da je lako napraviti još jedan krzneni prijatelj kuće.

Specifikacija:

Naslov: Oznaka za vozila sa pseći pucketati

Veličina proizvoda: A - oko 6,7 cm / 17,01 cm u duljinu, B i C - oko 11,8 cm / 29,97 cm u dužinu

Mjerodavni položaj: sve glatke površine, kao što su ograde, vrata, spavaća soba i sl.

Pakiranje list:

1 * naljepnica

Napomena:

Slike ne odražavaju pravu veličinu.Evo numerički primjer za demonstraciju.Da je naljepnica na 100% odgovara vašem prostoru, treba izmjeriti vaš prostor.

Detalje o proizvodu

1. 【Izdržljiv i vodootporan】 Naljepnica za pse iz pukotine u automobilu izrađen od visoko-kvalitetne vinil materijala koji je izdržljiv i vodootporan.U toku našeg dugoročnog testiranja u hladne zime i na neravnim cestama naljepnice tako i ne отклеились.

2. 【Kako koristiti】 Poništite ljepilo sa stražnje strane i stavite naljepnicu izravno na glatke površine.Ne morate brinuti o приклеивании, скручивании, сморщивании ili выцветании naljepnice na auto Funny Crack Dog.

3. 【Jednostavno skinut】 3D naljepnica za automobil za kućne ljubimce razlikuje od običnih samoljepive naljepnice.Ako želite ukloniti ili premjestiti naljepnicu zbog toga, da je na krivom mjestu, možete lako отклеить naljepnicu, ne ostavljajući nikakve tragove.

4.【Ukrasite svoj prostor】 Realne slike i 3D-efekte, trebat će vam samo nekoliko minuta da bi se prostor jedinstvenim.Siguran sam da je to korisno za zaposlene i osjetljiva ljudima.Ponesite ga kući i pokazati kako napraviti svoje ruke!

5. 【Širok spektar primjene】 Auto oznaka Animal Crack posebno pogodan za uređenje vašeg automobila, kamiona, prozora i vrata, hladnjak, popločan zida, ogledala, wc-a, računala i tako dalje vjerujemo da je to omiljeni model među svim ljubiteljima pasa!

  • Širina predmeta - 0.0inch
  • Težina proizvoda - 1.0kg
  • Dužina predmeta - 0.0inch
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Visina predmeta - 0.0inch

Naši

Također mogu se sviđa

Dodaj u želje

Za KAWASAKI VERSYS300 VERSYS-X 300 2017-2021 Moto protuklizna obloga na gorivo, plin koljeno hvatanje, izvlačenje naljepnica, zaštitnik

45.89 kn - 65.57 kn
( obavijest: 1. to je pomoćni dio za kawasaki, dobila na sekundarnom tržištu, ona se koristi za zamjenu problema.ovo nije originalna detalj od proizvođača do proizvođača. specifikacija: stanje: na sekundarnom tržištu 100% potpuno novi i testirana davno prije slanja materijal: visokokvalitetni peva boja: kao na našim fotografijama funkcija: -dolazi s ljepilom na stražnjoj strani, samo отклейте )
Dodaj u želje

NOVO-Stalak za podizanje stražnjeg kotača motocikla, Prijenosni Stalak za паддока, Set alata za čišćenje lanca, Podmazivanje lanca

277.35 kn - 385.19 kn
( jednostavnost korištenja: za ducati, trump, yamaha, suzuki, honda i tako dalje pogodna za sve vrste bicikala, uključujući bicikle za cross-country i dvokrevetne sportske bicikle.djevojke također može lako podići motocikli.; izdržljiv materijal: izrađen od visoko kvalitetnih materijala, podizanje okvir otporan na koroziju i vrlo je izdržljiv, pogodan za čestu i brzo korištenje u svim uvjetima. 3-point af otpornost: koristite )
Dodaj u želje

Pribor za motocikle Reflektirajuće Naljepnice Kotačima Automobila Naljepnica za Ducati GT 1000 M900 M1000 MS4 MS4R MTS1000SDS DS

4.90 kn - 5.47 kn
( moto reflektirajuće naljepnice kotač na krilo, vodootporna traka sa strelicom, znak upozorenja o sigurnosti, auto naljepnice, pribor za ukrašavanje motocikala, 100% potpuno novi i visoke kvalitete, dugotrajna, razmišljajući.lako se čisti vodom.moda i ukras, jedinstvene i atraktivne.otporan na uv zračenja, vode, prljavštine, masti, soli, slabe kiseline i ulja.specifikacija: naziv proizvoda: oznaka na motocikl materijal: pvc boja: plava )
Dodaj u želje

3pcs Lijevak za punjenje moto Teleskopski, Za prijenos ulja u motor automobila, Benzinski filter, Sklopivi plastični lijevak, auto oprema

3.48 kn - 71.97 kn
( karakteristike: ✅ sklopivi dizajn i visoka kompatibilnost jednostavno obrišite, držite ravno i krenite da stane u bilo koji skup alata.radi na temperaturama od -30 ° f do 425 ° c, dobro je kompatibilan sa standardnim opreme u tekućinama, samo mijenja oblik i koristite je iznova i iznova. ✅ fleksibilan odvodnja alat s защелкивающейся lijevak bogata plava krova, izrađen je od trajne plastike. )
Dodaj u želje

Lider prodaje, univerzalni prednja vilica motocikla, naljepnice s lubanjom, naljepnice Idealni za Harley Yamaha, Honda, Suzuki, Bmw Kawasaki

39.57 kn - 56.55 kn
( tehničke karakteristike: kvalitetna vodootporna grafika. ljepila na poleđini za jednostavnu instalaciju. lako je uklonjen bez oštećenja površine vilice, savršeno se nadopunjuju vaš cool modela potpuno nove i nakon prodaje tip: naljepnice s likom lubanje i vilice dužina: 175 mm materijal: pvc garancija: 1 godina jamstva paket uključuje: 1 par naljepnica sa slikom )
Dodaj u želje

3,5 mm audio AUX za motocikle, 3-pinski konektor za GL1800 Goldwing

39.78 kn
( opis: visoko efikasna bakrena upregnuti u plug and play praktičniji spojiti kabel na postojeći жгуту žice ispod lijeve džep izglađivanje i omogućuje vam da spojite vaš ili drugi uređaj s priključkom od 3,5 mm na radio goldwing.cijele 3,5 mm utikač za плоскому 3-kontakt штекеру za instalaciju goldwing stanje: potpuno novi 3-pinski priključak od 3,5 mm (pogodan za ,) duljina kabela oko 150 cm primjenjivi model za )
Dodaj u želje

Logos Motocikala KODASKIN, Grbovi, Naljepnice iz Crne karbonskih vlakana za YAMAHA TMAX T-MAX 530 SX DX

65.29 kn - 83.69 kn
( logos motocikala kodaskin, grbovi, naljepnice iz crne karbonskih vlakana za yamaha tmax t-max 530 sx dx veličina: 80 mm * 14 mm možemo kupiti sve proizvode u rasutom stanju i ponuditi personaliziranu uslugu.ako su vam potrebne dodatne informacije, molimo kontaktirajte nas. naziv detalji: moto naljepnice. sadržaj paketa: tmax 530. boja: kao što je prikazano na slici. materijal: карбоновая )
Dodaj u želje

NALJEPNICE ZAŠTITA PRSTIJU na NOGAMA 3D Naljepnica od epoksida Zaštitna oznaka za BMW R1250 GS R 1250 GS EDITION 40TH 2021 -

76.51 kn - 85.04 kn
( 3d naljepnica za bmw r1250 gs 40th edition / r 1250 gs triple black 2021 - 2023 3d naljepnica od гелевой smole za uređenje i popravak nepravilnosti i ogrebotina r1250gs, otporna na pranje, непогоде i uv zračenje. funkcija: učinkovita zaštita od ogrebotina i habanja odličan адгезивные nekretnine poboljšano prianjanje na koljena pruža veći užitak u vožnji i užitak u vožnji odličan )
Dodaj u želje

Motocikl Kožni Ropes Privjesak Sa Kopčom-Подковой Privjesci za Ključeve, Honda XR150L 2023 XR 150L XR150 L s Korisničkim LOGOTIPOM

33.74 kn - 67.49 kn
( opis snop: ključevi, ruksaci, razne predmete na munje tip elementa: privjesak za motocikl materijal: nehrđajući čelik, cink legura stanje: 100% potpuno novi proizvodi boja: crna/crvena crna/plava/crvena/ u komplet uključeno: privjesak za motor + mala dodatna odvijač za rastavljanje napomena: imamo dobru uslugu.ako imate problema sa pojasom, molimo ne ustručavajte se prvo kontaktirate )
Dodaj u želje

Pribor Za motocikle Univerzalni Spasilački Pojas Sling Pull Pojas Safety Za Suzuki DRZ RMZ Za Honda CRF CR XR Offroad Motor

67.63 kn - 79.57 kn
( lice : 100% potpuno novi čest problem kada vaš bicikl iz želite istovar i pomoć, - nedostatak dobrog pomoćnog alata. danas smo odlučili ovi problemi za vas pomoću rescue remena. glavna značajka spašavanja remena - sigurnost.ovaj dodatak vam omogućuje da lako izvaditi zaglavljeni motocikl iz opasne situacije. onima koji pomaže, ne treba ići s motocikla direktno, kako bi izbjegli opekotine i uplitanje )
Dodaj u želje

Za PIAGGIO VESPA GTV GTS 125 250 300 300ie Super Naljepnica na Motocikl 3D Naljepnica od smole

63.51 kn - 75.59 kn
( molimo, imajte na umu: odaberite običnu malu parcelu pošte kina bez broja za praćenje i upućivanje.obično, u većini zemalja, dostava će koštati od 15 do 25 radnih dana.ponekad dostava će koštati 25 ~ 60 dana.ako ne dobiti više od 60 dana, molimo vas, kontaktirajte vašeg lokalnog poštanskog ureda. i još uvijek nemate nikakvih informacija, kontaktirajte nas bez ikakvih kontroverzi.mi mislimo za vas!!!ostali oblici isporuke mogu se )
Dodaj u želje

Alati za postavljanje Opruga ventila Prijenosni Profesionalna, za vozila

12.15 kn - 19.25 kn
( opis: 【materijal】 uređaj za uklanjanje proljeće kompresora motocikl proizveden u trajanju od čeličnog materijala, trajna i stabilna. 【korištenje】 prvo instalirajte ventila, opruge i sedlo opruge u glavi motora, zatvorite glavu cilindra polukugle gumene brtve i gurnite zatvarač ventila na sjedište opruge, a zatim gurnite installer na sedlo opruge, gurnuti rukom postaviti ventil. 【lice】 skup za postavljanje )
Dodaj u želje

Za KTM Ready To Race RC200 390 Duke 250 390 690 790 890 1290 RC8 Motor Bike Moto Vodootporne Naljepnice Naljepnica 25

24.51 kn
( vodootporne naljepnica za motocikle, naljepnice za vozila, lako se nanosi unutar ili izvan, uklonjena bez ostavljanja tragova ili oštećenja na površini, trag ne ostane.lako se nanosi za dugotrajno korištenje na otvorenom 5 godina.vodootporan, krema za sunčanje, visoke kvalitete. )
Dodaj u želje

3D Navlaka za spremnika plina Motocikla, Zaštitna Oznaka, 3D Torbica od Smole za Yamaha MT-09 MT09 Tracer 2014-2018

107.77 kn - 126.81 kn
( термопаста je izrađena od poliuretanske smole vrhunske kvalitete, razlikuje izuzetne transparentnosti, mekoću i elastičnost, otporan na uv zrake. ne желтеет s vremenom, čini vaš bicikl lijepo i trajno štiti spremnik od različitih vrsta ogrebotina i истираний.dodana u ljepilo i smola, a value daje готовому proizvod trodimenzionalni reljef, povećanje svjetline i boje cvijeća. materijal: smola boja: )
Dodaj u želje

Pribor R1300GS Tepih Za Gorivo 3D Komplet Sigurnosnih Naljepnica Od Epoksidne Smole Za BMW R 1300 GS R 1300GS 2023 2024

95.48 kn - 145.56 kn
( komplet zaštitne 3d naljepnice za bmw r 1300 gs 2023 2024 3d naljepnice od гелевой smole oni mogu uljepšati i popraviti svoj r1300gs, zaštititi od udaraca i ogrebotina, kao i otporan na pranje, otporno na vremenske uvjete i uv zrake. funkcija: učinkovito sprječava nastanak ogrebotina i habanja odličan адгезивные nekretnine poboljšano prianjanje na koljena pruža veći užitak u vožnji )
Dodaj u želje

Puna guma za električnog skutera 2X10 cm, Gume 10X2.70-6.5 70/65-6.5, otporna na habanje Бескамерная guma za off-road Skutera, 1

296.95 kn - 443.23 kn
( izrađen od visokokvalitetnog gumenog materijala veće tvrdoće, odličan spojkom, взрывозащищенным pritisak, otpornost na habanje i противоскользящим premazom, brz отводом topline i dugim vijekom trajanja guma-kanali.daje vam samopouzdanje na bilo koji način. maksimalna nosivost: 90 kg/ 200 funti, бескамерная guma 10x2,70-6,5 je kompatibilan sa hover-1 alpha / kompatibilan sa forever )